Archive

Monthly Archives: October 2017

Gambir Emas Shah Alam : Call saya Wan, 011-5504 5653

Gambir Emas Shah Alam: Alhamdulillah kini pada bakal pengguna gambir emas dan pengguna setia gambir emas yang berada di sekitar Shah Alam,  anda boleh mendapatkan gambir  emas dengan hubungi saya Wan di nombor 011-5504 5653. Gunakan gambir emas tanpa was-was. Untuk mengalakkan sebarang kemungkinan yang memudaratkan, perlu untuk anda sahkan yang gambir emas yang anda beli merupakan gambir emas yang original. Jika terdapat mana-mana penjual yang menjualnya dengan harga yang murah, cuba selidik terlebih dahulu kerana kemungkinan besar produk itu adalah produk tiruan. Gambir emas yang original mempunyai sticker hologram dan mempunyai kod bernombor.

 

Sepanjang pengalaman saya menjual gambir emas, rata-rata pelanggan saya tiada masalah berkaitan saiz zakar, tapi mereka ingin tingkatkan performance. Kalau sebelum ni 5-10 minit pun dah terpancut, dan mereka iktiar dengan gambir emas , kesannya Alhamdulillah, paling cepat 20 minit dan ada yang boleh sampai lebih 45 minit. Itupun ‘wife’ dah tak larat. Kesan ni bergantung pada individu. Hee, ini penangan gambir emas. Barulah anda boleh mencuba kelainan pelbagai posisi ketika bersama seperti doggy style dan sebagainya . Anda nak try x gambir emas? Kalau anda tinggal di sekitar Shah Alam, boleh dapatkan dengan Gambir Emas Shah Alam, Wan, 011-5504 5653. dan kami akan hantar terus kepada anda.

Bagi anda yang mempunyai masalah kesihatan kecing manis dan darah tinggi, anda digalakkan mendapatkan nasihat doktor sebelum mencuba gambir emas. Ini kerana gambir emas tidak sesuai dan mungkin kurang berkesan kepada penghidap kencing manis atau darah tinggi. Tapi jika anda ingin mencuba, tiasa masalah. Yang penting kita ikhtiar dan usaha. Oklah, apa2 pun jom bahagiakan hubungan suami isteri dan inshaAllah pasti wife anda tersenyum lebar dan puas :D. Anda boleh dapatkan gambir Emas dengan Gambir Emas Shah Alam, Wan di nombor 011-5504 5653.

Orait jika anda ingin menjana pendapatan tambahan dengan menjalankan perniagaan online mahupun offline dengan menjadi agent gambir emas agen Gambir Emas Shah Alam, anda boleh hubungi saya Wan 011-5504 5653 atau layari website kami https://istanakhalifah.com Kami memerlukan mereka yang sanggup berusaha keras sehingga berjaya untuk menjadi agent bersama kami. Inshaa Allah support akan diberikan untuk anda berjaya dalam perniagaan gambir emas ini.

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Kesan Sampingan Gambir Emas Jika Anda Tersalah Guna

Kesan Sampingan Gambir Emas – Alhamdulillah, sehingga hari ini gambir emas telah dapat membantu lebih ramai ayah2 diluar sana. Moga hubungan rumah tangga anda lebih harmoni. Bagi bakal pengguna gambir emas, yang sedang mencari info2 gambir emas, anda pengguna yang BIJAK. Pertama sekali, beli produk gambir emas yang ORIGINAL dari agen2 dan pengedar yang sah. Jangan terpengaruh dengan produk yang dijual dengan harga yang lebih rendah, anda lebih bijak memilih dan menilai.

 

Sebelum membeli, anda pasti ingin tahu kesan sampingan gambir emas ni kan? Biasanya rata-rata customer gambir emas ni akan rasa #TahanLama . Boleh sampai sakit pinggang weyh. 45minit sampai 1 jam masih steady lagi. Tapi kesan ini subjektif tau. Pendek kata, gambir emas ini inshaAllah boleh improvekan masa korang. Kalau biasa 5 minit dah keluar, dengan gambir emas boleh dapat 10-15 minit macam tu.Lain orang, lain kesannya. Oklah ini kesan sampingan yang positif.

Kesan sampingan gambir emas yang seterusnya adalah ??? . Setakat ini, kami tidak ada menerima sebarang aduan dari customer. Gambir emas ini telah diuji dan dikaji dalam makmal untuk menguji samada ada bahan-bahan yang terlarang ataupun tidak. Tuan boleh check gambar di bawah:

Cuma ada juga segelintir yang mengadu kena gatal2. Tapi bila kita selidik, rupanya dia tidak bersihkan dahulu zakar sebelum pakai gambir emas. Jadi, pastikan anda basuh bersih zakar dan keringkan sebelum pakai gambir emas ni tau.

Kesan sampingan gambir emas yang lain adalah radang kulit dan pedih. Haa, anda akan rasa pedih bila anda pakai gambir emas selepas bercukur.  Jadi cara penggunaan kena betul ya. Kesimpulannya jangan pakai gambir emas selepas bercukur atau anda tidak bersihkan zakar anda lagi.

Ada juga pelanggan risau ada kesan sampingan gambir emas x pada isteri yang nak mengandung? Jawapan saya inshaAllah x ada. Ini ada testimoni customer wife pregnant dengan izin Allah. Cumanya basuh je zakar terlebih dahulu lepas gel dah meresap dalam kulit sebelum anda bersama.

 

Jadi, tiada masalah tentang perkara ini. Biasanya, saya akan nasihatkan pelanggan saya , selepas gel gambir emas meresap dalam 1 jam macam tu, boleh basuh zakar terlebih dahulu sebelum bersama. Untuk lebih menjaga hygiene & kebersihan. Walaupun sebenarnya , tiada masalah kalau x nak basuh pun. Itu adalah pilihan anda.

Tapi, jika anda nak ORAL, anda WAJIB basuh zakar anda. Ini kerana gambir emas, diformulasikan untuk kegunaan luaran sahaja. Jadi, kalau nak oral, memang kena basuh ya.

Oklah, setakat ini sahaja perkongsian saya mengenai gambir emas.Kalau anda nak tahu lebih detail lagi mengenai gambir emas serta tawaran menarik kami, anda boleh baca di SINI. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau nak beli gambir emas ke, boleh hubungi saya, Wan 011-5504  5653. Ada Freegift bernilai RM 20 menanti  anda.

” Gambir Emas Mengharmonikan Rumah Tangga”

Admin,

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂
Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00