Stokis Gambir Emas 2020

Insert Content Template or Symbol

.test 1

test 2

test 3

Lorem Ipsum Dolor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Content Marketing Training Malaysia

Content Marketing Training Malaysia masih belum mendapat perhatian bagi pemilik-pemilik bisnes di sini. Training ataupun panduan untuk mencipta content yang berkualiti masih kurang di wara-warakan sedangkan marketing jenis ini sudah lama bertapak di luar negara terutamanya amerika syarikat. Internet marketer seperti Neil Patel, telah menggunakan teknik ini untuk memberi mesej marketing kepada pelanggannya sekaligus menambah nilai kepada mereka dalam skop yang tertentu.

Di malaysia, beberapa internet marketer sudah mengorak langkah untuk memperkenalkan kepada pemili-pemilik bisnes supaya mampu mencipta content yang mampu memberi nilai tambah kepada

Gambir Emas Menaja Sukan

Gambir Emas Menaja Sukan Permotoran Hafiz Shahrin? Saya merupakan antara orang yang paling gembira kerana saya penjual gambir emas dan juga peminat sukan permotoran terutamanya motogp jika ini dapat direalisasikan. Siapa yang tak kenal dengan Hafiz Syahrin, pembalap speda (bahasa indonesia) pelumba motosikal pertama dari Malaysia yang menyertai MotoGP. Alhamdulillah setakat artikel ini sedang ditulis, pihak OAR Teguh yang dikelolai oleh Bos Omar Ali masih lagi dalam tempoh perbincangan bersama dengan wakil Hafiz Syahrin. Hafiz Syahrin merupakan seorang pelumba yang berbakat yang masih banyak potensi yang boleh digilap. Kita doakan yang terbaik supaya urusan ini dipermudahkan oleh-NYA.

Sedari dulu lagi, Gambir Emas berusaha Menaja pasukan bola, jika anda pernah ingat, syarikat Oar Teguh yang membawa jenama Gambir Emas berusaha untuk menaja pasukan bola kelantan. Namun usaha itu gagal, dan ini dijelaskan oleh Bos Omar Sendiri yang mereka sedaya upaya cuba untuk menaja dan atas sebab-sebab tertentu ia tidak dapat direalisasikan.

Gambir Emas Menaja Sukan
Ini merupakan jawapan daripada Bos Omar Sendiri berkenaan kegagalan penajaan sebelum ini. Pihak Oar Teguh sedaya upaya mencuba untuk memenuhi kriteria-kriteria penaja. Alhamdulillah kini, Gambir Emas berjaya menaja pasukan bola sepak Negeri Sembilan (PBNS)

Gambir Emas Alor Setar Hubungi Wan 011-55045653

Subscribe & Download

Want to make sure you never miss out on a new episode? Subscribe to our podcast using your favorite app!

Listen onAppleWordPressFollow us onSoundCloudListen onCastboxSubscribe onStitcher Radio

Gambir Emas Alor Setar

“Gambir Emas Alor Setar kini mendarat di sana. Anda boleh hubungi Wan 011- 5504 5653. ”

– Istana Khalifah –

Bagi ayah-ayah yang ingin mendapatkan gambir emas plus gel yang terbaru. Anda tidak perlu risau lagi kerana kini anda boleh mendapatkan nya dengan agen kami yang berada di sana. Kota Kinabalu memang terkenal dengan lokasi pelancongan yang menarik.

gambir emas plus gel happy

Get Access to the Full Course!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam tellus tortor, lobortis sit amet arcu id, accumsan tincidunt nisi. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

Gambir Emas Kota Kinabalu Hubungi Wan 011-55045653

Subscribe & Download

Want to make sure you never miss out on a new episode? Subscribe to our podcast using your favorite app!

Listen onAppleWordPressFollow us onSoundCloudListen onCastboxSubscribe onStitcher Radio

Gambir Emas Kota Kinabalu

“Gambir Emas Kota Kinabalu kini mendarat di sana. Anda boleh hubungi Wan 011- 5504 5653. ”

– Istana Khalifah –

Bagi ayah-ayah yang ingin mendapatkan gambir emas plus gel yang terbaru. Anda tidak perlu risau lagi kerana kini anda boleh mendapatkan nya dengan agen kami yang berada di sana. Kota Kinabalu memang terkenal dengan lokasi pelancongan yang menarik.

gambir emas plus gel happy

Get Access to the Full Course!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam tellus tortor, lobortis sit amet arcu id, accumsan tincidunt nisi. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

Gambir Emas Original Vs Fake: Cara Mudah Membezakannya

Gambir Emas Original Vs Fake

Gambir Emas Original Vs Fake yang perlu setiap pelanggan faham agar tidak tertipu dengan produk yang meniru produk gambir emas original. Baik kita mulakan dulu dengan ciri-ciri produk gambir emas yang asli. Artikel ini agak panjang kerana saya akan menceritakan semua versi gambir emas yang pernah ada dalam pasaran malaysia.

Jika anda bukan seorang pembaca blog dan tak berminat untuk membaca artikel yang panjang, anda b0leh klik video dibawah. Video ini khusus untuk anda kerana saya akan menceritakan tentang packaging gambir emas yang pernah berada di pasaran.

Bagi anda yang pertama kali membeli gambir emas, mungkin anda akan keliru dengan beberapa packaging di luar sana dan tidak dapat membesakan antara gambir emas original vs fake.

Anda tak perlu risau, saya merupakan penjual gambir emas sejak tahun 2016 sehingga sekarang, dan saya mempunyai koleksi kotak-kotak gambir emas yang pernah wujud di pasaran seperti yang saya ceritakan dalam video. Baik artikel ini saya akan mulakan dengan kotak yang paling terbaru iaitu kotak Gambir Emas Plus Gel.

Ini merupakan gambar kotak gambir emas plus gel bahagian hadapan. Kalau ada boleh rasa dengan jari, tulisan gambir emas itu akan timbul. Akan ada no MAL KKM dibahagian bawah sebelah kiri kotak. Sticker hologram KKM pula berada di sebelah atas kanan. Jika anda lihat dengan teliti pada sticker hologram itu, anda akan nampak tulisan KKM. Maaf dalam gambar ini tak nampak pula. Gambir emas original vs fake memang senang nak bezakan sekarang ini dengan adanya sticker hologram KKM.

Disebelah belakang kotak gambir emas plus gel pula anda akan dapat lihat senarai isi kandungan yang terdapat dalam produk ini. Untuk details isi kandungan anda boleh rujuk artikel saya yang berada di sini:
isi kandungan gambir emas

Terdapat juga peringatan sewaktu menggunakan gambir emas d bahagian belakang kotak ini. Harga cadangan pula ialah rm100. Ya betul untuk packaging baru ini harga jualan untuk gambir emas plus gel ialah rm100. Tapi jika anda ingin dapatkan diskaun daripada kami boleh klik SINI. Saya juga akan berikan ada beberapa hadiah freegift 🙂

Gambir emas original vs fake untuk membezakan antara kotak dibahagian tepi pula sila lihat gambar di bawah.

Bahagian di sebelah tepi kotak yang pertama anda akan dapat lihat barcode. Dosage kegunaan bagi mereka yang ingin menggunakan gambir emas plus gel ini. Cara guna yang saya kira lengkap anda boleh lihat disini: Cara Guna Gambir Emas

Manakala disebalah yang satu lagi pula, anda boleh lihat details ownership produk gambir emas plus gel ini. Produk ini merupakan produk keluaran OAR Teguh.

Baik ini adalah sifat fizikal kotak gambir emas plus gel yang terbaru. Walaupun begitu masih ramai lagi yang tertipu kerana terpedaya dengan harga produk fake yang murah. Anda boleh search gambir emas shoppee. Harga yang ditwarkan adalah dalam lingkungan rm65 yang mana tidak masuk akal.

Alang-alang dah membeli tu, belilah gambir emas original. Tak perlu lagi risau. Anda sendiri boleh membezakan antara gambir emas original vs fake dengan mudah.

 Tips untuk mengetahui Gambir Emas Original VS Fake

Tips 1 : Anda boleh update dengan page facebook HQ tentang maklumat terkini berkenaan gambir emas plus gel. Mudah sahaja, anda boleh klik salah satu profile facebook dibawah untuk mengetahuinya.

Tips 2: Anda boleh terus hubungi saya supaya saya dapat bantu anda mengesahkan sama ada gambir emas yang ada beli itu adalah original ataupun tidak. Alhamdulillah saya sendiri telah melalui fasa-fasa perkembangan bisnes dalam gambir emas, jadi anda tak perlu risau, Inshaa Allah saya boleh bantu.

Tips 3: Biasanya harga untuk produk fake nie, penjual akan letak sedikit murah berbanding dengan harga yang  original. Harga gambir emas biasanya dalam lingkungan Rm120 -Rm80 sekotak. Jika anda jumpa harga dibawah harga kawalan ini, maka kemungkinan besar produk itu anda faham-faham lah.

Ini merupakan tips-tips ringkas yang dapat membantu anda untuk membezakan mana satu yang original dan mana satu yang fake. Ayuh marilah kita bersama-sama untuk membantu sektor ekonomi negara kita dengan tidak membeli barangan tiruan.

Jom Try Gambir Emas Yang Original !

 

Admin
https://istanakhalifah.com

10 cara yang anda boleh praktikkan bagi merawat ketagihan pornografi

10 cara yang anda boleh praktikkan bagi merawat ketagihan pornografi.

Assalammualaikum w.b.t kepada anda semua. Inshaa Allah pada posting kali ini, saya ingin berkongsi cara-cara yang telah digunakan oleh pakar-pakar psikologi untuk membantu anda merawat ketagihan pornografi.

Menonton pornografi merupakan aktiviti yang menyeronokan bagi kebanyakkan remaja yang belum berkahwin serta tindakan tersebut disusuli dengan aktiviti onani. Namun aktiviti-aktiviti seperti ini menyebabkan kesan yang sangat bahaya kepada minda anda kerana ia dapat menyebabkan ketagihan yang melampau seperti ketagihan dadah.

Aktiviti onani juga memberi kesan sampingan kepada fungsi alat sulit kerana ia tidak dirangsang secara sepatutnya.

Saya tidak berhasrat untuk menceritakan lebih lanjut tentang bagaimana ketagihan pornografi boleh berlaku. Anda boleh merujuk kepada artikel di sini. Orait tanpa berlengah lagi ayuh kita mulakan!

1) Bayangkan Kesan Setelah Anda Selesai Menonton Pornografi

Gambir Emas KKM : Selamatkah Produk Anda?

Gambir Emas KKM : Anda sudah tak perlu risau, gambir emas kini sudah mempunyai KKM! Ya Alhamdulillah, dengan izin Allah, hasil kerja keras daripada pihak gambir emas HQ, gambir emas plus gel kini sudah mempunyai no pendaftaran KKM bernombor MAL19076139TC.

Ok mesti ramai tanya, macam mana nak check no nie kan, betul atau tidak ia didaftarkan. Baik kali ini saya akan kongsikan bagaimana anda sendiri boleh check no KKM ini.

1) Langkah pertama anda boleh pergi lawati laman web National Pharmaceutical Regulatory Agency Malaysia : https://www.npra.gov.my/index.php/en/consumers/information/products-search.html

gambir emas kkm

masukkan no KKM iaitu MAL19076139TC di dalam ruangan search by “product registration number”

2) Langkah seterusnya anda klik pada no registration Gambir Emas KKM yang terdapat pada hasil carian tersebut untuk melihat lebih details tentang registration tersebut.

gambir emas kkm

Ini merupakan paparan details berkenaan produk gambir emas plus gel. Terdapat sekali informasi tentang active ingredients yang terdapat dalam gambir emas. Bahan-bahan aktif yang terdapat dalam gambir emas plus gel keluaran OAR Teguh ialah:

Setiap 1ml gel mengandungi
1) Fructus Olea Europaea (0.005 ml)
2) Semen Nigella Sativa (0.005 ml)
3) Radix Eurycoma Longifolia (0.020 ml)
4) Body Stichopus Horrens (0.150 ml)
5) Folium Uncaria Gambir (0.150 ml)
6) Flos Eugenia Aromatica (0.005 ml)

Saya ada jelaskan secara details isi kandungan yang terdapat dalam gambir emas dalam artikel saya di sini: https://istanakhalifah.com/isi-kandungan-gambir-emas/

Cuma ini artikel lama bagi produk keluaran gambir emas yang pertama, saya masih belum update lagi artikel ini kerana ada nama yang saitifik seperti stichopus horrens belum saya update di dalam artikel ini. Untuk pengetahuan anda semua stichopus horrens ini ialah gamat. Saya difahamkan oleh pihak HQ, memang tiada perubahan dalam isi kandungan gambir emas ini.

Baik seterusnya perlu ka Gambir Emas KKM ini ada? Ya amat perlu tuan-tuan. Sebelum kita pergi lebih lanjut, mari kita kenal apa beza no registration yang terdapat di dalam direktori NPRA Malaysia.

gambir emas kkm kenali mal not
Secara ringkasnya NOT sesuai untuk produk kosmetik manakala MAL digunakan pada produk-produk farmaseutikal, suplemen kesihatan, persediaan tradisional dan kosmetik.

Inshaa Allah semoga anda beroleh manfaat dalam artikel ini.
Jika ingin mendapatkan gambir emas, boleh hubungi saya 01155045653 (wan) atau terus klik link ini
https://gambirplusgel.wasap.my untuk menempah.

Admin
https://istanakhalifah.com

 

1 2 3 7