Archive

Monthly Archives: October 2018

Dropship Kama-Max Diperlukan !!!

Dropship Kama-max Diperlukan !

Anda sedang mencari part time job untuk mencari duit poket lebih? Jom sertai kami sebagai dropship. Haa, duit komisyen tu boleh la nak buat tampung bayar yuran belajar, bayar duit ansuran moto, boleh simpan untuk tabungan kahwin ke dan lain2 lg ikut keperluan anda. Paling best, jika anda rajin dan komited boleh menjana pendapatan sehingga rm 1k sebulan tau. Produk kama-Max ni pun HOT sangat. Billboard dah naik 1 malaya siap artis jadi duta lagi, Tauke Jambu yang Raja Lawak tu.. Kama-Max apa kebenda sebenarnya.. Nak tahu details Kamamax boleh baca DISINI.

Untuk program dropship Kama-Max ini, anda tidak perlu mengeluarkan modal pun. Hanya ambil order dari pelanggan sahaja dan kami yang akan uruskan pengeposan. Berapa komisyen yang anda dapat? Haa, setiap kotak yang terjual, anda boleh dapat sehingga RM 40 sebotol tau.. Tapi2, untuk permulaan, 2 botol pertama komisyen anda adalah RM 25 sahaja. Ialah, mana tahu korang2 ada yang mengelat nk harga murahkan , jadi dropship semata-mata untuk pakai sendiri gitu.. Berapa harga Kama-Max sebotol ni nak jual?  Haa, harga sebotol Kama-Max ni RM 100 tau.. Promote kat customer siap free postage dan paling best dapat freegift vibrator ring. Sape nak bagi kan.

Bang saya berminat ni nk join. Ada ke medium support? Ya bro, kami akan masukkan dalam channel telegram. Kat situ ada semua gambar2, poster, testimoni pelanggan dan contoh ayat marketing.. Haa, copy paste dan promote sahaja kan. Kenapa nak jual Kama-Max ni? Apa kelebihan dia? Oklah bakal2 dropship Kama-max sekalian :

Kelebihan Kama-max ni adalah

  • Produk yang telah mendapat kelulusan KKM dengan no pendaftaran (NOT161201971K
  • Produk keperluan ayah2. Kerana majoriti lelaki yang berkahwin di Malaysia mempunyai masalah ejakulasi pramatang.
  • InshaAllah produk ini mudah dijual kerana sudah di kenali’

Kita ‘ride the wave’ HQ. Sebanyak 58 biji billboard terpampang di lebuhraya Utara Selatan. Best ke best?

Jadi apa lagi? Jom sertai dropship Kama-max bersama kami. Masyukkk.. Tak keluar modal satu sen pun kan.. Alih2 dapat duit je.. Berminat nak join? Hubungi Wan, 011-5504 5653.

Admin,

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Agen atau Stokis Kama-Max Diperlukan

Agen atau stokis Kama-Max diperlukan di seluruh Malaysia bagi mengisi beberapa kekosongan. Assalamualaikum/hi abam2, bro2, bapak2 di luar sana yang ingin mencari duit poket tepi, kami ada berita baik untuk anda. Kini kami mencari agen atau stokis Kama-max yang komited untuk menjual produk yang semakin viral dan meningkat naik.InshaAllah, produk Kama-max ini mudah di jual kerana ia bakal menjadi fenomena di Malaysia. Sebanyak 58 buah billboard akan terpampang di sepanjang lebuhraya utara selatan Malaysia.

Jadi bakal agen atau stokis Kama-max tidak perlu risau, boleh jalan ke Kama-max ni? Boleh jual x? Orang beli ke?  Sebab HQ sekarang dalam proses untuk membuat marketing besar-besaran. Dan kami semua dalam fasa mood standby je. Follow rapat tau. InshaAllah boleh buat duit berkepuk2 ni. InshaAllah HQ juga akan sehabis baik untuk buat marketing bagi memudahkan semua peniaga2 kami berniaga. Beruntung sangat bagi mereka yang join awal ni. Fast Action, Fast Result ya.

 

Berapa modal yang diperlukan? Haa, modal hanya serendah RM 200 sahaja dan anda akan mendapat sebanyak 5 kotak stok di tangan. Channel support Telegram juga akan di berikan. Di situ segala bahan poster marketing Kama-Max akan di kongsikan. Mudah sangat menjual ni. Ada agen yang santai2 menjual menggunakan Wechat boleh dapat RM 1,000-2000 mcm tu. Produk Kama-Max ni bukan produk sebarangan pun. Ada lulusan Kementerian Kesihatan Malaysia, KKM.  Dan paling penting Kama-Max terbukti membantu menyelesaikan masalah ejakulasi pramatang ayah2 di luar sana. Macam mana? dengan testimoni yang pelanggan2 share. Cara guna ada di sediakan di sini. Alhamdulillah, ramai pelanggan yang telah berpuas hati menggunakan Kama-Max ini dan ia menjadikan kami yakin produk ini akan pergi jauh dan bakal meletup.

Orait bos, saya berminat untuk menjadi agent Kama-Max ini. Apa syarat-syaratnya? Syarat utama adalah, tidak boleh membuang harga. Harga pasaran Kama-Max adalah RM 100 sekotak. Tidak boleh jual lagi murah.. Haa kalau nak jual mahal xpe.. ada masalah. Dan syarat yang seterusnya adalah minimum pembelian agent adalah 5 kotak. Dengan ini, saya ingin mencari agen yang betul-betul serius dan komited untuk menyertai saya. Dan saya akan letakkan nombor anda di website saya. Saya mencari agen atau stokis Kama-max bagi kawasan-kawasan berikut :-

Agent Kama-Max Johor Bahru

Agent Kama-Max Melaka

Agent Kama-Max Shah Alam

Agent Kama-Max Ipoh

Lain2 tempat boleh dibicangkan mengikut permintaan agen.

Adakah anda seorang yang kental dan mampu berdikari? Jika YA, anda lah orang yang kami cari. Jom sertai kami dengan hubungi Wan 011-5504 5653 untuk maklumat lanjut.

Admin

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

 

Kama-Max Johor Bahru JB Wan 011-5504 5653

Kama-Max Johor Bahru JB kini menemui pelanggan JDT selatan tanah air. Haa ayah2 yang berada di sekitar JB seperti Skudai, Larkin, Tampoi,Kulai Senai, Kota Tinggi,Pontian, Mersing atau sekitarnya boleh roger Wan di 011 550 5653 bagi mendapatkan terus Kama-Max di tangan anda secara COD. InshaAllah, kami rangkaian team Kama-Max JB akan cuba sedaya upaya membantu ayah2 untuk mendapatkan produk yang semakin dikenali dan viral ini. Apa2 boleh roger je Wan je. . Bagaimana untuk kenal pasti Kama-Max yang original ni?

Haa, kalau ayah2 nak tahu, kami team Kama-Max Johor Bahru JB adalah agent sah yang telah dilantik oleh syarikat OAR Teguh Sdn Bhd bagi memasarkan produk ini bagi kawasan selatan tanah air. Jadi ayah2 tidak perlu risau untuk mendapatkan Kama-Max yang original dari kami. Terus hubungi Wan 011-5504 5653. Antara ciri2 Kama-Max yang original adalah mempunyai hologram dan kod siri. Selain itu, harga yang dijual juga tidak meragukan kerana produk Kama-Max ini adalah dari bahan serta pemprosesan yang berkualiti setanding dengan harganya. Berapakah harganya?

Harga yang original dari HQ adalah RM 100 sekotak. Dan kos penghantaran , COD adalah PERCUMA ya. Segala kos minyak dan tenaga telah diserap gittew dan Ayah2 boleh terus dapat produk dengan cepat dan gembira.Sebagai peringatan, kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kesan jangka pendek mahupun jangka panjang  jika ayah2 membeli barang tiruan serta bukan dari agen yang sah. InshaAllah, team Kama-Max Johor Bahru JB juga akan membantu dan memberi konsultasi cara pemakaian secara eksklusif kepada ayah2 ataupun ayah2 boleh membaca cara guna Kama-Max DISINI

 

InshaAllah semoga ikhtiar ayah2 dengan Kama-Max memberi lebih kebahagiaan kepada hubungan suami isteri. Jika ayah2 telah menggunakan Kama-Max dan sangat berpuashati dengan kesannya, kami menjemput ayah2 untuk menyertai team kami Kama-Max Johor Bahru JB sebagai agen. Kehadiran anda sangat dialu2kan. Apa2 pun saya angat menggalakan ayah untuk menggunakan Kama-Max ini sebelum mendaftar sebagai agen kerana kita akan lebih berkeyakinan untuk mempromosikan produk serta dapat memberikan konsultasi kepada pelanggan.

Akhir kata, bagi ayah2 yang tinggal sekitar Johor Bahru JB yang ingin mencuba Kama-Max boleh hubungi Wan 011-5504 5653 untuksaya uruskan penghantaran ke tempat andaa.

Admin: https://istanakhalifah.com

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

 

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00