Content Marketing Training Malaysia

Content Marketing Training Malaysia masih belum mendapat perhatian bagi pemilik-pemilik bisnes di sini. Training ataupun panduan untuk mencipta content yang berkualiti masih kurang di wara-warakan sedangkan marketing jenis ini sudah lama bertapak di luar negara terutamanya amerika syarikat. Internet marketer seperti Neil Patel, telah menggunakan teknik ini untuk memberi mesej marketing kepada pelanggannya sekaligus menambah nilai kepada mereka dalam skop yang tertentu.

Di malaysia, beberapa internet marketer sudah mengorak langkah untuk memperkenalkan kepada pemili-pemilik bisnes supaya mampu mencipta content yang mampu memberi nilai tambah kepada

Gambir Emas Menaja Sukan

Gambir Emas Menaja Sukan Permotoran Hafiz Shahrin? Saya merupakan antara orang yang paling gembira kerana saya penjual gambir emas dan juga peminat sukan permotoran terutamanya motogp jika ini dapat direalisasikan. Siapa yang tak kenal dengan Hafiz Syahrin, pembalap speda (bahasa indonesia) pelumba motosikal pertama dari Malaysia yang menyertai MotoGP. Alhamdulillah setakat artikel ini sedang ditulis, pihak OAR Teguh yang dikelolai oleh Bos Omar Ali masih lagi dalam tempoh perbincangan bersama dengan wakil Hafiz Syahrin. Hafiz Syahrin merupakan seorang pelumba yang berbakat yang masih banyak potensi yang boleh digilap. Kita doakan yang terbaik supaya urusan ini dipermudahkan oleh-NYA.

Sedari dulu lagi, Gambir Emas berusaha Menaja pasukan bola, jika anda pernah ingat, syarikat Oar Teguh yang membawa jenama Gambir Emas berusaha untuk menaja pasukan bola kelantan. Namun usaha itu gagal, dan ini dijelaskan oleh Bos Omar Sendiri yang mereka sedaya upaya cuba untuk menaja dan atas sebab-sebab tertentu ia tidak dapat direalisasikan.

Gambir Emas Menaja Sukan 1

Ini merupakan jawapan daripada Bos Omar Sendiri berkenaan kegagalan penajaan sebelum ini. Pihak Oar Teguh sedaya upaya mencuba untuk memenuhi kriteria-kriteria penaja. Alhamdulillah kini, Gambir Emas berjaya menaja pasukan bola sepak Negeri Sembilan (PBNS)

Tajaan Gambir Emas PBNS

 

 

Gambir Emas Alor Setar Hubungi Wan 011-55045653

Subscribe & Download

Want to make sure you never miss out on a new episode? Subscribe to our podcast using your favorite app!

Listen onAppleWordPressFollow us onSoundCloudListen onCastboxSubscribe onStitcher Radio

Gambir Emas Alor Setar

“Gambir Emas Alor Setar kini mendarat di sana. Anda boleh hubungi Wan 011- 5504 5653. ”

– Istana Khalifah –

Bagi ayah-ayah yang ingin mendapatkan gambir emas plus gel yang terbaru. Anda tidak perlu risau lagi kerana kini anda boleh mendapatkan nya dengan agen kami yang berada di sana. Kota Kinabalu memang terkenal dengan lokasi pelancongan yang menarik.

Get Access to the Full Course!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam tellus tortor, lobortis sit amet arcu id, accumsan tincidunt nisi. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

Gambir Emas Kota Kinabalu Hubungi Wan 011-55045653

Subscribe & Download

Want to make sure you never miss out on a new episode? Subscribe to our podcast using your favorite app!

Listen onAppleWordPressFollow us onSoundCloudListen onCastboxSubscribe onStitcher Radio

Gambir Emas Kota Kinabalu

“Gambir Emas Kota Kinabalu kini mendarat di sana. Anda boleh hubungi Wan 011- 5504 5653. ”

– Istana Khalifah –

Bagi ayah-ayah yang ingin mendapatkan gambir emas plus gel yang terbaru. Anda tidak perlu risau lagi kerana kini anda boleh mendapatkan nya dengan agen kami yang berada di sana. Kota Kinabalu memang terkenal dengan lokasi pelancongan yang menarik.

Get Access to the Full Course!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam tellus tortor, lobortis sit amet arcu id, accumsan tincidunt nisi. Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

Gambir Emas Original Vs Fake: Cara Mudah Membezakannya

Gambir Emas Original Vs Fake

Gambir Emas Original Vs Fake yang perlu setiap pelanggan faham agar tidak tertipu dengan produk yang meniru produk gambir emas original. Baik kita mulakan dulu dengan ciri-ciri produk gambir emas yang asli. Artikel ini agak panjang kerana saya akan menceritakan semua versi gambir emas yang pernah ada dalam pasaran malaysia.

Jika anda bukan seorang pembaca blog dan tak berminat untuk membaca artikel yang panjang, anda b0leh klik video dibawah. Video ini khusus untuk anda kerana saya akan menceritakan tentang packaging gambir emas yang pernah berada di pasaran.

 

Bagi anda yang pertama kali membeli gambir emas, mungkin anda akan keliru dengan beberapa packaging di luar sana dan tidak dapat membesakan antara gambir emas original vs fake.

Anda tak perlu risau, saya merupakan penjual gambir emas sejak tahun 2016 sehingga sekarang, dan saya mempunyai koleksi kotak-kotak gambir emas yang pernah wujud di pasaran seperti yang saya ceritakan dalam video. Baik artikel ini saya akan mulakan dengan kotak yang paling terbaru iaitu kotak Gambir Emas Plus Gel.

gambir emas original 1

Ini merupakan gambar kotak gambir emas plus gel bahagian hadapan. Kalau ada boleh rasa dengan jari, tulisan gambir emas itu akan timbul. Akan ada no MAL KKM dibahagian bawah sebelah kiri kotak. Sticker hologram KKM pula berada di sebelah atas kanan. Jika anda lihat dengan teliti pada sticker hologram itu, anda akan nampak tulisan KKM. Maaf dalam gambar ini tak nampak pula. Gambir emas original vs fake memang senang nak bezakan sekarang ini dengan adanya sticker hologram KKM.

gambir emas original 3

Disebelah belakang kotak gambir emas plus gel pula anda akan dapat lihat senarai isi kandungan yang terdapat dalam produk ini. Untuk details isi kandungan anda boleh rujuk artikel saya yang berada di sini:isi kandungan gambir emas

Terdapat juga peringatan sewaktu menggunakan gambir emas d bahagian belakang kotak ini. Harga cadangan pula ialah rm100. Ya betul untuk packaging baru ini harga jualan untuk gambir emas plus gel ialah rm100. Tapi jika anda ingin dapatkan diskaun daripada kami boleh klik SINI. Saya juga akan berikan ada beberapa hadiah freegift 🙂

Gambir emas original vs fake untuk membezakan antara kotak dibahagian tepi pula sila lihat gambar di bawah.

gambir emas original 2

Bahagian di sebelah tepi kotak yang pertama anda akan dapat lihat barcode. Dosage kegunaan bagi mereka yang ingin menggunakan gambir emas plus gel ini. Cara guna yang saya kira lengkap anda boleh lihat disini: Cara Guna Gambir Emas

gambir emas original 4

Manakala disebalah yang satu lagi pula, anda boleh lihat details ownership produk gambir emas plus gel ini. Produk ini merupakan produk keluaran OAR Teguh.

Baik ini adalah sifat fizikal kotak gambir emas plus gel yang terbaru. Walaupun begitu masih ramai lagi yang tertipu kerana terpedaya dengan harga produk fake yang murah. Anda boleh search gambir emas shoppee. Harga yang ditwarkan adalah dalam lingkungan rm65 yang mana tidak masuk akal.

Alang-alang dah membeli tu, belilah gambir emas original. Tak perlu lagi risau. Anda sendiri boleh membezakan antara gambir emas original vs fake dengan mudah.

 Tips untuk mengetahui Gambir Emas Original VS Fake

Tips 1 : Anda boleh update dengan page facebook HQ tentang maklumat terkini berkenaan gambir emas plus gel. Mudah sahaja, anda boleh klik salah satu profile facebook dibawah untuk mengetahuinya.

Tips 2: Anda boleh terus hubungi saya supaya saya dapat bantu anda mengesahkan sama ada gambir emas yang ada beli itu adalah original ataupun tidak. Alhamdulillah saya sendiri telah melalui fasa-fasa perkembangan bisnes dalam gambir emas, jadi anda tak perlu risau, Inshaa Allah saya boleh bantu.

Tips 3: Biasanya harga untuk produk fake nie, penjual akan letak sedikit murah berbanding dengan harga yang  original. Harga gambir emas biasanya dalam lingkungan Rm120 -Rm80 sekotak. Jika anda jumpa harga dibawah harga kawalan ini, maka kemungkinan besar produk itu anda faham-faham lah.

Ini merupakan tips-tips ringkas yang dapat membantu anda untuk membezakan mana satu yang original dan mana satu yang fake. Ayuh marilah kita bersama-sama untuk membantu sektor ekonomi negara kita dengan tidak membeli barangan tiruan.

Jom Try Gambir Emas Yang Original !

 

Adminhttps://istanakhalifah.com

Gambir Emas KKM : Selamatkah Produk Anda?

Gambir Emas KKM : Anda sudah tak perlu risau, gambir emas kini sudah mempunyai KKM! Ya Alhamdulillah, dengan izin Allah, hasil kerja keras daripada pihak gambir emas HQ, gambir emas plus gel kini sudah mempunyai no pendaftaran KKM bernombor MAL19076139TC.

Ok mesti ramai tanya, macam mana nak check no nie kan, betul atau tidak ia didaftarkan. Baik kali ini saya akan kongsikan bagaimana anda sendiri boleh check no KKM ini.

1) Langkah pertama anda boleh pergi lawati laman web National Pharmaceutical Regulatory Agency Malaysia : https://www.npra.gov.my/index.php/en/consumers/information/products-search.html

gambir emas kkm 1

masukkan no KKM iaitu MAL19076139TC di dalam ruangan search by “product registration number”

2) Langkah seterusnya anda klik pada no registration Gambir Emas KKM yang terdapat pada hasil carian tersebut untuk melihat lebih details tentang registration tersebut.

gambir emas kkm 2

Ini merupakan paparan details berkenaan produk gambir emas plus gel. Terdapat sekali informasi tentang active ingredients yang terdapat dalam gambir emas. Bahan-bahan aktif yang terdapat dalam gambir emas plus gel keluaran OAR Teguh ialah:

Setiap 1ml gel mengandungi
1) Fructus Olea Europaea (0.005 ml)
2) Semen Nigella Sativa (0.005 ml)
3) Radix Eurycoma Longifolia (0.020 ml)
4) Body Stichopus Horrens (0.150 ml)
5) Folium Uncaria Gambir (0.150 ml)
6) Flos Eugenia Aromatica (0.005 ml)

gambir emas kkm 3

Saya ada jelaskan secara details isi kandungan yang terdapat dalam gambir emas dalam artikel saya di sini: https://istanakhalifah.com/gambir-emas/isi-kandungan-gambir-emas/

Cuma ini artikel lama bagi produk keluaran gambir emas yang pertama, saya masih belum update lagi artikel ini kerana ada nama yang saitifik seperti stichopus horrens belum saya update di dalam artikel ini. Untuk pengetahuan anda semua stichopus horrens ini ialah gamat. Saya difahamkan oleh pihak HQ, memang tiada perubahan dalam isi kandungan gambir emas ini.

Baik seterusnya perlu ka Gambir Emas KKM ini ada? Ya amat perlu tuan-tuan. Sebelum kita pergi lebih lanjut, mari kita kenal apa beza no registration yang terdapat di dalam direktori NPRA Malaysia.

Secara ringkasnya NOT sesuai untuk produk kosmetik manakala MAL digunakan pada produk-produk farmaseutikal, suplemen kesihatan, persediaan tradisional dan kosmetik.

Inshaa Allah semoga anda beroleh manfaat dalam artikel ini.
Jika ingin mendapatkan gambir emas, boleh hubungi saya 01155045653 (wan) atau terus klik link ini
https://gambirplusgel.wasap.my untuk menempah.

Admin
https://istanakhalifah.com

 

Kelebihan Gambir Emas Plus Gel

Kelebihan gambir emas plus gel yang mungkin anda tertanya-tanya. Baik Inshaa Allah hari ini saya akan kongsikan kelebihan-kelebihan yang anda bakal dapat dengan menggunakan gambir emas ini dengan izin Allah. GE ini merupakan satu suppliment alternatif untuk kita capai hajat kita dalam mencapai kepuasan apabila bersama dengan pasangan. Ada 2 kelebihan utama yang anda bakal dapat iaitu

1) Mengekang Ejakulasi Pra-matang

2) Melancarkan Peredaran Darah Di Kawasan Zakar

Ini merupakan sebab-sebab utama pengguna gambir emas menggunakan produk ini. Gambir sarawak yang terdapat dalam ramuan gambir emas plus gel ini memang diketahui dan sudah lama digunakan sebagai alat bantu yang dapat memberikan kesan tahan lama kepada penggunanya. Kelebihan gambir emas plus gel dapat memberikan sensasi dingin yang mana mengurangkan rasa ngilu sekaligus mengekang ejakulasi pra-matang.

Detail isi kandungan gambir emas anda boleh dapati melalui link ini : isi kandungan gambir emas. Ekstrak lintah yang terdapat dalam produk gambir emas ini pula membantu untuk melancarkan peredaran darah di kawasan zakar. Apa manfaatnya apabila darah di kawasan zakar lancar? Manfaat nya ialah:

1) Zakar akan lebih keras.

2) Zakar akan lebih kembang.

3) Mudah untuk keras dalam tempoh yang lebih lama.

Maka inilah pentingnya faham bagaimana produk ini boleh membantu anda. Pernah ada seorang pelanggan yang bertanya kepada saya. Beliau baru berkahwin, namun beliau masih belum ‘berjaya’ memasukkan zakar ke dalam faraj atas sebab-sebab tertentu.

Adakah kelebihan gambir emas plus gel ini mampu untuk membantu beliau? Saya cuba selidik dengan lebih mendalam masalah beliau. Mukanya memang rungsing, ye la, kalau tak masuk macam mana nak dapat zuriat. Melainkan dia buat IVF. Namun itu panjang lagi pulak ceritanya. Memang stress dan sedih saya lihat riak wajah mukanya.

Saya tepuk bahu dia, inshaa Allah bro, ramai juga yang ada pengalaman macam bro. Bukan bro seorang sahaja. Cuma mereka senyap-senyap sahaja sampai jadi stress. Last-last baru jumpa jawapan. Bro ambil langkah proaktif untuk menyelesaikan masalah, ini dah cukup bagus.

Begini bro, saya rasa bro tak perlukan gambir emas ini. Saya tanya dia, bro pagi-pagi waktu bangun tido, kalau time sejuk-sejuk, adakah zakar bro mengeras? Dia cakap zakar dia mengeras, stim. Saya lega, maknanya dia takdelah ada masalah erectile dysfunction. Dia bagitahu, sebelum nak masuk tu, zakar dia boleh keras, tapi bila nk masuk dah, dekat bibir faraj tu, bila nak tusuk tak dapat. Last-last zakar jadi lembik kembali.

Saya beritahu dia, ada 2 kemungkinan yang boleh menyebabkan ini terjadi.

  1. Isteri dia tak cukup panas lagi.
  2. Dia sendiri gabra dan tak tenang.

Yang pertama, bila isteri tak panas lagi, apa-apa kelebihan gambir emas plus gel nie pun tak dapat nak bantu. Pasal apa, pasal ini ialah perkara yang berkait pada si isteri. Bila si isteri tak panas, faraj pun jadi susah untuk ‘buka pintu’ dan memang susah zakar nak masuk sebab takde pelincir. Bila tiada pelincir memang sukar dan perit untuk zakar masuk. Bro dan isteri bro akan rasa sakit dan tak best.

Solution yang pertama ialah bro perlu lah panaskan isteri secukupnya. Bro boleh cari banyak buku berkaitan dan antara buku yang glamour ialah buku permata yang hilang dan cinta istana khalifah. Dan jika memang dah panas cuma cecair pelincir pula yang kurang. Bro boleh try pakai lubricant. Antara lubricant yang bagus ialah Conceive Plus gel . Saya tak galakkan bro beli jenama yang murah kerana kita nak gel yang kita gunakan itu selamat dan tidak membunuh air mani supaya boleh ikhtiar untuk mendapatkan zuriat.

Yang kedua ialah bro dan isteri perlu cari tempat yang selesa jauh dari rumah untuk dapatkan feel. Try la cari hotel mana-mana tepi pantai ke, atau tempat-tempat lain yang boleh menaikkan feeling. Inshaa Allah rasa gabra dan tak tenang tu dapat dikurangkan. Saling bagi motivasi kepada pasangan supaya pasangan lebih bersemangat!

Jadi dipendekkan cerita, saya tak jadi lah nak jual kelebihan gambir emas plus gel ini kepada bro nie tadi. Sebab dia tak perlukan pun lagi. Tapi saya tak pasti kenapa dia still berkeras juga nk beli gambir emas, mungkin rasa serba salah kot sebab dah jumpa saya. Saya cakap ok je, saya memang suka share info-info saya bagi tahu dia.

Alhamdulillah saya rasa dia bahagian dengan rumah tangga dia sekarang. Mungkin bagi kita, masalah tak dapat masukkan zakar dalam faraj ini satu perkara yang remeh, akan tetapi bagi mereka yang sedang mengalaminya termasuk yang baru berkahwin, perkara ini amat merungsingkan.

Akhir kata, sebagai pembeli, anda perlu lah tahu dulu apa kelebihan gambir emas plus gel ini sebelum membeli kerana kalau anda beli, tapi tak tahu apa yang produk ini dapat bantu anda, anda akan rasa menyesal nanti. Jika anda sudah faham dan ingin membeli gambir emas, jangan segan-segan pm saya ya. Klik saja di link wasap saya DI SINI

Sekian
Admin
https://istanakhalifah.com

011 5504 5653 (wan)

Gambir Emas Tiruan: Sila Periksa Produk Anda

Gambir Emas Tiruan ataupun gambir emas fake ini pernah dilaporkan pada satu ketika dahulu oleh seorang pelanggan saya. Botolnya sebiji dengan botol original, mungkin warna botol agak berbeza, namun yang pastinya, isi gel itu berketul-ketul. Saya tak pasti apa yang diletakkan dalam botol tersebut. Tapi isi  gambir emas yang orginal tak berketul-ketul seperti itu. Dia bagitahu saya, waktu dia pakai tu memang tak rasa apa2. Sejuk pun tidak, panas pun tidak. Saya pelik, biasa kalau pakai mesti akan ada sensasi dingin macam tu. Dan kalau pakai terlebih dos boleh jadi panas. Saya pun tanya lah dia, dia ada simpan lagi ke kotak nya? Dia cakap dah buang dah hari tu. Saya pun minta dia tunjukkan botol yang sekarang ini yang dia syak tiruan tersebut.

Ternyata memang betul Gambir Emas Tiruan sebab isinya pun dah semacam saya tengok. Boleh pulak berketul-ketul macam gel yang tak sempat larut. Saya tanya dia, dia beli dekat mana produk nie. Dia cakap dia beli dekat kuching kalau tak silap. So takpe, bagi saya yang penting takde kesan-kesan mudharat lah yang dia dapat macam tiba-tiba gatal dan sebagainya. Alhamdulillah. Saya pun tunjuk lah kat dia botol gambir emas yang original. Memang berbeza isi dalamnya. Customer saya nie pun cakap ok lah saya ambil dengan abang. Dia risau, takut-takut saya jual yang fake punya.

Gambir Emas Tiruan memang membuatkan customer jadi takut nak membeli, pulak tu penjual-penjual GE tiruan ini buang harga. Habis saya yang kene follow harga market ini jadi serba salaha bila customer tanya, kenapa ya saya tengok kat sini harga jual lagi murah. Nak je saya cakap, abang beli je lah kat tempat harga murah tu. Tapi tak sampai hati pulak nk cakap. Ye la mungkin memang betul-betul dia tak tahu. Jadi saya selaku penjual kene la explain. Kerana kami yang direct dengan HQ ini memang akan dipantau dari masa ke masa supaya tidak ada dalam kalangan kami yang melanggar peraturan yang ditetapkan oleh HQ.

Ayuh lah kita sama-sama menyokong produk Gambir Emas Original dan menolak sekeras-kerasnya Gambir Emas Tiruan untuk mengelakkan apa-apa side effect yang tidak diingini. Untuk mendapatkan GE original, boleh lah hubungi saya atau terus membuat pembelian di https://istanakhalifah.com

Admin

Gambir Emas 2020 (Terbaru) SMS 011-5504 5653 (Wan)

Gambir Emas Akan Memulakan Perjalan Baru Yang Lebih Bermakna Pada Kali Ini.

Gambir Emas 2020 atau GE Mungkin jenama yang sudah biasa didengari. Gambir Emas atau nama popularnya G.E sudah lama bertapak di Malaysia. Produk ini merupakan produk yang menjadi fenomena kepada ayah-ayah di luar sana untuk performance di atas katil. Ramai tercari-cari produk ini atas rekomen daripada kawan-kawan yang sudah berpuas hati dengan hasil yang mereka dapat ketika menggunakan gambir emas. Secara asasnya produk ini telah terjual beratus-ratus ribu unit sejak dilancarkan. Saya merupakan antara pengguna terawal dan juga stokis berdaftar yang menjual G.E secara sah di seluruh negara.

Whatsapp gambir emas

Bagi yang ingin mendapatkan Gambir Emas 2020 (terbaru) anda boleh lah sms/whatapps saya di talian 011 5504 5653. walaubagaimanapun, jika anda lebih selesa berbual melalui telefon, tidak mengapa anda disarankan untuk whatapps saya dahulu untuk kita buat temujanji telefon. Sebab saya takut kadang-kadang saya sedang memandu atau sedang melakukan tugasan lain menyebabkan saya tidak dapat menjawab panggilan anda tersebut. Ramai yang menghubungi saya sebelum ini untuk bertanyakan beberapa perkara berkenaan gambir emas. Inshaa Allah saya akan cuba sebaik mungkin untuk menerangkan serba sedikit ilmu yang ada berdasarkan pengalaman saya dan juga hasil bacaan saya. Teruskan membaca posting ini, mana tahu ia dapat merungkaikan persoalan anda.

Gambir Emas 2020 (terbaru) ini sudah mendapat kelulusan KKM dan juga MAL. Bagi mereka yang belum tahu apa pentingnya sijil kelulusan ini dan  mengapa ia diwajibkan kepada semua pengeluar produk di Malaysia. Yang pertama ialah ia untuk memastikan bahan yang digunakan dalam sesuatu produk selamat digunakan dalam tempoh masa yang panjang dan selamat digunakan kerana piawai bahan tersebut telah di semak oleh pihak biro KKM. Yang kedua ialah untuk memastikan tidak ada bahan kimia yang berbahaya dan dadah yang berbahaya yang boleh menyebabkan kanser. Dan yang ketiga ialah ubat-ubatan tradisional dipastikan berkualiti dan selamat di mana paras bahan mikrob, logam berat, merkuri dan plumbum adalah pada tahap yang dibenarkan.

Isi Kandungan Yang Terdapat Dalam Gambir Emas 2020

Isi kandungan gambir emas masih sama tiada bertukar sejak daripada dahulu. Anda boleh merujuk semula di post saya di :Isi Kandungan Gambir Emas . Bahan asas yang digunakan dalam penghasilan produk GE ini ialah terdiri daripada beberapa bahan semula jadi yang sememangnya terkenal dengan khasiat yang terdapat di dalamnya.

Gambir Sarawak:

Gambir sarawak ialah nama pohon yang terdapat di kawasan hutan terutamanya di sarawak. Gambir sarawak atau nama saintifiknya Uncaria Gambir diproses dan di ambil ektrak nya untuk menghasilkan produk GE ini.

Minyak Zaitun:

Gambir Emas 2020 (terbaru) ini masih lagi mengekalkan khasiat minyak zaitun dalam pemprosesan produk. Minyak zaitun

Ekstrak Lintah:

Ekstrak lintah ini mempunyai khasiat untuk membantu melancarkan peredaran darah di sekitar kawasan zakar. Apabila darah di kawasan itu lancar inshaa Allah ia mampu menjadikan zakar lebih keras sewaktu ereksi.

Ini merupakan 3 bahan utama yang terapat dalam penghasilan GE ini. Adapun terdapat juga bahan-bahan lain yang mempunyai fungsinya masing-masing digunakan dalam penghasilan produk ini saya tidak ceritakan dalam pos kali ini. Bahan-bahan lain tersebut antaranya membantu dalam proses penghasilan produk ini dari sudut melarutkan bahan-bahan utama dan juga memberikan bau kepada gel ini.

Cara Guna Gambir Emas 2020.

Cara guna gambir emas 2020 (terbaru) ini sama sahaja dengan yang dahulu. Anda boleh merujuk kepada posting saya disini Cara Guna Gambir Emas. Secara ringkasnya, terdapat 2 method untuk anda guna GE ini. Ia tergantung kepada matlamat yang ingin anda capai.

Untuk Mengatasi Ejakulasi Pra-matang.

Ini adalah tujuan kebanyakkan pengguna yang ingin menggunakan produk G.E ini. Seperti yang anda semua sedia maklum, gambir merupakan salah satu herba yang digunakan untk membantu ayah-ayah dalam mengatasi ejakulasi pra-matang. Gambir itu sendiri dalam memberikan sensasi dingin yang mana dapat mengurangkan rasa ngilu sewaktu bersama. Jika rasa ngilu itu dapat dikurangkan (tidak kebas secara total) anda masih lagi boleh menikmati dayungan disamping mengawal ejakulasi anda. Gambir Emas 2020 (terbaru) ini inshaa Allah dapat mengembalikan semula memori anda di malam pertama.

Untuk menambahkan saiz zakar

Baik untuk tujuan ini, jarang lah saya jumpa kerana rata-rata dan berpuas hati dengan saiz yang dimiliki sekarang. Namun ada, bukannya tiada. Saya mempunyai seorang pelanggan yang menggunakan gambir emas untuk tujuan menambahkan saiz alat perang nya. Alhamdulillah beliau nampak kesannya seawal botol pertama habis. Saya tak pasti sama ada ia adalah placebo effect ataupun ia memang betul berkesan sebab saya tak ukur lah pakai tali tape atau pembaris. Dari sudut kefahaman saya, zakar merupakan segumpulan urat-urat yang membentuknya.

Penggunaan gambir emas 2020 (terbaru) ini dapat membantu dalam melancarkan peredaran darah. Untuk kesan yang lebih signifikant bagi tujuan tambah saiz ini, urutan di kawasan zakar perlu dilakukan. Ia seperti kita pergi gym. Kita buat exercise untuk tambah otot. Otot akan mengembang. Analogi urutan zakar yang saya maksudkan untuk menambah saiz adalah sebegitu.

Dan tambahan saiz ini bagi saya sifatnya tidak kekal. Mungkin dia akan bertahan beberapa ketika dan jika kita tidak mengamalkan urutan, mungkin dia akan kembali kepada saiz yang asal. Dan setiap manusia mempunyai sistem badan yang kompleks (tidak sama antara kita dan orang lain) serta mempunyai limitasi yang sendiri. Hasilnya akan berbeza mengikut individu masing-masing.

Saya sarankan, jika anda memang betul-betul ingin menambah size, boleh gunakan gambir emas ini sekali dengan pam zakar. Anda boleh beli pam zakar di kedai-kedai online. Bathmate merupakan antara jenama pengeluar yang terkenal.

 

Gambir Emas 2020 (terbaru) cetus peluang perniagaan.

Sejak dari tahun 2016 lagi, permintaan yang amat banyak dan berulang bagi produk gambir emas ini. Walaupun banyak produk-produk lelaki lain muncul, G.E tetap menjadi buah mulut dalam kalangan ayah-ayah di luar sana untuk beraksi. Jika anda mempunyai semangat berniaga yang kuat serta mempunyai minat untuk menjadi ejen bagi produk GE ini. Jangan segan silu untuk menghubungi saya.

Inshaa Allah saya boleh bagi details bagaimana caranya anda boleh bermula. Anda hanya perlu whatapps 011-5504 5653. Saya dalam rangka menyediakan plan bagi ejen-ejen baru mahupun yang sudah pernah berniaga untuk berjaya dalam bisnes ini. Rewards serta hadiah bulanan akan diberikan kepada ejen yang mencapai target restock dan jualan.

Berada bersama dalam team Istana Khalifah inshaa Allah sedikit sebanyak dapat membantu meningkatkan sumber kewangan anda. Ilmu-ilmu marketing dan bisnes serta “career path” yang jelas bakal dikongsikan untuk ejen-ejen yang bernaung dibawah kami. Mana tahu satu hari nanti kita akan jadi rakan partner bisnes yang sama-sama berjaya. Tiada istilah saya yang mula dahulu maka saya tahu semuanya. Anda juga boleh jadi lebih hebat daripada saya!

Gambir Emas 2020 (terbaru) ini inshaa Allah dapat memberi manfaat kepada semua. Jika anda ada sebarang persoalan berkenaan produk ini, boleh terus sms/whatapps saya di 011-5504 5653.

Whatsapp gambir emas

1 2 3 7
Bro perlukan apa-apa bantuan?

Kalau Bro Ada Apa-Apa Soalan Klik Je Dibawah Dan Terus Wasap Saya :)

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00