Cara Guna Kama-Max Updated 2018

Cara guna kama-max ada lebih kurang sama dengan cara guna gambir emas. Anda boleh rujuk pos ini untuk mengetahui cara guna gambir emas. Klik sini untuk melihatnya. Orait sebelum itu bagi yang masih belum mengetahui, Kama-max ini ialah produk terbaru keluaran Oar Teguh. Syarikat Oar teguh merupakan syarikat yang sama yang mengeluarkan produk gambir emas, kopi emas ginseng, Ge Oil dan banyak lagi. Haa sebab itu anda jangan risau, produk-produk keluaran syarikat ini memang power dan inshaa Allah dapat membantu anda yang sedang dalam kesusahan tu. Kita cuba ikhtiar mana yang termampu ya ayah-ayah dan abang-abang demi kebahagian rumah tangga kita.

Klik terus icon whatapps dibawah untuk terus hubungi kami melalui whatapps anda, atau anda taip sendiri no kami 011 5504 5653 (wan)

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

 

Cara guna kama-max ini lebih mudah dan pantas daripada gambir emas. Ini kerana kama-max ini adalah dalam bentuk cecair. Jadi ada boleh spray dan dia akan keluar macam cecair yang boleh meresap dengan mudah ke bahagian kulit. So bagi ayah yang muda-muda tu, yang jenis nak on lepas 20 ke 30 min boleh lah try kama-max nie. Kesan dia inshaa Allah boleh rasakan selepas itu. Disebabkan bahan asas dia pun memang daripada gambir, jadi anda tak perlu terkejut jika ada rasa macam sejuk-sejuk tu. Memang dia dah kalau macam tu. So bila dah rasa macam sejuk-sejuk tu. Apa lagi. Game on lah korang hehe.

Orait cara guna kama-max yang pertama ialah korang kene goncangkan dulu botol tu. Bagi adunan-adunan dalam botol tu sekata. Mungkin bila lama botol itu tertinggal berdiri adunan-adunan dalam tu macam pati lintah, gambir, minyak zaiton atau olive oil dan lain-lain tu termendap di bahagian bawah botol. Jadi penting untuk anda goncangkan terlebih dahulu untuk setidak-tidaknya bagi adunan tu sekata.

Kemudian adan boleh rujuk gambar dibawah. Saya ada kepilkan tempat-tempat yang ada perlu spray. Untuk dos permulaan, spray 4 kali sahaja dulu. Pertama ialah di kepala seterusnya turun ke di bahagian takuk, kemudian di dagu dan akhir sekali di bahagian urat pari. Jangan anda sembur di bahagian telur pulak. Kang tak pasal elok-elok nak game tak jadi pulak sebab tak selesa.


Cara guna kama-max yang seterusnya ialah anda perlu ratakan cecair kama-max itu di bahagian-bahagian yang anda sembur tadi. Bagi cecair itu meresap dengan semaksimanya ke dalam kulit zakar anda. Penting untuk anda bagi cecair itu semua rata kerana bahagian-bahagian yang anda spray tadi merupakan bahagian-bahagian yang sensitif yang terdapat pada zakar kita. Biasa orang yang tak tahan lama nie, dia akan rasa ngilu cepat dekat bahagian-bahagian yang disebutkan tadi. Bila dah rasa ngilu cepat, tak sampai beberapa kali celup dah game over. Tu yang kita tak nak tu.

Cara guna kama-max yang paling last ialah tempoh bertenang 30 minit. Hah sabar-sabar, lepas spray dan ratakan cecair kama-max tu, anda perlulah tunggu sekejap. Bagi kama-max tu menyerap ke dalam bahagian kulit yang sensitif tu. Bila cecair kama-max yang kita spray tu dah menyerap, boleh lah prepare tempat semua untuk melaksanakan tanggungjawab anda tu.

Orait bagi mendapatkan kama-max, hubungi sahaja kami di 011 5504 5653 (wan) untuk mendapatkannya segera!

Admin
Istana Khalifah

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂
admin
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply:

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00