Archive

Category Archives for "gambir emas"

Gambir Emas Batu Pahat, BP Call Wan 011-5504 5653

Gambir Emas Batu Pahat, Johor : Assalamualaikum/hai2 ayah2 warga BP, Batu Pahat. Kini ayah2 boleh memiliki gambir emas dengan cepat dan terus sampai ke tangan anda. Gambir emas dengan formulasi baru Ekstrak Ginseng memberikan lebih khasiat dan performance yang sama kualitinya mantap. Jika ayah2 berminat untuk mendapatkan gambir emas ginseng ini dengan segera, boleh hubungi saya terus Wan 011-5504 5653. InshaAllah kita deal bagi jadi dan ngam, jumpa tengah2 ke dan agent akan hantarkan produk viral ini yang menjadi bualan ayah2 di sana. Belum cuba belum tahu.

Alhamdulillah, produk gambir emas memasuki tahun ke 3 dan permintaannya semakin meningkat. Gambir emas sudah dikenali ayah2 dan menjadi bualan serta keberkesannyan menjadikan ayah2 repeat order.

Ayah2 tidak perlu risau, agent gambir emas Batu Pahat ini adalah agent yang sah. Agent yang dilantik oleh pengedar yang sah dari HQ. Jika ayah2 ada sebarang persoalan, kemusykilan atau inginkan maklumat lanjut , boleh terus hubungi kami. InshaAllah kami akan sedaya upaya memberikan penerangan berkaitan produk. Nak tanya cara pakai pun boleh. X ada masalah. Moga produk gambir emas ginseng ini memberikan manfaat kepada ayah2 dan  mengembalikan senyuman isteri2. Oklah, khas untuk ayah2 pembaca website istanakhalifah.com, admin nak kongsikan beberapa tips teknik lambat pancut ya.

Yang pertama, kerapkan hubungan seks bersama wife ayah2. Bila hubungan seks selalu berlaku, ia boleh mengurangkan rasa sensitif pada zakar ayah2. Kalau ayah2 nak tahu, masalah cepat pancut berlaku disebabkan oleh zakar ayah2 tidak dapat menahan rasa sensitif dan ngilu , jadi secara tidak langsung menyebabkan ejakulasi pramtang.

Tips yang kedua ialah lakukan teknik Stop And Go.. Bila ayah2 rasa nak terkeluar, ayah2 perlu hentikan segala pergerakkan  mendayung dalam faraj isteri.. Ayah2, boleh cabut keluar zakar, dan biarkan perasaan ayah2 kembali tenang dan rassa ingin klimaks reda. dan Ayah2 boleh mulakan semula rangsangan terhadap zakar.

Tip yang ketiga ayah2 menggunakan gel gambir emas yang boleh didapati dari agen gambir emas batu pahat kami, Wan 011-5504 5653. InshaAllah gambir emas ni membuatkan ayah2 mendayung lebih lama. Basically gambir emas ni berfungsi untuk mengurangkan rasa ngilu. Bila pakai dengan dos yg sesuai, akan rasa dingin2 macam tu. Jadi bila rasa ngilu kurang, kita jadi rasa lambat pancut. Tapi ayah2 tetap kena control ya, jangan main teran.

Macam mana ayah2, dah bersedia untuk mencuba gambir emas?  Ingat gambir emas, call terus gambir emas batu pahat untuk hantar terus di sekitar kawasan anda.

InshaAllah, moga usaha kecil ayah2 dengan gambir emas berhasil.

”Gambir Emas menceriakan hubungan ayah2”

Admin,

istanakhalifah.com

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Gambir Emas Kajang Call Wan 011-5504 5653

Gambir Emas Kajang – Assalamualaikum/Hi. Khas untuk ayah2 warga Kajang-Bangi dan sekitarnya. Kini anda boleh mendapatkan gambir emas yang original dari agen sah kami Wan 011-5504 5653. InshaAllah, agent boleh hantar terus kepada ayah2. Apa2 roger je. Lain2 kawasan sekitar seperti Putrajaya, Serdang boleh diusahakan. Jangan segan2. Benda boleh bincang .

Berapa harga gambir emas ni? Harga sebenar RM 90. Untuk dapatkan diskaun 10% hantarkan kod GE 18 dan ayah2 akan mendapat harga promosi serta free delivery. Terbaik.. Free delivery @ COD tau. Mana nak dapat. Minyak petrol pun harga banyak naik dari turun..haha..
Ni abam nak share, macam mana gambir emas ni bantu untuk tahan lama ketika bersama? Bagi yang x tahu, orang zaman dulu guna gambir sahaja untuk tahan lama. Kena bancuh sendiri. Kalau silap bancuh, mahu panas, siap orang rumah pun boleh rasa.

Kenapa gambir? Basically, gambir ni bila pakai dapatkan mengurangkan rasa ngilu. Jadi bila rasa ngilu kurang akan menyebabkan kita rasa lambat pancut. Pengawalan pernafasan dan minda juga memainkan peranan. Kalau dah pakai gambir, tapi x control dan main teran je, x jadi juga. keluar awal. Apa lagi, dengan teknologi sekarang, x yah dah bancuh2 gambir. Guna je gambir emas. Boleh dapatkan dengan gambir emas Kajang , Wan 011-5504 5653

Gambir Emas ni dalam bentuk GEL dan sedia untuk di pakai. Ia tidak panas, tidak melekit, tidak berlendir dan tidak menyebabkan pasangan berasa kebas seperti mana anda guna gambir sarawak yang silap bancuh atau produk-produk kebas lain. Bila pakai Gambir Emas ni anda akan merasa dingin2 dan gel ini membantu melancarkan perjalanan darah anda! InshaAllah, bagi mereka jenis pancut awal bakal mampu bertahan antara 20 minit – 60 minit!.

Apapun ni adalah ikhtiar kita. Moga ayah2 mendapat manfaat dari Gambir Emas. Apa lagi ayah2 yang berada di sekitar Kajang, Bangi , Serdang boleh dapatkan terus dari Gambir Emas Kajang, Wan 011-5504 5653. Save terus no ni. InshaAllah Wan akan consult serta sedia membantu anda. Cara pakai juga di sediakan.

Kalau ayah2, nak lebih keras dan umph, boleh juga dapatkan kopi ginseng emas. Details boleh baca DISINI

Moga ayah2, berpuas hati dengan produk keluaran Bumiputera ini. InshaAllah.

 

Admin istanakhalifah.com,Wan, 011-5504 5653

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Gambir Emas Putrajaya :Call Akmal: 011-5504 5653

Gambir Emas Putrajaya: Assalamualaikum warga Putrajaya, Seri Kembangan, Sg Besi, Bukit Jalil, Puchong  dan kawasan sekitarnya. Kini, ayah2 boleh mendapatkan gambir emas yang original dari agen sah kami secara COD, Akmal 011-5504 5653. InshaAllah, bro Akmal boleh hantar terus kepada ayah2.  Apa2, just roger atau WhatsApp je. Sehingga kini hampir masuk tahun ke-2 gambir emas  berada di pasaran. Alhamdulillah, gambir emas telah membantu ramai ayah2 dengan membahagiakan rumah tangga mereka. Kami juga menerima banyak feedback dan respon positif . Tidak kurang juga ramai yang telah ‘repeat’ order sebagai tanda berpuas hati dengan keberkesanan produk. COD gambir emas Putrajaya.

 

Apa2pun ini adalah sebahagian kecil usaha ayah2 untuk membuat isteri tersenyum lebar. Walaubagaimanapun, kami juga menerima segelintir respons yang mengatakan tidak berkesan. Sejujurnya, kami tidak dapat memberikan jaminan sepenuhnya bahawa gambir emas ini sesuai untuk semua. Seperti yang sedia maklum, tubuh badan manusia begitu kompleks. Jadi agak mustahil, untuk satu produk ini serasi dengan semua orang. Yang penting ayah2, cuba dulu. Kalau x cuba, kita x tahu. Saya doakan moga, gambir emas serasi dengan ayah2. Pastikan beli gambir emas yang original dari agen2 yang sah seperti gambir emas Putrajaya, bro Akmal 011-5504 5653.

Antara soalan yang biasa ditanya, lepas pakai gambir emas ni kena basuh dulu ke? Jawapanyya, bagi saya mudah je. Saya sarankan basuh dulu sebelum bersama. Tapi pastikan ayah2 tunggu dulu selama 45 minit macam tu sebelum basuh. Tapi sebenarnya, ‘basuh’ dulu ni adalah pilihan. Kalau ayah2 tak nak basuh dulu pun boleh. Tapi untuk jaga kebersihan seeloknya basuh dulu sebelum bersama. Tapi, kalau ayah2 nak ORAL memang wajib basuh ya.

Mari abam kongsikan beberapa testimoni gambir emas, tanda pelanggan berpuas hati. Ada yang boleh 3, 4 pusingan, yang 40 minit tu pun ada bro.. Memang Terbaik!!!.

 

Macam mana ayah2, dah bersedia untuk mencuba gambir emas? Khas untuk pelanggan gambiremas.net , abam akan bagi diskaun 10%. Hubungi terus bro Akmal, 011-5504 5653 untuk dapatkan gambir emas anda. Ingat gambir emas, call terus gambir emas putrajaya untuk hantar terus di sekitar kawasan anda.

COD gambir emas sg besi, gambir emas seri kembangan, gambir emas bukit jalil call bro Akmal, 011-5504 5653

InshaAllah, moga usaha kecil ayah2 dengan gambir emas berhasil.

”Gambir Emas menceriakan hubungan ayah2”

Admin,

istanakhalifah.com

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Gambir Emas Langkawi, Call Saya Adi, 019-576 5475

Gambir Emas Langkawi : Assalamualaikum ayah2 warga Langkawi, Kedah. Kini anda boleh mendapatkan gambir emas yang original dari agen sah kami, Adi 019-576 5475. Kini gambir emas berwajah baru, dengan ramuan tambahan ekstrak ginseng di dalamnya. Dapatkan diskaun 10% dengan hantarkan kod GE 17 ke 019-576 5475. Ada yang tanya, boleh tak nak COD? Jangan risau ayah2, apa2 roger je bro Adi. Kita deal bagi ngam untuk ayah2 dapat terus gambir emas ini. InshaAllah, bro Adi akan hantar terus kepada anda. Yang paling best, FREE Consultation, siap ajar cara guna. Ayah2 tanya ja apa2 soalan, inshaAllah kita akan beri yang terbaik. Moga ikhtiar ayah2 dengan gambir emas menjadi.

 

Kami tahu ramai ayah-ayah di Langkawi mempunyai masalah untuk mendapatkan gambir emas. Dengan adanya Gambir Emas Langkawi ini, ayah-ayah tak perlu risau barang pos tak sampai ke, kene tipu bayar duit tak dapat barang ke sebab ayah-ayah abang-abang dah boleh COD je dengan bro Adi. Call dan wassap je di no 019-576 5475. Ye lah sekarang ni bukan boleh kira sangat, ada segelintir nak dapatkan duit dengan cepat sampai sanggup tipu duit orang. Inshaa Allah team gambiremas.net tidak sebegitu cewahhh :).

Apa-apa pun, gambir emas sudah lebih 2 tahun bertapak dalam pasaran di Malaysia. Sudah begitu ramai  ayah-ayah yang berpuas hati dengan performance gambir emas ini. Gambir emas Langkawi oleh Bro Adi kini hadir untuk membantu lebih ramai abang-abang dan ayah-ayah untuk perform ketika bersama!

Ni abam nak beritahu, ada satu lagi produk yang bila bergabung dengan Gambir emas jadi padu dan meletop. Iaitu Kopi Ginseng Emas.  Haa, lebih keras dan padat bro !!!. Macam mana cara minum kopi ni? Senang sangat bro. Kopi 3 in 1 macam kopi-kopi biasa di luar sana. Minum pada waktu petang, seeloknya 4 jam sebelum bersama. Dan ayah2 akan rasa kesannya.. Mesti x percaya. Lepastu pakai juga gambir emas. Meletop kebabom tahan lama. InshaAllah, saya doakan ayah2 serasi dengan produk gambir emas ini. Ini adalah sebahagian ikhtiar ayah2 untuk kebahagian rumah tangga.

 

Oklah ayah2 khususnya di kawasan Langkawi, yang nak try gambir emas atau kopi ginseng emas ni boleh roger Bro Adi, 019-576 5475. Nak extra diskaun?? Hantarkan kod GE 17 dan whatsapp terus Bro Adi ( Gambir Emas Langkawi). Moga ayah2, berpuas hati dengan produk keluaran Bumiputera ini. InshaAllah.

Admin istanakhalifah.com,

Wan, 011-5504 5653

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Gambir Emas Shah Alam : Call saya Wan, 011-5504 5653

Gambir Emas Shah Alam: Alhamdulillah kini pada bakal pengguna gambir emas dan pengguna setia gambir emas yang berada di sekitar Shah Alam,  anda boleh mendapatkan gambir  emas dengan hubungi saya Wan di nombor 011-5504 5653. Gunakan gambir emas tanpa was-was. Untuk mengalakkan sebarang kemungkinan yang memudaratkan, perlu untuk anda sahkan yang gambir emas yang anda beli merupakan gambir emas yang original. Jika terdapat mana-mana penjual yang menjualnya dengan harga yang murah, cuba selidik terlebih dahulu kerana kemungkinan besar produk itu adalah produk tiruan. Gambir emas yang original mempunyai sticker hologram dan mempunyai kod bernombor.

 

Sepanjang pengalaman saya menjual gambir emas, rata-rata pelanggan saya tiada masalah berkaitan saiz zakar, tapi mereka ingin tingkatkan performance. Kalau sebelum ni 5-10 minit pun dah terpancut, dan mereka iktiar dengan gambir emas , kesannya Alhamdulillah, paling cepat 20 minit dan ada yang boleh sampai lebih 45 minit. Itupun ‘wife’ dah tak larat. Kesan ni bergantung pada individu. Hee, ini penangan gambir emas. Barulah anda boleh mencuba kelainan pelbagai posisi ketika bersama seperti doggy style dan sebagainya . Anda nak try x gambir emas? Kalau anda tinggal di sekitar Shah Alam, boleh dapatkan dengan Gambir Emas Shah Alam, Wan, 011-5504 5653. dan kami akan hantar terus kepada anda.

Bagi anda yang mempunyai masalah kesihatan kecing manis dan darah tinggi, anda digalakkan mendapatkan nasihat doktor sebelum mencuba gambir emas. Ini kerana gambir emas tidak sesuai dan mungkin kurang berkesan kepada penghidap kencing manis atau darah tinggi. Tapi jika anda ingin mencuba, tiasa masalah. Yang penting kita ikhtiar dan usaha. Oklah, apa2 pun jom bahagiakan hubungan suami isteri dan inshaAllah pasti wife anda tersenyum lebar dan puas :D. Anda boleh dapatkan gambir Emas dengan Gambir Emas Shah Alam, Wan di nombor 011-5504 5653.

Orait jika anda ingin menjana pendapatan tambahan dengan menjalankan perniagaan online mahupun offline dengan menjadi agent gambir emas agen Gambir Emas Shah Alam, anda boleh hubungi saya Wan 011-5504 5653 atau layari website kami https://istanakhalifah.com Kami memerlukan mereka yang sanggup berusaha keras sehingga berjaya untuk menjadi agent bersama kami. Inshaa Allah support akan diberikan untuk anda berjaya dalam perniagaan gambir emas ini.

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Kesan Sampingan Gambir Emas Jika Anda Tersalah Guna

Kesan Sampingan Gambir Emas – Alhamdulillah, sehingga hari ini gambir emas telah dapat membantu lebih ramai ayah2 diluar sana. Moga hubungan rumah tangga anda lebih harmoni. Bagi bakal pengguna gambir emas, yang sedang mencari info2 gambir emas, anda pengguna yang BIJAK. Pertama sekali, beli produk gambir emas yang ORIGINAL dari agen2 dan pengedar yang sah. Jangan terpengaruh dengan produk yang dijual dengan harga yang lebih rendah, anda lebih bijak memilih dan menilai.

 

Sebelum membeli, anda pasti ingin tahu kesan sampingan gambir emas ni kan? Biasanya rata-rata customer gambir emas ni akan rasa #TahanLama . Boleh sampai sakit pinggang weyh. 45minit sampai 1 jam masih steady lagi. Tapi kesan ini subjektif tau. Pendek kata, gambir emas ini inshaAllah boleh improvekan masa korang. Kalau biasa 5 minit dah keluar, dengan gambir emas boleh dapat 10-15 minit macam tu.Lain orang, lain kesannya. Oklah ini kesan sampingan yang positif.

Kesan sampingan gambir emas yang seterusnya adalah ??? . Setakat ini, kami tidak ada menerima sebarang aduan dari customer. Gambir emas ini telah diuji dan dikaji dalam makmal untuk menguji samada ada bahan-bahan yang terlarang ataupun tidak. Tuan boleh check gambar di bawah:

Cuma ada juga segelintir yang mengadu kena gatal2. Tapi bila kita selidik, rupanya dia tidak bersihkan dahulu zakar sebelum pakai gambir emas. Jadi, pastikan anda basuh bersih zakar dan keringkan sebelum pakai gambir emas ni tau.

Kesan sampingan gambir emas yang lain adalah radang kulit dan pedih. Haa, anda akan rasa pedih bila anda pakai gambir emas selepas bercukur.  Jadi cara penggunaan kena betul ya. Kesimpulannya jangan pakai gambir emas selepas bercukur atau anda tidak bersihkan zakar anda lagi.

Ada juga pelanggan risau ada kesan sampingan gambir emas x pada isteri yang nak mengandung? Jawapan saya inshaAllah x ada. Ini ada testimoni customer wife pregnant dengan izin Allah. Cumanya basuh je zakar terlebih dahulu lepas gel dah meresap dalam kulit sebelum anda bersama.

 

Jadi, tiada masalah tentang perkara ini. Biasanya, saya akan nasihatkan pelanggan saya , selepas gel gambir emas meresap dalam 1 jam macam tu, boleh basuh zakar terlebih dahulu sebelum bersama. Untuk lebih menjaga hygiene & kebersihan. Walaupun sebenarnya , tiada masalah kalau x nak basuh pun. Itu adalah pilihan anda.

Tapi, jika anda nak ORAL, anda WAJIB basuh zakar anda. Ini kerana gambir emas, diformulasikan untuk kegunaan luaran sahaja. Jadi, kalau nak oral, memang kena basuh ya.

Oklah, setakat ini sahaja perkongsian saya mengenai gambir emas.Kalau anda nak tahu lebih detail lagi mengenai gambir emas serta tawaran menarik kami, anda boleh baca di SINI. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau nak beli gambir emas ke, boleh hubungi saya, Wan 011-5504  5653. Ada Freegift bernilai RM 20 menanti  anda.

” Gambir Emas Mengharmonikan Rumah Tangga”

Admin,

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

COD Gambir Emas KL Call Wan 011 55045653

COD Gambir Emas KL

COD Gambir Emas KL : Jika anda berada di sekitar kL  berminat  untuk membeli gambir emas, jangan segan-segan untuk menghubungi saya, Wan 011-5504 5653 untuk saya COD Gambir Emas KL terus ke tangan anda.

InshaAllah saya boleh COD di Ampang, Cheras, KLCC, Bangsar, Puchong, Sungai Besi, Seri Kembangan, Sentul, Kepong, PJ, Klang Lama, Bukit Jalil, Setiawangsa, Wangsa Maju, Segambut, Setapak, Gombak, Batu Caves, Sg Buloh & Kawasan Sekitar. Apa2 roger je, kita set sampai jadi,

Kalau ada yang masih tertanya-tanya, apa COD ni sebenarnya.

Untuk pengetahuan anda COD atau nama panjangnya Cash On Delivery bermaksud proses jual beli di mana pembeli bersetuju untuk membayar jika penjual dapat menghantar produk terus kepada pembeli dengan kadar segera.  Biasanya pembelian dengan cara COD lebih digemari kerana pembeli dapat memiliki barang dengan cepat. Ketahui details mengenai gambir emas di SINI

Sebenarnya, saya nak kongsi cerita saya sepanjang menjadi Stokis Gambir Emas dan membuat COD Gambir Emas KL ni. Menurut pengalaman saya, rata-rata customer saya ni 97% tak ada masalah serius pun berkaitan seks ni. Biasala kalau x tahan lama tu, mungkin faktor pemakanan atau gaya hidup kita yang kurang bersenam. Jadi, saya nak ucapkan tahniah kepada semua lelaki yang dah berkahwin dan telah mendapatkan gambir emas. Moga gambir emas memberi manfaat kepada anda. Alhamdulillah, setakat ini banyak respon dan testimoni positif kami terima mengenai gambir emas ni. Anda boleh baca testimoni gambir emas di SINI

InshaAllah dengan perkhidmatan COD Gambir Emas KL , Saya rasa saya dapat memberi kesedaran kepada ayah-ayah di luar sana bahawa gambir emas ni bukan ubat kuat tetapi adalah produk keperluan ayah-ayah untuk memastikan hubungan suami isteri lebih bahagia. Anda pasti mahu melihat isteri anda tersenyum puas.

Pengalaman saya COD Gambir Emas KL ini bermula pada Ogos 2016. Waktu tu saya hanya menjadi agen kecil-kecilan sahaja. Alhamdulillah, sekarang ni saya dapat menjadi Stokis Gambir Emas untuk kawasan KL dan sekitar Batu Caves. Apa rahsianya? Fokus dan rasa ingin belajar. Saya mula mengkaji kelebihan produk gambir emas ini berbanding produk lain dan saya juga mengkaji medium-medium yang perlu saya kuasai untuk strategi pemasaran. Banyak juga seminar yang saya sertai  dan pembelian e book. Semuanya tidak terkira. Sesungguhnya perjalanan masih panjang. Moga Allah berkati rezeki ini dan perluaskan pintu rezeki buat kami.

Kalau untuk newbies yang nak sertai agen gambir emas dan boleh juga buat COD Gambir Emas KL, saya sarankan korang baca tips2 di SINI dan kalau berminat nak join roger je saya, Wan 011-5504 5653. Sekarang ni, saya suka sangat kerja part time ni. Sebenarnya saya ada kerja tetap, tapi disebabkan minat bisness yang tinggi dan almaklumlah sekarang kan ekonomi yang mencekik, tu yang menguatkan untuk buat bisness gambir emas. Bila saya buat COD Gambir Emas KL ni, saya dapat jumpa banyak jenis orang pendek kata macam dapat tambah networking. Syok wei, dapat kenal ramai orang. Ada yang jual refurbished iphone, ada yang kerja bawak lori, ada yang jual sistem anti virus Kapersky, doktor pun ada tau. Haa, jangan main2. Incase, nanti bila kita ada nak perlukan apa2, boleh je contact diorang terus.  Oklah rasa dah membebel panjang sangat ni , Haa, kalau ada yang nak COD Gambir Emas KL, roger je Wan 011-5504 5653.

Renungan,

“Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib suatu kaum kecuali kaum itu sendiri yang mengubah apa apa yang pada diri mereka ”  (QS 13:11)

Admin

http://istanakhalifah.com

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Gambir Emas Pasir Gudang : Call Hanif, 011- 2332 2917

Gambir Emas Pasir Gudang. Kini berita baik untuk warga Pasir Gudang, Johor. Ayah2 boleh dapatkan gambir emas yang original dari agen sah kami, Hanif di talian 011-2332 2917. InshaAllah En Hanif boleh COD gambir emas terus kepada anda terutamanya yang duduk di sekitar Bandar Seri Alam, Kota Masai, Taman Scientex dan Permas Jaya. Harga gambir emas adalah RM 90. Dapatkan 10% diskaun tawaran istemewa khas apabila membeli dengan agen2 sah kami.

Kami juga ada menjual GE Performance Oil. Bagi ayah2 yang mementingkan penjagaan dan kesihatan zakar, ayah2 boleh mendapatkan Ge performance oil ini dengan kami. Apa beza Gambir Emas dan GE Performance Oil ni?Fokus utama gambir emas adalah untuk tahan lama atau orang kita biasa panggil pancut awal. GE Performance oil pula diformulasi khas untuk menambahkan saiz zakar. Haa, mana2 ayah2 yang nak tambah saiz tu, boleh guna GE Performance Oil. Memang padu bro. Gabungan gambir emas + GE Performance Oil = Terbaik !!! Untuk maklumat lanjut berkaitan GE Performance Oil boleh baca DISINI.

Jadi apa lagi ayah2, dapatkan segera. Boleh PM harga bisik2. Bagi warga sekitar Pasir Gudang, boleh dapatkan 2 barang baik ni dengan agen Gambir Emas Pasir Gudang, Hanif 011- 2332 2917.

Oklah, ni abam nak share informasi untuk kesejahteraan rumah tangga iaitu 5 Sebab Kenapa Anda Perlu Lakukan Seks di Pagi Hari.
Ramai berpendapat ‘bersama’ di pagi hari adalah pengalaman yang menyeronokkan. Namun benarkah anggapan tersebut?

  1. Membuat ayah2 rasa bersemangat di pagi hari

Kepuasan yang ayah rasai ketika ‘bersama’ akan menjadikan ayah2 merasa bahagia dan bersemangat meneruskan aktiviti seharian.

2. Lebih Romantik & Mesra

‘Bersama’ pada waktu pagi akan menjadikan kita lebih mesra dengan pasangan dan seterusnya menjadikan hubungan lebih intim. lLagipun ia lebih bagus daripada kita tidur selepas subuh bukan?

3. ‘Balas Dendam’

Jika ayah2 pernah menolak ajakan pasangan untuk ‘bersama’ pada waktu malam disebabkan oleh keletihan Jadi di sarankan untuk..Ayah2 melakukan aksi ‘balas dendam’ di pagi hari.

4. Menjadikan Ayah2 Lebih Bertenaga dan Sihat

Ada kajian menunjukkan bahawa ‘bersama’ di pada waktu pagi dapat meningkatkan kesihatan jantung, dan secara tidak langsung menjadikan ayah2 semakin rasa bertenaga.

5. Lebih Lama

Kalau anda nak tahu, kadar testosteron seorang lelaki adalah paling tinggi pada waktu pagi Secara tidak langsung, ia menjadikan badan anda dalam keadaan yang bertenaga. Jadi, kemungkinan anda kan merasai ‘pelayaran’ yang lama dan dasyat.

TAPI.. yang ni paling best. Tips tahsia. Kalau ayah2 malas nak tunggu esok pagi, Malam tu sapu jer gambir emas, tunggu dalam sejam ke sejam setengah, x perlu tunggu waktu pagi , dengan 3 picit ‘pelayaran’ anda dengan isteri boleh sampai ke subuh tahu..herherr
Menarik x ???

Jadi berminat nak order Gambir Emas? Call je agen Gambir Emas Pasir Gudang, Hanif  011- 2332 2917.  Nanti beliau akan hantar terus kepada anda.

Jika anda ada sebarang pertanyaan berkaitan gambir emas , nak jadi agen atau ingin tahu produk yang berkaitan untuk menambahkan saiz dan sebagainya, anda boleh PM/Whatsapp abam, admin gambiremas.net 011-5504 5653(Wan). InshaAllah abam akan cuba beri consultation yang terbaik.

” Gambir Emas Mengharmonikan Rumah Tangga”.

Admin gambiremas.net,

Gambir Emas

Wan (011-5504 5653)

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

GE Performance Oil Rahsia Ayah-Ayah

Ge Performance Oil merupakan salah satu lagi keluaran syarikat OAR Teguh yang dapat membantu ayah-ayah di luar sana untuk sentiasa bersemangat dan bertenaga dengan senjata yang “Power” untuk menceriakan isteri / isteri-isteri mereka. Minyak yang pertama kalinya menggabungkan khasiat daripada 3 haiwan yang secara tradisional memang sudah terkenal untuk menyihatkan dan menguatkan zakar ketika bersama pasangan. Kalau biasa kita jumpa minyak lintah je kan? Haa, ni kami gabungkan kan sekali 3 ramuan ni. Memang padu.

Hah tak payah dah susah-susah lepas nie korang nak pergi cari sendiri lintah, pergi gurun timur tengah nak tangkap dhab (biawak padang pasir) untuk pergi buat minyak urut. Kami di Oar Teguh dah sediakan untuk anda. Jangan risau ye. Sebelum saya cerita lebih lanjut tentang khasiat Ge Performance Oil nie. Saya nak anda semua faham yang apa jua ubat-ubatan ataupun produk di luar sana tidak mampu untuk memberikan kesan untuk jangka masa panjang atau bahasa mudahnya kekal.

Secara ringkasnya fungsi utama GE Performance Oil ini adalah untuk  menambahkan saiz zakar seperti yang anda impikan. Haa, pasti anda nak tahu macam mana GE Oil ni boleh buat ‘senjata’ anda besar? Magik kan? GE Oil ni dapat membantu menambah saiz ‘batang’ anda melalui urutan. Haa, cepat2 pm Wan, 011-5504 5653 untuk tahu secara ekslusif cara urutan untuk besarkan ‘barang’ anda. Ekslusif untuk pelanggan Wan sahaja ya.

Ok, kita sambung. Ramuan GE Oil, dah padu dan superb. Ekstrak lintah dan ikan belacak bhaii. Jadi cara urutan pun kena betul supaya impian anda tercapai. InshaAllah, dengan cara urutan yang betul, ia dapat melancarkan peredaran darah sekitar zakar anda. Haa, bila darah lancar, urat dan pembuluh darah sekitar zakar pun sihat. Kalau anda nak tahu, zakar kita ni terbina daripada tisu-tisu dan salur-salur darah kecil. Jadi, untuk besarkan zakar, kita perlu konsisten urut zakar kita dan ia sekaligus membesarkan tisu dan melancarkan pembuluh darah di sekitar zakar.

Bahasa mudahnya umpama kita pergi gym. Kalau nak bina otot badan kita perlu konsisten buat workout kan supaya muscle cepat membesar. Sama juga macam zakar, HaHa tapi x kan la kena pergi gym workout zakar kan. Jadi, kita workout dengan cara mengurut zakar. InshaAllah, jika anda konsisten anda sendiri boleh lihat perbezaannya sendiri.

Persoalan biasa yang ditanya, kekal ke saiz tu? Ayah2 dan abam2, jujur saya katakan saiz tu tidak kekal. Bila anda dapat saiz yang anda nak, dan anda berhenti urut, saiz tersebut akan perlahan-lahan kembali bentuk asal. Ingat x, tadi saya kata umpama pergi gym. Kalau dah lama tinggal gym, jangan harap la muscle nak besar je kan. Kata pun cara tradisional memang x kekal.. Kalau anda nak kekal boleh la buat pembedahan.. Opps, ada ke? Hee

GE Performance Oil ni juga telah mendapat lulusan KKM dengan no pendaftaran NOT170301565K. Jadi, selamat digunakan tanpa was-was dan ragu-ragu. GE Oil ini juga boleh digunakan sebagai ‘maintenance’ untuk zakar anda supaya sentiasa sihat. Apa maksud ‘maintenace’ di sini? Boleh kata servis la. Sekali sekala zakar anda perlukan penjagaan. atau anda x pernah ambil kisah tentang kesihatan dan performance zakar? Sekali sekala kita perlu urut zakar kita supaya dapat menguatkan otot zakar dan secara tak langsung anda akan rasa lebih sedap bila digunakan.

Saya cadangkan sebaiknya untuk setiap ayah2 atau abam2 mempunyai 1 botol GE Performance Oil ni di rumah. Kalau bukan untuk tambah saiz, boleh digunakan sebagai penjagaan dan kesihatan zakar. Mudah sahaja cara pakai. Cuma pakai 2-3 kali seminggu dan urut sikit paling cepat 2 minit. InshaAllah dengan khasiat yang ada pada GE Performance Oil dapat menambah ketegangan dan kekerasan pada zakar anda.

Orait kepada ayah-ayah diluar sana, jom dapatkan Ge performance oil sekarang!. Hubungi saya wan 011 5504 5653 untuk mendapatkannya. Inshaa Allah cara urutan juga akan disediakan bersama produk. Inshaa Allah semoga bermanfaat untuk anda semua. Kalau bukan kita yang berusaha untuk mengharmonikan rumah tangga, siapa lagi?

Admin
gambiremas.net
0
11 5504 5653 (Wan)

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Gambir Emas Melaka : Wan, 011-5504 5653

Gambir Emas Melaka : Berita baik untuk warga bandar Melaka dan sekitarnya seperti Bukit Rambai dan Bukit Katil. Lain-lain kawasan Melaka, roger je Wan. Kita deal sampai jadi. Kini anda boleh mendapatkan gambir emas yang original dari agen sah kami , Gambir Emas Melaka. Hubungi Wan di talian 011-5504 5653. InsyaAllah team kami boleh hantar terus kepada anda.

Anda yang tertanya-tanya berapa harga sebenar gambir emas ye? Harga sebenar gambir emas yang adalah RM 89.90.  Tetapi HQ sangat bertimbang rasa dengan memberikan 10% diskaun untuk gambir emas jika anda membeli dengan stokis dan agen sah gambir emas kami.  Sila berhati-hati dengan produk gambir emas yang dijual dengan harga yang tersangat rendah. Kami tidak bertangggungjawab atas sebarang masalah yang terjadi atas kelalaian anda.

Kami ada mendapat beberapa aduan, pelanggan beli produk di Lazada, harga memang rendah, tapi bila pelanggan pakai x jadi , cari kami tanya cara pakai macam mana. Sedangkan kami pun x pasti asal usul produk yang harga rendah tu macam mana, kalau kita ajar cara pakai yang betul pun, ada kemungkinan x jadi juga atau yang lebih parah ada kesan sampingan di kemudian hari.

Apa2pun , anda sebagai pelanggan lebih bijak memilih. Pastikan produk gambir emas ada hologram dan barcode untuk memastikan keasliannya. Bagi penduduk sekitar Melaka, anda boleh beli terus dengan agen sah kami gambir emas Melaka, Wan 011-5504 5653

 

Harini abam nak kongsikan 5 Tips Mudah Membentuk Keluarga Bahagia. Abam yakin kita semua inginkan keluarga bahagia sakinah, mawadah wa rahmah kan. Jom amalkan :

  1. Setiap hari pulang dengan senyum dan bersemangat. Apabila suami tersenyum, isteri dan anak-anak akan bahagia dan rahmat Tuhan akan turun. Senyumlah apabila sampai ke rumah.
  2. Selalu melakukan aktiviti kekeluargaan bersama seperti makan bersama, keluar berdua-duaan, beriadah dan mandi bersama.
  3. Jangan memberi rezeki atau makanan yang tidak halal atau di ragui kehalalannya kerana bermula makanan akan membentuk air mani dan melahirkan zuriat yang seterusnya.
  4. Suami jangan terlalu fokus kepada dunia luar sehingga mengabaikan keluarga dan isteri.
  5. Jom amalkan doa kebahagiaan rumah tangga.

    رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا

    (Rabbana hablana min azwajina wa dzurriyyatina qurrata a’yun waj’alna lilmuttaqina imama)

    Artinya: “Wahai Rabb kami, anugerahkanlah kepada kami istri-istri kami dan keturunan kami sebagai penyenang hati (kami), dan jadikanlah kami imam bagi orang-orang yang bertakwa.” Lihat Al Quran surat Al Furqan:74.

Hubungi gambir emas Melaka, 011-5504 5653 (Wan) untuk merealisasikan impian anda. Jangan ego dan puas sorang je bro. Nanti wife merajuk lama susah pulak. ✌✌✌.

Jika anda ada sebarang pertanyaan berkaitan gambir emas , nak jadi agen atau ingin tahunproduk yang berkaitan untuk menambahkan saiz dan sebagainya, anda boleh PM/Whatsapp abam, admin gambiremas.net 011-5504 5653(Wan). InshaAllah abam akan cuba beri consultation yang terbaik.

” Gambir Emas Mengharmonikan Rumah Tangga”.

Admin gambiremas.net,

Gambir Emas

Wan (011-5504 5653)

 

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂
1 2 3 4
Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00