Archive

Monthly Archives: June 2018

COD Kama-Max KL, Call Wan 011-550 45653

COD Kama-Max KL : Assalamualaikum/hi ayah2. Mencari Kama-max untuk COD area KL? Haa, roger je Wan 011 5504 5653. InshaAllah Kama-Max akan sampai terus di tangan ayah2. InshaAllah Wan boleh COD Ampang, Cheras, KLCC, Bangsar, Putrajaya, Sungai Besi, Seri Kembangan, Sentul, Kepong, PJ, Klang Lama, Bukit Jalil, Setiawangsa, Wangsa Maju, Segambut, Setapak, Gombak, Batu Caves, Damansara Damai, Selayang, Sg Buloh & Kawasan Sekitar. Apa2 roger je. Kita deal bagi ngam ya.

Berapa harga  Kama-Max ni? harga RM 100 je termasuk cas cod di kwasan yang kami cover dan siap dapat freegift Vibrator ring sekali. Best ke sangat best? Ada yang tanya fake ke ori ni? Ayah2, saya jual barang ORI sahaja. Apa2 masalah boleh roger.  Tak sanggup saya nak jual barang ‘FAKE’ nak aniaya orang, apatah lagi berkaitan zakar. Mungkin kalau pakai akan menyebabkan kerosakan kekal ke macam mana, siapa tahu kan.

Jadi ayah2, nak COD Kama-Max KL, roger je Wan 011-5504 5653. I’m trusted seller @ agent. Ada juga yang tanya2 Kama-Max ni mcm mana, minyak ke apa. Ok, untuk pengetahuan ayah2, Kama-Max ni dalam bentuk cecair. Senang cakap macam air yang ramuan nya di formulasi dari gambir sarawak, gamat, ekstrak lintah habbatusauda dan beberapa bahan organik lain.

InshaAllah Kama-Max ni lebih cepat meresap dan beri kesan dalam 20-30 minit macamtu dan boleh ON GAME. Dan Kama-Max ini juga telah mendapat lulusan KKM bernombor NOT 161201971 K jadi ayah2 boleh gunakan tanpa was-was ya.

Saya nak beli, tapi x tahu cara pakai. Ni first time nak try.. Macam mana? Ok ayah2, kalau x tahu cara pakai, jangan risau Wan akan asisst ya. Yang penting beli dengan Wan, COD Kama-Max KL InshaAllah saya bantu ayah2 berpuashati dengan Kama-Max. Atau ayah2 boleh baca cara guna Kama-Max DISINI .

Dah bersedia nak try? Save terus no Wan 011 5504 5653. Kalau yang tinggal jauh2 atau duduk area KL tapi x ada masa nak cod pun saya boleh poskan. Free Postage. Pasal privacy don’t worry. kami jaga privacy anda. Barang di balut dan ditulis ‘Freegift’ di parcel gitu.

Moga ikhtiar ayah2 dengan Kama-Max mampu menambahkan keceriaan hubungan dengan wife. InshaAllah

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Kopi PLG (Penangan Lelaki Gagah) 011 5504 5653 (wan)

Kopi PLG merupakan salah satu produk yang dipasarkan oleh syarikat Ge Herbs. Mungkin ada yang bertanya apa kelebihan kopi ini?

Bagi menjawab berkenaan kelebihan kopi ini, mari kita lihat siapa yang patut minum kopi ini. Sebab kalau kita tahu sahaja kelebihan, tapi kopi ini bukan dirumus untuk kita, buat apa kita beli kan?

Baik tuan-tuan dan abang-abang sekalian. Kopi ini sesuai untuk diminum oleh mereka yang mempunyai masalah selalu penat dan cepat rasa lesu. Kebiasaanya jika seseorang sering mengantuk ditempat kerja, lesu letih dan tidak bermaya..saya sarankan untuk mencuba kopi ini. Lihat bagaimana penangannya. Rasa letih dan selalu rasa mengantuk itu ada faktor-faktor lain penyebabnya, seperti makan telalu banyak..sehingga berlebihan. Jika perkara seperti ini berlaku, kesan kopi ini mungkin tidak dapat dirasai sepenuhnya. Kita minum kopi PLG nie berpeket-peket pun..tido juga penyudahnya nanti.

Kopi PLG ini ialah minuman suppliment yang dapat membantu untuk boost tenaga anda namun setiap orang ada limitnya masing-masing. Jadi anda jangan pula tertipu ya dengan iklan yang menyatakan minum kopi ini, boleh buat macam-macam seperti diluar jangkaan. Itu semua memerlukan akal fikiran yang logik untuk menilai. Namun kelebihan yang anda boleh perolehi dengan izin Allah apabila minum kopi ini amatlah banyak. Anda boleh lihat sendiri testimoni-testimoni mereka yang telah mencuba kopi ini.

Berikut ialah mereka yang amat-amat sesuai untuk mencuba Kopi PLG ini:

1) Orang yang kurang rasa keinginan untuk seks
2) Orang yang ingin melancarkan peredaran darah
3) Mereka yang ingin menambahkan Jumlah Sperma
4) Mereka yang ingin Meningkatkan Tenaga Dalaman.
5) Orang yang ada banyak angin dalam badan.
6) Mereka yang ingin meningkatkan kesuburan.
7) Orang yang ingin mengimbangkan hormon testosteraon.

Adakah anda termasuk dalam golongan di atas? Kalau ya saya sangat-sangat suggest kepada anda untuk mencuba Kopi ini. Feedback yang kami terima daripada mereka yang telah mencuba kopi ini amat memberangsangkan. Namun anda perlu cuba dahulu kerana setiap orang berbeza tindak balasnya.

Diatas ini adalah antara testimoni  yang pihak kami terima daripada mereka yang telah mencuba.  Ok mungking ada yang tertanya-tanya, apa isi kandungan dalam Kopi PlG nie sampai power sangat tuh. Dalam kopi ini terdapat beberapa herba yang memang terkenal dah diseluruh dunia dan diakui keberkesanannya. Jauh sekali kami meletakkan bahan-bahan terlarang seperti dadah atau apa-apa yang akan memudaratkan kesihatan anda dan memberikan kesan sampingan jangka masa panjang. Kami memilih bahan-bahan yang berkualiti tinggi untuk dirumus kedalam kopi ini. Matlamat kami ialah anda mencapai hajat yang diinginkan ketika anda membeli kopi ini daripada kami.


Apa itu guarana? Guarana ialah sejenis pokok herba yang biasa digunakan untuk membuat minuman tenaga. Jumlah kaffein yang terdapat dalam pokok guarana lebih tinggi daripada yang terdapat dalam biji kopi. Anda boleh rujuk lebih lanjut di website ini : info lanjut guarana

Tribulus pulak ialah sejenis tumbuhan daunnya seakan lalang. Saya ambil terus penerangan daripada website ini untuk rujukan anda.

” Sama seperti herba Cordyceps, Tribulus Terrestris digunakan untuk menguatkan kesihatan fungsi libido (keinginan nafsu syahwat) dalam kadar normal, menguatkan otot dan untuk kesihatan secara menyeluruh. Disebabkan kelebihannya, para atlet telah menggunakan ekstrak Tribulus Terrestris sebagai diet tambahan untuk meningkatkan tenaga, membekalkan kesihatan fungsi hormon, meningkatkan pergerakan otot dan memberikan tenaga kepada atlet semasa sesi latihan. Kajian klinikal Tribulus Terrestris juga menunjukkan herba ini mampu menambah kesihatan tekanan darah dan kadar kolesterol dalam kadar yang normal.”
sumber: http://insaan-asia.blogspot.com/2010/10/lemah-tenaga-batin-khasiat-dan-kebaikan.html

Bahan-bahan seperti ubi jaga dan tongkat ali dalam Kopi PLG ini tak perlu lah saya terangkan secara terperinci kerana memang semua dah tahu khasiatnya hehe.

Dibawah pula ialah cara-cara penyediaan kopi. Anda boleh rujuk terus gambar dibawah untuk mengetahui cara untuk membancuh kopi ini hehe. Rasanya memang padu. Ala-ala kopi radix sikit berlemak dia haha.

Bagi mereka yang ada darah tinggi, anda disarankan untuk minum separuh sachet dahulu untuk permulaan. Jika anda rasa sesuai, takde pening-pening, boleh lah minum 1 sachet terus next time!

Untuk mendapatkan kopi PLG nie mudah sahaja. Harga 1 kotak yang mengandungi 10 sachet ialah rm60.  Untuk anda yang nak cod boleh tetapi hanya disekitar gombak dan kawasan sekitarnya sahaja. Anda perlu inform kami lebih awal kerana kami perlu adjust masa untuk hantar ke tempat anda. Kami lebih menyarankan anda untuk menggunakan khidmat pos sahaja kerana kami sendiri yang akan tanggung kos postage dan anda akan dapat special freegift daripada kami hehe. Freegift apa? ada hubungi kami dahulu. 011 5504 5653 (wan)

Orait ayah-ayah dan abang-abang semua, sekian sahaja daripada saya berkenaan kopi PLG nie. Hmm effect kopi nie dah mula terasa dah nie. Sebab waktu saya menaip nie tadi, saya minum segelas haha. Orait apa-apa hubungi je 011 5504 5653 unruk mendapatkan kopi power ini.

admin
Istana Khalifah

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Cara Guna Kama-Max Updated 2018

Cara guna kama-max ada lebih kurang sama dengan cara guna gambir emas. Anda boleh rujuk pos ini untuk mengetahui cara guna gambir emas. Klik sini untuk melihatnya. Orait sebelum itu bagi yang masih belum mengetahui, Kama-max ini ialah produk terbaru keluaran Oar Teguh. Syarikat Oar teguh merupakan syarikat yang sama yang mengeluarkan produk gambir emas, kopi emas ginseng, Ge Oil dan banyak lagi. Haa sebab itu anda jangan risau, produk-produk keluaran syarikat ini memang power dan inshaa Allah dapat membantu anda yang sedang dalam kesusahan tu. Kita cuba ikhtiar mana yang termampu ya ayah-ayah dan abang-abang demi kebahagian rumah tangga kita.

Klik terus icon whatapps dibawah untuk terus hubungi kami melalui whatapps anda, atau anda taip sendiri no kami 011 5504 5653 (wan)

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

 

Cara guna kama-max ini lebih mudah dan pantas daripada gambir emas. Ini kerana kama-max ini adalah dalam bentuk cecair. Jadi ada boleh spray dan dia akan keluar macam cecair yang boleh meresap dengan mudah ke bahagian kulit. So bagi ayah yang muda-muda tu, yang jenis nak on lepas 20 ke 30 min boleh lah try kama-max nie. Kesan dia inshaa Allah boleh rasakan selepas itu. Disebabkan bahan asas dia pun memang daripada gambir, jadi anda tak perlu terkejut jika ada rasa macam sejuk-sejuk tu. Memang dia dah kalau macam tu. So bila dah rasa macam sejuk-sejuk tu. Apa lagi. Game on lah korang hehe.

Orait cara guna kama-max yang pertama ialah korang kene goncangkan dulu botol tu. Bagi adunan-adunan dalam botol tu sekata. Mungkin bila lama botol itu tertinggal berdiri adunan-adunan dalam tu macam pati lintah, gambir, minyak zaiton atau olive oil dan lain-lain tu termendap di bahagian bawah botol. Jadi penting untuk anda goncangkan terlebih dahulu untuk setidak-tidaknya bagi adunan tu sekata.

Kemudian adan boleh rujuk gambar dibawah. Saya ada kepilkan tempat-tempat yang ada perlu spray. Untuk dos permulaan, spray 4 kali sahaja dulu. Pertama ialah di kepala seterusnya turun ke di bahagian takuk, kemudian di dagu dan akhir sekali di bahagian urat pari. Jangan anda sembur di bahagian telur pulak. Kang tak pasal elok-elok nak game tak jadi pulak sebab tak selesa.


Cara guna kama-max yang seterusnya ialah anda perlu ratakan cecair kama-max itu di bahagian-bahagian yang anda sembur tadi. Bagi cecair itu meresap dengan semaksimanya ke dalam kulit zakar anda. Penting untuk anda bagi cecair itu semua rata kerana bahagian-bahagian yang anda spray tadi merupakan bahagian-bahagian yang sensitif yang terdapat pada zakar kita. Biasa orang yang tak tahan lama nie, dia akan rasa ngilu cepat dekat bahagian-bahagian yang disebutkan tadi. Bila dah rasa ngilu cepat, tak sampai beberapa kali celup dah game over. Tu yang kita tak nak tu.

Cara guna kama-max yang paling last ialah tempoh bertenang 30 minit. Hah sabar-sabar, lepas spray dan ratakan cecair kama-max tu, anda perlulah tunggu sekejap. Bagi kama-max tu menyerap ke dalam bahagian kulit yang sensitif tu. Bila cecair kama-max yang kita spray tu dah menyerap, boleh lah prepare tempat semua untuk melaksanakan tanggungjawab anda tu.

Orait bagi mendapatkan kama-max, hubungi sahaja kami di 011 5504 5653 (wan) untuk mendapatkannya segera!

Admin
Istana Khalifah

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

KAMA-MAX 2018 Spray Tahan Lama

KAMA-MAX Spray Tahan Lama- Assalamualaikum/hi ayah2. Hari ini admin nak share 1 produk baru yang bakal meletop. Billboard di highway semakin banyak. ”SUBUH BARU CABUT” . Haa, apa tu Kamamax? Kamamax ini diformulasi dalam bentuk cecair di mana fungsi utamanya adalah untuk merawat ejakulasi pramatang atau bahasa mudahnya pancut awal. Apa yang best pasal Kamamax ni?

Haa, dengan serum Kama-max ini, ayah2 tidak perlu tunggu lama untuk GAME. Hanya selepas 10 -20 minit selepas sapu dan boleh terus ON. Best ke best? Kamamax juga telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan nombor pendaftaran  (NOT161201971K) . [Update untuk tahun 2019, produk Kamamax ini telah ditarik balik sijil kelulusan KKM, ini bukanlah disebabkan oleh produk ini mengandungi bahan merbahaya dan sebagainya, tetapi disebabkan oleh bebrapa perkara dan syarat yang tidak dipenuhi menyebabkan sijil ini ditarik balik seperti over-claim dalam marketing].   Anda boleh merujuk posting disini untuk membaca lebih lanjut: Isi Kandungan Gambir Emas. Jadi ayah2 boleh gunakan tanpa was2 ya. Apa isi kandungan serum Kamamax ni ya?

 

Serum Kamamax ini mengandungi bahan-bahan semulajadi yang memberikan khasiat kepada zakar anda. Bahan semulajadi adalah Gamat, Tongkat Ali, Minyak Zaiton, Habbatus Sauda, Gambir Sarawak dan Lintah.

 

Ok, kenapa ayah2 perlu memilih KamaMax ini sebagai produk keperluan ayah2 menceriakan rumah tangga?

Pertama : InshaAllah KamaMax produk pilihan terbaik untuk mengatasi masalah pancut awal

Kedua : Ya betul, Kamamax adalah serum yang cepat menyerap seawal 30 minit. Jadi ayah2 tidak perlu tunggu lama

Ketiga : Kamamax produk yang selamat digunakan.

Hmm, betul ke Kama-Max ni bagus dan menjadi? Jom ayah2 kita tengok testimoni Kamamax hasil perkongsian pelanggan kami yang berpuas hati

Alhamdulillah ini antara pelanggan kami yang berpuashati. Apa2pun sejujurnya, saya tidak mahu overclaimed produk ini serasi untuk semua orang, sebab ada beberapa yang kata kurang berkesan. Sebab perkara ini subjektif.. InshaAllah ini adalah ikhtiar kita. Kalau kita tak cuba, kita tak tahu kan.

OK bos, saya berminat nak try.. Macam mana ya cara guna?

 

Satu lagi kelebihan Kamamax ni, bila pakai ayah2 tidak akan rasa panas dan kebas.. Rasa dingin2 macam tu je. Sedar2 mahu tahan lama ..

Macam mana ayah2 nak dapatkan Kama-Max ini?

Untuk tempoh terhad, bagi pelanggan kami, inshaa Allah ada akan dapat segala MANFAAT ubat kuat KamaMax serta berpeluang mendapat  EXTRA BONUS yang bernilai  xxx secara PERCUMA (cepattt selagi stok masih ada). Jadi berapakah harga yang anda sanggup bayar untuk ini?

Bagi anda yang inginkan COD, inshaAllah agent kami boleh COD Kamamax di kawasan berikut.

”Ampang, Cheras, KLCC, Bangsar, Putrajaya, Sungai Besi, Seri Kembangan, Sentul, Kepong, PJ, Klang Lama, Bukit Jalil, Setiawangsa, Wangsa Maju, Segambut, Setapak, Gombak, Batu Caves, Damansara Damai, Selayang, Sg Buloh & Kawasan Sekitar” .

Ini adalah Harga Pakej COD

 

Jika kawasan ayah2, tiada untuk COD, jangan risau. Kami boleh poskan ayah2..Haa bagi pelanggan yang nak pos kami ada pakej yang khas untuk ayah2. Ada extra special freegift untuk ayah2.

 

Apa lagi ayah2, jom dapatkan KamaMax dengan hubungi Wan 011-5504 5653 sekarang. KLIK  01155045653 untuk hubungi terus.

InshaAllah, moga usaha kecil ayah2 dengan Kama-max berhasil.

Admin,

Istana Khalifah

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00