Archive

Monthly Archives: August 2017

Gambir Emas Pasir Gudang : Call Hanif, 011- 2332 2917

Gambir Emas Pasir Gudang. Kini berita baik untuk warga Pasir Gudang, Johor. Ayah2 boleh dapatkan gambir emas yang original dari agen sah kami, Hanif di talian 011-2332 2917. InshaAllah En Hanif boleh COD gambir emas terus kepada anda terutamanya yang duduk di sekitar Bandar Seri Alam, Kota Masai, Taman Scientex dan Permas Jaya. Harga gambir emas adalah RM 90. Dapatkan 10% diskaun tawaran istemewa khas apabila membeli dengan agen2 sah kami.

Kami juga ada menjual GE Performance Oil. Bagi ayah2 yang mementingkan penjagaan dan kesihatan zakar, ayah2 boleh mendapatkan Ge performance oil ini dengan kami. Apa beza Gambir Emas dan GE Performance Oil ni?Fokus utama gambir emas adalah untuk tahan lama atau orang kita biasa panggil pancut awal. GE Performance oil pula diformulasi khas untuk menambahkan saiz zakar. Haa, mana2 ayah2 yang nak tambah saiz tu, boleh guna GE Performance Oil. Memang padu bro. Gabungan gambir emas + GE Performance Oil = Terbaik !!! Untuk maklumat lanjut berkaitan GE Performance Oil boleh baca DISINI.

Jadi apa lagi ayah2, dapatkan segera. Boleh PM harga bisik2. Bagi warga sekitar Pasir Gudang, boleh dapatkan 2 barang baik ni dengan agen Gambir Emas Pasir Gudang, Hanif 011- 2332 2917.

Oklah, ni abam nak share informasi untuk kesejahteraan rumah tangga iaitu 5 Sebab Kenapa Anda Perlu Lakukan Seks di Pagi Hari.
Ramai berpendapat ‘bersama’ di pagi hari adalah pengalaman yang menyeronokkan. Namun benarkah anggapan tersebut?

  1. Membuat ayah2 rasa bersemangat di pagi hari

Kepuasan yang ayah rasai ketika ‘bersama’ akan menjadikan ayah2 merasa bahagia dan bersemangat meneruskan aktiviti seharian.

2. Lebih Romantik & Mesra

‘Bersama’ pada waktu pagi akan menjadikan kita lebih mesra dengan pasangan dan seterusnya menjadikan hubungan lebih intim. lLagipun ia lebih bagus daripada kita tidur selepas subuh bukan?

3. ‘Balas Dendam’

Jika ayah2 pernah menolak ajakan pasangan untuk ‘bersama’ pada waktu malam disebabkan oleh keletihan Jadi di sarankan untuk..Ayah2 melakukan aksi ‘balas dendam’ di pagi hari.

4. Menjadikan Ayah2 Lebih Bertenaga dan Sihat

Ada kajian menunjukkan bahawa ‘bersama’ di pada waktu pagi dapat meningkatkan kesihatan jantung, dan secara tidak langsung menjadikan ayah2 semakin rasa bertenaga.

5. Lebih Lama

Kalau anda nak tahu, kadar testosteron seorang lelaki adalah paling tinggi pada waktu pagi Secara tidak langsung, ia menjadikan badan anda dalam keadaan yang bertenaga. Jadi, kemungkinan anda kan merasai ‘pelayaran’ yang lama dan dasyat.

TAPI.. yang ni paling best. Tips tahsia. Kalau ayah2 malas nak tunggu esok pagi, Malam tu sapu jer gambir emas, tunggu dalam sejam ke sejam setengah, x perlu tunggu waktu pagi , dengan 3 picit ‘pelayaran’ anda dengan isteri boleh sampai ke subuh tahu..herherr
Menarik x ???

Jadi berminat nak order Gambir Emas? Call je agen Gambir Emas Pasir Gudang, Hanif  011- 2332 2917.  Nanti beliau akan hantar terus kepada anda.

Jika anda ada sebarang pertanyaan berkaitan gambir emas , nak jadi agen atau ingin tahu produk yang berkaitan untuk menambahkan saiz dan sebagainya, anda boleh PM/Whatsapp abam, admin gambiremas.net 011-5504 5653(Wan). InshaAllah abam akan cuba beri consultation yang terbaik.

” Gambir Emas Mengharmonikan Rumah Tangga”.

Admin gambiremas.net,

Gambir Emas

Wan (011-5504 5653)

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

GE Performance Oil Rahsia Ayah-Ayah

Ge Performance Oil merupakan salah satu lagi keluaran syarikat OAR Teguh yang dapat membantu ayah-ayah di luar sana untuk sentiasa bersemangat dan bertenaga dengan senjata yang “Power” untuk menceriakan isteri / isteri-isteri mereka. Minyak yang pertama kalinya menggabungkan khasiat daripada 3 haiwan yang secara tradisional memang sudah terkenal untuk menyihatkan dan menguatkan zakar ketika bersama pasangan. Kalau biasa kita jumpa minyak lintah je kan? Haa, ni kami gabungkan kan sekali 3 ramuan ni. Memang padu.

Hah tak payah dah susah-susah lepas nie korang nak pergi cari sendiri lintah, pergi gurun timur tengah nak tangkap dhab (biawak padang pasir) untuk pergi buat minyak urut. Kami di Oar Teguh dah sediakan untuk anda. Jangan risau ye. Sebelum saya cerita lebih lanjut tentang khasiat Ge Performance Oil nie. Saya nak anda semua faham yang apa jua ubat-ubatan ataupun produk di luar sana tidak mampu untuk memberikan kesan untuk jangka masa panjang atau bahasa mudahnya kekal.

Secara ringkasnya fungsi utama GE Performance Oil ini adalah untuk  menambahkan saiz zakar seperti yang anda impikan. Haa, pasti anda nak tahu macam mana GE Oil ni boleh buat ‘senjata’ anda besar? Magik kan? GE Oil ni dapat membantu menambah saiz ‘batang’ anda melalui urutan. Haa, cepat2 pm Wan, 011-5504 5653 untuk tahu secara ekslusif cara urutan untuk besarkan ‘barang’ anda. Ekslusif untuk pelanggan Wan sahaja ya.

Ok, kita sambung. Ramuan GE Oil, dah padu dan superb. Ekstrak lintah dan ikan belacak bhaii. Jadi cara urutan pun kena betul supaya impian anda tercapai. InshaAllah, dengan cara urutan yang betul, ia dapat melancarkan peredaran darah sekitar zakar anda. Haa, bila darah lancar, urat dan pembuluh darah sekitar zakar pun sihat. Kalau anda nak tahu, zakar kita ni terbina daripada tisu-tisu dan salur-salur darah kecil. Jadi, untuk besarkan zakar, kita perlu konsisten urut zakar kita dan ia sekaligus membesarkan tisu dan melancarkan pembuluh darah di sekitar zakar.

Bahasa mudahnya umpama kita pergi gym. Kalau nak bina otot badan kita perlu konsisten buat workout kan supaya muscle cepat membesar. Sama juga macam zakar, HaHa tapi x kan la kena pergi gym workout zakar kan. Jadi, kita workout dengan cara mengurut zakar. InshaAllah, jika anda konsisten anda sendiri boleh lihat perbezaannya sendiri.

Persoalan biasa yang ditanya, kekal ke saiz tu? Ayah2 dan abam2, jujur saya katakan saiz tu tidak kekal. Bila anda dapat saiz yang anda nak, dan anda berhenti urut, saiz tersebut akan perlahan-lahan kembali bentuk asal. Ingat x, tadi saya kata umpama pergi gym. Kalau dah lama tinggal gym, jangan harap la muscle nak besar je kan. Kata pun cara tradisional memang x kekal.. Kalau anda nak kekal boleh la buat pembedahan.. Opps, ada ke? Hee

GE Performance Oil ni juga telah mendapat lulusan KKM dengan no pendaftaran NOT170301565K. Jadi, selamat digunakan tanpa was-was dan ragu-ragu. GE Oil ini juga boleh digunakan sebagai ‘maintenance’ untuk zakar anda supaya sentiasa sihat. Apa maksud ‘maintenace’ di sini? Boleh kata servis la. Sekali sekala zakar anda perlukan penjagaan. atau anda x pernah ambil kisah tentang kesihatan dan performance zakar? Sekali sekala kita perlu urut zakar kita supaya dapat menguatkan otot zakar dan secara tak langsung anda akan rasa lebih sedap bila digunakan.

Saya cadangkan sebaiknya untuk setiap ayah2 atau abam2 mempunyai 1 botol GE Performance Oil ni di rumah. Kalau bukan untuk tambah saiz, boleh digunakan sebagai penjagaan dan kesihatan zakar. Mudah sahaja cara pakai. Cuma pakai 2-3 kali seminggu dan urut sikit paling cepat 2 minit. InshaAllah dengan khasiat yang ada pada GE Performance Oil dapat menambah ketegangan dan kekerasan pada zakar anda.

Orait kepada ayah-ayah diluar sana, jom dapatkan Ge performance oil sekarang!. Hubungi saya wan 011 5504 5653 untuk mendapatkannya. Inshaa Allah cara urutan juga akan disediakan bersama produk. Inshaa Allah semoga bermanfaat untuk anda semua. Kalau bukan kita yang berusaha untuk mengharmonikan rumah tangga, siapa lagi?

Admin
gambiremas.net
0
11 5504 5653 (Wan)

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Gambir Emas Melaka : Wan, 011-5504 5653

Gambir Emas Melaka : Berita baik untuk warga bandar Melaka dan sekitarnya seperti Bukit Rambai dan Bukit Katil. Lain-lain kawasan Melaka, roger je Wan. Kita deal sampai jadi. Kini anda boleh mendapatkan gambir emas yang original dari agen sah kami , Gambir Emas Melaka. Hubungi Wan di talian 011-5504 5653. InsyaAllah team kami boleh hantar terus kepada anda.

Anda yang tertanya-tanya berapa harga sebenar gambir emas ye? Harga sebenar gambir emas yang adalah RM 89.90.  Tetapi HQ sangat bertimbang rasa dengan memberikan 10% diskaun untuk gambir emas jika anda membeli dengan stokis dan agen sah gambir emas kami.  Sila berhati-hati dengan produk gambir emas yang dijual dengan harga yang tersangat rendah. Kami tidak bertangggungjawab atas sebarang masalah yang terjadi atas kelalaian anda.

Kami ada mendapat beberapa aduan, pelanggan beli produk di Lazada, harga memang rendah, tapi bila pelanggan pakai x jadi , cari kami tanya cara pakai macam mana. Sedangkan kami pun x pasti asal usul produk yang harga rendah tu macam mana, kalau kita ajar cara pakai yang betul pun, ada kemungkinan x jadi juga atau yang lebih parah ada kesan sampingan di kemudian hari.

Apa2pun , anda sebagai pelanggan lebih bijak memilih. Pastikan produk gambir emas ada hologram dan barcode untuk memastikan keasliannya. Bagi penduduk sekitar Melaka, anda boleh beli terus dengan agen sah kami gambir emas Melaka, Wan 011-5504 5653

 

Harini abam nak kongsikan 5 Tips Mudah Membentuk Keluarga Bahagia. Abam yakin kita semua inginkan keluarga bahagia sakinah, mawadah wa rahmah kan. Jom amalkan :

  1. Setiap hari pulang dengan senyum dan bersemangat. Apabila suami tersenyum, isteri dan anak-anak akan bahagia dan rahmat Tuhan akan turun. Senyumlah apabila sampai ke rumah.
  2. Selalu melakukan aktiviti kekeluargaan bersama seperti makan bersama, keluar berdua-duaan, beriadah dan mandi bersama.
  3. Jangan memberi rezeki atau makanan yang tidak halal atau di ragui kehalalannya kerana bermula makanan akan membentuk air mani dan melahirkan zuriat yang seterusnya.
  4. Suami jangan terlalu fokus kepada dunia luar sehingga mengabaikan keluarga dan isteri.
  5. Jom amalkan doa kebahagiaan rumah tangga.

    رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا

    (Rabbana hablana min azwajina wa dzurriyyatina qurrata a’yun waj’alna lilmuttaqina imama)

    Artinya: “Wahai Rabb kami, anugerahkanlah kepada kami istri-istri kami dan keturunan kami sebagai penyenang hati (kami), dan jadikanlah kami imam bagi orang-orang yang bertakwa.” Lihat Al Quran surat Al Furqan:74.

Hubungi gambir emas Melaka, 011-5504 5653 (Wan) untuk merealisasikan impian anda. Jangan ego dan puas sorang je bro. Nanti wife merajuk lama susah pulak. ✌✌✌.

Jika anda ada sebarang pertanyaan berkaitan gambir emas , nak jadi agen atau ingin tahunproduk yang berkaitan untuk menambahkan saiz dan sebagainya, anda boleh PM/Whatsapp abam, admin gambiremas.net 011-5504 5653(Wan). InshaAllah abam akan cuba beri consultation yang terbaik.

” Gambir Emas Mengharmonikan Rumah Tangga”.

Admin gambiremas.net,

Gambir Emas

Wan (011-5504 5653)

 

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Gambir Emas Banting : Call Saya Hud, 019-300 0596

Gambir Emas Banting: Kini ayah2 yang berada di sekitar Selangor terutamanya di kawasan Banting dan sekitarnya seperti Jenjarom, Sijangkang, Olak Lempit, dan Kuala Langat, anda boleh mendapatkan produk gambir emas dengan stokis sah kami iaitu Hud di talian 019-300 0596. InshaAllah stokis kami Hud boleh menghantar terus kepada anda dengan COD @ penyerahan tangan.

Bagi anda yang pertama kali ingin mencuba gambir emas, anda tidak perlu risau, gambir emas ini telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia ( KKM) dengan nombor pendaftaran NOT170301566K. Sehingga kini, kami tidak lagi menerima aduan negatif dari pelanggan-pelanggan gambir emas dan yang ada hanyalah feedback positif dan pelanggan tersangat berpuas hati. Haa, ada bran?

gambir emas banting

Dengan menggunakan gambir emas, ayah2 boleh mendapatkan kesan yang diinginkan sama ada tahan lama atau ayah2 nak tambah saiz. Tapi cara pemakaian gambir emas adalah berbeza bagi setiap tujuan tersebut. Apapun, ayah2 tidak perlu bimbang, dengan setiap pembelian gambir emas daripada agen/stokis sah kami, ayah2 akan di ajar cara pemakaian yang betul untuk memastikan ayah-ayah mendapatkan kesan yang diidamkan. Bagi warga Banting, inshaAllah anda boleh menghubungi gambir emas Banting, Hud 019-300 0596 untuk anda beli terus gambir emas dan beliau akan  guide anda cara menggunakan gambir emas.

Oklah di sini saya ingin berkongsi 5 petua yang perlu di elakkan bagi mengekalkan kesihatan tenaga batin lelaki.

  1. Jangan biarkan isteri menindih zakar anda ketika tidur. Aliran darah anda di zakar akan terganggu. Aliran yang sempurna amat penting ketika tidur supaya darah boleh terus dibekalkan kepada zakar dan mengelakkan zakar menjadi lemah.
  2. Jangan anda kerap minum air ais kerana ia mendatangkan kesan melemahkan zakar. Zakar akan menjadi sejuk dan lembik lalu akan menyebabkan batang zakar berasa ngilu ketika persetubuhan dengan isteri.
  3. Jangan sesekali bersetubuh dengan isteri ketka dia sedang haid. Ianya akan mendatangkan penyakit. Malah hukumnya haram di sisi agama.
  4. Kurangkan amalan melancap (onani). Ianya suatu perlakuan yang memaksa air mani keluar. Kesannya boleh melemahkan zakar anda.
  5. Jangan bersetubuh bersama isteri ketika di dalam air. Contohnya seperti ketika berada di dalam kolam renang atau tab mandi (ketika air penuh).

Rujukan: lelakisihat.com

Hubungi gambir emas Banting, 019-300 0596 (Hud) untuk merealisasikan impian anda. Jangan ego dan puas sorang je bro. Nanti wife merajuk lama susah pulak. ✌✌✌

” Gambir Emas Mengharmonikan Rumah Tangga”.

Admin,

Gambir Emas

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00