admin

Author Archives: admin

Kamamax Harga

Bagi yang ingin mendapatkan Kamamax dengan harga yang berbaloi-baloi boleh baca dahulu artikel ini. Kamamax merupakan produk keluaran OAR Teguh. Produk ini merupakan hasil RnD setelah produk OAR Teguh yang pertama berjaya menambat hati ayah-ayah di Malaysia iaitu Gambir Emas. Tapi anda jangan tersilap kerana Gambir Emas sama hebat dengan Kamamax cuma ada sedikit perbezaan. Pendek kata, kamamax nie, kalau spray, effect dia cepat terasa. Dan boleh terus bersama isteri. Tapi kalau gambir emas, kita kene sapu sendiri pakai tangan dan perlu tunggu beberapa ketika sebelum gel meresap ke dalam kulit zakar untuk merasakan effect gambir tersebut.

Kamamax harga nya amat berpatutan kerana anda akan mendapat freegift dengan setiap pembelian satu unit kamamax. Kami mempunyai beberapa pakej freegift dengan setiap pembelian kamamax bergantung kepada stok. Apa-apa anda roger kami terlebih dahulu untuk maklumat lanjut. boleh terus klik SINI untuk wasap pihak kami :). Pada ketika ini harga kamamax masih lagi rm 100 untuk sekotak. 

 

Kamamax Tiruan

  1. Cerita tentang market ada juga yang buat tiruan
  2. kesedaran membeli barang tiruan bahaya
  3. kesedaran beli barang tiruan boleh membantutkan ekonomi
  4. penting untuk pastikan yang original
  5. tazkirah

Kesan Sampingan Kamamax

  1. Ceritakan kemungkinan kesan yang bakal dihadapi seperti pedih
  2. kesan-kesan yang baik
  3. cara kalau tiba-tiba teroverdose
  4. kesan sampingan kamamax ini boleh dijadikan testimoni
  5. Tazkirah

Kamamax Review Testimoni 011 5504 5653 (wan)

Kamamax review testimoni hebat daripada pengguna yang telah berjaya mendapat hasil yang diingini. Kamamax bukanlah produk timbang kilo yang banyak berada di pasaran. Ia merupakan produk hasil daripada permintaan market untuk mendapatkan produk yang memberi kesan yang cepat dan mudah digunakan (hanya spray) di kawasan zakar. Bahan yang terdapat dalam kamamax adalah sama seperti yang terdapat dalam gambir emas cuma kamamax adalah dalam betuk cecair yang lebih mudah meresap ke dalam kulit untuk memberikan kesan yang lebih cepat. Kini ayah-ayah tak perlu lagi menyapu menggunakan tangan, sebaliknya boleh terus halakan spray kamamax ke kawasan zakar.

Kamamax review testimoni pada kali ini akan dimulakan dengan bentuk fizikal produk kamamax. Maklumlah mungkin ada tersilap beli produk kamamax yang bukan original. Saya akan sertakan gambar produk kamamax yang orginal seperti dibawah:

kamamax review testimoni kotak depan kamamax

di bahagian hadapan kotak kamamax versi terkini 2020, anda akan dapat lihat logo OAR teguh pada sebelah atas kiri kotak, dan juga terdapat logo “KMX” pada sebelah bawah kanan kotak. Ditengah-tengah kotak tersbut anda boleh lihat tertera perkataan KAMA-MAX PERFORMANCE SPRAY. Jika anda rasa menggunakan jari anda, tulisan ini merupakan tulisan timbul yang menjadikan kotak kamamax ini sungguh premium. 

kamamax review testimoni kotak belakang kamamax

Pada bahagian belakang kotak kamamax review testimoni pada gambar dibawah anda boleh lihat terdapat maklumat-maklumat penting berkenaan isi kandungan (ingredients), penggunaan (Usage), Amaran (warning) , Distributed by (Diedarkan oleh) dan Website official daripada HQ. Terdapat juga maklumat berkenaan harga dan juga tarikh luput bagi produk yang anda beli. Jadi sila semak dengan teliti details maklumat sebelum anda menggunakan kamamax. Selepas anda menggunakannya, inshaa Allah anda pasti tersenyum.

kamamax review testimoni botol kamamax

Jika dibuka kotaknya untuk melihat keadaan botol kamamax di dalam, anda boleh dapati terdapat casing plastik bewarna lutsinar untuk memegang botol kamamax. Tulisan timbul logo kama-max jelas terdapat pada plastik lutsinar tersebut. Botol kama-max pula berwarna kuning keemasan.

Cukup untuk Kamamax review testimoni tentang bentuk fizikal produk. mari kita tengok pula isi kandungan yang terapat dalam kamamax.

kamamax review testimoni isi kandungan kamamax

di dalam kamamax ini terdapat bahan-bahan yang telah terkenal dengan khasiatnya untuk membantu ayah-ayah di luar sana mengekang ejakulasi pra matang.  Bahan-bahan ini juga inshaa Allah dapat membantu melancarkan perdaran darah serta sebagai suppliment penjagaan zakar yang baik seperti yang terdapat dalam ektrak lintah. Bahan-bahan yang digunakan dalam kamamax merupakan bahan berkualiti tinggi dan dikilangkan di kilang yang mempunyai status GMP. Produk ini merupakan produk buatan Malaysia yang diusahakan oleh usahawan bumiputera.

Kamamax review testimoni juga akan menceritakan tentang fungsi dan juga kelebihan kamamax.


kamamax review testimoni kelebihan kamamax

Kelebihan bagi ayah-ayah yang menggunakan kamamax ialah inshaa Allah yang pertama dapat membantu mengatasi masalah ejakulasi pra-matang. Ini merupakan masalah kebanyakkan daripada lelaki di luar sana. Mereka tidak mampu untuk mengawal ejakulasi menyebabkan mereka mencapai Peak Orgasm dengan cepat. Masalah bertambah serius jika pasangan mereka masih belum mencapai orgasm tapi ayah-ayah telah pun lesu. 

Kelebihan kedua bagi produk ini ialah ia mudah diguakan dan cepat menyerap ke dalam kulit. Anda hanya perlu spray sahaja ke kawasan zakar untuk penyerapan maksimum. Seawal 30 minit bergantung kepada individu, rasa penyerapan dingin-dingin boleh dirasai. 

Produk ini juga selamat digunakan. Setakat artikel ini di tulis, sijil KKM bagi produk ini telah ditarik balik bukan kerana produk ini beracun atau bahaya untuk digunakan, namun ia lebih kepada governance isu yang akan diselesaikan oleh pihak HQ inshaa Allah.

Saya lampirkan 2 kamamax review testimoni untuk anda seperti dibawah. testimoni ini ialah testimoni sebenar pengguna Kamamax.

kama-max spray testimoni 6

kama-max spray testimoni 4

Baik bagi mereka yang ingin mendapatkan kamamax boleh terus hubungi saya (wan) dengan menghubungi 011-5504 5653 atau terus klik ke gambar di bawah untuk wasap saya.Whatsapp gambir emas

Doxtejoint Doxtecream KL dan Freegift Menarik !!!

Doxtejoint Doxtecream KL – Assalamualaikum buat pembaca blog perkongsian saya. Anda ingin mengetahui apa itu Doxtejoint Doxtecream ini? Jom, saya akan kongsikan kepada anda. Doxtecream dahulu dikenali sebagai DoxteJoint merupakan produk hasil kajian yang membantu meredakan dan memulihkan radang pada sendi otot, arthritis, gout dan kawasan sekitarnya. Doxtecream ini adalah produk hasil penyelidikan universiti tempatan. Doxtecream ini diperbuat dari bahan organik yang terdiri daripada ekstrak daun rerama hijau, ekstrak daun ketumpang air sireh cina), minyak kelapa dara serta capsicum yang membantu memberi rasa dingin dan selesa secara semulajadi tanpa bahan kimia yang berbahaya.

Hasil penyelidikan ini, terdapat 120 bahan aktif yang terdapat dalam ekstrak ketumpang air (sireh cina) dan daun rerama hijau yang mana 5 bahan dominannya dari kumpulan flavanoid iaitu Rutin, Vitexin, Quercetin , Salvigenin, dan Gardenin B mampu membantu mengurangkan kesakitan dan memungkinkan rawatan kepada sendi dan otot. Kajian ini turut di sokong oleh beberapa journal luar negara antaranya dari Perancis, Jepun dan Taiwan. Ia selamat digunakan dan telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Dengan ini, kami Doxtejoint Doxtecream KL menawarkan harga istimewa bagi setiap pelanggan yang membeli dengan kami. Harga promosi adalah RM 100 untuk sebotol Doxtecream ini. Free postage seluruh Malaysia dan juga freegift istimewa untuk anda

Harga Promosi 1 Unit RM100 + Free Postage + Freegift Kinoki dan Mini Sejadah

Untuk pakej combo, extra diskaun diberikan iaitu RM 180 untuk 2 botol. Free postage, dapat freegift mini sejadah dan juga detox footpatch

Harga Promosi 2 Unit RM180 + Free Postage + Freegift Kinoki dan Mini Sejadah

Bagi mereka yang tinggal di sekitar kL, boleh dapatkan segera dengan kami di Batu caves,

Jom ikuti antara pengguna Doxtejoint Doxtecream KL yang telah beransur pulih dengan izin Allah.

Ingin berikhtiar dengan Doxtejoint Doxtecream ini? Whatsapp Wan 011-55045653 untuk pembelian dan maklumat lanjut. Jom hadiahkan 1 botol untuk ibu bapa yang tersayang jika mereka mengalami masalah sakit sendi dan otot. Juga boleh dibuat sebagai bekalan untuk mengerjakan haji dan umrah.

” Hadiahkan kepada ibu bapa anda, mereka pasti gembira”

COD Kama-Max Kuantan : Wan 011-5504 5653

COD Kama-Max Kuantan : Haa ayah2 tengah cari Kama-Max kan? Nak COD Kuantan , roger je Wan. InshaAllah boleh hantar terus dapat. Nak cod kat Kuantan mana tu bro? Saya cover Indera Mahkota ( IM), Bandar Kuantan, Taman Kerang , Permatang Badak, dari Taman Tas nk ke Bandar Kuantan lah. Sg Isap pun boleh.. Apa2 ayah2 roger je. Harga kita bagi diskaun punya. Free COD, duit minyak semua kita tanggumg.. Siap dapat freegift, barang best lagi.. Haa camne ON x ON ? Harga RM 100 sahaja bro siap hantar.. Yang penting dapatkan yang ORI dari agent dan pengedar yang sah.

Berbaloi ke beli Kama-Max ni? InshaAllah berbaloi bro. Beli dengan COD Kama-Max Kuantan lagi. Memang thorbek. Sebab dapat freegift. Boleh beri kelainan pada bini. X gitu bang? Kama-max ni dalam bentuk cecair spray dalam 3 picit, tunggu dalam 20 ke 30 min, ada rasa dingin2 boleh ON. Kalau nak ORAL sila basuh dahulu ya. Risau wife keracunan pulak. Yelah , sebab Kama-Max ni di formulasikan untuk kegunaan luaran, tetiba nak masuk mulut mesti kena basuh dulu ya.. Ada yang tanya juga, sebotol ni tahan berapa lama?  Haa, kalau spray dalam 3 picit boleh guna dalam 15 ke 20 kali..  Pakai masa nak bersama je… Mudah sangat. Kalau mana-mana ayah tak prefer ubat yang makan, nak cari yang sapu, boleh try Kama-Max ni.

Oklah, mana2 ayah atau bro yang nak COD Kama-Max Kuantan, boleh roger Wan, 011-5504 5653. Nak consultasi, nasihat, cara pakai boleh PM. InshaAllah saya akan cuba sebaik mungkin untuk ‘guide’ ayah2. Betul ke Kama-Max ni boleh buat tahan lama? Tengok banyak testimoni power2 je.  Ayah2, kalau nak tahukan orang dulu2 kan guna gambir sarawak untuk tahan lama. Tapi yang tu jenis kepingan, kena bancuh sendiri dengan air. Kalau silap bancuh, mahu panas dan tak selesa. Kat sini mula datangnya gambir sebagai agen untuk membantu melambatkan ejakulasi pramatang atau bahasa kita pancut awal. Dia bagi rasa kebas macam tu. Tapi ,  Kama-Max dah diformulasi supaya mudah pakai. Jika pakai dengan dos yang betul ayah2 rasa dingin sahaja.  Jadi x delah rasa panas sampai x ada feel tu. Kalau nak tahu cara guna kama-max yang betul, boleh baca DISINI..   Oklah panjang pulak cerita, kalau nak tahu lebih2 atau nak COD  Kama-Max Kuantan roger je Wan ya.. Save ya no ni, 011-5504 5653.

 

 

COD Kama-Max Kajang-Bangi, Wan 011-5504 5653

COD Kama-Max Kajang :  Khas untuk ayah2 warga Kajang , Bangi dan sekitarnya seperti Saujana Impian, Bandar Baru Bangi dan lain2. Haa, ayah2 kini boleh dapatkan Kama-Max yang original dari saya Wan, 011-5504 5653. InshaAllah, saya boleh terus hantar ke lokasi anda. Hanya whatsapp detail nama , kuantiti dan lokasi.. Tiada cas penghantaran akan dikenakan..On x On .. Siap dapat freegift lagi.. Siapa  nak bagi kan?

Berapa harga Kama-Max ni? Harga sebenar Kama-Max ialah RM 120.. Tapi sempena promosi awal2 ni abam nak bagi diskaun.. Hanya RM 100 untuk sekotak. Free delivery dan dapat freegift vibrator ring. Macam dalam gambar kat bawah ni, Pakej RM 100. InshaAllah dengan freegift tambahan ni moga dapat tambahkan keceriaan pasangan..

Cepat ayah2 dapatkan freegift khas ini, stok terhad tau. dengan hanya COD Kama-Max Kajang hubungi Wan, 011-5504 5653 pengedar sah kami untuk uruskan penghantaran. Bro saya x sabar nak beli ni. Tapi cara pakai macam mana ya? Jangan risau ayah2, kami juga akan  berikan  flyers cara pakai kepada kepada anda. Anda juga boleh rujuk DI SINI untuk cara pakai yang lebih details. Betul ke Kama-Max ni boleh tahan lama? InshaAllah bro, jika serasi dengan anda, inshaAllah anda juga akan mandapat manfaat dari Kama-max ini sama seperti mana pelanggan-pelanggan kami yang lain. Alhamdulillah, ramai yang memberikan feedback positif… TAPI2, apa2pun benda ini adalah subjektif. Saya pun x nak la beri jaminan ia serasi dan berkesan dengan semua orang. Sebab sistem tubuh badan manusia ni kompleks. Sebab ada juga segelintir pelanggan kami kata tidak berkesan.. Kalau x menjadi ni, kita kena tengok beberapa faktor lain pula.. Beli Kama-Max yang ori x? Cara pakai betul ke? dan lain2…

Untuk pelanggan Wan yang COD Kama-Max Kajang jangan risau, inshaAllah sy akan consult dan assist anda cara pakai tapi dengan syarat kena beli dengan saya  tau. Apa2 roger je PM saya..Kita sembang lebih di whatsapp ya. Nak tengok testimoni2 customer lain pun ada dalam simpanan saya.. Oklah pape roger bro. Gerak dulu.. Nak diskaun, nak freegift pm je..

Admin

Dropship Kama-Max Diperlukan !!!

Dropship Kama-max Diperlukan !

Anda sedang mencari part time job untuk mencari duit poket lebih? Jom sertai kami sebagai dropship. Haa, duit komisyen tu boleh la nak buat tampung bayar yuran belajar, bayar duit ansuran moto, boleh simpan untuk tabungan kahwin ke dan lain2 lg ikut keperluan anda. Paling best, jika anda rajin dan komited boleh menjana pendapatan sehingga rm 1k sebulan tau. Produk kama-Max ni pun HOT sangat. Billboard dah naik 1 malaya siap artis jadi duta lagi, Tauke Jambu yang Raja Lawak tu.. Kama-Max apa kebenda sebenarnya.. Nak tahu details Kamamax boleh baca DISINI.

Untuk program dropship Kama-Max ini, anda tidak perlu mengeluarkan modal pun. Hanya ambil order dari pelanggan sahaja dan kami yang akan uruskan pengeposan. Berapa komisyen yang anda dapat? Haa, setiap kotak yang terjual, anda boleh dapat sehingga RM 40 sebotol tau.. Tapi2, untuk permulaan, 2 botol pertama komisyen anda adalah RM 25 sahaja. Ialah, mana tahu korang2 ada yang mengelat nk harga murahkan , jadi dropship semata-mata untuk pakai sendiri gitu.. Berapa harga Kama-Max sebotol ni nak jual?  Haa, harga sebotol Kama-Max ni RM 100 tau.. Promote kat customer siap free postage dan paling best dapat freegift vibrator ring. Sape nak bagi kan.

Bang saya berminat ni nk join. Ada ke medium support? Ya bro, kami akan masukkan dalam channel telegram. Kat situ ada semua gambar2, poster, testimoni pelanggan dan contoh ayat marketing.. Haa, copy paste dan promote sahaja kan. Kenapa nak jual Kama-Max ni? Apa kelebihan dia? Oklah bakal2 dropship Kama-max sekalian :

Kelebihan Kama-max ni adalah

  • Produk yang telah mendapat kelulusan KKM dengan no pendaftaran (NOT161201971K
  • Produk keperluan ayah2. Kerana majoriti lelaki yang berkahwin di Malaysia mempunyai masalah ejakulasi pramatang.
  • InshaAllah produk ini mudah dijual kerana sudah di kenali’

Kita ‘ride the wave’ HQ. Sebanyak 58 biji billboard terpampang di lebuhraya Utara Selatan. Best ke best?

Jadi apa lagi? Jom sertai dropship Kama-max bersama kami. Masyukkk.. Tak keluar modal satu sen pun kan.. Alih2 dapat duit je.. Berminat nak join? Hubungi Wan, 011-5504 5653.

Admin,

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Agen atau Stokis Kama-Max Diperlukan

Agen atau stokis Kama-Max diperlukan di seluruh Malaysia bagi mengisi beberapa kekosongan. Assalamualaikum/hi abam2, bro2, bapak2 di luar sana yang ingin mencari duit poket tepi, kami ada berita baik untuk anda. Kini kami mencari agen atau stokis Kama-max yang komited untuk menjual produk yang semakin viral dan meningkat naik.InshaAllah, produk Kama-max ini mudah di jual kerana ia bakal menjadi fenomena di Malaysia. Sebanyak 58 buah billboard akan terpampang di sepanjang lebuhraya utara selatan Malaysia.

Jadi bakal agen atau stokis Kama-max tidak perlu risau, boleh jalan ke Kama-max ni? Boleh jual x? Orang beli ke?  Sebab HQ sekarang dalam proses untuk membuat marketing besar-besaran. Dan kami semua dalam fasa mood standby je. Follow rapat tau. InshaAllah boleh buat duit berkepuk2 ni. InshaAllah HQ juga akan sehabis baik untuk buat marketing bagi memudahkan semua peniaga2 kami berniaga. Beruntung sangat bagi mereka yang join awal ni. Fast Action, Fast Result ya.

Berapa modal yang diperlukan? Haa, modal hanya serendah RM 200 sahaja dan anda akan mendapat sebanyak 5 kotak stok di tangan. Channel support Telegram juga akan di berikan atas permintaan. Di situ segala bahan poster marketing Kama-Max akan di kongsikan. Mudah sangat menjual ni. Ada agen yang santai2 menjual menggunakan Wechat boleh dapat RM 1,000-2000 mcm tu. Produk Kama-Max ni bukan produk sebarangan pun.  Dan paling penting Kama-Max terbukti membantu menyelesaikan masalah ejakulasi pramatang ayah2 di luar sana. Macam mana? dengan testimoni yang pelanggan2 share. Cara guna ada di sediakan di sini. Alhamdulillah, ramai pelanggan yang telah berpuas hati menggunakan Kama-Max ini dan ia menjadikan kami yakin produk ini akan pergi jauh dan bakal meletup.

Orait bos, saya berminat untuk menjadi agent Kama-Max ini. Apa syarat-syaratnya? Syarat utama adalah, tidak boleh membuang harga. Harga pasaran Kama-Max adalah RM 100 sekotak. Tidak boleh jual lagi murah.. Haa kalau nak jual mahal xpe.. ada masalah. Dan syarat yang seterusnya adalah minimum pembelian agent adalah 5 kotak. Dengan ini, saya ingin mencari agen yang betul-betul serius dan komited untuk menyertai saya. Dan saya akan letakkan nombor anda di website saya. Saya mencari agen atau stokis Kama-max bagi kawasan-kawasan berikut :-

Agent Kama-Max Johor Bahru

Agent Kama-Max Melaka

Agent Kama-Max Shah Alam

Agent Kama-Max Ipoh

Lain2 tempat boleh dibicangkan mengikut permintaan agen.

Adakah anda seorang yang kental dan mampu berdikari? Jika YA, anda lah orang yang kami cari. Jom sertai kami dengan hubungi Wan 011-5504 5653 untuk maklumat lanjut.

Admin

Whatsapp gambir emas

 

Kama-Max Johor Bahru JB Wan 011-5504 5653

Kama-Max Johor Bahru JB kini menemui pelanggan JDT selatan tanah air. Haa ayah2 yang berada di sekitar JB seperti Skudai, Larkin, Tampoi,Kulai Senai, Kota Tinggi,Pontian, Mersing atau sekitarnya boleh roger Wan di 011 550 5653 bagi mendapatkan terus Kama-Max di tangan anda secara COD. InshaAllah, kami rangkaian team Kama-Max JB akan cuba sedaya upaya membantu ayah2 untuk mendapatkan produk yang semakin dikenali dan viral ini. Apa2 boleh roger je Wan je. . Bagaimana untuk kenal pasti Kama-Max yang original ni?

Haa, kalau ayah2 nak tahu, kami team Kama-Max Johor Bahru JB adalah agent sah yang telah dilantik oleh syarikat OAR Teguh Sdn Bhd bagi memasarkan produk ini bagi kawasan selatan tanah air. Jadi ayah2 tidak perlu risau untuk mendapatkan Kama-Max yang original dari kami. Terus hubungi Wan 011-5504 5653. Antara ciri2 Kama-Max yang original adalah mempunyai hologram dan kod siri. Selain itu, harga yang dijual juga tidak meragukan kerana produk Kama-Max ini adalah dari bahan serta pemprosesan yang berkualiti setanding dengan harganya. Berapakah harganya?

Harga yang original dari HQ adalah RM 100 sekotak. Dan kos penghantaran , COD adalah PERCUMA ya. Segala kos minyak dan tenaga telah diserap gittew dan Ayah2 boleh terus dapat produk dengan cepat dan gembira.Sebagai peringatan, kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kesan jangka pendek mahupun jangka panjang  jika ayah2 membeli barang tiruan serta bukan dari agen yang sah. InshaAllah, team Kama-Max Johor Bahru JB juga akan membantu dan memberi konsultasi cara pemakaian secara eksklusif kepada ayah2 ataupun ayah2 boleh membaca cara guna Kama-Max DISINI

InshaAllah semoga ikhtiar ayah2 dengan Kama-Max memberi lebih kebahagiaan kepada hubungan suami isteri. Jika ayah2 telah menggunakan Kama-Max dan sangat berpuashati dengan kesannya, kami menjemput ayah2 untuk menyertai team kami Kama-Max Johor Bahru JB sebagai agen. Kehadiran anda sangat dialu2kan. Apa2 pun saya angat menggalakan ayah untuk menggunakan Kama-Max ini sebelum mendaftar sebagai agen kerana kita akan lebih berkeyakinan untuk mempromosikan produk serta dapat memberikan konsultasi kepada pelanggan.

Akhir kata, bagi ayah2 yang tinggal sekitar Johor Bahru JB yang ingin mencuba Kama-Max boleh hubungi Wan 011-5504 5653 untuksaya uruskan penghantaran ke tempat andaa.

Admin: https://istanakhalifah.com

Whatsapp gambir emas

 

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Kalau Bro Ada Apa-Apa Soalan Klik Je Dibawah Dan Terus Wasap Saya :)

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00