Archive

Monthly Archives: June 2018

COD Kama-Max KL, Call Wan 011-550 45653

COD Kama-Max KL : Assalamualaikum/hi ayah2. Mencari Kama-max untuk COD area KL? Haa, roger je Wan 011 5504 5653. InshaAllah Kama-Max akan sampai terus di tangan ayah2. InshaAllah Wan boleh COD Ampang, Cheras, KLCC, Bangsar, Putrajaya, Sungai Besi, Seri Kembangan, Sentul, Kepong, PJ, Klang Lama, Bukit Jalil, Setiawangsa, Wangsa Maju, Segambut, Setapak, Gombak, Batu Caves, […]

Continue reading

Kopi PLG (Penangan Lelaki Gagah) 011 5504 5653 (wan)

Kopi PLG merupakan salah satu produk yang dipasarkan oleh syarikat Ge Herbs. Mungkin ada yang bertanya apa kelebihan kopi ini? Bagi menjawab berkenaan kelebihan kopi ini, mari kita lihat siapa yang patut minum kopi ini. Sebab kalau kita tahu sahaja kelebihan, tapi kopi ini bukan dirumus untuk kita, buat apa kita beli kan? Baik tuan-tuan […]

Continue reading

Cara Guna Kama-Max Updated 2018

Cara guna kama-max ada lebih kurang sama dengan cara guna gambir emas. Anda boleh rujuk pos ini untuk mengetahui cara guna gambir emas. Klik sini untuk melihatnya. Orait sebelum itu bagi yang masih belum mengetahui, Kama-max ini ialah produk terbaru keluaran Oar Teguh. Syarikat Oar teguh merupakan syarikat yang sama yang mengeluarkan produk gambir emas, […]

Continue reading

KAMA-MAX 2018 Spray Tahan Lama

KAMA-MAX Spray Tahan Lama- Assalamualaikum/hi ayah2. Hari ini admin nak share 1 produk baru yang bakal meletop. Billboard di highway semakin banyak. ”SUBUH BARU CABUT” . Haa, apa tu Kamamax? Kamamax ini diformulasi dalam bentuk cecair di mana fungsi utamanya adalah untuk merawat ejakulasi pramatang atau bahasa mudahnya pancut awal. Apa yang best pasal Kamamax ni? […]

Continue reading
Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00
>