Archive

Monthly Archives: June 2017

Gambir Emas Muar, Call Wan 011-5504 5653

Gambir Emas Muar: Assalamualaikum warga Johor@JDT terutamanya yang tinggal di Muar dan sekitarnya. Ada yang tercari-cari mana nak dapat gambir emas di Johor? Terutamanya bagi penduduk di kawasan bandar Muar, Tangkak, Bukit Gambir dan Pagoh dan Segamat. Haa, anda jangan risau. Admin akan beraya di Muar nanti. Kalau ayah-ayah nak cuba gambir emas time raya-raya ni roger je Wan, 011-5504 5653. Nanti admin hantar terus atau COD kepada ayah-ayah.

Ayah-ayah jangan risau, admin sentiasa ada stok gambir emas ni. Jadi, kalau lepas raya ke admin dah balik kL, kalau ayah2 nak order gambir emas roger je admin. Nanti admin akan poskan. Jangan risau, FREE Postage je.

Sempena promosi raya-raya ni, kalau ayah-ayah baru nak cuba gambir emas ni boleh dapatkan dari Gambir Emas Muar. Nanti admin akan bagi hadiah percuma, ayah2 akan dapat perfume lelaki inspired by international brand , contohnya polo black, dunhill desire dan macam2 lagi. Nanti admin akan bagi free 1 je perfume special untuk ayah2. Admin juga akan bagi buku Mini Mudahnya Menjemput Rezeki.  Ayah2 dah bersedia untuk beraksi dengan lebih yakin? Jangan tunggu lama-lama, dapatkan gambir emas sekarang !!!

 

Agak-agak berapa ya harga gambir emas ini?

Harga gambir emas ini ialah RM 90. Tetapi untuk ayah-ayah pelanggan gambiremas.net ni, admin nak bagi harga special dengan diskaun 10%, dapat freegift perfume, buku mini mudahnya menjemput rezeki dan yang terakhir free delivery@COD atau postage. Jadi, admin nak bagi harga runtuh RM 80 je dan dapat freegift banyak ni. Berbaloi x beli dengan admin, gambir emas muar?

Bestkan..

Oklah, kalau ayah2 x sempat dapatkan gambir emas sempena promosi raya ni, PM admin je dengan kod GE15. Nanti admin bagi diskaun dengan kod tersebut. Bagi ayah2 yang tinggal di luar kawasan Muar seperti Kluang, Batu Pahat, Mersing, Kota Tinggi, Pontian, Kulai, Simpang Renggam dan lain-lain tempat, xpe admin boleh poskan terus kepada ayah2. Kos postage percuma je.

Kalau ayah2 nak tahu macam mana gambir emas ini boleh membahagiakan rumah tangga, boleh baca di SINI.

Semoga ikhtiar ayah2 untuk menceriakan isteri dengan gambir emas berjaya. Kalau ayah-ayah ada apa2 pertanyaan boleh hubungi gambir emas muar @ admin di talian 011-5504 5653(Wan).InshaAllah, admin akan membantu ayah-ayah dengan sebaiknya untuk mendapatkan hasil yang terbaik.

Admin,

Wan, 011-5504 5653

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Gambir Emas Kuantan, Call Wan 011-5504 5653

Gambir Emas Kuantan: Berita baik untuk warga Kuantan dan sekitarnya seperti Indera Mahkota (IM), Sungai Isap, Taman Tas, Permatang Badak dan bandar Kuantan . Kini agen Gambir Emas  lebih dekat dengan anda. Haa, kepada yang tercari-cari gambir emas Kuantan boleh dapatkan dari Wan, 011-5504 5653. Nanti agent Wan boleh serah tangan atau COD kepada anda . Apa2 roger je. Beliau juga akan guide ayah2, supaya ayah2 berpuashati dengan gambir emas. InshaAllah, mesti x percaya bro.

Kalau anda ragu-ragu, jangan risau lah, gambir emas  ni ori. Alhamdulillah, x terkira dah berapa orang customer gambiremas.net yang telah berjaya mendapat hasilnya dengan gambir emas. Gambir emas ni produk yang diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Dan juga halal untuk di pakai. Cumanya , bila pakai ia tidak sah untuk di bawa solat. Sebab ada ekstrak lintah didalamnya. Jadi, admin cadangkan ayah2 pakai selepas solat Isyak. lebih mudah.

Sekarang admin bagi tawaran hebat dan bombastik. Yalah nak bagi ayah-ayah di luar sana yang x cuba lagi gambir emas, anda wajib cuba..Rugi sangat kalau x cuba. Apa yang ayah-ayah dapat jika membeli gambir emas Kuantan dengan kami? Promosi untuk ayah2 pertama kali nak cuba, diskaun 10%.

 

Kalau ada ayah2 yang x tahu lagi fungsi gambir emas ni macam mana? Apa kandungan dia, boleh baca di SINI. InshaAllah, admin akan membantu ayah-ayah menyelesaikan masalah yang menganggu fikiran dan hubungan rumah tangga ayah2.

Oklah, ni admin nak payung sikit testimoni gambir emas. InshaAllah, ayah2 akan lebih confident untuk membeli gambir emas demi kebahagiaan rumah tangga.

 

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Apa-apa pun ini adalah usaha dan ikhtiar dari ayah2. Kalau kita x cuba , x tahu kan. Semoga gambir emas serasi  dengan ayah2 dan menambahkan keceriaan isteri ayah2.

Oklah, kalau ayah-ayah dah bersedia nak dapatkan gambir emas boleh hubungi  Gambir Emas Kuantan, iaitu Wan 011-5504 5653.

Admin,

Wan, 011-5504 5653

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Gambir Emas Ipoh, Call Saya Wan 011 5504 5653

Gambir Emas Ipoh : Khusus untuk warga Perak yang tinggal di sekitar Ipoh, berita baik untuk anda. Kini anda boleh dapatkan segera gambir emas melalui serahan tangan @ COD dengan bro Wan, 011 5504 5653. InshaAllah, agent bro Wan boleh hantar terus kepada anda. Kawasan Ipoh ini meliputi dari kawasan sekitar bandar Ipoh, Chemor, Gopeng dan Batu Gajah. Lain2 kawasan kita boleh try deal tengah2 ke.

Anda jangan risau,ini adalah gambir emas yang original. Anda boleh check melalui hologram dan barcode sewaktu menerima gambir emas nanti. Untuk pengetahuan ayah-ayah, gambir emas ini bukan lah ubat. Tapi ia diibaratkan ‘supplement’ ataupun keperluan wajib ayah-ayah yang ingin beraksi lebih lama. Ada juga pelanggan saya bertanya,  betul ke power gambir emas ni? Memang jadi ke?

Yang paling utama, kena dapatkan dulu gambir emas yang original dan boleh dapatkan dari agent sah gambir emas seperti Gambir Emas Ipoh , bro Wan 011 5504 5653. Kalau dapat gambir emas yang ori, inshaAllah menjadi. Tapi saya tidak menjanjikan bulan bintang dan manis-manis, pakai gambir emas memang power. Benda ini adalah subjektif dan bergantung pada orang. Yang penting kita ikhtiar. X cuba, kita x tahu kan. Rata-rata pelanggan saya berpuashati dengan performance gambir emas dan ada diantara mereka telah repeat order.

Tapi tidak kurang juga, ada segelintir pelanggan saya yang tidak menjadi dengan menggunakan gambir emas. Kalau macam ini, kita kena tengok dari segi yang lain, cara pemakaian, tahap kesihatan dan lain-lain lagi. InshaAllah, kami akan cuba yang terbaik untuk membantu ayah-ayah mendapatkan kesan yang diinginkan.

Macam mana ayah-ayah? Dah bersedia untuk mendapatkan gambir emas? Haa, ayah-ayah boleh hubungi agent gambir emas kami, “gambir emas Ipoh” iaitu bro Wan di talian 011 5504 5653.

Oklah, kalau ada ayah-ayah atau abam-abam di luar sana yang berminat untuk menjadi agent gambir emas di bawah team gambiremas.net, boleh hubungi saya Wan, 011-5504 5653. InshaAllah, moga anda kaya dan berjaya dunia akhirat.

Wassalam.

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Agen atau Stokis Gambir Emas Diperlukan

Agen atau Stokis Gambir Emas diperlukan di bawah team gambiremas.net:  Berita baik untuk anda!!! Bagi yang mencari peluang perniagaan untuk menambah pendapatan sampingan dengan berniaga gambir emas jom sertai team kami. Untuk menjadi agen atau stokis gambir emas adalah sangat mudah. Nak tahu apa syarat-syaratnya?

  1. Syarat yang utama adalah tidak membuang harga
  2. Menandatangani agreement @ perjanjian agen. Isi utama perjanjian ini adalah, agen dan stokis gambir emas berjanji untuk tidak membuang harga sesuka hati. Jika itu berlaku, pihak HQ berhak untuk mengambil tindakan yang sewajarnya.
  3. Minimum untuk ambil 10 botol sebagai permulaan agen gambir emas.
  4. Minimum restock sebanyak 10 botol sebulan.

Haa anda setuju dengan syarat-syarat di atas? Jom baca apa yang anda bakal dapat dengan menyertai team kami sebagai agen atau stokis gambir emas

  1. Dimasukkan ke dalam Group support.
  2. Bimbingan untuk membina marketing plan
  3. Jika anda perlukan website, saya akan mengajar anda cara untuk setup blog atau website secara percuma. Bagi yang boleh datang area kL lagi bagus , saya boleh ajar face to face
  4.  Yang ni paling best : Saya akan promote anda di dalam website saya.

Saya mencari orang yang betul-betul serius dan komited untuk menyertai team saya. Oleh itu, tempat adalah terhad. Saya perlukan wakil agen atau stokis gambir emas bagi setiap kawasan di bawah untuk saya letakkan dan promote di website saya.

Ini adalah contoh agen-agen saya yang saya telah promote dan secara tidak langsung membantu mendapatkan sales dari website saya. Ini adalah ‘support’ kecil daripada saya.

Gambir Emas Shah Alam

Gambir Emas Puncak Alam

Gambir Emas Johor Bahru

serta beberapa yang lain.

Adakah anda seorang yang kental dan mampu berdikari? Jika ya, kami mencari wakil agen atau stokis gambir emas untuk setiap lokasi dibawah :

  1. Gambir Emas Melaka
  2. Gambir Emas Seremban
  3. Gambir P.Pinang
  4. Gambir Emas Perlis
  5. Gambir Emas Kedah
  6. Gambir Emas Kota Bahru
  7. Gambir Emas Terengganu
  8. Gambir Emas Kuantan

Anda telah bersedia? Apa lagi jom daftar agen atau stokis gambir emas dengan kami. Hubungi Wan, 011-5504 5653 untuk pendaftaran. Jom rebut peluang ini. Hanya seorang wakil sahaja di perlukan bagi setiap lokasi di atas untuk saya letakkan di website saya. Jadi peluang untuk anda memulakan bisnes ini amat cerah. Namun kami betul mahukan agent atau stokis yang mampu berdikari dan tidak cepat putus asa.

Untuk pengetahuan anda, gambir emas ini produk laku keras dan boleh dikatakan produk keperluan ayah-ayah di luar sana. HQ juga telah memasang lebih kurang 53 billboard di sepanjang Highway Utara-Selatan dan juga Highway Pantai Timur. Saranan saya, sebelum anda menjadi agen atau stokis gambir emas, lebih elok anda guna terlebih dahulu gambir emas ni.  Supaya anda lebih yakin dan mudah untuk menjawab soalan2 pelanggan.

Oklah, kalau ada yang berminat dengan tawaran saya, hubungi saya Wan, 011-5504 5653 . Semoga anda kaya dan berjaya dunia akhirat. InshaAllah. Wassalam

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Gambir Emas Johor Bahru JB Wan 011-5504 5653

Gambir Emas Johor Bahru JB kini menemui pelanggan yang berada di selatan tanah air. Jangan risau jika anda ingin membeli gambir emas di sana. En Wan akan uruskan COD barang ke tempat anda. Anda hanya perlu hubungi beliau di talian 011-5504 5653. Alhamdulillah permintaan kepada produk keluaran GE HERBS semakin meningkat dari bulan ke bulan. Rangkain produk GE HERBS menampilkan 3 lagi produk baru disamping produk gambir emas yang sedia ada. Kami menawarkan produk GE Oil, dan juga GE Herba 44. Untuk anda yang nak rasa lebih macho boleh lah mencuba produk-produk keluaran GE Herbs ini. Inshaa Allah bermanfaat untuk anda dan pasangan. 

 

Gambir Emas Johor Bahru JB merupakan agent sah yang menjual produk-produk original keluaran GE HERBS. Jadi anda tak perlu risau akan kualitinya. Kualiti produk yang dijual dijamin original. Anda boleh mengenal pasti samada produk gambir emas yang dibeli original ataupun tidak menggunakan bar code scanner. Jika anda sudah memuat turun aplikasi we chat, anda boleh menggunakan aplikasi tersebut untuk scan bar code yang terdapat pada produk gambir emas yang dibeli.

 

Pastikan anda beli gambir emas yang original kerana kami tidak bertanggungjawab atas sebarang kemungkinan yang berlaku kepada anda akibat daripada menggunakan produk yang tidak disahkan asli oleh kami. Jadilah pengguna yang bijak!

Gambir Emas Johor Bahru JB melalui agent sah kami En Wan  ( 011-5504 5653 ) akan cuba sedaya upaya untuk membantu anda dalam memberikan konsultansi bagi mendapatkan result yang terbaik sewaktu menggunakan gambir emas. Anda boleh rujuk cara untuk menggunakan gambir emas pada pautan ini klik sini .

Bagi sesiapa yang ingin menjadi agent atau wakil jualan gambir emas dikawasan anda. Anda boleh hubungi admin gambiremas.net untuk mendaftar sebagai rakan niaga bersama kami. Inshaa Allah fast action fast result. Saya sarankan sebelum anda menjual gambir emas, sebaiknya anda guna dahulu produk ini, dan bila dah nampak kesan, barulah anda berkeyakinan untuk mempromosi produk ini serta memberikan konsultansi kepada mereka yang memerlukan.

Akhir kata, sekali lagi kepada mereka yang berada di sekitar johor bahru JB boleh hubungi agen gambir emas johor bahru JB En Wan di talian 011-5504 5653.

admin gambiremas.net
wan (011 5504 5653)

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂
Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00