Archive

Monthly Archives: November 2018

COD Kama-Max Kajang-Bangi, Wan 011-5504 5653

COD Kama-Max Kajang :  Khas untuk ayah2 warga Kajang , Bangi dan sekitarnya seperti Saujana Impian, Bandar Baru Bangi dan lain2. Haa, ayah2 kini boleh dapatkan Kama-Max yang original dari saya Wan, 011-5504 5653. InshaAllah, saya boleh terus hantar ke lokasi anda. Hanya whatsapp detail nama , kuantiti dan lokasi.. Tiada cas penghantaran akan dikenakan..On x On .. Siap dapat freegift lagi.. Siapa  nak bagi kan?

Berapa harga Kama-Max ni? Harga sebenar Kama-Max ialah RM 120.. Tapi sempena promosi awal2 ni abam nak bagi diskaun.. Hanya RM 100 untuk sekotak. Free delivery dan dapat freegift vibrator ring. Macam dalam gambar kat bawah ni, Pakej RM 100. InshaAllah dengan freegift tambahan ni moga dapat tambahkan keceriaan pasangan..

 

Cepat ayah2 dapatkan freegift khas ini, stok terhad tau. dengan hanya COD Kama-Max Kajang hubungi Wan, 011-5504 5653 pengedar sah kami untuk uruskan penghantaran. Bro saya x sabar nak beli ni. Tapi cara pakai macam mana ya? Jangan risau ayah2, kami juga akan  berikan  flyers cara pakai kepada kepada anda. Anda juga boleh rujuk DI SINI untuk cara pakai yang lebih details. Betul ke Kama-Max ni boleh tahan lama? InshaAllah bro, jika serasi dengan anda, inshaAllah anda juga akan mandapat manfaat dari Kama-max ini sama seperti mana pelanggan-pelanggan kami yang lain. Alhamdulillah, ramai yang memberikan feedback positif… TAPI2, apa2pun benda ini adalah subjektif. Saya pun x nak la beri jaminan ia serasi dan berkesan dengan semua orang. Sebab sistem tubuh badan manusia ni kompleks. Sebab ada juga segelintir pelanggan kami kata tidak berkesan.. Kalau x menjadi ni, kita kena tengok beberapa faktor lain pula.. Beli Kama-Max yang ori x? Cara pakai betul ke? dan lain2…

Untuk pelanggan Wan yang COD Kama-Max Kajang jangan risau, inshaAllah sy akan consult dan assist anda cara pakai tapi dengan syarat kena beli dengan saya  tau. Apa2 roger je PM saya..Kita sembang lebih di whatsapp ya. Nak tengok testimoni2 customer lain pun ada dalam simpanan saya.. Oklah pape roger bro. Gerak dulu.. Nak diskaun, nak freegift pm je..

Admin

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

 

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00