admin

Author Archives: admin

Doreko Hardrun Whatapps 011-55045653 Wan

Doreko Hardrun merupakan salah satu produk berkualiti yang telah dihasilkan untuk ayah-ayah diluar sana. Mungkin anda pun masih ragu-ragu, produk apa yang sesuai untuk anda kerana lambakan produk kuat lelaki di luar sana. Apa yang saya boleh nasihatkan ialah kenal pasti terlebih dahulu apa masalah anda. Adakah anda mempunyai masalah ejakulasi pra-matang ataupun masalah erectile dysfunction? Ataupun anda mempunyai masalah lain yang berkaitan saraf atau sebagainya.

Itulah juga yang dilakukan oleh doktor. Doktor akan mengkaji symptom yang anda alami untuk mengtahui apakah masalah yang ada hadapi supaya mereka dapat menyarankan penyelesaian terbaik untuk anda. Kami di sini juga akan melakukan perkara yang sama.

Jika anda bertanyakan berkenaan Doreko Hardrun. Adakah anda patut mencuba hardrun ataupun tidak? Jika anda termasuk dalam golongan yang dinyatakan dibawah, tidak salah untuk anda berikhtiar dahulu dengan Doreko!

  1. Anda kurang bernafsu, kadang-kadang mood pun takde.
  2. Kurang ereksi pada zakar. Bila kurang ereksi, penetrasi pun jadi tak berapa padu.
  3. Sakit urat pinggang. Ni biasa lah orang lelaki kalau kerja kuat pada siang hari. Malam-malam sakit badan.
  4. Banyak angin dalam badan. Badan pun tak sedap kalau banyak angin. Sebu je perut rasa.
  5. Lesu dan tak bertenaga. Balik kerja lah masanya nak bermanja-manja dengan isteri. Tapi time tu lah penat mari.

Doreko hardrun nie ialah dalam bentuk capsule. Tapi jangan risau, kami telah pun hantar produk ini untuk ujian komposisi di sebuah universiti awam tempatan untuk second check kandungan yang terdapat di dalam nya..dan keputusannya Alhamdulillah! semua bahan yang digunakan baik dan tidak memberikan kesan mudharat kepada mereka yang mengambilnya…unless kalau makan terlebih dos tu cerita lain lah.

Secara umum isi kandungan yang terdapat dalam produk ini ialah bahan-bahan yang biasa digunakan oleh orang-orang terdahulu untuk mendapatkan lebih tenaga. Antara bahan utama yang terdapat di dalam sepapan capsul Doreko Hardrun ini ialah Maca Green, Guarana dan Halia. Bahan-bahan ini memang diketahui umum amat berkhasiat dan baik untuk lelaki.

Mungkin anda tertanya-tanya ada ke testimoni yang dah berjaya. Inshaa Allah testimoni yang dah berjaya tu banyak. Tapi saya takut anda terpengaruh kepada testimoni-testimoni tersebut. Setiap orang, lain tidak balasnya terhadap sesuatu produk. Anda orang yang ngam..ada orang yang so-so. Tapi apa yang saya selalu pesan dekat customer saya, benda nie semua atas izin Allah. Doa banyak-banyak dekat Allah supaya Allah sembuhkan penyakit kita dan sampaikan hajat kita. Saya lampirkan juga lah testimoni untuk tatapan anda dibawah:

Saya letak tiga dahulu untuk pos kali ini, anda boleh whatapps saya 011-55045653 untuk mendapatkan lebih banyak testimoni untuk memberikan keyakinan kepada anda sebelum membuat pembelian. Inshaa Allah kita berusaha, ALlah juga yang menentukannya.

Cara Dan Dos Pengambilan Doreko Hardrun ialah seperti berikut:

CARA PENGAMBILAN HARDRUN

  • Satu kotak / papan mempunyai sepuluh biji kapsul di dalamnya.
  • Ianya diambil apabila ingin bersama sahaja atau untuk mendapatkan lebih tenaga
  • Satu biji capsule Inshaa Allah boleh bertahan selama dua hingga tiga hari bergantung kepada individu masing-masing.
  • Pengambilan yang disyorkan satu biji, tiga jam sebelum bersama.
  • Sebaiknya ditelan sebelum jam 6 petang, kerana Doreko Hardrun capsule akan aktif sepenuhnya dalam tempoh tiga jam.
  • Jika anda menginginkan kesan dalam tempoh yang pantas, anda boleh cuba buka kapsul & telan serbuknya bersulam air suam. Inshaa Allah kesannya akan dirasai dalam tempoh dua jam selepas pengambilan
  • Perbanyakkan minum air kosong

Terdapat juga pantang larang yang perlu dijaga:

  • Anda perlu berhenti dari mengambil kafien seperti kopi dan teh 5 jam sebelum dan 24 jam selepas anda mengambil kapsul hardrun. Ini untuk mengelakkan anda mengambil terlalu banyak kafein yang mana boleh menyebabkan simptom sakit kepala. Guarana yang terdapat di dalam kapsul Doreko Hardrun mempunyai kandungan kafein yang mencukupi. Pengambilan kafein berlebihan boleh menyebabkan sakit kepala.
  • Anda perlu menjarakkan pengambilan sebarang suppliment atau vitamin serta ubatan at least satu jam dengan pengambilan kapsul doreko bagi memastikan keberkesanannya.

Inshaa Allah itulah sedikit sebanyak penerangan tentang Kapsul Doreko yang power tetapi selamat ini. Anda boleh lihat ramai penjual kapsul ini diluar sana. Tapi jika anda beli doreko dengan kami inshaa Allah ini yang anda bakal dapat! :

 

Ring nie kalau beli retail harga di luar boleh mencecah rm20. Dan anda mungkin juga segan kalau nak beli satu kan. Kami berikan anda percuma sahaja! Jika anda tak mahu ring ini, kami boleh tukarkan freegift ring ini kepada perfume dan buku mini mudahnya menjemput rezeki bagi anda.

Inshaa Allah kami akan cuba assist sebaik mungkin setelah anda membeli produk Doreko Hardrun ini dari kami. Jika anda ada sebarang persoalan boleh terus hubungi kami nanti ya.

 

Ikhlas

Admin https://istanakhalifah.com

COD Kama-Max KL, Call Wan 011-550 45653

COD Kama-Max KL : Assalamualaikum/hi ayah2. Mencari Kama-max untuk COD area KL? Haa, roger je Wan 011 5504 5653. InshaAllah Kama-Max akan sampai terus di tangan ayah2. InshaAllah Wan boleh COD Ampang, Cheras, KLCC, Bangsar, Putrajaya, Sungai Besi, Seri Kembangan, Sentul, Kepong, PJ, Klang Lama, Bukit Jalil, Setiawangsa, Wangsa Maju, Segambut, Setapak, Gombak, Batu Caves, Damansara Damai, Selayang, Sg Buloh & Kawasan Sekitar. Apa2 roger je. Kita deal bagi ngam ya.

Berapa harga  Kama-Max ni? harga RM 100 je termasuk cas cod di kwasan yang kami cover dan siap dapat freegift Vibrator ring sekali. Best ke sangat best? Ada yang tanya fake ke ori ni? Ayah2, saya jual barang ORI sahaja. Apa2 masalah boleh roger.  Tak sanggup saya nak jual barang ‘FAKE’ nak aniaya orang, apatah lagi berkaitan zakar. Mungkin kalau pakai akan menyebabkan kerosakan kekal ke macam mana, siapa tahu kan.

Jadi ayah2, nak COD Kama-Max KL, roger je Wan 011-5504 5653. I’m trusted seller @ agent. Ada juga yang tanya2 Kama-Max ni mcm mana, minyak ke apa. Ok, untuk pengetahuan ayah2, Kama-Max ni dalam bentuk cecair. Senang cakap macam air yang ramuan nya di formulasi dari gambir sarawak, gamat, ekstrak lintah habbatusauda dan beberapa bahan organik lain.

InshaAllah Kama-Max ni lebih cepat meresap dan beri kesan dalam 20-30 minit macamtu dan boleh ON GAME. Dan Kama-Max ini juga telah mendapat lulusan KKM bernombor NOT 161201971 K jadi ayah2 boleh gunakan tanpa was-was ya.

Saya nak beli, tapi x tahu cara pakai. Ni first time nak try.. Macam mana? Ok ayah2, kalau x tahu cara pakai, jangan risau Wan akan asisst ya. Yang penting beli dengan Wan, COD Kama-Max KL InshaAllah saya bantu ayah2 berpuashati dengan Kama-Max. Atau ayah2 boleh baca cara guna Kama-Max DISINI .

Dah bersedia nak try? Save terus no Wan 011 5504 5653. Kalau yang tinggal jauh2 atau duduk area KL tapi x ada masa nak cod pun saya boleh poskan. Free Postage. Pasal privacy don’t worry. kami jaga privacy anda. Barang di balut dan ditulis ‘Freegift’ di parcel gitu.

Moga ikhtiar ayah2 dengan Kama-Max mampu menambahkan keceriaan hubungan dengan wife. InshaAllah

Kopi PLG (Penangan Lelaki Gagah) 011 5504 5653 (wan)

Kopi PLG merupakan salah satu produk yang dipasarkan oleh syarikat Ge Herbs. Mungkin ada yang bertanya apa kelebihan kopi ini?

Bagi menjawab berkenaan kelebihan kopi ini, mari kita lihat siapa yang patut minum kopi ini. Sebab kalau kita tahu sahaja kelebihan, tapi kopi ini bukan dirumus untuk kita, buat apa kita beli kan?

Baik tuan-tuan dan abang-abang sekalian. Kopi ini sesuai untuk diminum oleh mereka yang mempunyai masalah selalu penat dan cepat rasa lesu. Kebiasaanya jika seseorang sering mengantuk ditempat kerja, lesu letih dan tidak bermaya..saya sarankan untuk mencuba kopi ini. Lihat bagaimana penangannya. Rasa letih dan selalu rasa mengantuk itu ada faktor-faktor lain penyebabnya, seperti makan telalu banyak..sehingga berlebihan. Jika perkara seperti ini berlaku, kesan kopi ini mungkin tidak dapat dirasai sepenuhnya. Kita minum kopi PLG nie berpeket-peket pun..tido juga penyudahnya nanti.

Kopi PLG ini ialah minuman suppliment yang dapat membantu untuk boost tenaga anda namun setiap orang ada limitnya masing-masing. Jadi anda jangan pula tertipu ya dengan iklan yang menyatakan minum kopi ini, boleh buat macam-macam seperti diluar jangkaan. Itu semua memerlukan akal fikiran yang logik untuk menilai. Namun kelebihan yang anda boleh perolehi dengan izin Allah apabila minum kopi ini amatlah banyak. Anda boleh lihat sendiri testimoni-testimoni mereka yang telah mencuba kopi ini.

Berikut ialah mereka yang amat-amat sesuai untuk mencuba Kopi PLG ini:

1) Orang yang kurang rasa keinginan untuk seks
2) Orang yang ingin melancarkan peredaran darah
3) Mereka yang ingin menambahkan Jumlah Sperma
4) Mereka yang ingin Meningkatkan Tenaga Dalaman.
5) Orang yang ada banyak angin dalam badan.
6) Mereka yang ingin meningkatkan kesuburan.
7) Orang yang ingin mengimbangkan hormon testosteraon.

Adakah anda termasuk dalam golongan di atas? Kalau ya saya sangat-sangat suggest kepada anda untuk mencuba Kopi ini. Feedback yang kami terima daripada mereka yang telah mencuba kopi ini amat memberangsangkan. Namun anda perlu cuba dahulu kerana setiap orang berbeza tindak balasnya.

Diatas ini adalah antara testimoni  yang pihak kami terima daripada mereka yang telah mencuba.  Ok mungking ada yang tertanya-tanya, apa isi kandungan dalam Kopi PlG nie sampai power sangat tuh. Dalam kopi ini terdapat beberapa herba yang memang terkenal dah diseluruh dunia dan diakui keberkesanannya. Jauh sekali kami meletakkan bahan-bahan terlarang seperti dadah atau apa-apa yang akan memudaratkan kesihatan anda dan memberikan kesan sampingan jangka masa panjang. Kami memilih bahan-bahan yang berkualiti tinggi untuk dirumus kedalam kopi ini. Matlamat kami ialah anda mencapai hajat yang diinginkan ketika anda membeli kopi ini daripada kami.

Apa itu guarana? Guarana ialah sejenis pokok herba yang biasa digunakan untuk membuat minuman tenaga. Jumlah kaffein yang terdapat dalam pokok guarana lebih tinggi daripada yang terdapat dalam biji kopi. Anda boleh rujuk lebih lanjut di website ini : info lanjut guarana

Tribulus pulak ialah sejenis tumbuhan daunnya seakan lalang. Saya ambil terus penerangan daripada website ini untuk rujukan anda.

” Sama seperti herba Cordyceps, Tribulus Terrestris digunakan untuk menguatkan kesihatan fungsi libido (keinginan nafsu syahwat) dalam kadar normal, menguatkan otot dan untuk kesihatan secara menyeluruh. Disebabkan kelebihannya, para atlet telah menggunakan ekstrak Tribulus Terrestris sebagai diet tambahan untuk meningkatkan tenaga, membekalkan kesihatan fungsi hormon, meningkatkan pergerakan otot dan memberikan tenaga kepada atlet semasa sesi latihan. Kajian klinikal Tribulus Terrestris juga menunjukkan herba ini mampu menambah kesihatan tekanan darah dan kadar kolesterol dalam kadar yang normal.”
sumber: http://insaan-asia.blogspot.com/2010/10/lemah-tenaga-batin-khasiat-dan-kebaikan.html

Bahan-bahan seperti ubi jaga dan tongkat ali dalam Kopi PLG ini tak perlu lah saya terangkan secara terperinci kerana memang semua dah tahu khasiatnya hehe.

Dibawah pula ialah cara-cara penyediaan kopi. Anda boleh rujuk terus gambar dibawah untuk mengetahui cara untuk membancuh kopi ini hehe. Rasanya memang padu. Ala-ala kopi radix sikit berlemak dia haha.

Bagi mereka yang ada darah tinggi, anda disarankan untuk minum separuh sachet dahulu untuk permulaan. Jika anda rasa sesuai, takde pening-pening, boleh lah minum 1 sachet terus next time!

Untuk mendapatkan kopi PLG nie mudah sahaja. Harga 1 kotak yang mengandungi 10 sachet ialah rm60.  Untuk anda yang nak cod boleh tetapi hanya disekitar gombak dan kawasan sekitarnya sahaja. Anda perlu inform kami lebih awal kerana kami perlu adjust masa untuk hantar ke tempat anda. Kami lebih menyarankan anda untuk menggunakan khidmat pos sahaja kerana kami sendiri yang akan tanggung kos postage dan anda akan dapat special freegift daripada kami hehe. Freegift apa? ada hubungi kami dahulu. 011 5504 5653 (wan)

Orait ayah-ayah dan abang-abang semua, sekian sahaja daripada saya berkenaan kopi PLG nie. Hmm effect kopi nie dah mula terasa dah nie. Sebab waktu saya menaip nie tadi, saya minum segelas haha. Orait apa-apa hubungi je 011 5504 5653 unruk mendapatkan kopi power ini.

admin
Istana Khalifah

Cara Guna Kama-Max Updated 2018

Cara guna kama-max ada lebih kurang sama dengan cara guna gambir emas. Anda boleh rujuk pos ini untuk mengetahui cara guna gambir emas. Klik sini untuk melihatnya. Orait sebelum itu bagi yang masih belum mengetahui, Kama-max ini ialah produk terbaru keluaran Oar Teguh. Syarikat Oar teguh merupakan syarikat yang sama yang mengeluarkan produk gambir emas, kopi emas ginseng, Ge Oil dan banyak lagi. Haa sebab itu anda jangan risau, produk-produk keluaran syarikat ini memang power dan inshaa Allah dapat membantu anda yang sedang dalam kesusahan tu. Kita cuba ikhtiar mana yang termampu ya ayah-ayah dan abang-abang demi kebahagian rumah tangga kita.

Klik terus icon whatapps dibawah untuk terus hubungi kami melalui whatapps anda, atau anda taip sendiri no kami 011 5504 5653 (wan)

Cara guna kama-max ini lebih mudah dan pantas daripada gambir emas. Ini kerana kama-max ini adalah dalam bentuk cecair. Jadi ada boleh spray dan dia akan keluar macam cecair yang boleh meresap dengan mudah ke bahagian kulit. So bagi ayah yang muda-muda tu, yang jenis nak on lepas 20 ke 30 min boleh lah try kama-max nie. Kesan dia inshaa Allah boleh rasakan selepas itu. Disebabkan bahan asas dia pun memang daripada gambir, jadi anda tak perlu terkejut jika ada rasa macam sejuk-sejuk tu. Memang dia dah kalau macam tu. So bila dah rasa macam sejuk-sejuk tu. Apa lagi. Game on lah korang hehe.

Orait cara guna kama-max yang pertama ialah korang kene goncangkan dulu botol tu. Bagi adunan-adunan dalam botol tu sekata. Mungkin bila lama botol itu tertinggal berdiri adunan-adunan dalam tu macam pati lintah, gambir, minyak zaiton atau olive oil dan lain-lain tu termendap di bahagian bawah botol. Jadi penting untuk anda goncangkan terlebih dahulu untuk setidak-tidaknya bagi adunan tu sekata.

Kemudian adan boleh rujuk gambar dibawah. Saya ada kepilkan tempat-tempat yang ada perlu spray. Untuk dos permulaan, spray 4 kali sahaja dulu. Pertama ialah di kepala seterusnya turun ke di bahagian takuk, kemudian di dagu dan akhir sekali di bahagian urat pari. Jangan anda sembur di bahagian telur pulak. Kang tak pasal elok-elok nak game tak jadi pulak sebab tak selesa.

Cara guna kama-max yang seterusnya ialah anda perlu ratakan cecair kama-max itu di bahagian-bahagian yang anda sembur tadi. Bagi cecair itu meresap dengan semaksimanya ke dalam kulit zakar anda. Penting untuk anda bagi cecair itu semua rata kerana bahagian-bahagian yang anda spray tadi merupakan bahagian-bahagian yang sensitif yang terdapat pada zakar kita. Biasa orang yang tak tahan lama nie, dia akan rasa ngilu cepat dekat bahagian-bahagian yang disebutkan tadi. Bila dah rasa ngilu cepat, tak sampai beberapa kali celup dah game over. Tu yang kita tak nak tu.

Cara guna kama-max yang paling last ialah tempoh bertenang 30 minit. Hah sabar-sabar, lepas spray dan ratakan cecair kama-max tu, anda perlulah tunggu sekejap. Bagi kama-max tu menyerap ke dalam bahagian kulit yang sensitif tu. Bila cecair kama-max yang kita spray tu dah menyerap, boleh lah prepare tempat semua untuk melaksanakan tanggungjawab anda tu.

Orait bagi mendapatkan kama-max, hubungi sahaja kami di 011 5504 5653 (wan) untuk mendapatkannya segera!

Admin
Istana Khalifah

KAMA-MAX 2020 Spray Tahan Lama

KAMA-MAX Spray Tahan Lama- Assalamualaikum/hi ayah2. Hari ini admin nak share 1 produk baru yang bakal meletop. Billboard di highway semakin banyak. ”SUBUH BARU CABUT” . Haa, apa tu Kamamax? Kamamax ini diformulasi dalam bentuk cecair di mana fungsi utamanya adalah untuk merawat ejakulasi pramatang atau bahasa mudahnya pancut awal. Apa yang best pasal Kamamax ni?

Haa, dengan serum Kama-max ini, ayah2 tidak perlu tunggu lama untuk GAME. Hanya selepas 10 -20 minit selepas sapu dan boleh terus ON. Best ke best? Kamamax juga telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan nombor pendaftaran  (NOT161201971K) . [Update untuk tahun 2020, produk Kamamax ini telah ditarik balik sijil kelulusan KKM, ini bukanlah disebabkan oleh produk ini mengandungi bahan merbahaya dan sebagainya, tetapi disebabkan oleh bebrapa perkara dan syarat yang tidak dipenuhi menyebabkan sijil ini ditarik balik seperti over-claim dalam marketing].   Anda boleh merujuk posting disini untuk membaca lebih lanjut: Isi Kandungan Gambir Emas. Jadi ayah2 boleh gunakan tanpa was2 ya. Apa isi kandungan serum Kamamax ni ya?

kama-max isi kandungan

 

Serum Kamamax ini mengandungi bahan-bahan semulajadi yang memberikan khasiat kepada zakar anda. Bahan semulajadi adalah Gamat, Tongkat Ali, Minyak Zaiton, Habbatus Sauda, Gambir Sarawak dan Lintah.

 

 

Ok, kenapa ayah2 perlu memilih KamaMax ini sebagai produk keperluan ayah2 menceriakan rumah tangga?

Pertama : InshaAllah KamaMax produk pilihan terbaik untuk mengatasi masalah pancut awal

Kedua : Ya betul, Kamamax adalah serum yang cepat menyerap seawal 30 minit. Jadi ayah2 tidak perlu tunggu lama

Ketiga : Kamamax produk yang selamat digunakan.

Hmm, betul ke Kama-Max ni bagus dan menjadi? Jom ayah2 kita tengok testimoni Kamamax hasil perkongsian pelanggan kami yang berpuas hati

 

kama-max spray testimoni 1

 

kama-max spray testimoni 2

kama-max spray testimoni 3

kama-max spray testimoni 4

kama-max spray testimoni 5

kama-max spray testimoni 6

Alhamdulillah ini antara pelanggan kami yang berpuashati. Apa2pun sejujurnya, saya tidak mahu overclaimed produk ini serasi untuk semua orang, sebab ada beberapa yang kata kurang berkesan. Sebab perkara ini subjektif.. InshaAllah ini adalah ikhtiar kita. Kalau kita tak cuba, kita tak tahu kan.

OK bos, saya berminat nak try.. Macam mana ya cara guna?

kama-max 2020 cara guna

 

 

Satu lagi kelebihan Kamamax ni, bila pakai ayah2 tidak akan rasa panas dan kebas.. Rasa dingin2 macam tu je. Sedar2 mahu tahan lama ..

Macam mana ayah2 nak dapatkan Kama-Max ini?

Untuk tempoh terhad, bagi pelanggan kami, inshaa Allah ada akan dapat segala MANFAAT ubat kuat KamaMax serta berpeluang mendapat  EXTRA BONUS yang bernilai  xxx secara PERCUMA (cepattt selagi stok masih ada). Jadi berapakah harga yang anda sanggup bayar untuk ini?

Bagi anda yang inginkan COD, inshaAllah agent kami boleh COD Kamamax di kawasan berikut.

”Ampang, Cheras, KLCC, Bangsar, Putrajaya, Sungai Besi, Seri Kembangan, Sentul, Kepong, PJ, Klang Lama, Bukit Jalil, Setiawangsa, Wangsa Maju, Segambut, Setapak, Gombak, Batu Caves, Damansara Damai, Selayang, Sg Buloh & Kawasan Sekitar” .

Ini adalah Harga Pakej COD

 

 

Jika kawasan ayah2, tiada untuk COD, jangan risau. Kami boleh poskan ayah2..Haa bagi pelanggan yang nak pos kami ada pakej yang khas untuk ayah2. Ada extra special freegift untuk ayah2.

 

 

 

Apa lagi ayah2, jom dapatkan KamaMax dengan hubungi Wan 011-5504 5653 sekarang. KLIK  01155045653 untuk hubungi terus.

InshaAllah, moga usaha kecil ayah2 dengan Kama-max berhasil.

Admin,

Istana Khalifah

 

Whatsapp gambir emas

 

Gambir Emas Batu Pahat, BP Call Wan 011-5504 5653

Gambir Emas Batu Pahat, Johor : Assalamualaikum/hai2 ayah2 warga BP, Batu Pahat. Kini ayah2 boleh memiliki gambir emas dengan cepat dan terus sampai ke tangan anda. Gambir emas dengan formulasi baru Ekstrak Ginseng memberikan lebih khasiat dan performance yang sama kualitinya mantap. Jika ayah2 berminat untuk mendapatkan gambir emas ginseng ini dengan segera, boleh hubungi saya terus Wan 011-5504 5653. InshaAllah kita deal bagi jadi dan ngam, jumpa tengah2 ke dan agent akan hantarkan produk viral ini yang menjadi bualan ayah2 di sana. Belum cuba belum tahu.

Alhamdulillah, produk gambir emas memasuki tahun ke 3 dan permintaannya semakin meningkat. Gambir emas sudah dikenali ayah2 dan menjadi bualan serta keberkesannyan menjadikan ayah2 repeat order.

Ayah2 tidak perlu risau, agent gambir emas Batu Pahat ini adalah agent yang sah. Agent yang dilantik oleh pengedar yang sah dari HQ. Jika ayah2 ada sebarang persoalan, kemusykilan atau inginkan maklumat lanjut , boleh terus hubungi kami. InshaAllah kami akan sedaya upaya memberikan penerangan berkaitan produk. Nak tanya cara pakai pun boleh. X ada masalah. Moga produk gambir emas ginseng ini memberikan manfaat kepada ayah2 dan  mengembalikan senyuman isteri2. Oklah, khas untuk ayah2 pembaca website istanakhalifah.com, admin nak kongsikan beberapa tips teknik lambat pancut ya.

Yang pertama, kerapkan hubungan seks bersama wife ayah2. Bila hubungan seks selalu berlaku, ia boleh mengurangkan rasa sensitif pada zakar ayah2. Kalau ayah2 nak tahu, masalah cepat pancut berlaku disebabkan oleh zakar ayah2 tidak dapat menahan rasa sensitif dan ngilu , jadi secara tidak langsung menyebabkan ejakulasi pramtang.

Tips yang kedua ialah lakukan teknik Stop And Go.. Bila ayah2 rasa nak terkeluar, ayah2 perlu hentikan segala pergerakkan  mendayung dalam faraj isteri.. Ayah2, boleh cabut keluar zakar, dan biarkan perasaan ayah2 kembali tenang dan rassa ingin klimaks reda. dan Ayah2 boleh mulakan semula rangsangan terhadap zakar.

Tip yang ketiga ayah2 menggunakan gel gambir emas yang boleh didapati dari agen gambir emas batu pahat kami, Wan 011-5504 5653. InshaAllah gambir emas ni membuatkan ayah2 mendayung lebih lama. Basically gambir emas ni berfungsi untuk mengurangkan rasa ngilu. Bila pakai dengan dos yg sesuai, akan rasa dingin2 macam tu. Jadi bila rasa ngilu kurang, kita jadi rasa lambat pancut. Tapi ayah2 tetap kena control ya, jangan main teran.

Macam mana ayah2, dah bersedia untuk mencuba gambir emas?  Ingat gambir emas, call terus gambir emas batu pahat untuk hantar terus di sekitar kawasan anda.

InshaAllah, moga usaha kecil ayah2 dengan gambir emas berhasil.

”Gambir Emas menceriakan hubungan ayah2”

Admin,

istanakhalifah.com

Gambir Emas Kajang Call Wan 011-5504 5653

Gambir Emas Kajang – Assalamualaikum/Hi. Khas untuk ayah2 warga Kajang-Bangi dan sekitarnya. Kini anda boleh mendapatkan gambir emas yang original dari agen sah kami Wan 011-5504 5653. InshaAllah, agent boleh hantar terus kepada ayah2. Apa2 roger je. Lain2 kawasan sekitar seperti Putrajaya, Serdang boleh diusahakan. Jangan segan2. Benda boleh bincang .

Berapa harga gambir emas ni? Harga sebenar RM 90. Untuk dapatkan diskaun 10% hantarkan kod GE 18 dan ayah2 akan mendapat harga promosi serta free delivery. Terbaik.. Free delivery @ COD tau. Mana nak dapat. Minyak petrol pun harga banyak naik dari turun..haha..
Ni abam nak share, macam mana gambir emas ni bantu untuk tahan lama ketika bersama? Bagi yang x tahu, orang zaman dulu guna gambir sahaja untuk tahan lama. Kena bancuh sendiri. Kalau silap bancuh, mahu panas, siap orang rumah pun boleh rasa.

Kenapa gambir? Basically, gambir ni bila pakai dapatkan mengurangkan rasa ngilu. Jadi bila rasa ngilu kurang akan menyebabkan kita rasa lambat pancut. Pengawalan pernafasan dan minda juga memainkan peranan. Kalau dah pakai gambir, tapi x control dan main teran je, x jadi juga. keluar awal. Apa lagi, dengan teknologi sekarang, x yah dah bancuh2 gambir. Guna je gambir emas. Boleh dapatkan dengan gambir emas Kajang , Wan 011-5504 5653

Gambir Emas ni dalam bentuk GEL dan sedia untuk di pakai. Ia tidak panas, tidak melekit, tidak berlendir dan tidak menyebabkan pasangan berasa kebas seperti mana anda guna gambir sarawak yang silap bancuh atau produk-produk kebas lain. Bila pakai Gambir Emas ni anda akan merasa dingin2 dan gel ini membantu melancarkan perjalanan darah anda! InshaAllah, bagi mereka jenis pancut awal bakal mampu bertahan antara 20 minit – 60 minit!.

Apapun ni adalah ikhtiar kita. Moga ayah2 mendapat manfaat dari Gambir Emas. Apa lagi ayah2 yang berada di sekitar Kajang, Bangi , Serdang boleh dapatkan terus dari Gambir Emas Kajang, Wan 011-5504 5653. Save terus no ni. InshaAllah Wan akan consult serta sedia membantu anda. Cara pakai juga di sediakan.

Kalau ayah2, nak lebih keras dan umph, boleh juga dapatkan kopi ginseng emas. Details boleh baca DISINI

Moga ayah2, berpuas hati dengan produk keluaran Bumiputera ini. InshaAllah.

 

Admin istanakhalifah.com,Wan, 011-5504 5653

Gambir Emas Putrajaya :Call Akmal: 011-5504 5653

Gambir Emas Putrajaya: Assalamualaikum warga Putrajaya, Seri Kembangan, Sg Besi, Bukit Jalil, Puchong  dan kawasan sekitarnya. Kini, ayah2 boleh mendapatkan gambir emas yang original dari agen sah kami secara COD, Akmal 011-5504 5653. InshaAllah, bro Akmal boleh hantar terus kepada ayah2.  Apa2, just roger atau WhatsApp je. Sehingga kini hampir masuk tahun ke-2 gambir emas  berada di pasaran. Alhamdulillah, gambir emas telah membantu ramai ayah2 dengan membahagiakan rumah tangga mereka. Kami juga menerima banyak feedback dan respon positif . Tidak kurang juga ramai yang telah ‘repeat’ order sebagai tanda berpuas hati dengan keberkesanan produk. COD gambir emas Putrajaya.

Apa2pun ini adalah sebahagian kecil usaha ayah2 untuk membuat isteri tersenyum lebar. Walaubagaimanapun, kami juga menerima segelintir respons yang mengatakan tidak berkesan. Sejujurnya, kami tidak dapat memberikan jaminan sepenuhnya bahawa gambir emas ini sesuai untuk semua. Seperti yang sedia maklum, tubuh badan manusia begitu kompleks. Jadi agak mustahil, untuk satu produk ini serasi dengan semua orang. Yang penting ayah2, cuba dulu. Kalau x cuba, kita x tahu. Saya doakan moga, gambir emas serasi dengan ayah2. Pastikan beli gambir emas yang original dari agen2 yang sah seperti gambir emas Putrajaya, bro Akmal 011-5504 5653.

Antara soalan yang biasa ditanya, lepas pakai gambir emas ni kena basuh dulu ke? Jawapanyya, bagi saya mudah je. Saya sarankan basuh dulu sebelum bersama. Tapi pastikan ayah2 tunggu dulu selama 45 minit macam tu sebelum basuh. Tapi sebenarnya, ‘basuh’ dulu ni adalah pilihan. Kalau ayah2 tak nak basuh dulu pun boleh. Tapi untuk jaga kebersihan seeloknya basuh dulu sebelum bersama. Tapi, kalau ayah2 nak ORAL memang wajib basuh ya.

Mari abam kongsikan beberapa testimoni gambir emas, tanda pelanggan berpuas hati. Ada yang boleh 3, 4 pusingan, yang 40 minit tu pun ada bro.. Memang Terbaik!!!.

Macam mana ayah2, dah bersedia untuk mencuba gambir emas? Khas untuk pelanggan gambiremas.net , abam akan bagi diskaun 10%. Hubungi terus bro Akmal, 011-5504 5653 untuk dapatkan gambir emas anda. Ingat gambir emas, call terus gambir emas putrajaya untuk hantar terus di sekitar kawasan anda.

COD gambir emas sg besi, gambir emas seri kembangan, gambir emas bukit jalil call bro Akmal, 011-5504 5653

InshaAllah, moga usaha kecil ayah2 dengan gambir emas berhasil.

”Gambir Emas menceriakan hubungan ayah2”

Admin,

istanakhalifah.com

 

Gambir Emas Langkawi, Call Saya Adi, 011 55045653

Gambir Emas Langkawi : Assalamualaikum ayah2 warga Langkawi, Kedah. Kini anda boleh mendapatkan gambir emas yang original dari agen sah kami, Adi 011-5504 5653. Kini gambir emas berwajah baru, dengan ramuan tambahan ekstrak ginseng di dalamnya. Dapatkan diskaun 10% dengan hantarkan kod GE 17 ke 011-5504 5653. Ada yang tanya, boleh tak nak COD? Jangan risau ayah2, apa2 roger je bro Adi. Kita deal bagi ngam untuk ayah2 dapat terus gambir emas ini. InshaAllah, bro Adi akan hantar terus kepada anda. Yang paling best, FREE Consultation, siap ajar cara guna. Ayah2 tanya ja apa2 soalan, inshaAllah kita akan beri yang terbaik. Moga ikhtiar ayah2 dengan gambir emas menjadi.

Kami tahu ramai ayah-ayah di Langkawi mempunyai masalah untuk mendapatkan gambir emas. Dengan adanya Gambir Emas Langkawi ini, ayah-ayah tak perlu risau barang pos tak sampai ke, kene tipu bayar duit tak dapat barang ke sebab ayah-ayah abang-abang dah boleh COD je dengan bro Adi. Call dan wassap je di no 011-5504 5653. Ye lah sekarang ni bukan boleh kira sangat, ada segelintir nak dapatkan duit dengan cepat sampai sanggup tipu duit orang. Inshaa Allah team Istana Khalifah tidak sebegitu cewahhh :).

Apa-apa pun, gambir emas sudah lebih 2 tahun bertapak dalam pasaran di Malaysia. Sudah begitu ramai  ayah-ayah yang berpuas hati dengan performance gambir emas ini. Gambir emas Langkawi oleh Bro Adi kini hadir untuk membantu lebih ramai abang-abang dan ayah-ayah untuk perform ketika bersama!

Ni abam nak beritahu, ada satu lagi produk yang bila bergabung dengan Gambir emas jadi padu dan meletop. Iaitu Kopi Ginseng Emas.  Haa, lebih keras dan padat bro !!!. Macam mana cara minum kopi ni? Senang sangat bro. Kopi 3 in 1 macam kopi-kopi biasa di luar sana. Minum pada waktu petang, seeloknya 4 jam sebelum bersama. Dan ayah2 akan rasa kesannya.. Mesti x percaya. Lepastu pakai juga gambir emas. Meletop kebabom tahan lama. InshaAllah, saya doakan ayah2 serasi dengan produk gambir emas ini. Ini adalah sebahagian ikhtiar ayah2 untuk kebahagian rumah tangga.

Oklah ayah2 khususnya di kawasan Langkawi, yang nak try gambir emas atau kopi ginseng emas ni boleh roger Bro Adi, 011-5504 5653. Nak extra diskaun?? Hantarkan kod GE 17 dan whatsapp terus Bro Adi ( Gambir Emas Langkawi). Moga ayah2, berpuas hati dengan produk keluaran Bumiputera ini. InshaAllah.

Admin istanakhalifah.com,

Wan, 011-5504 5653

 

KOPI Ginseng Emas Untuk Ayah2 Lebih Macho

KOPI Ginseng Emas ???

Kenapa ayah2 perlu dapatkan KOPI GINSENG EMAS ini?

Meh abam nak kongsikan di sini. Kopi Ginseng Emas adalah minuman cafein yang berasaskan resepi tradisional yang mengandungi Ubi Jaga, Guarana, Tongkat Ali, Tribulus, dan Ginseng. Adunan formulasi rahsia ini, inshaAllah dapat membantu zakar ayah2 lebih keras dan padu ketika bersama. Gabungan Kopi Ginseng Emas + Gambir Emas adalah padanan yang paling serasi. Ayah2 akan rasa lebih Tahan LAMA dan KERAS ketika beraksi. Alhamdulillah, ramai yang telah mencuba dan serasi dengan kopi ini. Ayah2 x nak try ke? Nanti abam kongsikan beberapa testimoni pelanggan kopi ginseng emas ini yang tersangat berpuashati,

Apakah kandungan KOPI Ginseng Emas ini dan bagaimana ia berfungsi ?

Ubi Jaga – Merangsang Seks

Guarana – Membantu Memberi Tenaga dan Meningkatkan Hormon

Tongkat Ali – Membantu Lelaki yang Lemah Syahwat

Tribulus – Membantu Meningkatkan Jumlah Sperma dan Kekuatan Seksual

Ginseng – Mengatasi Masalah Ejukalasi Pramatang dan Mengurangkan Tahap Kolesterol

Saya nak try kopi ni. Bagaimana cara minum nya?

Ayah2 boleh rujuk Cara Minum Kopi Ginseng Emas seperti di bawah:

  1. Isikan air panas dalam setengah cawan
  2. Campurkan serbuk kopi dalam air panas dan kacau sehingga larut dan sebati.
  3. Sebaik-baiknya di minuk pada waktu petang
  4. Anda akan merasai kesannya selepas 4 Jam
  5. Zakar akan mulai terasa keras dan nafsu anda meningkat selepas 4 Jam

Testimoni Kopi Ginseng Emas

Sebelum tu, ada juga yang bertanya. Kopi ini ada lulusan KKM ke?

Ok, ayah2 macam ni. Kopi ini bukanlah ubat. Jadi ia tidak memerlukan lulusan KKM. Ia seperti minuman biasa di luar sana seperti Milo, Nescafe yang tidak memerlukan lulusan KKM.

Persoalan lain, kalau ada darah tinggi / sakit hantung/ kencing manis boleh minum ke?

Orait Kopi Ginseng Emas ini tak berapa sesuai untuk orang yang ada sakit jantung ataupun darah tinggi. Kalau minum juga mungkin akan rasa pening-pening macam tu. Tapi kalau nak try jugak, mungkin anda boleh cuba untuk bancuh separuh paket sahaja. Effect dia tu memang padu. Tapi saya sarankan untuk anda dapatakan nasihat doktor terlebih dahulu.

Bagi ayah-ayah atau abang-abang yang takde darah tinggi ataupun sakit jantung..haa tunggu apa lagi. Try lah minum kopi ginseng emas ini. Inshaa Allah penangannya boleh buat anda tersenyum puas! Isteri pun boleh hairan nanti kenapa suami dia power sangat hehe.

Apa-apa pun ini semua salah satu ikhtiar kita. Takde satu pun supplement yang mampu memberikan result yang pasti kerana sifat hamba itu memang tak mampu membuat sesuatu melainkan dengan Izin Allah. Namun ini adalah salah satu usaha kita berasaskan ilmu dan pengetahuan yang Allah berikan. Moga ikhtiar ayah2 mendapt respon yang positif.

1 kotak Kopi Ginseng Emas mengandungi, 10 sachet. Setiap sachet dinasihatkan untuk di ambil selang 3 hari. Namun bagi saya lebih untuk minum ketika mahu bersama sahaja. Jadi sekotak Kopi Ginseng Emas adalah bekalan selama sebulan.

Kalau anda dapatkan kopi emas ginseng daripada team gambiremas.net anda berpeluang untuk menerima hadiah power dari kami iaitu vibrator ring! Berapa harga nya? Murah saja boss! Rm 60 ringgit anda dapat 10 sachet gambir emas dan percuma vibrator ring yang bernilai rm20.

Hubungi terus saya 011-5504 5653 (wan) untuk mendapatkannya sekarang!

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Kalau Bro Ada Apa-Apa Soalan Klik Je Dibawah Dan Terus Wasap Saya :)

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00