Archive

Monthly Archives: December 2017

Gambir Emas Putrajaya :Call Akmal: 011-5504 5653

Gambir Emas Putrajaya: Assalamualaikum warga Putrajaya, Seri Kembangan, Sg Besi, Bukit Jalil, Puchong  dan kawasan sekitarnya. Kini, ayah2 boleh mendapatkan gambir emas yang original dari agen sah kami secara COD, Akmal 011-5504 5653. InshaAllah, bro Akmal boleh hantar terus kepada ayah2.  Apa2, just roger atau WhatsApp je. Sehingga kini hampir masuk tahun ke-2 gambir emas  berada di pasaran. Alhamdulillah, gambir emas telah membantu ramai ayah2 dengan membahagiakan rumah tangga mereka. Kami juga menerima banyak feedback dan respon positif . Tidak kurang juga ramai yang telah ‘repeat’ order sebagai tanda berpuas hati dengan keberkesanan produk. COD gambir emas Putrajaya.

 

Apa2pun ini adalah sebahagian kecil usaha ayah2 untuk membuat isteri tersenyum lebar. Walaubagaimanapun, kami juga menerima segelintir respons yang mengatakan tidak berkesan. Sejujurnya, kami tidak dapat memberikan jaminan sepenuhnya bahawa gambir emas ini sesuai untuk semua. Seperti yang sedia maklum, tubuh badan manusia begitu kompleks. Jadi agak mustahil, untuk satu produk ini serasi dengan semua orang. Yang penting ayah2, cuba dulu. Kalau x cuba, kita x tahu. Saya doakan moga, gambir emas serasi dengan ayah2. Pastikan beli gambir emas yang original dari agen2 yang sah seperti gambir emas Putrajaya, bro Akmal 011-5504 5653.

Antara soalan yang biasa ditanya, lepas pakai gambir emas ni kena basuh dulu ke? Jawapanyya, bagi saya mudah je. Saya sarankan basuh dulu sebelum bersama. Tapi pastikan ayah2 tunggu dulu selama 45 minit macam tu sebelum basuh. Tapi sebenarnya, ‘basuh’ dulu ni adalah pilihan. Kalau ayah2 tak nak basuh dulu pun boleh. Tapi untuk jaga kebersihan seeloknya basuh dulu sebelum bersama. Tapi, kalau ayah2 nak ORAL memang wajib basuh ya.

Mari abam kongsikan beberapa testimoni gambir emas, tanda pelanggan berpuas hati. Ada yang boleh 3, 4 pusingan, yang 40 minit tu pun ada bro.. Memang Terbaik!!!.

 

Macam mana ayah2, dah bersedia untuk mencuba gambir emas? Khas untuk pelanggan gambiremas.net , abam akan bagi diskaun 10%. Hubungi terus bro Akmal, 011-5504 5653 untuk dapatkan gambir emas anda. Ingat gambir emas, call terus gambir emas putrajaya untuk hantar terus di sekitar kawasan anda.

COD gambir emas sg besi, gambir emas seri kembangan, gambir emas bukit jalil call bro Akmal, 011-5504 5653

InshaAllah, moga usaha kecil ayah2 dengan gambir emas berhasil.

”Gambir Emas menceriakan hubungan ayah2”

Admin,

istanakhalifah.com

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Gambir Emas Langkawi, Call Saya Adi, 019-576 5475

Gambir Emas Langkawi : Assalamualaikum ayah2 warga Langkawi, Kedah. Kini anda boleh mendapatkan gambir emas yang original dari agen sah kami, Adi 019-576 5475. Kini gambir emas berwajah baru, dengan ramuan tambahan ekstrak ginseng di dalamnya. Dapatkan diskaun 10% dengan hantarkan kod GE 17 ke 019-576 5475. Ada yang tanya, boleh tak nak COD? Jangan risau ayah2, apa2 roger je bro Adi. Kita deal bagi ngam untuk ayah2 dapat terus gambir emas ini. InshaAllah, bro Adi akan hantar terus kepada anda. Yang paling best, FREE Consultation, siap ajar cara guna. Ayah2 tanya ja apa2 soalan, inshaAllah kita akan beri yang terbaik. Moga ikhtiar ayah2 dengan gambir emas menjadi.

 

Kami tahu ramai ayah-ayah di Langkawi mempunyai masalah untuk mendapatkan gambir emas. Dengan adanya Gambir Emas Langkawi ini, ayah-ayah tak perlu risau barang pos tak sampai ke, kene tipu bayar duit tak dapat barang ke sebab ayah-ayah abang-abang dah boleh COD je dengan bro Adi. Call dan wassap je di no 019-576 5475. Ye lah sekarang ni bukan boleh kira sangat, ada segelintir nak dapatkan duit dengan cepat sampai sanggup tipu duit orang. Inshaa Allah team gambiremas.net tidak sebegitu cewahhh :).

Apa-apa pun, gambir emas sudah lebih 2 tahun bertapak dalam pasaran di Malaysia. Sudah begitu ramai  ayah-ayah yang berpuas hati dengan performance gambir emas ini. Gambir emas Langkawi oleh Bro Adi kini hadir untuk membantu lebih ramai abang-abang dan ayah-ayah untuk perform ketika bersama!

Ni abam nak beritahu, ada satu lagi produk yang bila bergabung dengan Gambir emas jadi padu dan meletop. Iaitu Kopi Ginseng Emas.  Haa, lebih keras dan padat bro !!!. Macam mana cara minum kopi ni? Senang sangat bro. Kopi 3 in 1 macam kopi-kopi biasa di luar sana. Minum pada waktu petang, seeloknya 4 jam sebelum bersama. Dan ayah2 akan rasa kesannya.. Mesti x percaya. Lepastu pakai juga gambir emas. Meletop kebabom tahan lama. InshaAllah, saya doakan ayah2 serasi dengan produk gambir emas ini. Ini adalah sebahagian ikhtiar ayah2 untuk kebahagian rumah tangga.

 

Oklah ayah2 khususnya di kawasan Langkawi, yang nak try gambir emas atau kopi ginseng emas ni boleh roger Bro Adi, 019-576 5475. Nak extra diskaun?? Hantarkan kod GE 17 dan whatsapp terus Bro Adi ( Gambir Emas Langkawi). Moga ayah2, berpuas hati dengan produk keluaran Bumiputera ini. InshaAllah.

Admin istanakhalifah.com,

Wan, 011-5504 5653

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

KOPI Ginseng Emas Untuk Ayah2 Lebih Macho

KOPI Ginseng Emas ???

Kenapa ayah2 perlu dapatkan KOPI GINSENG EMAS ini?

Meh abam nak kongsikan di sini. Kopi Ginseng Emas adalah minuman cafein yang berasaskan resepi tradisional yang mengandungi Ubi Jaga, Guarana, Tongkat Ali, Tribulus, dan Ginseng. Adunan formulasi rahsia ini, inshaAllah dapat membantu zakar ayah2 lebih keras dan padu ketika bersama. Gabungan Kopi Ginseng Emas + Gambir Emas adalah padanan yang paling serasi. Ayah2 akan rasa lebih Tahan LAMA dan KERAS ketika beraksi. Alhamdulillah, ramai yang telah mencuba dan serasi dengan kopi ini. Ayah2 x nak try ke? Nanti abam kongsikan beberapa testimoni pelanggan kopi ginseng emas ini yang tersangat berpuashati,

Apakah kandungan KOPI Ginseng Emas ini dan bagaimana ia berfungsi ?

Ubi Jaga – Merangsang Seks

Guarana – Membantu Memberi Tenaga dan Meningkatkan Hormon

Tongkat Ali – Membantu Lelaki yang Lemah Syahwat

Tribulus – Membantu Meningkatkan Jumlah Sperma dan Kekuatan Seksual

Ginseng – Mengatasi Masalah Ejukalasi Pramatang dan Mengurangkan Tahap Kolesterol

Saya nak try kopi ni. Bagaimana cara minum nya?

Ayah2 boleh rujuk Cara Minum Kopi Ginseng Emas seperti di bawah:

  1. Isikan air panas dalam setengah cawan
  2. Campurkan serbuk kopi dalam air panas dan kacau sehingga larut dan sebati.
  3. Sebaik-baiknya di minuk pada waktu petang
  4. Anda akan merasai kesannya selepas 4 Jam
  5. Zakar akan mulai terasa keras dan nafsu anda meningkat selepas 4 Jam

Testimoni Kopi Ginseng Emas

Sebelum tu, ada juga yang bertanya. Kopi ini ada lulusan KKM ke?

Ok, ayah2 macam ni. Kopi ini bukanlah ubat. Jadi ia tidak memerlukan lulusan KKM. Ia seperti minuman biasa di luar sana seperti Milo, Nescafe yang tidak memerlukan lulusan KKM.

Persoalan lain, kalau ada darah tinggi / sakit hantung/ kencing manis boleh minum ke?

Orait Kopi Ginseng Emas ini tak berapa sesuai untuk orang yang ada sakit jantung ataupun darah tinggi. Kalau minum juga mungkin akan rasa pening-pening macam tu. Tapi kalau nak try jugak, mungkin anda boleh cuba untuk bancuh separuh paket sahaja. Effect dia tu memang padu. Tapi saya sarankan untuk anda dapatakan nasihat doktor terlebih dahulu.

Bagi ayah-ayah atau abang-abang yang takde darah tinggi ataupun sakit jantung..haa tunggu apa lagi. Try lah minum kopi ginseng emas ini. Inshaa Allah penangannya boleh buat anda tersenyum puas! Isteri pun boleh hairan nanti kenapa suami dia power sangat hehe.

Apa-apa pun ini semua salah satu ikhtiar kita. Takde satu pun supplement yang mampu memberikan result yang pasti kerana sifat hamba itu memang tak mampu membuat sesuatu melainkan dengan Izin Allah. Namun ini adalah salah satu usaha kita berasaskan ilmu dan pengetahuan yang Allah berikan. Moga ikhtiar ayah2 mendapt respon yang positif.

1 kotak Kopi Ginseng Emas mengandungi, 10 sachet. Setiap sachet dinasihatkan untuk di ambil selang 3 hari. Namun bagi saya lebih untuk minum ketika mahu bersama sahaja. Jadi sekotak Kopi Ginseng Emas adalah bekalan selama sebulan.

Kalau anda dapatkan kopi emas ginseng daripada team gambiremas.net anda berpeluang untuk menerima hadiah power dari kami iaitu vibrator ring! Berapa harga nya? Murah saja boss! Rm 60 ringgit anda dapat 10 sachet gambir emas dan percuma vibrator ring yang bernilai rm20.

Hubungi terus saya 011-5504 5653 (wan) untuk mendapatkannya sekarang!

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂
Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00