Archive

Category Archives for "gambir emas"

Gambir Emas Tiruan: Sila Periksa Produk Anda

Gambir Emas Tiruan ataupun gambir emas fake ini pernah dilaporkan pada satu ketika dahulu oleh seorang pelanggan saya. Botolnya sebiji dengan botol original, mungkin warna botol agak berbeza, namun yang pastinya, isi gel itu berketul-ketul. Saya tak pasti apa yang diletakkan dalam botol tersebut. Tapi isi  gambir emas yang orginal tak berketul-ketul seperti itu. Dia bagitahu saya, waktu dia pakai tu memang tak rasa apa2. Sejuk pun tidak, panas pun tidak. Saya pelik, biasa kalau pakai mesti akan ada sensasi dingin macam tu. Dan kalau pakai terlebih dos boleh jadi panas. Saya pun tanya lah dia, dia ada simpan lagi ke kotak nya? Dia cakap dah buang dah hari tu. Saya pun minta dia tunjukkan botol yang sekarang ini yang dia syak tiruan tersebut.

Ternyata memang betul Gambir Emas Tiruan sebab isinya pun dah semacam saya tengok. Boleh pulak berketul-ketul macam gel yang tak sempat larut. Saya tanya dia, dia beli dekat mana produk nie. Dia cakap dia beli dekat kuching kalau tak silap. So takpe, bagi saya yang penting takde kesan-kesan mudharat lah yang dia dapat macam tiba-tiba gatal dan sebagainya. Alhamdulillah. Saya pun tunjuk lah kat dia botol gambir emas yang original. Memang berbeza isi dalamnya. Customer saya nie pun cakap ok lah saya ambil dengan abang. Dia risau, takut-takut saya jual yang fake punya.

Gambir Emas Tiruan memang membuatkan customer jadi takut nak membeli, pulak tu penjual-penjual GE tiruan ini buang harga. Habis saya yang kene follow harga market ini jadi serba salaha bila customer tanya, kenapa ya saya tengok kat sini harga jual lagi murah. Nak je saya cakap, abang beli je lah kat tempat harga murah tu. Tapi tak sampai hati pulak nk cakap. Ye la mungkin memang betul-betul dia tak tahu. Jadi saya selaku penjual kene la explain. Kerana kami yang direct dengan HQ ini memang akan dipantau dari masa ke masa supaya tidak ada dalam kalangan kami yang melanggar peraturan yang ditetapkan oleh HQ.

Ayuh lah kita sama-sama menyokong produk Gambir Emas Original dan menolak sekeras-kerasnya Gambir Emas Tiruan untuk mengelakkan apa-apa side effect yang tidak diingini. Untuk mendapatkan GE original, boleh lah hubungi saya atau terus membuat pembelian di https://istanakhalifah.com

Admin

Gambir Emas 2019 (Terbaru) SMS 011-5504 5653 (Wan)

Gambir Emas Akan Memulakan Perjalan Baru Yang Lebih Bermakna Pada Kali Ini.

Gambir Emas 2019 atau GE Mungkin jenama yang sudah biasa didengari. Gambir Emas atau nama popularnya G.E sudah lama bertapak di Malaysia. Produk ini merupakan produk yang menjadi fenomena kepada ayah-ayah di luar sana untuk performance di atas katil. Ramai tercari-cari produk ini atas rekomen daripada kawan-kawan yang sudah berpuas hati dengan hasil yang mereka dapat ketika menggunakan gambir emas. Secara asasnya produk ini telah terjual beratus-ratus ribu unit sejak dilancarkan. Saya merupakan antara pengguna terawal dan juga stokis berdaftar yang menjual G.E secara sah di seluruh negara.

Klik Sini Untuk Whatapps Saya Terus!

Bagi yang ingin mendapatkan Gambir Emas 2019 (terbaru) anda boleh lah sms/whatapps saya di talian 011 5504 5653. walaubagaimanapun, jika anda lebih selesa berbual melalui telefon, tidak mengapa anda disarankan untuk whatapps saya dahulu untuk kita buat temujanji telefon. Sebab saya takut kadang-kadang saya sedang memandu atau sedang melakukan tugasan lain menyebabkan saya tidak dapat menjawab panggilan anda tersebut. Ramai yang menghubungi saya sebelum ini untuk bertanyakan beberapa perkara berkenaan gambir emas. Inshaa Allah saya akan cuba sebaik mungkin untuk menerangkan serba sedikit ilmu yang ada berdasarkan pengalaman saya dan juga hasil bacaan saya. Teruskan membaca posting ini, mana tahu ia dapat merungkaikan persoalan anda.

Gambir Emas 2019 (terbaru) ini sudah mendapat kelulusan KKM dan juga MAL. Bagi mereka yang belum tahu apa pentingnya sijil kelulusan ini dan  mengapa ia diwajibkan kepada semua pengeluar produk di Malaysia. Yang pertama ialah ia untuk memastikan bahan yang digunakan dalam sesuatu produk selamat digunakan dalam tempoh masa yang panjang dan selamat digunakan kerana piawai bahan tersebut telah di semak oleh pihak biro KKM. Yang kedua ialah untuk memastikan tidak ada bahan kimia yang berbahaya dan dadah yang berbahaya yang boleh menyebabkan kanser. Dan yang ketiga ialah ubat-ubatan tradisional dipastikan berkualiti dan selamat di mana paras bahan mikrob, logam berat, merkuri dan plumbum adalah pada tahap yang dibenarkan.

Gambir Emas 2019 info KKM

Isi Kandungan Yang Terdapat Dalam Gambir Emas 2019

Isi kandungan gambir emas masih sama tiada bertukar sejak daripada dahulu. Anda boleh merujuk semula di post saya di :Isi Kandungan Gambir Emas . Bahan asas yang digunakan dalam penghasilan produk GE ini ialah terdiri daripada beberapa bahan semula jadi yang sememangnya terkenal dengan khasiat yang terdapat di dalamnya.

Gambir Sarawak:

Gambir sarawak ialah nama pohon yang terdapat di kawasan hutan terutamanya di sarawak. Gambir sarawak atau nama saintifiknya Uncaria Gambir diproses dan di ambil ektrak nya untuk menghasilkan produk GE ini.

Minyak Zaitun:

Gambir Emas 2019 (terbaru) ini masih lagi mengekalkan khasiat minyak zaitun dalam pemprosesan produk. Minyak zaitun

Ekstrak Lintah:

Ekstrak lintah ini mempunyai khasiat untuk membantu melancarkan peredaran darah di sekitar kawasan zakar. Apabila darah di kawasan itu lancar inshaa Allah ia mampu menjadikan zakar lebih keras sewaktu ereksi.

Ini merupakan 3 bahan utama yang terapat dalam penghasilan GE ini. Adapun terdapat juga bahan-bahan lain yang mempunyai fungsinya masing-masing digunakan dalam penghasilan produk ini saya tidak ceritakan dalam pos kali ini. Bahan-bahan lain tersebut antaranya membantu dalam proses penghasilan produk ini dari sudut melarutkan bahan-bahan utama dan juga memberikan bau kepada gel ini.

Cara Guna Gambir Emas 2019.

Cara guna gambir emas 2019 (terbaru) ini sama sahaja dengan yang dahulu. Anda boleh merujuk kepada posting saya disini Cara Guna Gambir Emas. Secara ringkasnya, terdapat 2 method untuk anda guna GE ini. Ia tergantung kepada matlamat yang ingin anda capai.

Untuk Mengatasi Ejakulasi Pra-matang.

Ini adalah tujuan kebanyakkan pengguna yang ingin menggunakan produk G.E ini. Seperti yang anda semua sedia maklum, gambir merupakan salah satu herba yang digunakan untk membantu ayah-ayah dalam mengatasi ejakulasi pra-matang. Gambir itu sendiri dalam memberikan sensasi dingin yang mana dapat mengurangkan rasa ngilu sewaktu bersama. Jika rasa ngilu itu dapat dikurangkan (tidak kebas secara total) anda masih lagi boleh menikmati dayungan disamping mengawal ejakulasi anda. Gambir Emas 2019 (terbaru) ini inshaa Allah dapat mengembalikan semula memori anda di malam pertama.

Untuk menambahkan saiz zakar

Baik untuk tujuan ini, jarang lah saya jumpa kerana rata-rata dan berpuas hati dengan saiz yang dimiliki sekarang. Namun ada, bukannya tiada. Saya mempunyai seorang pelanggan yang menggunakan gambir emas untuk tujuan menambahkan saiz alat perang nya. Alhamdulillah beliau nampak kesannya seawal botol pertama habis. Saya tak pasti sama ada ia adalah placebo effect ataupun ia memang betul berkesan sebab saya tak ukur lah pakai tali tape atau pembaris. Dari sudut kefahaman saya, zakar merupakan segumpulan urat-urat yang membentuknya.

Penggunaan gambir emas 2019 (terbaru) ini dapat membantu dalam melancarkan peredaran darah. Untuk kesan yang lebih signifikant bagi tujuan tambah saiz ini, urutan di kawasan zakar perlu dilakukan. Ia seperti kita pergi gym. Kita buat exercise untuk tambah otot. Otot akan mengembang. Analogi urutan zakar yang saya maksudkan untuk menambah saiz adalah sebegitu.

Dan tambahan saiz ini bagi saya sifatnya tidak kekal. Mungkin dia akan bertahan beberapa ketika dan jika kita tidak mengamalkan urutan, mungkin dia akan kembali kepada saiz yang asal. Dan setiap manusia mempunyai sistem badan yang kompleks (tidak sama antara kita dan orang lain) serta mempunyai limitasi yang sendiri. Hasilnya akan berbeza mengikut individu masing-masing.

Saya sarankan, jika anda memang betul-betul ingin menambah size, boleh gunakan gambir emas ini sekali dengan pam zakar. Anda boleh beli pam zakar di kedai-kedai online. Bathmate merupakan antara jenama pengeluar yang terkenal.

 

Gambir Emas 2019 (terbaru) cetus peluang perniagaan.

Sejak dari tahun 2016 lagi, permintaan yang amat banyak dan berulang bagi produk gambir emas ini. Walaupun banyak produk-produk lelaki lain muncul, G.E tetap menjadi buah mulut dalam kalangan ayah-ayah di luar sana untuk beraksi. Jika anda mempunyai semangat berniaga yang kuat serta mempunyai minat untuk menjadi ejen bagi produk GE ini. Jangan segan silu untuk menghubungi saya.

Inshaa Allah saya boleh bagi details bagaimana caranya anda boleh bermula. Anda hanya perlu whatapps 011-5504 5653. Saya dalam rangka menyediakan plan bagi ejen-ejen baru mahupun yang sudah pernah berniaga untuk berjaya dalam bisnes ini. Rewards serta hadiah bulanan akan diberikan kepada ejen yang mencapai target restock dan jualan.

Berada bersama dalam team Istana Khalifah inshaa Allah sedikit sebanyak dapat membantu meningkatkan sumber kewangan anda. Ilmu-ilmu marketing dan bisnes serta “career path” yang jelas bakal dikongsikan untuk ejen-ejen yang bernaung dibawah kami. Mana tahu satu hari nanti kita akan jadi rakan partner bisnes yang sama-sama berjaya. Tiada istilah saya yang mula dahulu maka saya tahu semuanya. Anda juga boleh jadi lebih hebat daripada saya!

Gambir Emas 2019 (terbaru) ini inshaa Allah dapat memberi manfaat kepada semua. Jika anda ada sebarang persoalan berkenaan produk ini, boleh terus sms/whatapps saya di 011-5504 5653.

Klik Sini Untuk Whatapps Saya Terus!

Gambir Emas Batu Pahat, BP Call Wan 011-5504 5653

Gambir Emas Batu Pahat, Johor : Assalamualaikum/hai2 ayah2 warga BP, Batu Pahat. Kini ayah2 boleh memiliki gambir emas dengan cepat dan terus sampai ke tangan anda. Gambir emas dengan formulasi baru Ekstrak Ginseng memberikan lebih khasiat dan performance yang sama kualitinya mantap. Jika ayah2 berminat untuk mendapatkan gambir emas ginseng ini dengan segera, boleh hubungi saya terus Wan 011-5504 5653. InshaAllah kita deal bagi jadi dan ngam, jumpa tengah2 ke dan agent akan hantarkan produk viral ini yang menjadi bualan ayah2 di sana. Belum cuba belum tahu.

Alhamdulillah, produk gambir emas memasuki tahun ke 3 dan permintaannya semakin meningkat. Gambir emas sudah dikenali ayah2 dan menjadi bualan serta keberkesannyan menjadikan ayah2 repeat order.

Ayah2 tidak perlu risau, agent gambir emas Batu Pahat ini adalah agent yang sah. Agent yang dilantik oleh pengedar yang sah dari HQ. Jika ayah2 ada sebarang persoalan, kemusykilan atau inginkan maklumat lanjut , boleh terus hubungi kami. InshaAllah kami akan sedaya upaya memberikan penerangan berkaitan produk. Nak tanya cara pakai pun boleh. X ada masalah. Moga produk gambir emas ginseng ini memberikan manfaat kepada ayah2 dan  mengembalikan senyuman isteri2. Oklah, khas untuk ayah2 pembaca website istanakhalifah.com, admin nak kongsikan beberapa tips teknik lambat pancut ya.

Yang pertama, kerapkan hubungan seks bersama wife ayah2. Bila hubungan seks selalu berlaku, ia boleh mengurangkan rasa sensitif pada zakar ayah2. Kalau ayah2 nak tahu, masalah cepat pancut berlaku disebabkan oleh zakar ayah2 tidak dapat menahan rasa sensitif dan ngilu , jadi secara tidak langsung menyebabkan ejakulasi pramtang.

Tips yang kedua ialah lakukan teknik Stop And Go.. Bila ayah2 rasa nak terkeluar, ayah2 perlu hentikan segala pergerakkan  mendayung dalam faraj isteri.. Ayah2, boleh cabut keluar zakar, dan biarkan perasaan ayah2 kembali tenang dan rassa ingin klimaks reda. dan Ayah2 boleh mulakan semula rangsangan terhadap zakar.

Tip yang ketiga ayah2 menggunakan gel gambir emas yang boleh didapati dari agen gambir emas batu pahat kami, Wan 011-5504 5653. InshaAllah gambir emas ni membuatkan ayah2 mendayung lebih lama. Basically gambir emas ni berfungsi untuk mengurangkan rasa ngilu. Bila pakai dengan dos yg sesuai, akan rasa dingin2 macam tu. Jadi bila rasa ngilu kurang, kita jadi rasa lambat pancut. Tapi ayah2 tetap kena control ya, jangan main teran.

Macam mana ayah2, dah bersedia untuk mencuba gambir emas?  Ingat gambir emas, call terus gambir emas batu pahat untuk hantar terus di sekitar kawasan anda.

InshaAllah, moga usaha kecil ayah2 dengan gambir emas berhasil.

”Gambir Emas menceriakan hubungan ayah2”

Admin,

istanakhalifah.com

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Gambir Emas Kajang Call Wan 011-5504 5653

Gambir Emas Kajang – Assalamualaikum/Hi. Khas untuk ayah2 warga Kajang-Bangi dan sekitarnya. Kini anda boleh mendapatkan gambir emas yang original dari agen sah kami Wan 011-5504 5653. InshaAllah, agent boleh hantar terus kepada ayah2. Apa2 roger je. Lain2 kawasan sekitar seperti Putrajaya, Serdang boleh diusahakan. Jangan segan2. Benda boleh bincang .

Berapa harga gambir emas ni? Harga sebenar RM 90. Untuk dapatkan diskaun 10% hantarkan kod GE 18 dan ayah2 akan mendapat harga promosi serta free delivery. Terbaik.. Free delivery @ COD tau. Mana nak dapat. Minyak petrol pun harga banyak naik dari turun..haha..
Ni abam nak share, macam mana gambir emas ni bantu untuk tahan lama ketika bersama? Bagi yang x tahu, orang zaman dulu guna gambir sahaja untuk tahan lama. Kena bancuh sendiri. Kalau silap bancuh, mahu panas, siap orang rumah pun boleh rasa.

Kenapa gambir? Basically, gambir ni bila pakai dapatkan mengurangkan rasa ngilu. Jadi bila rasa ngilu kurang akan menyebabkan kita rasa lambat pancut. Pengawalan pernafasan dan minda juga memainkan peranan. Kalau dah pakai gambir, tapi x control dan main teran je, x jadi juga. keluar awal. Apa lagi, dengan teknologi sekarang, x yah dah bancuh2 gambir. Guna je gambir emas. Boleh dapatkan dengan gambir emas Kajang , Wan 011-5504 5653

Gambir Emas ni dalam bentuk GEL dan sedia untuk di pakai. Ia tidak panas, tidak melekit, tidak berlendir dan tidak menyebabkan pasangan berasa kebas seperti mana anda guna gambir sarawak yang silap bancuh atau produk-produk kebas lain. Bila pakai Gambir Emas ni anda akan merasa dingin2 dan gel ini membantu melancarkan perjalanan darah anda! InshaAllah, bagi mereka jenis pancut awal bakal mampu bertahan antara 20 minit – 60 minit!.

Apapun ni adalah ikhtiar kita. Moga ayah2 mendapat manfaat dari Gambir Emas. Apa lagi ayah2 yang berada di sekitar Kajang, Bangi , Serdang boleh dapatkan terus dari Gambir Emas Kajang, Wan 011-5504 5653. Save terus no ni. InshaAllah Wan akan consult serta sedia membantu anda. Cara pakai juga di sediakan.

Kalau ayah2, nak lebih keras dan umph, boleh juga dapatkan kopi ginseng emas. Details boleh baca DISINI

Moga ayah2, berpuas hati dengan produk keluaran Bumiputera ini. InshaAllah.

 

Admin istanakhalifah.com,Wan, 011-5504 5653

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Gambir Emas Putrajaya :Call Akmal: 011-5504 5653

Gambir Emas Putrajaya: Assalamualaikum warga Putrajaya, Seri Kembangan, Sg Besi, Bukit Jalil, Puchong  dan kawasan sekitarnya. Kini, ayah2 boleh mendapatkan gambir emas yang original dari agen sah kami secara COD, Akmal 011-5504 5653. InshaAllah, bro Akmal boleh hantar terus kepada ayah2.  Apa2, just roger atau WhatsApp je. Sehingga kini hampir masuk tahun ke-2 gambir emas  berada di pasaran. Alhamdulillah, gambir emas telah membantu ramai ayah2 dengan membahagiakan rumah tangga mereka. Kami juga menerima banyak feedback dan respon positif . Tidak kurang juga ramai yang telah ‘repeat’ order sebagai tanda berpuas hati dengan keberkesanan produk. COD gambir emas Putrajaya.

 

Apa2pun ini adalah sebahagian kecil usaha ayah2 untuk membuat isteri tersenyum lebar. Walaubagaimanapun, kami juga menerima segelintir respons yang mengatakan tidak berkesan. Sejujurnya, kami tidak dapat memberikan jaminan sepenuhnya bahawa gambir emas ini sesuai untuk semua. Seperti yang sedia maklum, tubuh badan manusia begitu kompleks. Jadi agak mustahil, untuk satu produk ini serasi dengan semua orang. Yang penting ayah2, cuba dulu. Kalau x cuba, kita x tahu. Saya doakan moga, gambir emas serasi dengan ayah2. Pastikan beli gambir emas yang original dari agen2 yang sah seperti gambir emas Putrajaya, bro Akmal 011-5504 5653.

Antara soalan yang biasa ditanya, lepas pakai gambir emas ni kena basuh dulu ke? Jawapanyya, bagi saya mudah je. Saya sarankan basuh dulu sebelum bersama. Tapi pastikan ayah2 tunggu dulu selama 45 minit macam tu sebelum basuh. Tapi sebenarnya, ‘basuh’ dulu ni adalah pilihan. Kalau ayah2 tak nak basuh dulu pun boleh. Tapi untuk jaga kebersihan seeloknya basuh dulu sebelum bersama. Tapi, kalau ayah2 nak ORAL memang wajib basuh ya.

Mari abam kongsikan beberapa testimoni gambir emas, tanda pelanggan berpuas hati. Ada yang boleh 3, 4 pusingan, yang 40 minit tu pun ada bro.. Memang Terbaik!!!.

 

Macam mana ayah2, dah bersedia untuk mencuba gambir emas? Khas untuk pelanggan gambiremas.net , abam akan bagi diskaun 10%. Hubungi terus bro Akmal, 011-5504 5653 untuk dapatkan gambir emas anda. Ingat gambir emas, call terus gambir emas putrajaya untuk hantar terus di sekitar kawasan anda.

COD gambir emas sg besi, gambir emas seri kembangan, gambir emas bukit jalil call bro Akmal, 011-5504 5653

InshaAllah, moga usaha kecil ayah2 dengan gambir emas berhasil.

”Gambir Emas menceriakan hubungan ayah2”

Admin,

istanakhalifah.com

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Gambir Emas Langkawi, Call Saya Adi, 019-576 5475

Gambir Emas Langkawi : Assalamualaikum ayah2 warga Langkawi, Kedah. Kini anda boleh mendapatkan gambir emas yang original dari agen sah kami, Adi 019-576 5475. Kini gambir emas berwajah baru, dengan ramuan tambahan ekstrak ginseng di dalamnya. Dapatkan diskaun 10% dengan hantarkan kod GE 17 ke 019-576 5475. Ada yang tanya, boleh tak nak COD? Jangan risau ayah2, apa2 roger je bro Adi. Kita deal bagi ngam untuk ayah2 dapat terus gambir emas ini. InshaAllah, bro Adi akan hantar terus kepada anda. Yang paling best, FREE Consultation, siap ajar cara guna. Ayah2 tanya ja apa2 soalan, inshaAllah kita akan beri yang terbaik. Moga ikhtiar ayah2 dengan gambir emas menjadi.

 

Kami tahu ramai ayah-ayah di Langkawi mempunyai masalah untuk mendapatkan gambir emas. Dengan adanya Gambir Emas Langkawi ini, ayah-ayah tak perlu risau barang pos tak sampai ke, kene tipu bayar duit tak dapat barang ke sebab ayah-ayah abang-abang dah boleh COD je dengan bro Adi. Call dan wassap je di no 019-576 5475. Ye lah sekarang ni bukan boleh kira sangat, ada segelintir nak dapatkan duit dengan cepat sampai sanggup tipu duit orang. Inshaa Allah team gambiremas.net tidak sebegitu cewahhh :).

Apa-apa pun, gambir emas sudah lebih 2 tahun bertapak dalam pasaran di Malaysia. Sudah begitu ramai  ayah-ayah yang berpuas hati dengan performance gambir emas ini. Gambir emas Langkawi oleh Bro Adi kini hadir untuk membantu lebih ramai abang-abang dan ayah-ayah untuk perform ketika bersama!

Ni abam nak beritahu, ada satu lagi produk yang bila bergabung dengan Gambir emas jadi padu dan meletop. Iaitu Kopi Ginseng Emas.  Haa, lebih keras dan padat bro !!!. Macam mana cara minum kopi ni? Senang sangat bro. Kopi 3 in 1 macam kopi-kopi biasa di luar sana. Minum pada waktu petang, seeloknya 4 jam sebelum bersama. Dan ayah2 akan rasa kesannya.. Mesti x percaya. Lepastu pakai juga gambir emas. Meletop kebabom tahan lama. InshaAllah, saya doakan ayah2 serasi dengan produk gambir emas ini. Ini adalah sebahagian ikhtiar ayah2 untuk kebahagian rumah tangga.

 

Oklah ayah2 khususnya di kawasan Langkawi, yang nak try gambir emas atau kopi ginseng emas ni boleh roger Bro Adi, 019-576 5475. Nak extra diskaun?? Hantarkan kod GE 17 dan whatsapp terus Bro Adi ( Gambir Emas Langkawi). Moga ayah2, berpuas hati dengan produk keluaran Bumiputera ini. InshaAllah.

Admin istanakhalifah.com,

Wan, 011-5504 5653

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Gambir Emas Shah Alam : Call saya Wan, 011-5504 5653

Gambir Emas Shah Alam: Alhamdulillah kini pada bakal pengguna gambir emas dan pengguna setia gambir emas yang berada di sekitar Shah Alam,  anda boleh mendapatkan gambir  emas dengan hubungi saya Wan di nombor 011-5504 5653. Gunakan gambir emas tanpa was-was. Untuk mengalakkan sebarang kemungkinan yang memudaratkan, perlu untuk anda sahkan yang gambir emas yang anda beli merupakan gambir emas yang original. Jika terdapat mana-mana penjual yang menjualnya dengan harga yang murah, cuba selidik terlebih dahulu kerana kemungkinan besar produk itu adalah produk tiruan. Gambir emas yang original mempunyai sticker hologram dan mempunyai kod bernombor.

 

Sepanjang pengalaman saya menjual gambir emas, rata-rata pelanggan saya tiada masalah berkaitan saiz zakar, tapi mereka ingin tingkatkan performance. Kalau sebelum ni 5-10 minit pun dah terpancut, dan mereka iktiar dengan gambir emas , kesannya Alhamdulillah, paling cepat 20 minit dan ada yang boleh sampai lebih 45 minit. Itupun ‘wife’ dah tak larat. Kesan ni bergantung pada individu. Hee, ini penangan gambir emas. Barulah anda boleh mencuba kelainan pelbagai posisi ketika bersama seperti doggy style dan sebagainya . Anda nak try x gambir emas? Kalau anda tinggal di sekitar Shah Alam, boleh dapatkan dengan Gambir Emas Shah Alam, Wan, 011-5504 5653. dan kami akan hantar terus kepada anda.

Bagi anda yang mempunyai masalah kesihatan kecing manis dan darah tinggi, anda digalakkan mendapatkan nasihat doktor sebelum mencuba gambir emas. Ini kerana gambir emas tidak sesuai dan mungkin kurang berkesan kepada penghidap kencing manis atau darah tinggi. Tapi jika anda ingin mencuba, tiasa masalah. Yang penting kita ikhtiar dan usaha. Oklah, apa2 pun jom bahagiakan hubungan suami isteri dan inshaAllah pasti wife anda tersenyum lebar dan puas :D. Anda boleh dapatkan gambir Emas dengan Gambir Emas Shah Alam, Wan di nombor 011-5504 5653.

Orait jika anda ingin menjana pendapatan tambahan dengan menjalankan perniagaan online mahupun offline dengan menjadi agent gambir emas agen Gambir Emas Shah Alam, anda boleh hubungi saya Wan 011-5504 5653 atau layari website kami https://istanakhalifah.com Kami memerlukan mereka yang sanggup berusaha keras sehingga berjaya untuk menjadi agent bersama kami. Inshaa Allah support akan diberikan untuk anda berjaya dalam perniagaan gambir emas ini.

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Kesan Sampingan Gambir Emas Jika Anda Tersalah Guna

Kesan Sampingan Gambir Emas – Alhamdulillah, sehingga hari ini gambir emas telah dapat membantu lebih ramai ayah2 diluar sana. Moga hubungan rumah tangga anda lebih harmoni. Bagi bakal pengguna gambir emas, yang sedang mencari info2 gambir emas, anda pengguna yang BIJAK. Pertama sekali, beli produk gambir emas yang ORIGINAL dari agen2 dan pengedar yang sah. Jangan terpengaruh dengan produk yang dijual dengan harga yang lebih rendah, anda lebih bijak memilih dan menilai.

 

Sebelum membeli, anda pasti ingin tahu kesan sampingan gambir emas ni kan? Biasanya rata-rata customer gambir emas ni akan rasa #TahanLama . Boleh sampai sakit pinggang weyh. 45minit sampai 1 jam masih steady lagi. Tapi kesan ini subjektif tau. Pendek kata, gambir emas ini inshaAllah boleh improvekan masa korang. Kalau biasa 5 minit dah keluar, dengan gambir emas boleh dapat 10-15 minit macam tu.Lain orang, lain kesannya. Oklah ini kesan sampingan yang positif.

Kesan sampingan gambir emas yang seterusnya adalah ??? . Setakat ini, kami tidak ada menerima sebarang aduan dari customer. Gambir emas ini telah diuji dan dikaji dalam makmal untuk menguji samada ada bahan-bahan yang terlarang ataupun tidak. Tuan boleh check gambar di bawah:

Cuma ada juga segelintir yang mengadu kena gatal2. Tapi bila kita selidik, rupanya dia tidak bersihkan dahulu zakar sebelum pakai gambir emas. Jadi, pastikan anda basuh bersih zakar dan keringkan sebelum pakai gambir emas ni tau.

Kesan sampingan gambir emas yang lain adalah radang kulit dan pedih. Haa, anda akan rasa pedih bila anda pakai gambir emas selepas bercukur.  Jadi cara penggunaan kena betul ya. Kesimpulannya jangan pakai gambir emas selepas bercukur atau anda tidak bersihkan zakar anda lagi.

Ada juga pelanggan risau ada kesan sampingan gambir emas x pada isteri yang nak mengandung? Jawapan saya inshaAllah x ada. Ini ada testimoni customer wife pregnant dengan izin Allah. Cumanya basuh je zakar terlebih dahulu lepas gel dah meresap dalam kulit sebelum anda bersama.

 

Jadi, tiada masalah tentang perkara ini. Biasanya, saya akan nasihatkan pelanggan saya , selepas gel gambir emas meresap dalam 1 jam macam tu, boleh basuh zakar terlebih dahulu sebelum bersama. Untuk lebih menjaga hygiene & kebersihan. Walaupun sebenarnya , tiada masalah kalau x nak basuh pun. Itu adalah pilihan anda.

Tapi, jika anda nak ORAL, anda WAJIB basuh zakar anda. Ini kerana gambir emas, diformulasikan untuk kegunaan luaran sahaja. Jadi, kalau nak oral, memang kena basuh ya.

Oklah, setakat ini sahaja perkongsian saya mengenai gambir emas.Kalau anda nak tahu lebih detail lagi mengenai gambir emas serta tawaran menarik kami, anda boleh baca di SINI. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau nak beli gambir emas ke, boleh hubungi saya, Wan 011-5504  5653. Ada Freegift bernilai RM 20 menanti  anda.

” Gambir Emas Mengharmonikan Rumah Tangga”

Admin,

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

COD Gambir Emas KL Call Wan 011 55045653

COD Gambir Emas KL

COD Gambir Emas KL : Jika anda berada di sekitar kL  berminat  untuk membeli gambir emas, jangan segan-segan untuk menghubungi saya, Wan 011-5504 5653 untuk saya COD Gambir Emas KL terus ke tangan anda.

InshaAllah saya boleh COD di Ampang, Cheras, KLCC, Bangsar, Puchong, Sungai Besi, Seri Kembangan, Sentul, Kepong, PJ, Klang Lama, Bukit Jalil, Setiawangsa, Wangsa Maju, Segambut, Setapak, Gombak, Batu Caves, Sg Buloh & Kawasan Sekitar. Apa2 roger je, kita set sampai jadi,

Kalau ada yang masih tertanya-tanya, apa COD ni sebenarnya.

Untuk pengetahuan anda COD atau nama panjangnya Cash On Delivery bermaksud proses jual beli di mana pembeli bersetuju untuk membayar jika penjual dapat menghantar produk terus kepada pembeli dengan kadar segera.  Biasanya pembelian dengan cara COD lebih digemari kerana pembeli dapat memiliki barang dengan cepat. Ketahui details mengenai gambir emas di SINI

Sebenarnya, saya nak kongsi cerita saya sepanjang menjadi Stokis Gambir Emas dan membuat COD Gambir Emas KL ni. Menurut pengalaman saya, rata-rata customer saya ni 97% tak ada masalah serius pun berkaitan seks ni. Biasala kalau x tahan lama tu, mungkin faktor pemakanan atau gaya hidup kita yang kurang bersenam. Jadi, saya nak ucapkan tahniah kepada semua lelaki yang dah berkahwin dan telah mendapatkan gambir emas. Moga gambir emas memberi manfaat kepada anda. Alhamdulillah, setakat ini banyak respon dan testimoni positif kami terima mengenai gambir emas ni. Anda boleh baca testimoni gambir emas di SINI

InshaAllah dengan perkhidmatan COD Gambir Emas KL , Saya rasa saya dapat memberi kesedaran kepada ayah-ayah di luar sana bahawa gambir emas ni bukan ubat kuat tetapi adalah produk keperluan ayah-ayah untuk memastikan hubungan suami isteri lebih bahagia. Anda pasti mahu melihat isteri anda tersenyum puas.

Pengalaman saya COD Gambir Emas KL ini bermula pada Ogos 2016. Waktu tu saya hanya menjadi agen kecil-kecilan sahaja. Alhamdulillah, sekarang ni saya dapat menjadi Stokis Gambir Emas untuk kawasan KL dan sekitar Batu Caves. Apa rahsianya? Fokus dan rasa ingin belajar. Saya mula mengkaji kelebihan produk gambir emas ini berbanding produk lain dan saya juga mengkaji medium-medium yang perlu saya kuasai untuk strategi pemasaran. Banyak juga seminar yang saya sertai  dan pembelian e book. Semuanya tidak terkira. Sesungguhnya perjalanan masih panjang. Moga Allah berkati rezeki ini dan perluaskan pintu rezeki buat kami.

Kalau untuk newbies yang nak sertai agen gambir emas dan boleh juga buat COD Gambir Emas KL, saya sarankan korang baca tips2 di SINI dan kalau berminat nak join roger je saya, Wan 011-5504 5653. Sekarang ni, saya suka sangat kerja part time ni. Sebenarnya saya ada kerja tetap, tapi disebabkan minat bisness yang tinggi dan almaklumlah sekarang kan ekonomi yang mencekik, tu yang menguatkan untuk buat bisness gambir emas. Bila saya buat COD Gambir Emas KL ni, saya dapat jumpa banyak jenis orang pendek kata macam dapat tambah networking. Syok wei, dapat kenal ramai orang. Ada yang jual refurbished iphone, ada yang kerja bawak lori, ada yang jual sistem anti virus Kapersky, doktor pun ada tau. Haa, jangan main2. Incase, nanti bila kita ada nak perlukan apa2, boleh je contact diorang terus.  Oklah rasa dah membebel panjang sangat ni , Haa, kalau ada yang nak COD Gambir Emas KL, roger je Wan 011-5504 5653.

Renungan,

“Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib suatu kaum kecuali kaum itu sendiri yang mengubah apa apa yang pada diri mereka ”  (QS 13:11)

Admin

Gambir Emas 2019

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Gambir Emas Pasir Gudang : Call Hanif, 011- 2332 2917

Gambir Emas Pasir Gudang. Kini berita baik untuk warga Pasir Gudang, Johor. Ayah2 boleh dapatkan gambir emas yang original dari agen sah kami, Hanif di talian 011-2332 2917. InshaAllah En Hanif boleh COD gambir emas terus kepada anda terutamanya yang duduk di sekitar Bandar Seri Alam, Kota Masai, Taman Scientex dan Permas Jaya. Harga gambir emas adalah RM 90. Dapatkan 10% diskaun tawaran istemewa khas apabila membeli dengan agen2 sah kami.

Kami juga ada menjual GE Performance Oil. Bagi ayah2 yang mementingkan penjagaan dan kesihatan zakar, ayah2 boleh mendapatkan Ge performance oil ini dengan kami. Apa beza Gambir Emas dan GE Performance Oil ni?Fokus utama gambir emas adalah untuk tahan lama atau orang kita biasa panggil pancut awal. GE Performance oil pula diformulasi khas untuk menambahkan saiz zakar. Haa, mana2 ayah2 yang nak tambah saiz tu, boleh guna GE Performance Oil. Memang padu bro. Gabungan gambir emas + GE Performance Oil = Terbaik !!! Untuk maklumat lanjut berkaitan GE Performance Oil boleh baca DISINI.

Jadi apa lagi ayah2, dapatkan segera. Boleh PM harga bisik2. Bagi warga sekitar Pasir Gudang, boleh dapatkan 2 barang baik ni dengan agen Gambir Emas Pasir Gudang, Hanif 011- 2332 2917.

Oklah, ni abam nak share informasi untuk kesejahteraan rumah tangga iaitu 5 Sebab Kenapa Anda Perlu Lakukan Seks di Pagi Hari.
Ramai berpendapat ‘bersama’ di pagi hari adalah pengalaman yang menyeronokkan. Namun benarkah anggapan tersebut?

  1. Membuat ayah2 rasa bersemangat di pagi hari

Kepuasan yang ayah rasai ketika ‘bersama’ akan menjadikan ayah2 merasa bahagia dan bersemangat meneruskan aktiviti seharian.

2. Lebih Romantik & Mesra

‘Bersama’ pada waktu pagi akan menjadikan kita lebih mesra dengan pasangan dan seterusnya menjadikan hubungan lebih intim. lLagipun ia lebih bagus daripada kita tidur selepas subuh bukan?

3. ‘Balas Dendam’

Jika ayah2 pernah menolak ajakan pasangan untuk ‘bersama’ pada waktu malam disebabkan oleh keletihan Jadi di sarankan untuk..Ayah2 melakukan aksi ‘balas dendam’ di pagi hari.

4. Menjadikan Ayah2 Lebih Bertenaga dan Sihat

Ada kajian menunjukkan bahawa ‘bersama’ di pada waktu pagi dapat meningkatkan kesihatan jantung, dan secara tidak langsung menjadikan ayah2 semakin rasa bertenaga.

5. Lebih Lama

Kalau anda nak tahu, kadar testosteron seorang lelaki adalah paling tinggi pada waktu pagi Secara tidak langsung, ia menjadikan badan anda dalam keadaan yang bertenaga. Jadi, kemungkinan anda kan merasai ‘pelayaran’ yang lama dan dasyat.

TAPI.. yang ni paling best. Tips tahsia. Kalau ayah2 malas nak tunggu esok pagi, Malam tu sapu jer gambir emas, tunggu dalam sejam ke sejam setengah, x perlu tunggu waktu pagi , dengan 3 picit ‘pelayaran’ anda dengan isteri boleh sampai ke subuh tahu..herherr
Menarik x ???

Jadi berminat nak order Gambir Emas? Call je agen Gambir Emas Pasir Gudang, Hanif  011- 2332 2917.  Nanti beliau akan hantar terus kepada anda.

Jika anda ada sebarang pertanyaan berkaitan gambir emas , nak jadi agen atau ingin tahu produk yang berkaitan untuk menambahkan saiz dan sebagainya, anda boleh PM/Whatsapp abam, admin gambiremas.net 011-5504 5653(Wan). InshaAllah abam akan cuba beri consultation yang terbaik.

” Gambir Emas Mengharmonikan Rumah Tangga”.

Admin gambiremas.net,

Gambir Emas

Wan (011-5504 5653)

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂
1 2 3 4
Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00