admin

Author Archives: admin

Doxtejoint Doxtecream KL dan Freegift Menarik !!!

Doxtejoint Doxtecream KL – Assalamualaikum buat pembaca blog perkongsian saya. Anda ingin mengetahui apa itu Doxtejoint Doxtecream ini? Jom, saya akan kongsikan kepada anda. Doxtecream dahulu dikenali sebagai DoxteJoint merupakan produk hasil kajian yang membantu meredakan dan memulihkan radang pada sendi otot, arthritis, gout dan kawasan sekitarnya. Doxtecream ini adalah produk hasil penyelidikan universiti tempatan. Doxtecream ini diperbuat dari bahan organik yang terdiri daripada ekstrak daun rerama hijau, ekstrak daun ketumpang air 9sireh cina), minyak kelapa dara serta capsicum yang membantu memberi rasa dingin dan selesa secara semulajadi tanpa bahan kimia yang berbahaya.

Hasil penyelidikan ini, terdapat 120 bahan aktif yang terdapat dalam ekstrak ketumpang air (sireh cina) dan daun rerama hijau yang mana 5 bahan dominannya dari kumpulan flavanoid iaitu Rutin, Vitexin, Quercetin , Salvigenin, dan Gardenin B mampu membantu mengurangkan kesakitan dan memungkinkan rawatan kepada sendi dan otot. Kajian ini turut di sokong oleh beberapa journal luar negara antaranya dari Perancis, Jepun dan Taiwan. Ia selamat digunakan dan telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Dengan ini, kami Doxtejoint Doxtecream KL menawarkan harga istimewa bagi setiap pelanggan yang membeli dengan kami. Harga promosi adalah RM 100 untuk sebotol Doxtecream ini. Free postage seluruh Malaysia dan juga freegift istimewa untuk anda

Harga Promosi 1 Unit RM100 + Free Postage + Freegift Kinoki dan Mini Sejadah

Untuk pakej combo, extra diskaun diberikan iaitu RM 180 untuk 2 botol. Free postage, dapat freegift mini sejadah dan juga detox footpatch

Harga Promosi 2 Unit RM180 + Free Postage + Freegift Kinoki dan Mini Sejadah

Bagi mereka yang tinggal di sekitar kL, boleh dapatkan segera dengan kami di Batu caves,

Jom ikuti antara pengguna Doxtejoint Doxtecream KL yang telah beransur pulih dengan izin Allah.

Ingin berikhtiar dengan Doxtejoint Doxtecream ini? Whatsapp Wan 011-55045653 untuk pembelian dan maklumat lanjut. Jom hadiahkan 1 botol untuk ibu bapa yang tersayang jika mereka mengalami masalah sakit sendi dan otot. Juga boleh dibuat sebagai bekalan untuk mengerjakan haji dan umrah.

” Hadiahkan kepada ibu bapa anda, mereka pasti gembira”

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

COD Kama-Max Kuantan : Wan 011-5504 5653

COD Kama-Max Kuantan : Haa ayah2 tengah cari Kama-Max kan? Nak COD Kuantan , roger je Wan. InshaAllah boleh hantar terus dapat. Nak cod kat Kuantan mana tu bro? Saya cover Indera Mahkota ( IM), Bandar Kuantan, Taman Kerang , Permatang Badak, dari Taman Tas nk ke Bandar Kuantan lah. Sg Isap pun boleh.. Apa2 ayah2 roger je. Harga kita bagi diskaun punya. Free COD, duit minyak semua kita tanggumg.. Siap dapat freegift, barang best lagi.. Haa camne ON x ON ? Harga RM 100 sahaja bro siap hantar.. Yang penting dapatkan yang ORI dari agent dan pengedar yang sah.

 

Berbaloi ke beli Kama-Max ni? InshaAllah berbaloi bro. Beli dengan COD Kama-Max Kuantan lagi. Memang thorbek. Sebab dapat freegift. Boleh beri kelainan pada bini. X gitu bang? Kama-max ni dalam bentuk cecair spray dalam 3 picit, tunggu dalam 20 ke 30 min, ada rasa dingin2 boleh ON. Kalau nak ORAL sila basuh dahulu ya. Risau wife keracunan pulak. Yelah , sebab Kama-Max ni di formulasikan untuk kegunaan luaran, tetiba nak masuk mulut mesti kena basuh dulu ya.. Ada yang tanya juga, sebotol ni tahan berapa lama?  Haa, kalau spray dalam 3 picit boleh guna dalam 15 ke 20 kali..  Pakai masa nak bersama je… Mudah sangat. Kalau mana-mana ayah tak prefer ubat yang makan, nak cari yang sapu, boleh try Kama-Max ni.

Oklah, mana2 ayah atau bro yang nak COD Kama-Max Kuantan, boleh roger Wan, 011-5504 5653. Nak consultasi, nasihat, cara pakai boleh PM. InshaAllah saya akan cuba sebaik mungkin untuk ‘guide’ ayah2. Betul ke Kama-Max ni boleh buat tahan lama? Tengok banyak testimoni power2 je.  Ayah2, kalau nak tahukan orang dulu2 kan guna gambir sarawak untuk tahan lama. Tapi yang tu jenis kepingan, kena bancuh sendiri dengan air. Kalau silap bancuh, mahu panas dan tak selesa. Kat sini mula datangnya gambir sebagai agen untuk membantu melambatkan ejakulasi pramatang atau bahasa kita pancut awal. Dia bagi rasa kebas macam tu. Tapi ,  Kama-Max dah diformulasi supaya mudah pakai. Jika pakai dengan dos yang betul ayah2 rasa dingin sahaja.  Jadi x delah rasa panas sampai x ada feel tu. Kalau nak tahu cara guna kama-max yang betul, boleh baca DISINI..   Oklah panjang pulak cerita, kalau nak tahu lebih2 atau nak COD  Kama-Max Kuantan roger je Wan ya.. Sace ya no ni, 011-5504 5653.

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂 

 

COD Kama-Max Kajang-Bangi, Wan 011-5504 5653

COD Kama-Max Kajang :  Khas untuk ayah2 warga Kajang , Bangi dan sekitarnya seperti Saujana Impian, Bandar Baru Bangi dan lain2. Haa, ayah2 kini boleh dapatkan Kama-Max yang original dari saya Wan, 011-5504 5653. InshaAllah, saya boleh terus hantar ke lokasi anda. Hanya whatsapp detail nama , kuantiti dan lokasi.. Tiada cas penghantaran akan dikenakan..On x On .. Siap dapat freegift lagi.. Siapa  nak bagi kan?

Berapa harga Kama-Max ni? Harga sebenar Kama-Max ialah RM 120.. Tapi sempena promosi awal2 ni abam nak bagi diskaun.. Hanya RM 100 untuk sekotak. Free delivery dan dapat freegift vibrator ring. Macam dalam gambar kat bawah ni, Pakej RM 100. InshaAllah dengan freegift tambahan ni moga dapat tambahkan keceriaan pasangan..

 

Cepat ayah2 dapatkan freegift khas ini, stok terhad tau. dengan hanya COD Kama-Max Kajang hubungi Wan, 011-5504 5653 pengedar sah kami untuk uruskan penghantaran. Bro saya x sabar nak beli ni. Tapi cara pakai macam mana ya? Jangan risau ayah2, kami juga akan  berikan  flyers cara pakai kepada kepada anda. Anda juga boleh rujuk DI SINI untuk cara pakai yang lebih details. Betul ke Kama-Max ni boleh tahan lama? InshaAllah bro, jika serasi dengan anda, inshaAllah anda juga akan mandapat manfaat dari Kama-max ini sama seperti mana pelanggan-pelanggan kami yang lain. Alhamdulillah, ramai yang memberikan feedback positif… TAPI2, apa2pun benda ini adalah subjektif. Saya pun x nak la beri jaminan ia serasi dan berkesan dengan semua orang. Sebab sistem tubuh badan manusia ni kompleks. Sebab ada juga segelintir pelanggan kami kata tidak berkesan.. Kalau x menjadi ni, kita kena tengok beberapa faktor lain pula.. Beli Kama-Max yang ori x? Cara pakai betul ke? dan lain2…

Untuk pelanggan Wan yang COD Kama-Max Kajang jangan risau, inshaAllah sy akan consult dan assist anda cara pakai tapi dengan syarat kena beli dengan saya  tau. Apa2 roger je PM saya..Kita sembang lebih di whatsapp ya. Nak tengok testimoni2 customer lain pun ada dalam simpanan saya.. Oklah pape roger bro. Gerak dulu.. Nak diskaun, nak freegift pm je..

Admin

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

 

Dropship Kama-Max Diperlukan !!!

Dropship Kama-max Diperlukan !

Anda sedang mencari part time job untuk mencari duit poket lebih? Jom sertai kami sebagai dropship. Haa, duit komisyen tu boleh la nak buat tampung bayar yuran belajar, bayar duit ansuran moto, boleh simpan untuk tabungan kahwin ke dan lain2 lg ikut keperluan anda. Paling best, jika anda rajin dan komited boleh menjana pendapatan sehingga rm 1k sebulan tau. Produk kama-Max ni pun HOT sangat. Billboard dah naik 1 malaya siap artis jadi duta lagi, Tauke Jambu yang Raja Lawak tu.. Kama-Max apa kebenda sebenarnya.. Nak tahu details Kamamax boleh baca DISINI.

Untuk program dropship Kama-Max ini, anda tidak perlu mengeluarkan modal pun. Hanya ambil order dari pelanggan sahaja dan kami yang akan uruskan pengeposan. Berapa komisyen yang anda dapat? Haa, setiap kotak yang terjual, anda boleh dapat sehingga RM 40 sebotol tau.. Tapi2, untuk permulaan, 2 botol pertama komisyen anda adalah RM 25 sahaja. Ialah, mana tahu korang2 ada yang mengelat nk harga murahkan , jadi dropship semata-mata untuk pakai sendiri gitu.. Berapa harga Kama-Max sebotol ni nak jual?  Haa, harga sebotol Kama-Max ni RM 100 tau.. Promote kat customer siap free postage dan paling best dapat freegift vibrator ring. Sape nak bagi kan.

Bang saya berminat ni nk join. Ada ke medium support? Ya bro, kami akan masukkan dalam channel telegram. Kat situ ada semua gambar2, poster, testimoni pelanggan dan contoh ayat marketing.. Haa, copy paste dan promote sahaja kan. Kenapa nak jual Kama-Max ni? Apa kelebihan dia? Oklah bakal2 dropship Kama-max sekalian :

Kelebihan Kama-max ni adalah

  • Produk yang telah mendapat kelulusan KKM dengan no pendaftaran (NOT161201971K
  • Produk keperluan ayah2. Kerana majoriti lelaki yang berkahwin di Malaysia mempunyai masalah ejakulasi pramatang.
  • InshaAllah produk ini mudah dijual kerana sudah di kenali’

Kita ‘ride the wave’ HQ. Sebanyak 58 biji billboard terpampang di lebuhraya Utara Selatan. Best ke best?

Jadi apa lagi? Jom sertai dropship Kama-max bersama kami. Masyukkk.. Tak keluar modal satu sen pun kan.. Alih2 dapat duit je.. Berminat nak join? Hubungi Wan, 011-5504 5653.

Admin,

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Agen atau Stokis Kama-Max Diperlukan

Agen atau stokis Kama-Max diperlukan di seluruh Malaysia bagi mengisi beberapa kekosongan. Assalamualaikum/hi abam2, bro2, bapak2 di luar sana yang ingin mencari duit poket tepi, kami ada berita baik untuk anda. Kini kami mencari agen atau stokis Kama-max yang komited untuk menjual produk yang semakin viral dan meningkat naik.InshaAllah, produk Kama-max ini mudah di jual kerana ia bakal menjadi fenomena di Malaysia. Sebanyak 58 buah billboard akan terpampang di sepanjang lebuhraya utara selatan Malaysia.

Jadi bakal agen atau stokis Kama-max tidak perlu risau, boleh jalan ke Kama-max ni? Boleh jual x? Orang beli ke?  Sebab HQ sekarang dalam proses untuk membuat marketing besar-besaran. Dan kami semua dalam fasa mood standby je. Follow rapat tau. InshaAllah boleh buat duit berkepuk2 ni. InshaAllah HQ juga akan sehabis baik untuk buat marketing bagi memudahkan semua peniaga2 kami berniaga. Beruntung sangat bagi mereka yang join awal ni. Fast Action, Fast Result ya.

 

Berapa modal yang diperlukan? Haa, modal hanya serendah RM 200 sahaja dan anda akan mendapat sebanyak 5 kotak stok di tangan. Channel support Telegram juga akan di berikan. Di situ segala bahan poster marketing Kama-Max akan di kongsikan. Mudah sangat menjual ni. Ada agen yang santai2 menjual menggunakan Wechat boleh dapat RM 1,000-2000 mcm tu. Produk Kama-Max ni bukan produk sebarangan pun. Ada lulusan Kementerian Kesihatan Malaysia, KKM.  Dan paling penting Kama-Max terbukti membantu menyelesaikan masalah ejakulasi pramatang ayah2 di luar sana. Macam mana? dengan testimoni yang pelanggan2 share. Cara guna ada di sediakan di sini. Alhamdulillah, ramai pelanggan yang telah berpuas hati menggunakan Kama-Max ini dan ia menjadikan kami yakin produk ini akan pergi jauh dan bakal meletup.

Orait bos, saya berminat untuk menjadi agent Kama-Max ini. Apa syarat-syaratnya? Syarat utama adalah, tidak boleh membuang harga. Harga pasaran Kama-Max adalah RM 100 sekotak. Tidak boleh jual lagi murah.. Haa kalau nak jual mahal xpe.. ada masalah. Dan syarat yang seterusnya adalah minimum pembelian agent adalah 5 kotak. Dengan ini, saya ingin mencari agen yang betul-betul serius dan komited untuk menyertai saya. Dan saya akan letakkan nombor anda di website saya. Saya mencari agen atau stokis Kama-max bagi kawasan-kawasan berikut :-

Agent Kama-Max Johor Bahru

Agent Kama-Max Melaka

Agent Kama-Max Shah Alam

Agent Kama-Max Ipoh

Lain2 tempat boleh dibicangkan mengikut permintaan agen.

Adakah anda seorang yang kental dan mampu berdikari? Jika YA, anda lah orang yang kami cari. Jom sertai kami dengan hubungi Wan 011-5504 5653 untuk maklumat lanjut.

Admin

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

 

Kama-Max Johor Bahru JB Wan 011-5504 5653

Kama-Max Johor Bahru JB kini menemui pelanggan JDT selatan tanah air. Haa ayah2 yang berada di sekitar JB seperti Skudai, Larkin, Tampoi,Kulai Senai, Kota Tinggi,Pontian, Mersing atau sekitarnya boleh roger Wan di 011 550 5653 bagi mendapatkan terus Kama-Max di tangan anda secara COD. InshaAllah, kami rangkaian team Kama-Max JB akan cuba sedaya upaya membantu ayah2 untuk mendapatkan produk yang semakin dikenali dan viral ini. Apa2 boleh roger je Wan je. . Bagaimana untuk kenal pasti Kama-Max yang original ni?

Haa, kalau ayah2 nak tahu, kami team Kama-Max Johor Bahru JB adalah agent sah yang telah dilantik oleh syarikat OAR Teguh Sdn Bhd bagi memasarkan produk ini bagi kawasan selatan tanah air. Jadi ayah2 tidak perlu risau untuk mendapatkan Kama-Max yang original dari kami. Terus hubungi Wan 011-5504 5653. Antara ciri2 Kama-Max yang original adalah mempunyai hologram dan kod siri. Selain itu, harga yang dijual juga tidak meragukan kerana produk Kama-Max ini adalah dari bahan serta pemprosesan yang berkualiti setanding dengan harganya. Berapakah harganya?

Harga yang original dari HQ adalah RM 100 sekotak. Dan kos penghantaran , COD adalah PERCUMA ya. Segala kos minyak dan tenaga telah diserap gittew dan Ayah2 boleh terus dapat produk dengan cepat dan gembira.Sebagai peringatan, kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kesan jangka pendek mahupun jangka panjang  jika ayah2 membeli barang tiruan serta bukan dari agen yang sah. InshaAllah, team Kama-Max Johor Bahru JB juga akan membantu dan memberi konsultasi cara pemakaian secara eksklusif kepada ayah2 ataupun ayah2 boleh membaca cara guna Kama-Max DISINI

 

InshaAllah semoga ikhtiar ayah2 dengan Kama-Max memberi lebih kebahagiaan kepada hubungan suami isteri. Jika ayah2 telah menggunakan Kama-Max dan sangat berpuashati dengan kesannya, kami menjemput ayah2 untuk menyertai team kami Kama-Max Johor Bahru JB sebagai agen. Kehadiran anda sangat dialu2kan. Apa2 pun saya angat menggalakan ayah untuk menggunakan Kama-Max ini sebelum mendaftar sebagai agen kerana kita akan lebih berkeyakinan untuk mempromosikan produk serta dapat memberikan konsultasi kepada pelanggan.

Akhir kata, bagi ayah2 yang tinggal sekitar Johor Bahru JB yang ingin mencuba Kama-Max boleh hubungi Wan 011-5504 5653 untuksaya uruskan penghantaran ke tempat andaa.

Admin: https://istanakhalifah.com

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

 

Doreko Hardrun Whatapps 011-55045653 Wan

Doreko Hardrun merupakan salah satu produk berkualiti yang telah dihasilkan untuk ayah-ayah diluar sana. Mungkin anda pun masih ragu-ragu, produk apa yang sesuai untuk anda kerana lambakan produk kuat lelaki di luar sana. Apa yang saya boleh nasihatkan ialah kenal pasti terlebih dahulu apa masalah anda. Adakah anda mempunyai masalah ejakulasi pra-matang ataupun masalah erectile dysfunction? Ataupun anda mempunyai masalah lain yang berkaitan saraf atau sebagainya.

Itulah juga yang dilakukan oleh doktor. Doktor akan mengkaji symptom yang anda alami untuk mengtahui apakah masalah yang ada hadapi supaya mereka dapat menyarankan penyelesaian terbaik untuk anda. Kami di sini juga akan melakukan perkara yang sama.

Jika anda bertanyakan berkenaan Doreko Hardrun. Adakah anda patut mencuba hardrun ataupun tidak? Jika anda termasuk dalam golongan yang dinyatakan dibawah, tidak salah untuk anda berikhtiar dahulu dengan Doreko!

  1. Anda kurang bernafsu, kadang-kadang mood pun takde.
  2. Kurang ereksi pada zakar. Bila kurang ereksi, penetrasi pun jadi tak berapa padu.
  3. Sakit urat pinggang. Ni biasa lah orang lelaki kalau kerja kuat pada siang hari. Malam-malam sakit badan.
  4. Banyak angin dalam badan. Badan pun tak sedap kalau banyak angin. Sebu je perut rasa.
  5. Lesu dan tak bertenaga. Balik kerja lah masanya nak bermanja-manja dengan isteri. Tapi time tu lah penat mari.

Doreko hardrun nie ialah dalam bentuk capsule. Tapi jangan risau, kami telah pun hantar produk ini untuk ujian komposisi di sebuah universiti awam tempatan untuk second check kandungan yang terdapat di dalam nya..dan keputusannya Alhamdulillah! semua bahan yang digunakan baik dan tidak memberikan kesan mudharat kepada mereka yang mengambilnya…unless kalau makan terlebih dos tu cerita lain lah.

 

Secara umum isi kandungan yang terdapat dalam produk ini ialah bahan-bahan yang biasa digunakan oleh orang-orang terdahulu untuk mendapatkan lebih tenaga. Antara bahan utama yang terdapat di dalam sepapan capsul Doreko Hardrun ini ialah Maca Green, Guarana dan Halia. Bahan-bahan ini memang diketahui umum amat berkhasiat dan baik untuk lelaki.

Mungkin anda tertanya-tanya ada ke testimoni yang dah berjaya. Inshaa Allah testimoni yang dah berjaya tu banyak. Tapi saya takut anda terpengaruh kepada testimoni-testimoni tersebut. Setiap orang, lain tidak balasnya terhadap sesuatu produk. Anda orang yang ngam..ada orang yang so-so. Tapi apa yang saya selalu pesan dekat customer saya, benda nie semua atas izin Allah. Doa banyak-banyak dekat Allah supaya Allah sembuhkan penyakit kita dan sampaikan hajat kita. Saya lampirkan juga lah testimoni untuk tatapan anda dibawah:

 

Saya letak tiga dahulu untuk pos kali ini, anda boleh whatapps saya 011-55045653 untuk mendapatkan lebih banyak testimoni untuk memberikan keyakinan kepada anda sebelum membuat pembelian. Inshaa Allah kita berusaha, ALlah juga yang menentukannya.

Cara Dan Dos Pengambilan Doreko Hardrun ialah seperti berikut:

CARA PENGAMBILAN HARDRUN

  • Satu kotak / papan mempunyai sepuluh biji kapsul di dalamnya.
  • Ianya diambil apabila ingin bersama sahaja atau untuk mendapatkan lebih tenaga
  • Satu biji capsule Inshaa Allah boleh bertahan selama dua hingga tiga hari bergantung kepada individu masing-masing.
  • Pengambilan yang disyorkan satu biji, tiga jam sebelum bersama.
  • Sebaiknya ditelan sebelum jam 6 petang, kerana Doreko Hardrun capsule akan aktif sepenuhnya dalam tempoh tiga jam.
  • Jika anda menginginkan kesan dalam tempoh yang pantas, anda boleh cuba buka kapsul & telan serbuknya bersulam air suam. Inshaa Allah kesannya akan dirasai dalam tempoh dua jam selepas pengambilan
  • Perbanyakkan minum air kosong

Terdapat juga pantang larang yang perlu dijaga:

  • Anda perlu berhenti dari mengambil kafien seperti kopi dan teh 5 jam sebelum dan 24 jam selepas anda mengambil kapsul hardrun. Ini untuk mengelakkan anda mengambil terlalu banyak kafein yang mana boleh menyebabkan simptom sakit kepala. Guarana yang terdapat di dalam kapsul Doreko Hardrun mempunyai kandungan kafein yang mencukupi. Pengambilan kafein berlebihan boleh menyebabkan sakit kepala.
  • Anda perlu menjarakkan pengambilan sebarang suppliment atau vitamin serta ubatan at least satu jam dengan pengambilan kapsul doreko bagi memastikan keberkesanannya.

Inshaa Allah itulah sedikit sebanyak penerangan tentang Kapsul Doreko yang power tetapi selamat ini. Anda boleh lihat ramai penjual kapsul ini diluar sana. Tapi jika anda beli doreko dengan kami inshaa Allah ini yang anda bakal dapat! :

Pakej Diamond Doreko Hardrun

Ring nie kalau beli retail harga di luar boleh mencecah rm20. Dan anda mungkin juga segan kalau nak beli satu kan. Kami berikan anda percuma sahaja! Jika anda tak mahu ring ini, kami boleh tukarkan freegift ring ini kepada perfume dan buku mini mudahnya menjemput rezeki bagi anda.

Inshaa Allah kami akan cuba assist sebaik mungkin setelah anda membeli produk Doreko Hardrun ini dari kami. Jika anda ada sebarang persoalan boleh terus hubungi kami nanti ya.

 

Ikhlas

Admin https://istanakhalifah.com

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

 

 

 

 

 

COD Kama-Max KL, Call Wan 011-550 45653

COD Kama-Max KL : Assalamualaikum/hi ayah2. Mencari Kama-max untuk COD area KL? Haa, roger je Wan 011 5504 5653. InshaAllah Kama-Max akan sampai terus di tangan ayah2. InshaAllah Wan boleh COD Ampang, Cheras, KLCC, Bangsar, Putrajaya, Sungai Besi, Seri Kembangan, Sentul, Kepong, PJ, Klang Lama, Bukit Jalil, Setiawangsa, Wangsa Maju, Segambut, Setapak, Gombak, Batu Caves, Damansara Damai, Selayang, Sg Buloh & Kawasan Sekitar. Apa2 roger je. Kita deal bagi ngam ya.

Berapa harga  Kama-Max ni? harga RM 100 je termasuk cas cod di kwasan yang kami cover dan siap dapat freegift Vibrator ring sekali. Best ke sangat best? Ada yang tanya fake ke ori ni? Ayah2, saya jual barang ORI sahaja. Apa2 masalah boleh roger.  Tak sanggup saya nak jual barang ‘FAKE’ nak aniaya orang, apatah lagi berkaitan zakar. Mungkin kalau pakai akan menyebabkan kerosakan kekal ke macam mana, siapa tahu kan.

Jadi ayah2, nak COD Kama-Max KL, roger je Wan 011-5504 5653. I’m trusted seller @ agent. Ada juga yang tanya2 Kama-Max ni mcm mana, minyak ke apa. Ok, untuk pengetahuan ayah2, Kama-Max ni dalam bentuk cecair. Senang cakap macam air yang ramuan nya di formulasi dari gambir sarawak, gamat, ekstrak lintah habbatusauda dan beberapa bahan organik lain.

InshaAllah Kama-Max ni lebih cepat meresap dan beri kesan dalam 20-30 minit macamtu dan boleh ON GAME. Dan Kama-Max ini juga telah mendapat lulusan KKM bernombor NOT 161201971 K jadi ayah2 boleh gunakan tanpa was-was ya.

Saya nak beli, tapi x tahu cara pakai. Ni first time nak try.. Macam mana? Ok ayah2, kalau x tahu cara pakai, jangan risau Wan akan asisst ya. Yang penting beli dengan Wan, COD Kama-Max KL InshaAllah saya bantu ayah2 berpuashati dengan Kama-Max. Atau ayah2 boleh baca cara guna Kama-Max DISINI .

Dah bersedia nak try? Save terus no Wan 011 5504 5653. Kalau yang tinggal jauh2 atau duduk area KL tapi x ada masa nak cod pun saya boleh poskan. Free Postage. Pasal privacy don’t worry. kami jaga privacy anda. Barang di balut dan ditulis ‘Freegift’ di parcel gitu.

Moga ikhtiar ayah2 dengan Kama-Max mampu menambahkan keceriaan hubungan dengan wife. InshaAllah

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Kopi PLG (Penangan Lelaki Gagah) 011 5504 5653 (wan)

Kopi PLG merupakan salah satu produk yang dipasarkan oleh syarikat Ge Herbs. Mungkin ada yang bertanya apa kelebihan kopi ini?

Bagi menjawab berkenaan kelebihan kopi ini, mari kita lihat siapa yang patut minum kopi ini. Sebab kalau kita tahu sahaja kelebihan, tapi kopi ini bukan dirumus untuk kita, buat apa kita beli kan?

Baik tuan-tuan dan abang-abang sekalian. Kopi ini sesuai untuk diminum oleh mereka yang mempunyai masalah selalu penat dan cepat rasa lesu. Kebiasaanya jika seseorang sering mengantuk ditempat kerja, lesu letih dan tidak bermaya..saya sarankan untuk mencuba kopi ini. Lihat bagaimana penangannya. Rasa letih dan selalu rasa mengantuk itu ada faktor-faktor lain penyebabnya, seperti makan telalu banyak..sehingga berlebihan. Jika perkara seperti ini berlaku, kesan kopi ini mungkin tidak dapat dirasai sepenuhnya. Kita minum kopi PLG nie berpeket-peket pun..tido juga penyudahnya nanti.

Kopi PLG ini ialah minuman suppliment yang dapat membantu untuk boost tenaga anda namun setiap orang ada limitnya masing-masing. Jadi anda jangan pula tertipu ya dengan iklan yang menyatakan minum kopi ini, boleh buat macam-macam seperti diluar jangkaan. Itu semua memerlukan akal fikiran yang logik untuk menilai. Namun kelebihan yang anda boleh perolehi dengan izin Allah apabila minum kopi ini amatlah banyak. Anda boleh lihat sendiri testimoni-testimoni mereka yang telah mencuba kopi ini.

Berikut ialah mereka yang amat-amat sesuai untuk mencuba Kopi PLG ini:

1) Orang yang kurang rasa keinginan untuk seks
2) Orang yang ingin melancarkan peredaran darah
3) Mereka yang ingin menambahkan Jumlah Sperma
4) Mereka yang ingin Meningkatkan Tenaga Dalaman.
5) Orang yang ada banyak angin dalam badan.
6) Mereka yang ingin meningkatkan kesuburan.
7) Orang yang ingin mengimbangkan hormon testosteraon.

Adakah anda termasuk dalam golongan di atas? Kalau ya saya sangat-sangat suggest kepada anda untuk mencuba Kopi ini. Feedback yang kami terima daripada mereka yang telah mencuba kopi ini amat memberangsangkan. Namun anda perlu cuba dahulu kerana setiap orang berbeza tindak balasnya.

Diatas ini adalah antara testimoni  yang pihak kami terima daripada mereka yang telah mencuba.  Ok mungking ada yang tertanya-tanya, apa isi kandungan dalam Kopi PlG nie sampai power sangat tuh. Dalam kopi ini terdapat beberapa herba yang memang terkenal dah diseluruh dunia dan diakui keberkesanannya. Jauh sekali kami meletakkan bahan-bahan terlarang seperti dadah atau apa-apa yang akan memudaratkan kesihatan anda dan memberikan kesan sampingan jangka masa panjang. Kami memilih bahan-bahan yang berkualiti tinggi untuk dirumus kedalam kopi ini. Matlamat kami ialah anda mencapai hajat yang diinginkan ketika anda membeli kopi ini daripada kami.


Apa itu guarana? Guarana ialah sejenis pokok herba yang biasa digunakan untuk membuat minuman tenaga. Jumlah kaffein yang terdapat dalam pokok guarana lebih tinggi daripada yang terdapat dalam biji kopi. Anda boleh rujuk lebih lanjut di website ini : info lanjut guarana

Tribulus pulak ialah sejenis tumbuhan daunnya seakan lalang. Saya ambil terus penerangan daripada website ini untuk rujukan anda.

” Sama seperti herba Cordyceps, Tribulus Terrestris digunakan untuk menguatkan kesihatan fungsi libido (keinginan nafsu syahwat) dalam kadar normal, menguatkan otot dan untuk kesihatan secara menyeluruh. Disebabkan kelebihannya, para atlet telah menggunakan ekstrak Tribulus Terrestris sebagai diet tambahan untuk meningkatkan tenaga, membekalkan kesihatan fungsi hormon, meningkatkan pergerakan otot dan memberikan tenaga kepada atlet semasa sesi latihan. Kajian klinikal Tribulus Terrestris juga menunjukkan herba ini mampu menambah kesihatan tekanan darah dan kadar kolesterol dalam kadar yang normal.”
sumber: http://insaan-asia.blogspot.com/2010/10/lemah-tenaga-batin-khasiat-dan-kebaikan.html

Bahan-bahan seperti ubi jaga dan tongkat ali dalam Kopi PLG ini tak perlu lah saya terangkan secara terperinci kerana memang semua dah tahu khasiatnya hehe.

Dibawah pula ialah cara-cara penyediaan kopi. Anda boleh rujuk terus gambar dibawah untuk mengetahui cara untuk membancuh kopi ini hehe. Rasanya memang padu. Ala-ala kopi radix sikit berlemak dia haha.

Bagi mereka yang ada darah tinggi, anda disarankan untuk minum separuh sachet dahulu untuk permulaan. Jika anda rasa sesuai, takde pening-pening, boleh lah minum 1 sachet terus next time!

Untuk mendapatkan kopi PLG nie mudah sahaja. Harga 1 kotak yang mengandungi 10 sachet ialah rm60.  Untuk anda yang nak cod boleh tetapi hanya disekitar gombak dan kawasan sekitarnya sahaja. Anda perlu inform kami lebih awal kerana kami perlu adjust masa untuk hantar ke tempat anda. Kami lebih menyarankan anda untuk menggunakan khidmat pos sahaja kerana kami sendiri yang akan tanggung kos postage dan anda akan dapat special freegift daripada kami hehe. Freegift apa? ada hubungi kami dahulu. 011 5504 5653 (wan)

Orait ayah-ayah dan abang-abang semua, sekian sahaja daripada saya berkenaan kopi PLG nie. Hmm effect kopi nie dah mula terasa dah nie. Sebab waktu saya menaip nie tadi, saya minum segelas haha. Orait apa-apa hubungi je 011 5504 5653 unruk mendapatkan kopi power ini.

admin
Istana Khalifah

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

1 2 3 6
Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00