Archive

Monthly Archives: December 2016

Fungsi Gambir Emas Produk Viral 2017

Fungsi gambir emas apa dia?

Ramai yang tertanya-tanya apa kah fungsi gambir emas ini?

Ok hari ini saya akan share kepada pembaca sekalian fungsi-fungsi ataupun manfaat yang terdapat dalam sebotol gambir emas.

Fungsi Gambir Emas

Gambir emas ini ialah sejenis produk untuk laki-laki yang sudah berkahwin untuk sentiasa perform sewaktu bersama pasangan ketika melakukan hubungan kelamin.

Jadi kepada yang belum berkahwin tu harap bersabar ya. Pergilah dulu enjoy kehidupan bujang. Daki gunung ke apa ka. Main go kart ka. Haha.

Ok kita sambung semula untuk gambir emas ini, kebanyakkan orang malaysia kita nie mempunyai masalah yang sama. Mungkin sebab makanan kot. Kita jadi tak tahan lama ketika bersama.

Fungsi gambir emas terbahagi kepada 4. Ya 4 in 1. Apa dia itu?

Fungsi yang pertama ialah untuk tahan lama. Seperti yang saya beritahu sebelum ini, ini lah masalah kebanyakkan lelaki di malaysia. Tak tahan lama. Tapi ini bukanlah masalah yang kritikal pun.

Tapi kita jadi tak seronok lah bila melakukan hubungan seks, kita tak dapat nak tahan lama. Orang rumah pun tarik muka ja. Ye lah sebab tak sempat nak enjoy, kita dah enjoy kita sorang-sorang dulu.

Jadi kami di gambir emas hadir untuk membantu mereka menyelsaikan kerungsingan yang melanda diri mereka. Inshaa Allah ini semua ikhtiar untuk kebahagiaan rumah tangga.

Fungsi gambir emas yang seterusnya ialah untuk mendapatkan barang yang keras dan umphh.

Ops mungkin terlalu hype. Tapi jika anda dah cuba nanti baru tahu haa. Takde la barang korang jadi macam besi kerasnya. Tapi better lah dari sebelum nya. Bila zakar keras, nak mendayung pun sedap.

Ekstrak lintah yang ada dalam gambir emas ini membantu untuk melancarkan peredaran darah di kawasan zakar menyebabkan zakar menjadi lebih keras.

Bagi mereka yang ada masalah zakar yang tidak berapa keras, tapi bukanlah pengidap erectile dysfunction boleh lah berikhtiar dengan gambir emas.

Jika anda mempunyai masalah erectile dysfunction, saya sarankan anda berjumpa dengan doktor terlebiih dahulu.

Fungsi gambir emas yang seterusnya ialah untuk menambahkan saiz dan panjang zakar.

Biasanya orang malaysia nie sudah cukup dah saiz yang mereka ada. Tapi ada juga yang nak menambahkan saiz. Sudah semestinya, apabila saiz meningkat, kenikmatan sewaktu mendayung juga bertambah.

Sekali lagi ekstrak lintah yang terdapat dalam gambir emas ini mampu untuk membantu anda untuk menambahkan saiz zakar anda.

Sebenarnya ada 2 cara untuk menambahkan saiz dan panjang. Yang pertama ialah dengan teknik urutan, iaitu dengan cara urutan. Sapukan gambir emas dan lakukan urutan untuk menambahkan saiz dan panjang zakar anda.

Cara yang kedua ialah dengan exercise. Iaitu menggunakan penis pump. Secara jujurnya, menggunakan penis pump lebih cepat untuk mendapatkan result bagi mereka yang ingin menambah saiz.

Inshaa Allah, ini semua merupakan ikhtiar kita. Segalanya ditentukan oleh Allah S.W.T

Orait sekarang anda sudah faham apa itu manfaat atau fungsi gambir emas.

Jika anda rasa anda perlu dapatkan gambir emas, boleh hubungi saya 011 5504 5653 (wan) untuk maklumat lanjut ataupun layari laman web kami https://istanakhalifah.com.

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Cara Marketing Gambir Emas Cara Pakar

Cara marketing gambir emas mungkin mudah bagi mereka yang sudah lama berkecimpung dalam bidang perniagaan online. Cuma bagi produk gambir emas, tahap kesukarannya agak tinggi kerana ia merupakan produk yang tidak “dibenarkan” di media sosial utama iaitu facebook.

 

Ramai daripada peniaga online sekarang yang memilih untuk memasarkan produk mereka di facebook kerana cost nya yang murah serta kadar engagement yang tinggi. Akan tetapi perlu diingat yang produk ubat kuat seperti gambir emas ini, memerlukan beberapa trick untuk mendapatkan engagement di facebook.

 

Cuba anda bayangkan, ada ke orang nak mengaku dia tak tahan lama, barang dia saiz kecil? Oleh sebab itu lah, cara marketing gambir emas begitu berbeza dengan cara kita mempromosikan produk-produk lain di internet

Inshaa Allah saya akan bongkarkan satu persatu cara yang digunakan oleh otai-otai untuk mendapatkan sales dengan menjual produk gambir emas.

Cara yang paling utama sebelum seseorang itu mampu menjual gambir emas ialah dengan menjualnya terlebih dahulu kepada rakan-rakan terdekat. Haa ini mesti ramai yang tak berani kan? Kenapa cara ini berkesan? Cara ini sebenarnya dapat membantu anda untuk membina keyakinan dan buang perasaan malu. Korang mesti kene gelak dulu lah dengan kawan-kawan sebab jual ubat kuat.

Tapi buat tak kisah ja sebab lepas tu mesti ada seorang dua kawan korang yang berminat nak beli. Cara marketing gambir emas ni memang perlu buang rasa malu. Perasaan malu itu memang semua akan ada. Cuma kita kene control lah. Malu sangat dengan orang, macam lah orang tu nak bagi duit dekat kita ye dak?

Ok dah buang perasaan malu. Takpe slow-slow, inshaa Allah boleh. Cara yang seterusnya ialah dengan mempromosikan di facebook profile. Untuk promosi di facebook nie, anda tak perlu pun terlalu ingin menjual. Cukup sekadar anda meng-update kerja buat anda dalam bisnes gambir emas ini.

Cara marketing gambir emas seperti ini memang amat-amat berkesan. Saya terlibat dalam gambir emas ini disebabkan ada orang update status mereka berkenaan gambir emas. Jadi saya rasa berminat untuk mencubanya dan terus menjadi agent. Anda perlu ingat, mereka yang nampak iklan anda di facebook itu merupakan kawan-kawan anda. Anda kalau nampak status kawan-kawan anda yang asyik menjual tu..mesti rasa menyampahkan?

Jadi untuk kita nak bagi orang lain rasa tak menyampah, perlu lah lebih kreatif. Macam mana ? Ok saya akan ajarkan beberapa teknik. Ingat objektif teknik ini ialah kita nak bagitahu rakan-rakan facebook kita yang kita menjual gambir emas. Itu sahaja. Bukan lah objektif utama kita untuk jual kepada mereka. jadi bila anda ada mindset seperti ini cara marketing gambir emas anda akan jadi lebih menarik dan anda tak stress.

1) Buat story telling tentang pengalaman bermanfaat anda sewaktu anda berniaga gambir emas. Contohnya, hari nie belajar sesuatu sewaktu COD dengan customer……. sampai habis. Hah anda tak menjual pun dekat rakan-rakan facebook anda kan? Tapi orang tahu yang anda menjual gambir emas. Boleh belajar story telling disini

2) Share tips-tips bisnes dan kata-kata motivasi di status facebook anda consistence setiap hari. Selitkan juga aktiviti anda berkaitan gambir emas pada hari tersebut supaya orang nampak yang anda seorang yang sentiasa proaktif.

3) Share berita gembira tentang pelanggan anda yang telah berjaya dengan menggunakan produk anda. Beritahu yang anda gembira dengan hasil yang mereka perolehi hasil menggunakan produk yang anda promosikan dengan izin- Allah.

Lihat cara marketing gambir emas seperti diatas, kita tidak menjual secara terus kepada pelanggan. Tapi kita just nak mereka aware dengan produk yang kita jual.

Inshaa Allah saya akan update post ini dari semasa ke semasa untuk saya share dengan anda semua cara marketing gambir emas.

Kalau ada yang berminat nak jadi agent atau dropship team gambiremas.net, roger je saya Wan, 011-5504 5657 atau layari website https://istanakhalifah.com  untuk maklumat lanjut.

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂
2

Dropship Gambir Emas Diperlukan

Dropship Gambir Emas diperlukan !!!


Berminat untuk menjana pendapatan tambahan? Duit sentiasa x cukup nak bayar banyak benda seperti sewa rumah, ansuran motor @ kereta, hutang PTPTN dan sebagainya? Jom jadi dropship gambir emas dan jom jana pendapatan tambahan sehingga 1K sebulan jika anda serius dan komited. Kami di gambiremas.net menawarkan bonus dan ganjaran yang sangat lumayan. Komisyen untuk setiap produk yang terjual juga agak tinggi.


Anda tidak perlu menyediakan modal, menyimpan stok serta membuat pengeposan. Kami yang akan lakukan untuk anda. Anda HANYA perlu mempromosikan produk sahaja melalui medium-medium tertentu mengikut kesukaan anda. Cara membuat ayat iklan juga akan diajar dan anda akan dimasukkan ke dalam support group untuk kami membantu anda. Kami juga menyediakan info untuk dropship gambir emas seperti, gambar dan testimoni produk. Menarik bukan??? Mendapat komisyen yang tinggi boleh mencapai sehingga 1K dengan hanya menjadi Dropship Gambir Emas dengan team kami, gambiremas.net. Kerja mudah, copy paste ayat iklan dan menjadi proaktif. Berminat sertai kami? Hubungi 011-5504 5653

Kelebihan produk Gambir Emas:

  • Produk ubat kuat lelaki yang tengah viral sekarang.
  • Mempunyai peluang besar, kerana kebanyakan lelaki di malaysia mengalami masalah pancut awal dan produk ini dapat mampu bertahan sehingga 45 – 60 minit.
  • InshaAllah mudah untuk dijual kerana sudah mula di kenali.
  • Kita ‘ride the wave’ yang dijalankan oleh HQ. Gambir emas kini sudah beberapa kali masuk surat khabar, billboard besar dipasang di seluruh Malaysia,dan masuk ke dalam page viral seperti Amran Fans.
  • Komisyen tinggi serta bonus dan ganjaran lumayan boleh mencapai 1k.
  • Gambir emas ada lulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Jom sertai team kami sekarang, team Dropship Gambir Emas.

Apa itu Dropship?

Bagi mereka yang tidak tahu atau masih tidak jelas, apa sistem Dropship ini?Dropship ini adalah sejenis sistem perniagaan tanpa modal dan anda menjual produk tanpa memegang stok. Eh macam mana pulak tu? Dipendekkan cerita, anda hanya menjadi orang tengah untuk mempromosikan produk sahaja.Jika ada pelanggan yang ingin beli produk tersebut, anda hanya perlu membuat tempahan kepada supplier anda tadi dan supplier anda akan terus mengepos produk tersebut kepada pelanggan.

Siapa pula yang boleh jadi dropship kami?

Peluang ini terbuka kepada semua orang. Bagi mereka yang sangat sibuk dengan kerjaya tetap tapi ingin menceburi bidang perniagaan dan menjana pendapatan tambahan , sistem ini amat sesuai untuk anda kerana ia menjadikan kerja anda lebih mudah . Anda hanya perlu membuat promosi, mengambil tempahan dan hantar tempahan kepada supplier. Dan anda tidak perlu membuat pengeposan kerana  supplier akan pos barang tersebut kepada pelanggan.

Anda sudah bersedia, serius dan berminat untuk menjadi dropship gambir emas? Anda boleh hubungi dan whatsapp kami di 011-5504 5653.

Layari website kami untuk mengetahui detail lanjut mengenai gambir emas, https://istanakhalifah.com

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Harga Gambir Emas : Berbaloikah?

Harga Gambir Emas ialah bermula daripada Rm 89.90.

OK sebelum itu biar saya ceritakan apa yang anda akan dapat dengan membeli gambir emas daripada gambiremas.net. Ya sudah pastinya, untuk anda yang pertama kali nak mencuba ada harga istimewa dan ada free gift khas untuk anda. Yaa sudah semestinya. Anda tak perlu risau :).

Klik sini kalau nak beli terus dengan kami dan dapatkan harga istimewa untuk mereka yang baru nak mencuba gambir emas ini..

 

Sebelum beli anda perlu pastikan yang produk gambir emas ini betul-betul sesuai untuk menyelesaikan keperluan anda. Saya akan ceritakan manfaat yang bakal anda perolehi dengan menggunakan gambir emas ini.

Manfaat yang pertama ialah dapat membantu mereka yang ada masalah pre-mature ejaculation ataupun ejakulasi pra-matang. Bahasa mudahnya ialah “pancut awal”.

Harga gambir emas ini saya percaya amat berbaloi dengan anda jika anda tahu dengan berikhtiar menggunakan gambir emas ini dapat menyelesaikan kekusutan anda.

Manfaat yang kedua ialah dengan teknik urutan yang betul dan berterusan ia mampu menambahkan saiz dan panjang zakar anda. Ada pelanggan kami yang sudah nampak perubahan pada botol yang ketiga.

Jika anda ingin kesan yang lebih cepat, saya sarankan anda untuk menggunakan sekali dengan pam zakar. Inshaa Allah dengan pam zakar mampu untuk meningkatkan saiz zakar anda lebih cepat.

Harga gambir emas ini jika diikutkan amat lah berbaloi dengan ramuan-nya yang amat berkualiti. Adunan  tongkat-ali dengan campuran gambir (uncaria gambir) dan juga ekstrak lintah memberikan manfaat yang baik untuk zakar anda.

Ekstrak lintah yang terdapat dalam gambir emas ini mampu untuk membantu anda menambahkan saiz zakar.

Gambir itu sendiri dapat membantu melambatkan pancutan ketika melakukan hubungan seks.

Dalam gambir emas ini, sukatan gambir yang digunakan tidak terlalu sedikit dan juga tidak terlalu banyak. Jadi anda tidak perlu risau ketika menggunakannya. Ia akan terasa dingin dan tidak panas.

Pastikan anda menggunakan gambir emas dengan cara yang betul. Boleh rujuk cara guna gambir emas di sini. Jumlah penggunannya ialah lebih kurang 25 kali (untuk 3 picit).

Inshaa Allah semoga anda mendapat nilai manfaat yang lebih berbanding harga gambir emas yang anda perlu bayar. Yup semestinya gambir emas amat-amat berbaloi!

Sekian

admin,

Wan, 011-5504 5653

https://istanakhalifah.com

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

 

Gel Gambir Emas Untuk Kebahagiaan Rumah Tangga

Gel gambir emas keluaran Oar Teguh Sdn Bhd merupakan produk lelaki yang sedang hangat diperkatakan diseluruh malaysia. Hampir 300k unit terjual semenjak dilancarkan pada November 2015.

 

Produk keluaran muslim ini mempunyai daya tarikannya yang tersendiri. Banyak testimoni mereka yang telah berjaya dengan izin-Nya setelah menggunakan gambir emas.

 

Produk ini dikilangkan di kilang yang menepati piawaian GMP (Good Manufacturing Practice dan telah mendapat kelulusan KKM. Jadi jangan risau kepada abang-abang di luar sana. Inshaa Allah produk ini tidak mempunyai kesan sampingan. Sepanjang saya menggunakannya pun Alhamdulillah terbaik.

Apa kah isi kandungan yang terdapat dalam sebotol Gambir Emas ini? Gel gambir emas ini diformulasikan daripada gambir sarawak dan beberapa lagi bahan semulajadi yang lain. Gambir sarawak ataupun nama saintifiknya Uncaria Gambir merupakanbahan yang telah dikenali turun temurun untuk membantu melambatkan ejakulasi.

Gambir juga boleh digunakan sebagai ubat untuk sakit gigi. Jangan tak tahu ye. Orait kandungan yang seterusnya yang anda perlu tahu ialah, dalam gambir emas ini terdapat extract lintah. Mesti korang pernah tertanya-tanya gambir boleh dapatkan khasiat untuk besarkan zakar ke? Haaa, extract lintah ini lah yang membantu anda untuk mendapatkan pertambahan saiz kepada zakar anda.

Ramuan yang seterusnya ialah tongkat ali. Tongkat ali merupakan herba yang umum sudah mengetahui akan khasiatnya. Gel gambir emas juga dirumus dengan habbatus sauda dan minyak zaitun yang mana merupakan makanan sunnah yang amat baik untuk di gunakan.

Tak dapat dinafikan, masalah ramai lelaki di malaysia ialah masalah di atas katil. Masalah ini nampak tidak serius akan tetapi mampu membawa kepada masalah yang lebi teruk seperti perceraian.

Jadi, atas daripada kesedaran ini, gambir emas muncul untuk mambantu mereka yang memerlukan. Untuk sebotol gambir emas, jumlah penggunaannya ialah approximately dalam 25 kali (3 picit setiap kali guna). Bagi mereka yang sudah berpuas hati dengan saiz zakar mereka. Tidak perlu dijadikan sebagai kegunaan harian. Guna ketika ingin bersama sahaja. Itu lebih menjimatkan.

Gel gambir emas ini inshaa Allah dapat membantu mereka yang memerlukan. Anda boleh terus ke laman web https://istanakhalifah.com untuk maklumat lanjut berkenaan gambir emas.

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Kisah Seorang Pelajar Pondok

Kisah seorang pelajar pondok tahfiz di pahang 10 tahun dulu yang sempat aku rakam dalam kamus hidup ku. Kisah ini banyak memberikan kesan dalam hidup ku sehingga sekarang.

kisah seorang pelajar pondok

Ketika aku nak balik bercuti dari sekolah aku ke kampung halaman di Muadzam Shah, aku terserempak dengan seorang budak nie. Jalannya menjaga pandangan, tunduk kebawah saja. Dia duduk si satu sudut di tepi kiosk yang menjual jagung rebus dan waffle.

Aku cuba lah tegur dia, nak buat kawan. Pada mulanya dia macam agak kekok. Tapi lama kelamaan nampak dia dah macam relaks sikit dah. Waktu tu aku dah tukar baju batik sekolah aku. Aku pakai baju biasa. Dia ingat aku “stranger” nak pow duit dia kot.

Saja lah aku nak citer kisah seorang pelajar pondok nie kat sini sebab aku tak nak pengajaran daripada pengalaman nie aku lupa nanti.

Ok sambung balik, aku tanya dia “Ka belajor dekat mana sekarang nie” , dia cakap dia belajar dekat Madrasah Al Irsyad. Owh dekat je la dengan sekoloh aku kata aku dalam hati.

Dari situ start lah rancak kami berbual, dia cerita yang ayah dia dah takde. Ni tinggal dengan mak dia dengan 5 orang adik bawah dia. Semua kecik-kecik lagi. Dia pilih nak belajar di Tahfiz sebab dia nak kene “kemas” ilmu agama. Adik-adik dia dah takde ayah.

Kalau nak cerita memang panjang kami bersembang, jadi aku ringkaskan pengajaran yang aku belajar dari kisah kawan aku tadi tu seorang pelajar pondok.

  1. Jagalah pandangan, mereka kalau di Tahfiz tu memang amat menjaga pandangan kerana itu memberi kesan kepada hafazan mereka
  2. Solat di awal waktu. Dia cakap, kalau kita tak jaga “hak Allah”, macam mana Allah nak jaga hak kita.
  3. Bina tabiat yang baik. Nak bina tabiat yang baik perlukan masa. Contoh bangun solat tahajjud pukul 5 pagi. Susah, memang susah. Tapi bila dah terbiasa dengan tabiat tu, mende jadi mudah.
  4. Dan yang aku paling terasa sekali ialah, kita hidup di dunia nie, yang paling besar ialah Allah. Jangan kita jadikan urusan lain lebih besar dari urusan kita dengan Allah.

Itu lah sedikit sebanyak kisah seorang pelajar pondok yang aku jumpa waktu aku tercari-cari halatuju hidup dulu. Maklum lah dulu ada skin head lah, punk lah, rempit lah. Baru nak up katakan.

Ok semoga korang beroleh manfaat.

Adios!

Makanan untuk kesihatan seksual lelaki

Makanan Untuk Kesihatan Seksual Lelaki. “Apa yang terbaik untuk Hati anda ialah juga yang terbaik untuk seks anda” lebih kurang la kata Steven Lamm, M.D., ahli fakulti di New York School of Medicine yang juga merupakan penulis bagi The Hardness Factor : How to achieve Your Best Health and Sexual Fitness at Any Age.

gambir emas

Hari ini kami di gambir emas dot net ingin berkongsi tip-tip pemakanan sihat untuk memastikan performance anda setiasa pada tahap yang optimum ketika bersama pasangan. Memang tidak dinafikan pemakanan yang sihat memainkan peranan yang amat penting untuk kesihatan seksual lelaki.

1) Air suam, ya air suam. Pengambilan air suam yang mencukup untuk setiap 25kg berat badan bersamaan 1 liter air consumption amat penting untuk kesihatan seksual lelaki. Jangan ambil mudah ya. Amalkan untuk minum air suam pagi tengah hari, petang dan malam. Apabila kita minum lebih air suam, ia dapat membantu menyahtoksin di dalam badan anda. Pasal air suam nie saya tulis pendek2 je sudah, pasal korang semua dah tau nie. Cuma tinggal minum dengan tak minum je kan.

makanan untuk kesihatan seksual lelaki

2) Makanan untuk kesihatan seksual lelaki yang ke-2 ialah bayam dan sayuran hijau. Haa korang tengok tak citer popeye the sailorman? Bila makan bayam je terus jadi ketul2. So kalau korang nk ketul2 macam popeye, kene lah makan bayam dan sayuran hijau banyak2. Ok tipu lah terus jadi ketul2 kan. Bayam sebenarnya sumber magnesium yang mana membantu meluaskan saluran darah korang. Menurut pengkaji daripada jepun, Aliran darah yang baik ke kawasan alat sulit menjadikan lelaki atau wanita lebih cepat terangsang. Untuk pengetahuan korang jugak, bayam, brokoli, kobis dan sayuran hijau ini juga merupakan sumber kepada satu nutrient yang penting untuk sex iaitu FOLATE. Apa tugas folate nie sebenarnya? Untuk senang faham Folate ini dapat mengurangkan risiko anda untuk mendapat penyakit Peripheral Arterial Disease (PAD). Bila seseorang itu mengidap PAD, saluran darah akan mengecil dan menyukarkan darah untuk mengalir ke seluruh tubuh. Jadi seks pun ter efek sekali. Ha nie bahasa mudah dia. Kalau korang nak tahu lebih details boleh rujuk sini.

3) Makanan untuk kesihatan seksual lelaki yang ketiga..jeng-jeng-jeng teh. La teh je pun. ingat apa lah gempak sangat tadi. Rilek dulu..nie bukan teh manis2 tu tau. Nie teh hijau yang tarak gula tu. Teh jepun ke teh cina whatever they called it. Antioxidant catechin dalam teh tu dapat menggalakkan aliran darah keseuluruh tubuh. Ha logik yang simple, aliran darah bagus, seks pun akan jadi bagus. Macam pak cik Steven Lamm cakap tadi tu. Satu kajian di Journal of Nutrition mendapati mereka yang mengambil 3-5 cawan teh hijau setiap hari untuk 12 minggu dapat mengurangkan 5% daripada berat badan mereka. Tapi nk inform teh yang korang beli dah siap dalam botol tu berbeza dengan teh yang korang brew sendiri ya. Bezanya ialah teh yang korang buat sendiri tu tak boleh letak gula tau.

4) Ok yang seterusnya,makanan untuk kesihatan seksual lelaki. Buah-buahan yang kaya dengan vitamin c. Sebenarnya semua buah-buahan baik untuk kesihatan. Ok apa kaitan vitamin C ni? Mengikut kajian yang dilakukan oleh University of Texas Medical Branch, lelaki yang mengambil 200 miligram vitamin c setiap hari dapat menambah baik jumlah sperm yang sihat. Apa sperm sihat? Ada sperm yang tak sihat ke? Ye ada, ada sperm yang tak cukup sifat, sperm yang bergerak tak betul dan sebagainya. Jadi dengan pengambilan vitamin C nie dapat meningkatkan jumlah sperm dan motility. Seterusnya ialah tembikai. hah Tembikai pulak dah. Macam mana tembikai boleh membantu untuk kesihatan seks lelaki. Ok aku cuba strukturkan ayat ini supaya korang semua senang faham. Bila kita makan tembikai, citrulline dalam tembikai tu akan bertukar menjadi amino acid arginine. Arginine ni pula akan merangsang
nitric oxide yang mana merenggangkan salur darah kita. Fungsi dia sama macam viagra bhai. Nie bukan aku cakap, nie Bhimu Patil , PhD , director of the Texas A&M’s vegetable and Improvement Center cakap. Korang boleh refer artikel english nie

5) Ok last but not least, makanan untuk kesihatan seksual lelaki. Telur. Ye telur. Tak kira lah telur separuh masak ke, scrambled egg ke, telur rebus ke. Telur nie kaya dengan vitamin B6 dan B5, yang mana membantu dalam menstabilkan aras hormon dan melegakan stress. Paling utama ialah untuk kesihatan libido. Weyh pebenda pulak dah libido nie? Libido nie ialah sexual desire. So korang takde lah macam asyik takde mood je. Kesian dekat pasangan tu. Untuk pengetahuan korang ada juga erectile dysfunction yang disebabkan oleh psikologi. Boleh rujuk artikel sebelum ini untuk maklumat lanjut.

Ok panjang sgt dah aku menaip nie aku rasa. Inshaa Allah semoga korang beroleh manfaat dengan artikel yang dikongsikan ini. Kalau korang rasa korang semua dah ok dah..tapi macam nk tambah power lah..nk tahan lebih lama lah..hah jemput ke link gambir emas. Boleh tahan lama juga 45- 60 minit atau call/whatsapp 011-5504 5653 no ni untuk dapatkannya. Ok bye!

Admin Gambir Emas Dot Net

Gambir Emas

Gambir Emas : 7 Fakta Yang Anda Perlu Tahu

Gambir Emas : 7 Fakta yang anda perlu tahu.

Gambir Emas Masuk Utusan Malaysia

1) Gambir emas (G.E) diasaskan oleh seorang usahawan yang berasal dari negeri sembilan. Hasil daripada kajian yang terperinci dalam bidang kosmetik dan kesihatan lelaki maka terhasilah Gambir emas performance gel yang mempunyai fungsi utama mengatasi ejakulasi pra-matang.

gambir emas

2) Gambir Emas sudah terjual lebih 300k unit semenjak dilancarkan lebih kurang setahun yang lalu (November 2015). Mendapat sambutan yang hangat daripada rakyat Malaysia semenjak di lancarkan. Jumlah repeat order yang tinggi kerana keberkesanannya.

3) 6 bahan utama dalam menghasilkan G.E. Terdiri daripada tongkat ali, gambir sarawak, habbatus sauda, extract lintah, minyak zaitun dan gamat. Adunan yang mempunyai sukatan tersendiri menjadikan gambir emas kegilaan abang-abang di luar sana.

4) haa ini yang seronok nak cerita nie, Gambir emas  juga telah membuka banyak peluang kepada orang ramai di luar sana untuk berniaga menambahkan pendapatan sampingan. Jangan tak tahu yang ada sampai berhenti kerja untuk fokus kepada G.E. Sebab apa? sebab G.E merupakan bisnes keperluan, bisnes yang menyelesaikan masalah orang. Inshaa Allah disamping membantu orang ramai, mereka yang berminat untuk berniaga juga boleh mengambil peluang yang terbuka luas ini. hubungi sahaja team kami di gambiremas.net untuk maklumat lanjut.

5) Gambir emas merupakan produk pertama yang mempunyai manfaat 4 dalam 1 di malaysia. Ia dapat membantu untuk anda tahan lebih lama, menambahkan keras, memanjangkan dan membesarkan saiz zakar anda. Untuk panjang dan besar memerlukan teknik urutan setiap malam dan ada dalam kalangan pengguna kami yang sudah nampak kesan seawal botol ketiga. Ya itulah kehebatan gambir emas dengan Izin Allah

6) G.E merupakan dalam bentuk gel yang tak perlu dah anda nak bancuh. Picit dan terus sapu sahaja G.E di kawasan kepala urat bawah badan zakar sehingga ke pangkal zakar dan seterusnya keseluruh badan zakar. Ya senang je guna. Botol pun kecil mudah dibawa kemana-mana. Bau pun bau vanila. Tapi tak boleh makan ye.

7) Ada 44 billboard yang akan dipasang di lebuh raya sekitar semenanjung malaysia. Ini merupakan berita baik dan menunjukkan G.E diterima oleh rakyat malaysia. Bagi yang menjadi agent jualan pula, sudah semestinya ini merupakan salah satu peluang yang tidak patut dilepas. Siapa cepat dia dapat bro. Sekali lagi sesiapa yang ingin mencuba gambir emas ini atau ingin menjadi agent serta mendapat bimbingan untuk buat marketing boleh lah hubungi team kami di gambiremas.net 011 5504 5653.

Sekian sahaja 7 fakta yang anda perlu tahu tentang gambir emas.

Erectile Dysfunction Dan Cara Mengenalinya

Erectile Dysfunction pernah dengar ? Haa pernah dengar ke tak? Ini penyakit yang amat ditakuti bagi pasangan yang sudah berkahwin. Erectile Dysfunction bermaksud disfungsi ereksi. Ini kalau direct translate lah, maksudnya zakar kita tidak dapat untuk mengeras.

gambir emas

Kalau orang-orang tua panggil mati pucuk. Pergh dengar mesti rasa seram terus. Tapi sebenarnya erectile dysfucntion nie beberapa peringkat dan jenis. Bahasa singkatan bagi erectile dysfunction nie ialah ED.

 

Erectile dysfunction (ED) nie ada berapa jenis? Untuk memudahkan kefahaman, kita bahagikan erectile dysfunction ini kepada sumber penyebabnya. Penyebab yang pertama ialah berkaitan psikologi seperti stress, kemurungan dan masalah dalam hubungan. Penyebabnya yang kedua ialah berkaitan physical seperti kemalangan, diabetes, dan darah tinggi.

erectile dysfunction

Macam mana nak tahu jenis Erectile Dysfunction (ED) jika kita menghadapi masalah ini. Kebiasaannya bagi ED yang disebabkan oleh faktor pysikologi, zakar masih boleh mengeras seperi contoh pada waktu pagi sewaktu bangun daripada tidur. Tetapi pada waktu ingin bersama pasangan, zakar tidak boleh mengeras.Sama juga sekiranya ada dalam kita yang gemar menonton pronografi, zakar dapat mengeras, namun apabila bersama pasangan, zakar tidak dapat mengeras. Ini merupakan symptom-symptom penyakit ED yang berpunca daripada psikologi.

 

Erectile Dysfunction (ED) yang disebabkan oleh kemalangan, darah tinggi, dan kencing manis memerlukan rawatan berbentuk ubatan. Sebagai contohnya masalah darah tinggi yang disebabkan oleh arteri mengecil yang diselaputi lemak. Cara yang terbaik adalah dengan mendapatkan saranan daripada Dr. terlebih dahulu untuk mengdignosis masalah anda. Seterusnya ialah dengan mengamalkan cara hidup sihat dengan bersenam dan mengambil pemakanan yang sihat. Inshaa Allah dengan mengamalkan cara hidup sihat anda dpt menikmati kehidupan seks yang hebat.

 

Bagi mereka yang suka melancap dan menonton pornografi, aktiviti seperti itu dapat meningkatkan potensi anda untuk menghadap erectile dysfunction yang disebabkan oleh psikologi. Ya anda tidak boleh mengambil mudah akan perkara ini kerana ia memerlukan masa yang lama untuk pulih dan perbuatan seperti itu juga amat ditegah oleh Islam. Jika anda mempunyai masalah erectile dysfunction yang disebabkan oleh psikologi, cara untuk mengubatinya ialah dengan meninggalkan tabiat menonton video lucah serta onani. Jika ia disebabkan oleh faktor stress dan kemurungan, eloklah untuk berjumpa dengan kaunselor serta memperbanyakkan amal ibadah anda.

Jika anda tidak mempunyai sebarang masalah “erectile dysfunction” akan tetapi mempunyai masalah seperti pre-mature ejaculation. Terbaik untuk cuba gambir emas. Gambir emas diadun dengan herba semula jadi terdiri daripada gambir sarawak dan habbatus sauda ditambah dengan extract lintah dapat membantu anda untuk menyelesaikan masalah tersebut. Klik link disini untuk maklumat lanjut. Atau hubungi 011 5504 5653 Sekarang!

Admin

https://istanakhalifah.com

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Cara Guna Gambir Emas Yang Wajib Anda Tahu 2019

Cara guna gambir emas ini perlu untuk anda faham sebelum membeli gambir emas. Assalammualaikum wbt kepada semua. Inshaa Allah pada kali ini saya akan share kepada anda semua cara guna gambir emas yang customer saya guna sampai dia boleh tahan 45 minit ke 1 jam! Hehe. Ya dengan Izin-Nya anda mampu bertahan selama itu. Tapi tunggu dulu ada caranya. Sebenarnya ada 2 objektif utama menggunakan gambir emas.

PS: Promosi Katil Bergegor Klik Banner Dibawah!

  • Tujuan yang pertama ialah untuk menentang ejakulasi awal. Orang kita panggil pancut awal.
  • Tujuan yang kedua pula ialah untuk menambahkan saiz zakar anda. Jadi tentukan objektif anda terlebih dahulu.

Cara guna gambir emas untuk objektif yang pertama, picitkan gambir emas tersebut pada jari dan sapukan di kepala zakar anda. Sapu sehingga gel itu kering. Picit sekali lagi dan sapukan pula di bahagian urat bawah badan zakar anda. Sapu daripada kepala turun hingga ke pangkal. Dan picit sekali lagi sapukan keseluruh badan zakar anda. Bagi penggunaan kali pertama, mungkin anda masih belum tahu lagi jumlah picitan yang sesuai untuk anda jadi saya sarankan guna 3 picit dahulu seperti di atas. Urut perlahan-lahan badan zakar anda supaya semua gel rata keseluruhnya.

Biasanya anda takkan rasa apa-apa waktu sapu gambir emas nie. Cara guna gambir emas ini agak berbeza kerana effect sejuk itu anda akan rasa lambat dalam sejam ke sejam setengah macam tu. Bila anda rasa sejuk, itu tandanya gel gambir emas ini telah meresap sempurna dalam kulit zakar anda. Jika anda dah rasa sejuk-sejuk macam tu, anda boleh lah bilas. Sebenarnya tak bilas pun takpe. Tapi saya lebih suka bilas terlebih dahulu. Sebab gel dah meresap jadi anda tak perlu risau akan keberkesanannya. Dan anda boleh boleh mulakan projek untuk bersama.

Tips untuk cara guna gambir emas nie, sewaktu mendayung tu, anda hanya perlu buat macam biasa. Control tetap kene control. Nafas tetap kene jaga. Janganlah pula bila dah pakai gambir emas nie, anda ikut sedap nak teran awal pulak. Air mani tetap akan keluar kalau anda tak control. Cuma beza pakai gambir emas dengan tak pakai ialah waktu kita control tu, ia akan bagi extra power untuk kita tahan air mani daripada keluar. Batang pun jadi lebih sedap dan lebih power.

Selepas penggunaan kali pertama anda sebenarnya dah boleh sesuaikan berapa picit sebenarnya yang sesuai untuk anda. Ada orang kulit tebal, mungkin 3 picit tu belum cukup. Jadi boleh lah tambah jadi 5 picit ke. Ada orang kulit nipis, jadi 3 picit tu mungkin dia pakai dah rasa macam panas-panas. Jadi anda boleh kurangkan jadi 2 picit atau sepicit setengah.

Cara guna gambir emas yang seterusnya ialah bagi mereka yang ingin menambah saiz. Ini menarik kerana gambir emas mampu juga memberikan manfaat untuk menambahkan saiz. Namun effect dia tidaklah seperti anda menggunakan pam zakar. Ekstrak lintah yang terdapat dalam gambir emas ini inshaa Allah dapat membantu anda untuk menambahkan saiz zakar melalui urutan.

Ok bagaimanakan caranya? Bagi tujuan menambahkan saiz, anda perlu menggunakan gambir emas secara berkala secara harian. Gunakan setiap malam. Sapu dalam 1 atau 2 picit macam tu. Buat urutan dari pangkal zakar tarik hingga ke kepala. Pastikan anda pakai kain supaya senang nk urut dan zakar tidak tertekan selepas urut, Elok buat sebelum tidur selepas isyak.

          Harga promosi RM 80 sahaja

Cara guna gambir emas seperti ini sesuai bagi mereka yang bekerja pada waktu siang hari. Jika mereka yang tidak bekerja pada waktu siang hari. Boleh pakai selepas subuh. Yang penting pakai kain supaya darah senang mengalir ke kawasan batang zakar. Urut sehingga gel itu kering dan kesat. Jika anda bercadang untuk menggunakan gambir emas bagi menambahkan saiz zakar, anda tidak perlu lagi menyapu gambir emas ketika bersama. Teruskan sahaja hajat tuan, ini kerana effect gambir emas itu sudah ada kerana anda telah amalkan gambir emas secara harian inshaa Allah.

Itulah sedikit sebanyak cara guna gambir emas yang dapat kami kongsikan. Gambir emas ini mempunyai ektrak lintah, jadi anda perlu basuh terlebih dahulu sebelum sembahyang kerana ia tergolong dalam jenis najis yang dibolehkan. Anda boleh rujuk ceramah ustaz Azhar Idrus. Saya lampirkan link video untuk anda tonton. Penting untuk anda tonton dahulu video ini bagi mereka yang beragama islam kerana mungkin ada benda-benda yang kita terlepas pandang. Sebagai contoh boleh ke nk tambah saiz zakar? Haa..orait anda tonton dulu ya video itu disini. Cara guna gambir emas dah tahu, tapi hukum tak tahu susah jugak kan. Inshaa Allah kita sama-sama belajar supaya menjadi hamba yang diredhai Allah.

Diharapkan agar dengan sedikit perkongsian ini dapat menambahkan keceriaan hubungan suami isteri anda. Ye lah bila hubungan yang ini ceria, inshaa Allah masalah-masalah lain pun senang nak selesaikan. Tak ada lagi dah nak masam-masam muka ye dak haa.

Itulah pepatah dulu-dulu selalu cakap, sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula suami isteri. Mesti akan ada perselisihan faham. Tinggal lagi bagaimana kita melihat perselisihan faham itu sebagai satu ujian untuk kita daripada tuhan untuk melihat sejauh mana kita dapat bersabar.

Sebelum terlupa, saya nak kongsikan rahsia untuk tahan lama dan keras padu yang masih ramai lagi tak tahu.

Untuk TAHAN LAMA + KERAS, gabungan Gambir Emas + Kopi Ginseng Emas adalah TERBAIK !!! . Haa. Kopi Ginseng Emas. Untuk lebih detail fungsi, kelebihan dan testimoni kopi ginseng emas ini, boleh baca di SINI.

Jika berminat nak try , boleh klik Promosi Pakej Combo Kopi dibawah untuk dapatkan harga special.

Bagi yang ingin menambahkan saiz zakar pula, produk GE oil adalah formulasi khas untuk tujuan tersebut. GE Performance oil nie ialah minyak urut untuk penjagaan zakar. Ia menggabungkan khasiat ekstrak lintah, belacak dan dhab. Inshaa Allah dengan mengamalkan penjagaan zakar menggunakan Ge Performance Oil ini dapat membantu melancarkan peredaran darah di kawasan tersebut. Nak tahu lebih lanjut KLIK DI SINI Ge Performance Oil. Pakej Combo Oil : Gambir Emas + Ge Performance Oil = TERBAIK

               Pakej Combo RM 150 sahaja.

Inshaa Allah gambir emas dan Ge Performance Oil ini merupakan alat, segalanya atas izin Allah juga. Saya berdoa agar anda semua mendapat manfaat daripada perkongsian ini inshaa Allah. Alhamdulillah, setakat ini ramai customer saya sudah berjaya, boleh baca testimoni mereka di SINI. Bagi anda yang belum mendapatkan gambir emas, anda boleh dapatkan gambir emas yang original daripada saya. InshaAllah saya boleh COD sekitar kL dan Batu Caves. Bagi anda yang berada di luar Selangor dan kL jangan risau, saya boleh poskan untuk anda dan tiada caj dikenakan. Ada hadiah menanti ada semua. Berminat nak cuba gambir emas? SMS/Whatapps saya Wan, 011-5504 5653 atau layari website kami http://gambiremas.net untuk maklumat lanjut.

Sebelum saya terlupa kebelakangan ini ramai yang menghubungi saya, akan tetapi saya tidak dapat menjawab panggilan tersebut kerana saya sedikit sibuk menguruskan syarikat dan juga mesyuarat. Jadi jika anda ingin bercakap terus dengan saya harap anda boleh whatapps dahulu pada no yang tertera dan kemudian inform yang anda ingin bercakap secara terus dengan saya supaya saya boleh jadualkan perbualan saya bersama anda nanti. Antara soalan yang di tanya ialah cara guna gambir emas ini. Jadi sebenarnya artikel ini telah menjelaskan secara details tentang persoalan tersebut, namun saya faham anda mungkin lebih selesa bercakap secara terus inshaa Allah tiada masalah, anda just perlu whatapps dahulu saya untuk kita deal waktu yang sesuai supaya saya boleh menghubungi anda. 🙂

Terima Kasih

Admin

https://istanakhalifah.com

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂
Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00