admin

Author Archives: admin

Gambir Emas Tiruan: Sila Periksa Produk Anda

Gambir Emas Tiruan ataupun gambir emas fake ini pernah dilaporkan pada satu ketika dahulu oleh seorang pelanggan saya. Botolnya sebiji dengan botol original, mungkin warna botol agak berbeza, namun yang pastinya, isi gel itu berketul-ketul. Saya tak pasti apa yang diletakkan dalam botol tersebut. Tapi isi  gambir emas yang orginal tak berketul-ketul seperti itu. Dia bagitahu saya, waktu dia pakai tu memang tak rasa apa2. Sejuk pun tidak, panas pun tidak. Saya pelik, biasa kalau pakai mesti akan ada sensasi dingin macam tu. Dan kalau pakai terlebih dos boleh jadi panas. Saya pun tanya lah dia, dia ada simpan lagi ke kotak nya? Dia cakap dah buang dah hari tu. Saya pun minta dia tunjukkan botol yang sekarang ini yang dia syak tiruan tersebut.

Ternyata memang betul Gambir Emas Tiruan sebab isinya pun dah semacam saya tengok. Boleh pulak berketul-ketul macam gel yang tak sempat larut. Saya tanya dia, dia beli dekat mana produk nie. Dia cakap dia beli dekat kuching kalau tak silap. So takpe, bagi saya yang penting takde kesan-kesan mudharat lah yang dia dapat macam tiba-tiba gatal dan sebagainya. Alhamdulillah. Saya pun tunjuk lah kat dia botol gambir emas yang original. Memang berbeza isi dalamnya. Customer saya nie pun cakap ok lah saya ambil dengan abang. Dia risau, takut-takut saya jual yang fake punya.

Gambir Emas Tiruan memang membuatkan customer jadi takut nak membeli, pulak tu penjual-penjual GE tiruan ini buang harga. Habis saya yang kene follow harga market ini jadi serba salaha bila customer tanya, kenapa ya saya tengok kat sini harga jual lagi murah. Nak je saya cakap, abang beli je lah kat tempat harga murah tu. Tapi tak sampai hati pulak nk cakap. Ye la mungkin memang betul-betul dia tak tahu. Jadi saya selaku penjual kene la explain. Kerana kami yang direct dengan HQ ini memang akan dipantau dari masa ke masa supaya tidak ada dalam kalangan kami yang melanggar peraturan yang ditetapkan oleh HQ.

Ayuh lah kita sama-sama menyokong produk Gambir Emas Original dan menolak sekeras-kerasnya Gambir Emas Tiruan untuk mengelakkan apa-apa side effect yang tidak diingini. Untuk mendapatkan GE original, boleh lah hubungi saya atau terus membuat pembelian di https://istanakhalifah.com

Admin

Gambir Emas 2019 (Terbaru) SMS 011-5504 5653 (Wan)

Gambir Emas Akan Memulakan Perjalan Baru Yang Lebih Bermakna Pada Kali Ini.

Gambir Emas 2019 atau GE Mungkin jenama yang sudah biasa didengari. Gambir Emas atau nama popularnya G.E sudah lama bertapak di Malaysia. Produk ini merupakan produk yang menjadi fenomena kepada ayah-ayah di luar sana untuk performance di atas katil. Ramai tercari-cari produk ini atas rekomen daripada kawan-kawan yang sudah berpuas hati dengan hasil yang mereka dapat ketika menggunakan gambir emas. Secara asasnya produk ini telah terjual beratus-ratus ribu unit sejak dilancarkan. Saya merupakan antara pengguna terawal dan juga stokis berdaftar yang menjual G.E secara sah di seluruh negara.

Klik Sini Untuk Whatapps Saya Terus!

Bagi yang ingin mendapatkan Gambir Emas 2019 (terbaru) anda boleh lah sms/whatapps saya di talian 011 5504 5653. walaubagaimanapun, jika anda lebih selesa berbual melalui telefon, tidak mengapa anda disarankan untuk whatapps saya dahulu untuk kita buat temujanji telefon. Sebab saya takut kadang-kadang saya sedang memandu atau sedang melakukan tugasan lain menyebabkan saya tidak dapat menjawab panggilan anda tersebut. Ramai yang menghubungi saya sebelum ini untuk bertanyakan beberapa perkara berkenaan gambir emas. Inshaa Allah saya akan cuba sebaik mungkin untuk menerangkan serba sedikit ilmu yang ada berdasarkan pengalaman saya dan juga hasil bacaan saya. Teruskan membaca posting ini, mana tahu ia dapat merungkaikan persoalan anda.

Gambir Emas 2019 (terbaru) ini sudah mendapat kelulusan KKM dan juga MAL. Bagi mereka yang belum tahu apa pentingnya sijil kelulusan ini dan  mengapa ia diwajibkan kepada semua pengeluar produk di Malaysia. Yang pertama ialah ia untuk memastikan bahan yang digunakan dalam sesuatu produk selamat digunakan dalam tempoh masa yang panjang dan selamat digunakan kerana piawai bahan tersebut telah di semak oleh pihak biro KKM. Yang kedua ialah untuk memastikan tidak ada bahan kimia yang berbahaya dan dadah yang berbahaya yang boleh menyebabkan kanser. Dan yang ketiga ialah ubat-ubatan tradisional dipastikan berkualiti dan selamat di mana paras bahan mikrob, logam berat, merkuri dan plumbum adalah pada tahap yang dibenarkan.

Gambir Emas 2019 info KKM

Isi Kandungan Yang Terdapat Dalam Gambir Emas 2019

Isi kandungan gambir emas masih sama tiada bertukar sejak daripada dahulu. Anda boleh merujuk semula di post saya di :Isi Kandungan Gambir Emas . Bahan asas yang digunakan dalam penghasilan produk GE ini ialah terdiri daripada beberapa bahan semula jadi yang sememangnya terkenal dengan khasiat yang terdapat di dalamnya.

Gambir Sarawak:

Gambir sarawak ialah nama pohon yang terdapat di kawasan hutan terutamanya di sarawak. Gambir sarawak atau nama saintifiknya Uncaria Gambir diproses dan di ambil ektrak nya untuk menghasilkan produk GE ini.

Minyak Zaitun:

Gambir Emas 2019 (terbaru) ini masih lagi mengekalkan khasiat minyak zaitun dalam pemprosesan produk. Minyak zaitun

Ekstrak Lintah:

Ekstrak lintah ini mempunyai khasiat untuk membantu melancarkan peredaran darah di sekitar kawasan zakar. Apabila darah di kawasan itu lancar inshaa Allah ia mampu menjadikan zakar lebih keras sewaktu ereksi.

Ini merupakan 3 bahan utama yang terapat dalam penghasilan GE ini. Adapun terdapat juga bahan-bahan lain yang mempunyai fungsinya masing-masing digunakan dalam penghasilan produk ini saya tidak ceritakan dalam pos kali ini. Bahan-bahan lain tersebut antaranya membantu dalam proses penghasilan produk ini dari sudut melarutkan bahan-bahan utama dan juga memberikan bau kepada gel ini.

Cara Guna Gambir Emas 2019.

Cara guna gambir emas 2019 (terbaru) ini sama sahaja dengan yang dahulu. Anda boleh merujuk kepada posting saya disini Cara Guna Gambir Emas. Secara ringkasnya, terdapat 2 method untuk anda guna GE ini. Ia tergantung kepada matlamat yang ingin anda capai.

Untuk Mengatasi Ejakulasi Pra-matang.

Ini adalah tujuan kebanyakkan pengguna yang ingin menggunakan produk G.E ini. Seperti yang anda semua sedia maklum, gambir merupakan salah satu herba yang digunakan untk membantu ayah-ayah dalam mengatasi ejakulasi pra-matang. Gambir itu sendiri dalam memberikan sensasi dingin yang mana dapat mengurangkan rasa ngilu sewaktu bersama. Jika rasa ngilu itu dapat dikurangkan (tidak kebas secara total) anda masih lagi boleh menikmati dayungan disamping mengawal ejakulasi anda. Gambir Emas 2019 (terbaru) ini inshaa Allah dapat mengembalikan semula memori anda di malam pertama.

Untuk menambahkan saiz zakar

Baik untuk tujuan ini, jarang lah saya jumpa kerana rata-rata dan berpuas hati dengan saiz yang dimiliki sekarang. Namun ada, bukannya tiada. Saya mempunyai seorang pelanggan yang menggunakan gambir emas untuk tujuan menambahkan saiz alat perang nya. Alhamdulillah beliau nampak kesannya seawal botol pertama habis. Saya tak pasti sama ada ia adalah placebo effect ataupun ia memang betul berkesan sebab saya tak ukur lah pakai tali tape atau pembaris. Dari sudut kefahaman saya, zakar merupakan segumpulan urat-urat yang membentuknya.

Penggunaan gambir emas 2019 (terbaru) ini dapat membantu dalam melancarkan peredaran darah. Untuk kesan yang lebih signifikant bagi tujuan tambah saiz ini, urutan di kawasan zakar perlu dilakukan. Ia seperti kita pergi gym. Kita buat exercise untuk tambah otot. Otot akan mengembang. Analogi urutan zakar yang saya maksudkan untuk menambah saiz adalah sebegitu.

Dan tambahan saiz ini bagi saya sifatnya tidak kekal. Mungkin dia akan bertahan beberapa ketika dan jika kita tidak mengamalkan urutan, mungkin dia akan kembali kepada saiz yang asal. Dan setiap manusia mempunyai sistem badan yang kompleks (tidak sama antara kita dan orang lain) serta mempunyai limitasi yang sendiri. Hasilnya akan berbeza mengikut individu masing-masing.

Saya sarankan, jika anda memang betul-betul ingin menambah size, boleh gunakan gambir emas ini sekali dengan pam zakar. Anda boleh beli pam zakar di kedai-kedai online. Bathmate merupakan antara jenama pengeluar yang terkenal.

 

Gambir Emas 2019 (terbaru) cetus peluang perniagaan.

Sejak dari tahun 2016 lagi, permintaan yang amat banyak dan berulang bagi produk gambir emas ini. Walaupun banyak produk-produk lelaki lain muncul, G.E tetap menjadi buah mulut dalam kalangan ayah-ayah di luar sana untuk beraksi. Jika anda mempunyai semangat berniaga yang kuat serta mempunyai minat untuk menjadi ejen bagi produk GE ini. Jangan segan silu untuk menghubungi saya.

Inshaa Allah saya boleh bagi details bagaimana caranya anda boleh bermula. Anda hanya perlu whatapps 011-5504 5653. Saya dalam rangka menyediakan plan bagi ejen-ejen baru mahupun yang sudah pernah berniaga untuk berjaya dalam bisnes ini. Rewards serta hadiah bulanan akan diberikan kepada ejen yang mencapai target restock dan jualan.

Berada bersama dalam team Istana Khalifah inshaa Allah sedikit sebanyak dapat membantu meningkatkan sumber kewangan anda. Ilmu-ilmu marketing dan bisnes serta “career path” yang jelas bakal dikongsikan untuk ejen-ejen yang bernaung dibawah kami. Mana tahu satu hari nanti kita akan jadi rakan partner bisnes yang sama-sama berjaya. Tiada istilah saya yang mula dahulu maka saya tahu semuanya. Anda juga boleh jadi lebih hebat daripada saya!

Gambir Emas 2019 (terbaru) ini inshaa Allah dapat memberi manfaat kepada semua. Jika anda ada sebarang persoalan berkenaan produk ini, boleh terus sms/whatapps saya di 011-5504 5653.

Klik Sini Untuk Whatapps Saya Terus!

Kamamax Harga

  1. Kamamax harga yang berbaloi
  2. cerita tentang hadiah freegift
  3. compare dengan produk lain sebab apa dia berbaloi
  4. Cerita tentang fungsi kamamax
  5. Cerita ada juga yang buang harga namun kita takut produk yang dijual adalah tiruan.
  6. tazkriah

Kamamax Tiruan

  1. Cerita tentang market ada juga yang buat tiruan
  2. kesedaran membeli barang tiruan bahaya
  3. kesedaran beli barang tiruan boleh membantutkan ekonomi
  4. penting untuk pastikan yang original
  5. tazkirah

Kesan Sampingan Kamamax

  1. Ceritakan kemungkinan kesan yang bakal dihadapi seperti pedih
  2. kesan-kesan yang baik
  3. cara kalau tiba-tiba teroverdose
  4. kesan sampingan kamamax ini boleh dijadikan testimoni
  5. Tazkirah

Doxtejoint Doxtecream KL dan Freegift Menarik !!!

Doxtejoint Doxtecream KL – Assalamualaikum buat pembaca blog perkongsian saya. Anda ingin mengetahui apa itu Doxtejoint Doxtecream ini? Jom, saya akan kongsikan kepada anda. Doxtecream dahulu dikenali sebagai DoxteJoint merupakan produk hasil kajian yang membantu meredakan dan memulihkan radang pada sendi otot, arthritis, gout dan kawasan sekitarnya. Doxtecream ini adalah produk hasil penyelidikan universiti tempatan. Doxtecream ini diperbuat dari bahan organik yang terdiri daripada ekstrak daun rerama hijau, ekstrak daun ketumpang air 9sireh cina), minyak kelapa dara serta capsicum yang membantu memberi rasa dingin dan selesa secara semulajadi tanpa bahan kimia yang berbahaya.

Hasil penyelidikan ini, terdapat 120 bahan aktif yang terdapat dalam ekstrak ketumpang air (sireh cina) dan daun rerama hijau yang mana 5 bahan dominannya dari kumpulan flavanoid iaitu Rutin, Vitexin, Quercetin , Salvigenin, dan Gardenin B mampu membantu mengurangkan kesakitan dan memungkinkan rawatan kepada sendi dan otot. Kajian ini turut di sokong oleh beberapa journal luar negara antaranya dari Perancis, Jepun dan Taiwan. Ia selamat digunakan dan telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Dengan ini, kami Doxtejoint Doxtecream KL menawarkan harga istimewa bagi setiap pelanggan yang membeli dengan kami. Harga promosi adalah RM 100 untuk sebotol Doxtecream ini. Free postage seluruh Malaysia dan juga freegift istimewa untuk anda

Harga Promosi 1 Unit RM100 + Free Postage + Freegift Kinoki dan Mini Sejadah

Untuk pakej combo, extra diskaun diberikan iaitu RM 180 untuk 2 botol. Free postage, dapat freegift mini sejadah dan juga detox footpatch

Harga Promosi 2 Unit RM180 + Free Postage + Freegift Kinoki dan Mini Sejadah

Bagi mereka yang tinggal di sekitar kL, boleh dapatkan segera dengan kami di Batu caves,

Jom ikuti antara pengguna Doxtejoint Doxtecream KL yang telah beransur pulih dengan izin Allah.

Ingin berikhtiar dengan Doxtejoint Doxtecream ini? Whatsapp Wan 011-55045653 untuk pembelian dan maklumat lanjut. Jom hadiahkan 1 botol untuk ibu bapa yang tersayang jika mereka mengalami masalah sakit sendi dan otot. Juga boleh dibuat sebagai bekalan untuk mengerjakan haji dan umrah.

” Hadiahkan kepada ibu bapa anda, mereka pasti gembira”

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

COD Kama-Max Kuantan : Wan 011-5504 5653

COD Kama-Max Kuantan : Haa ayah2 tengah cari Kama-Max kan? Nak COD Kuantan , roger je Wan. InshaAllah boleh hantar terus dapat. Nak cod kat Kuantan mana tu bro? Saya cover Indera Mahkota ( IM), Bandar Kuantan, Taman Kerang , Permatang Badak, dari Taman Tas nk ke Bandar Kuantan lah. Sg Isap pun boleh.. Apa2 ayah2 roger je. Harga kita bagi diskaun punya. Free COD, duit minyak semua kita tanggumg.. Siap dapat freegift, barang best lagi.. Haa camne ON x ON ? Harga RM 100 sahaja bro siap hantar.. Yang penting dapatkan yang ORI dari agent dan pengedar yang sah.

 

Berbaloi ke beli Kama-Max ni? InshaAllah berbaloi bro. Beli dengan COD Kama-Max Kuantan lagi. Memang thorbek. Sebab dapat freegift. Boleh beri kelainan pada bini. X gitu bang? Kama-max ni dalam bentuk cecair spray dalam 3 picit, tunggu dalam 20 ke 30 min, ada rasa dingin2 boleh ON. Kalau nak ORAL sila basuh dahulu ya. Risau wife keracunan pulak. Yelah , sebab Kama-Max ni di formulasikan untuk kegunaan luaran, tetiba nak masuk mulut mesti kena basuh dulu ya.. Ada yang tanya juga, sebotol ni tahan berapa lama?  Haa, kalau spray dalam 3 picit boleh guna dalam 15 ke 20 kali..  Pakai masa nak bersama je… Mudah sangat. Kalau mana-mana ayah tak prefer ubat yang makan, nak cari yang sapu, boleh try Kama-Max ni.

Oklah, mana2 ayah atau bro yang nak COD Kama-Max Kuantan, boleh roger Wan, 011-5504 5653. Nak consultasi, nasihat, cara pakai boleh PM. InshaAllah saya akan cuba sebaik mungkin untuk ‘guide’ ayah2. Betul ke Kama-Max ni boleh buat tahan lama? Tengok banyak testimoni power2 je.  Ayah2, kalau nak tahukan orang dulu2 kan guna gambir sarawak untuk tahan lama. Tapi yang tu jenis kepingan, kena bancuh sendiri dengan air. Kalau silap bancuh, mahu panas dan tak selesa. Kat sini mula datangnya gambir sebagai agen untuk membantu melambatkan ejakulasi pramatang atau bahasa kita pancut awal. Dia bagi rasa kebas macam tu. Tapi ,  Kama-Max dah diformulasi supaya mudah pakai. Jika pakai dengan dos yang betul ayah2 rasa dingin sahaja.  Jadi x delah rasa panas sampai x ada feel tu. Kalau nak tahu cara guna kama-max yang betul, boleh baca DISINI..   Oklah panjang pulak cerita, kalau nak tahu lebih2 atau nak COD  Kama-Max Kuantan roger je Wan ya.. Sace ya no ni, 011-5504 5653.

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂 

 

COD Kama-Max Kajang-Bangi, Wan 011-5504 5653

COD Kama-Max Kajang :  Khas untuk ayah2 warga Kajang , Bangi dan sekitarnya seperti Saujana Impian, Bandar Baru Bangi dan lain2. Haa, ayah2 kini boleh dapatkan Kama-Max yang original dari saya Wan, 011-5504 5653. InshaAllah, saya boleh terus hantar ke lokasi anda. Hanya whatsapp detail nama , kuantiti dan lokasi.. Tiada cas penghantaran akan dikenakan..On x On .. Siap dapat freegift lagi.. Siapa  nak bagi kan?

Berapa harga Kama-Max ni? Harga sebenar Kama-Max ialah RM 120.. Tapi sempena promosi awal2 ni abam nak bagi diskaun.. Hanya RM 100 untuk sekotak. Free delivery dan dapat freegift vibrator ring. Macam dalam gambar kat bawah ni, Pakej RM 100. InshaAllah dengan freegift tambahan ni moga dapat tambahkan keceriaan pasangan..

 

Cepat ayah2 dapatkan freegift khas ini, stok terhad tau. dengan hanya COD Kama-Max Kajang hubungi Wan, 011-5504 5653 pengedar sah kami untuk uruskan penghantaran. Bro saya x sabar nak beli ni. Tapi cara pakai macam mana ya? Jangan risau ayah2, kami juga akan  berikan  flyers cara pakai kepada kepada anda. Anda juga boleh rujuk DI SINI untuk cara pakai yang lebih details. Betul ke Kama-Max ni boleh tahan lama? InshaAllah bro, jika serasi dengan anda, inshaAllah anda juga akan mandapat manfaat dari Kama-max ini sama seperti mana pelanggan-pelanggan kami yang lain. Alhamdulillah, ramai yang memberikan feedback positif… TAPI2, apa2pun benda ini adalah subjektif. Saya pun x nak la beri jaminan ia serasi dan berkesan dengan semua orang. Sebab sistem tubuh badan manusia ni kompleks. Sebab ada juga segelintir pelanggan kami kata tidak berkesan.. Kalau x menjadi ni, kita kena tengok beberapa faktor lain pula.. Beli Kama-Max yang ori x? Cara pakai betul ke? dan lain2…

Untuk pelanggan Wan yang COD Kama-Max Kajang jangan risau, inshaAllah sy akan consult dan assist anda cara pakai tapi dengan syarat kena beli dengan saya  tau. Apa2 roger je PM saya..Kita sembang lebih di whatsapp ya. Nak tengok testimoni2 customer lain pun ada dalam simpanan saya.. Oklah pape roger bro. Gerak dulu.. Nak diskaun, nak freegift pm je..

Admin

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

 

1 2 3 6
Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00