Archive

Monthly Archives: March 2018

Gambir Emas Kajang Call Wan 011-5504 5653

Gambir Emas Kajang – Assalamualaikum/Hi. Khas untuk ayah2 warga Kajang-Bangi dan sekitarnya. Kini anda boleh mendapatkan gambir emas yang original dari agen sah kami Wan 011-5504 5653. InshaAllah, agent boleh hantar terus kepada ayah2. Apa2 roger je. Lain2 kawasan sekitar seperti Putrajaya, Serdang boleh diusahakan. Jangan segan2. Benda boleh bincang .

Berapa harga gambir emas ni? Harga sebenar RM 90. Untuk dapatkan diskaun 10% hantarkan kod GE 18 dan ayah2 akan mendapat harga promosi serta free delivery. Terbaik.. Free delivery @ COD tau. Mana nak dapat. Minyak petrol pun harga banyak naik dari turun..haha..
Ni abam nak share, macam mana gambir emas ni bantu untuk tahan lama ketika bersama? Bagi yang x tahu, orang zaman dulu guna gambir sahaja untuk tahan lama. Kena bancuh sendiri. Kalau silap bancuh, mahu panas, siap orang rumah pun boleh rasa.

Kenapa gambir? Basically, gambir ni bila pakai dapatkan mengurangkan rasa ngilu. Jadi bila rasa ngilu kurang akan menyebabkan kita rasa lambat pancut. Pengawalan pernafasan dan minda juga memainkan peranan. Kalau dah pakai gambir, tapi x control dan main teran je, x jadi juga. keluar awal. Apa lagi, dengan teknologi sekarang, x yah dah bancuh2 gambir. Guna je gambir emas. Boleh dapatkan dengan gambir emas Kajang , Wan 011-5504 5653

Gambir Emas ni dalam bentuk GEL dan sedia untuk di pakai. Ia tidak panas, tidak melekit, tidak berlendir dan tidak menyebabkan pasangan berasa kebas seperti mana anda guna gambir sarawak yang silap bancuh atau produk-produk kebas lain. Bila pakai Gambir Emas ni anda akan merasa dingin2 dan gel ini membantu melancarkan perjalanan darah anda! InshaAllah, bagi mereka jenis pancut awal bakal mampu bertahan antara 20 minit – 60 minit!.

Apapun ni adalah ikhtiar kita. Moga ayah2 mendapat manfaat dari Gambir Emas. Apa lagi ayah2 yang berada di sekitar Kajang, Bangi , Serdang boleh dapatkan terus dari Gambir Emas Kajang, Wan 011-5504 5653. Save terus no ni. InshaAllah Wan akan consult serta sedia membantu anda. Cara pakai juga di sediakan.

Kalau ayah2, nak lebih keras dan umph, boleh juga dapatkan kopi ginseng emas. Details boleh baca DISINI

Moga ayah2, berpuas hati dengan produk keluaran Bumiputera ini. InshaAllah.

 

Admin istanakhalifah.com,Wan, 011-5504 5653

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂
Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00