Archive

Category Archives for "gambir emas"

Kopi PLG (Penangan Lelaki Gagah) 011 5504 5653 (wan)

Kopi PLG merupakan salah satu produk yang dipasarkan oleh syarikat Ge Herbs. Mungkin ada yang bertanya apa kelebihan kopi ini?

Bagi menjawab berkenaan kelebihan kopi ini, mari kita lihat siapa yang patut minum kopi ini. Sebab kalau kita tahu sahaja kelebihan, tapi kopi ini bukan dirumus untuk kita, buat apa kita beli kan?

Baik tuan-tuan dan abang-abang sekalian. Kopi ini sesuai untuk diminum oleh mereka yang mempunyai masalah selalu penat dan cepat rasa lesu. Kebiasaanya jika seseorang sering mengantuk ditempat kerja, lesu letih dan tidak bermaya..saya sarankan untuk mencuba kopi ini. Lihat bagaimana penangannya. Rasa letih dan selalu rasa mengantuk itu ada faktor-faktor lain penyebabnya, seperti makan telalu banyak..sehingga berlebihan. Jika perkara seperti ini berlaku, kesan kopi ini mungkin tidak dapat dirasai sepenuhnya. Kita minum kopi PLG nie berpeket-peket pun..tido juga penyudahnya nanti.

Kopi PLG ini ialah minuman suppliment yang dapat membantu untuk boost tenaga anda namun setiap orang ada limitnya masing-masing. Jadi anda jangan pula tertipu ya dengan iklan yang menyatakan minum kopi ini, boleh buat macam-macam seperti diluar jangkaan. Itu semua memerlukan akal fikiran yang logik untuk menilai. Namun kelebihan yang anda boleh perolehi dengan izin Allah apabila minum kopi ini amatlah banyak. Anda boleh lihat sendiri testimoni-testimoni mereka yang telah mencuba kopi ini.

Berikut ialah mereka yang amat-amat sesuai untuk mencuba Kopi PLG ini:

1) Orang yang kurang rasa keinginan untuk seks
2) Orang yang ingin melancarkan peredaran darah
3) Mereka yang ingin menambahkan Jumlah Sperma
4) Mereka yang ingin Meningkatkan Tenaga Dalaman.
5) Orang yang ada banyak angin dalam badan.
6) Mereka yang ingin meningkatkan kesuburan.
7) Orang yang ingin mengimbangkan hormon testosteraon.

Adakah anda termasuk dalam golongan di atas? Kalau ya saya sangat-sangat suggest kepada anda untuk mencuba Kopi ini. Feedback yang kami terima daripada mereka yang telah mencuba kopi ini amat memberangsangkan. Namun anda perlu cuba dahulu kerana setiap orang berbeza tindak balasnya.

Diatas ini adalah antara testimoni  yang pihak kami terima daripada mereka yang telah mencuba.  Ok mungking ada yang tertanya-tanya, apa isi kandungan dalam Kopi PlG nie sampai power sangat tuh. Dalam kopi ini terdapat beberapa herba yang memang terkenal dah diseluruh dunia dan diakui keberkesanannya. Jauh sekali kami meletakkan bahan-bahan terlarang seperti dadah atau apa-apa yang akan memudaratkan kesihatan anda dan memberikan kesan sampingan jangka masa panjang. Kami memilih bahan-bahan yang berkualiti tinggi untuk dirumus kedalam kopi ini. Matlamat kami ialah anda mencapai hajat yang diinginkan ketika anda membeli kopi ini daripada kami.

Apa itu guarana? Guarana ialah sejenis pokok herba yang biasa digunakan untuk membuat minuman tenaga. Jumlah kaffein yang terdapat dalam pokok guarana lebih tinggi daripada yang terdapat dalam biji kopi. Anda boleh rujuk lebih lanjut di website ini : info lanjut guarana

Tribulus pulak ialah sejenis tumbuhan daunnya seakan lalang. Saya ambil terus penerangan daripada website ini untuk rujukan anda.

” Sama seperti herba Cordyceps, Tribulus Terrestris digunakan untuk menguatkan kesihatan fungsi libido (keinginan nafsu syahwat) dalam kadar normal, menguatkan otot dan untuk kesihatan secara menyeluruh. Disebabkan kelebihannya, para atlet telah menggunakan ekstrak Tribulus Terrestris sebagai diet tambahan untuk meningkatkan tenaga, membekalkan kesihatan fungsi hormon, meningkatkan pergerakan otot dan memberikan tenaga kepada atlet semasa sesi latihan. Kajian klinikal Tribulus Terrestris juga menunjukkan herba ini mampu menambah kesihatan tekanan darah dan kadar kolesterol dalam kadar yang normal.”
sumber: http://insaan-asia.blogspot.com/2010/10/lemah-tenaga-batin-khasiat-dan-kebaikan.html

Bahan-bahan seperti ubi jaga dan tongkat ali dalam Kopi PLG ini tak perlu lah saya terangkan secara terperinci kerana memang semua dah tahu khasiatnya hehe.

Dibawah pula ialah cara-cara penyediaan kopi. Anda boleh rujuk terus gambar dibawah untuk mengetahui cara untuk membancuh kopi ini hehe. Rasanya memang padu. Ala-ala kopi radix sikit berlemak dia haha.

Bagi mereka yang ada darah tinggi, anda disarankan untuk minum separuh sachet dahulu untuk permulaan. Jika anda rasa sesuai, takde pening-pening, boleh lah minum 1 sachet terus next time!

Untuk mendapatkan kopi PLG nie mudah sahaja. Harga 1 kotak yang mengandungi 10 sachet ialah rm60.  Untuk anda yang nak cod boleh tetapi hanya disekitar gombak dan kawasan sekitarnya sahaja. Anda perlu inform kami lebih awal kerana kami perlu adjust masa untuk hantar ke tempat anda. Kami lebih menyarankan anda untuk menggunakan khidmat pos sahaja kerana kami sendiri yang akan tanggung kos postage dan anda akan dapat special freegift daripada kami hehe. Freegift apa? ada hubungi kami dahulu. 011 5504 5653 (wan)

Orait ayah-ayah dan abang-abang semua, sekian sahaja daripada saya berkenaan kopi PLG nie. Hmm effect kopi nie dah mula terasa dah nie. Sebab waktu saya menaip nie tadi, saya minum segelas haha. Orait apa-apa hubungi je 011 5504 5653 unruk mendapatkan kopi power ini.

admin
Istana Khalifah

Gambir Emas Batu Pahat, BP Call Wan 011-5504 5653

Gambir Emas Batu Pahat, Johor : Assalamualaikum/hai2 ayah2 warga BP, Batu Pahat. Kini ayah2 boleh memiliki gambir emas dengan cepat dan terus sampai ke tangan anda. Gambir emas dengan formulasi baru Ekstrak Ginseng memberikan lebih khasiat dan performance yang sama kualitinya mantap. Jika ayah2 berminat untuk mendapatkan gambir emas ginseng ini dengan segera, boleh hubungi saya terus Wan 011-5504 5653. InshaAllah kita deal bagi jadi dan ngam, jumpa tengah2 ke dan agent akan hantarkan produk viral ini yang menjadi bualan ayah2 di sana. Belum cuba belum tahu.

Alhamdulillah, produk gambir emas memasuki tahun ke 3 dan permintaannya semakin meningkat. Gambir emas sudah dikenali ayah2 dan menjadi bualan serta keberkesannyan menjadikan ayah2 repeat order.

Ayah2 tidak perlu risau, agent gambir emas Batu Pahat ini adalah agent yang sah. Agent yang dilantik oleh pengedar yang sah dari HQ. Jika ayah2 ada sebarang persoalan, kemusykilan atau inginkan maklumat lanjut , boleh terus hubungi kami. InshaAllah kami akan sedaya upaya memberikan penerangan berkaitan produk. Nak tanya cara pakai pun boleh. X ada masalah. Moga produk gambir emas ginseng ini memberikan manfaat kepada ayah2 dan  mengembalikan senyuman isteri2. Oklah, khas untuk ayah2 pembaca website istanakhalifah.com, admin nak kongsikan beberapa tips teknik lambat pancut ya.

Yang pertama, kerapkan hubungan seks bersama wife ayah2. Bila hubungan seks selalu berlaku, ia boleh mengurangkan rasa sensitif pada zakar ayah2. Kalau ayah2 nak tahu, masalah cepat pancut berlaku disebabkan oleh zakar ayah2 tidak dapat menahan rasa sensitif dan ngilu , jadi secara tidak langsung menyebabkan ejakulasi pramtang.

Tips yang kedua ialah lakukan teknik Stop And Go.. Bila ayah2 rasa nak terkeluar, ayah2 perlu hentikan segala pergerakkan  mendayung dalam faraj isteri.. Ayah2, boleh cabut keluar zakar, dan biarkan perasaan ayah2 kembali tenang dan rassa ingin klimaks reda. dan Ayah2 boleh mulakan semula rangsangan terhadap zakar.

Tip yang ketiga ayah2 menggunakan gel gambir emas yang boleh didapati dari agen gambir emas batu pahat kami, Wan 011-5504 5653. InshaAllah gambir emas ni membuatkan ayah2 mendayung lebih lama. Basically gambir emas ni berfungsi untuk mengurangkan rasa ngilu. Bila pakai dengan dos yg sesuai, akan rasa dingin2 macam tu. Jadi bila rasa ngilu kurang, kita jadi rasa lambat pancut. Tapi ayah2 tetap kena control ya, jangan main teran.

Macam mana ayah2, dah bersedia untuk mencuba gambir emas?  Ingat gambir emas, call terus gambir emas batu pahat untuk hantar terus di sekitar kawasan anda.

InshaAllah, moga usaha kecil ayah2 dengan gambir emas berhasil.

”Gambir Emas menceriakan hubungan ayah2”

Admin,

istanakhalifah.com

Gambir Emas Kajang Call Wan 011-5504 5653

Gambir Emas Kajang – Assalamualaikum/Hi. Khas untuk ayah2 warga Kajang-Bangi dan sekitarnya. Kini anda boleh mendapatkan gambir emas yang original dari agen sah kami Wan 011-5504 5653. InshaAllah, agent boleh hantar terus kepada ayah2. Apa2 roger je. Lain2 kawasan sekitar seperti Putrajaya, Serdang boleh diusahakan. Jangan segan2. Benda boleh bincang .

Berapa harga gambir emas ni? Harga sebenar RM 90. Untuk dapatkan diskaun 10% hantarkan kod GE 18 dan ayah2 akan mendapat harga promosi serta free delivery. Terbaik.. Free delivery @ COD tau. Mana nak dapat. Minyak petrol pun harga banyak naik dari turun..haha..
Ni abam nak share, macam mana gambir emas ni bantu untuk tahan lama ketika bersama? Bagi yang x tahu, orang zaman dulu guna gambir sahaja untuk tahan lama. Kena bancuh sendiri. Kalau silap bancuh, mahu panas, siap orang rumah pun boleh rasa.

Kenapa gambir? Basically, gambir ni bila pakai dapatkan mengurangkan rasa ngilu. Jadi bila rasa ngilu kurang akan menyebabkan kita rasa lambat pancut. Pengawalan pernafasan dan minda juga memainkan peranan. Kalau dah pakai gambir, tapi x control dan main teran je, x jadi juga. keluar awal. Apa lagi, dengan teknologi sekarang, x yah dah bancuh2 gambir. Guna je gambir emas. Boleh dapatkan dengan gambir emas Kajang , Wan 011-5504 5653

Gambir Emas ni dalam bentuk GEL dan sedia untuk di pakai. Ia tidak panas, tidak melekit, tidak berlendir dan tidak menyebabkan pasangan berasa kebas seperti mana anda guna gambir sarawak yang silap bancuh atau produk-produk kebas lain. Bila pakai Gambir Emas ni anda akan merasa dingin2 dan gel ini membantu melancarkan perjalanan darah anda! InshaAllah, bagi mereka jenis pancut awal bakal mampu bertahan antara 20 minit – 60 minit!.

Apapun ni adalah ikhtiar kita. Moga ayah2 mendapat manfaat dari Gambir Emas. Apa lagi ayah2 yang berada di sekitar Kajang, Bangi , Serdang boleh dapatkan terus dari Gambir Emas Kajang, Wan 011-5504 5653. Save terus no ni. InshaAllah Wan akan consult serta sedia membantu anda. Cara pakai juga di sediakan.

Kalau ayah2, nak lebih keras dan umph, boleh juga dapatkan kopi ginseng emas. Details boleh baca DISINI

Moga ayah2, berpuas hati dengan produk keluaran Bumiputera ini. InshaAllah.

 

Admin istanakhalifah.com,Wan, 011-5504 5653

Gambir Emas Putrajaya :Call Akmal: 011-5504 5653

Gambir Emas Putrajaya: Assalamualaikum warga Putrajaya, Seri Kembangan, Sg Besi, Bukit Jalil, Puchong  dan kawasan sekitarnya. Kini, ayah2 boleh mendapatkan gambir emas yang original dari agen sah kami secara COD, Akmal 011-5504 5653. InshaAllah, bro Akmal boleh hantar terus kepada ayah2.  Apa2, just roger atau WhatsApp je. Sehingga kini hampir masuk tahun ke-2 gambir emas  berada di pasaran. Alhamdulillah, gambir emas telah membantu ramai ayah2 dengan membahagiakan rumah tangga mereka. Kami juga menerima banyak feedback dan respon positif . Tidak kurang juga ramai yang telah ‘repeat’ order sebagai tanda berpuas hati dengan keberkesanan produk. COD gambir emas Putrajaya.

Apa2pun ini adalah sebahagian kecil usaha ayah2 untuk membuat isteri tersenyum lebar. Walaubagaimanapun, kami juga menerima segelintir respons yang mengatakan tidak berkesan. Sejujurnya, kami tidak dapat memberikan jaminan sepenuhnya bahawa gambir emas ini sesuai untuk semua. Seperti yang sedia maklum, tubuh badan manusia begitu kompleks. Jadi agak mustahil, untuk satu produk ini serasi dengan semua orang. Yang penting ayah2, cuba dulu. Kalau x cuba, kita x tahu. Saya doakan moga, gambir emas serasi dengan ayah2. Pastikan beli gambir emas yang original dari agen2 yang sah seperti gambir emas Putrajaya, bro Akmal 011-5504 5653.

Antara soalan yang biasa ditanya, lepas pakai gambir emas ni kena basuh dulu ke? Jawapanyya, bagi saya mudah je. Saya sarankan basuh dulu sebelum bersama. Tapi pastikan ayah2 tunggu dulu selama 45 minit macam tu sebelum basuh. Tapi sebenarnya, ‘basuh’ dulu ni adalah pilihan. Kalau ayah2 tak nak basuh dulu pun boleh. Tapi untuk jaga kebersihan seeloknya basuh dulu sebelum bersama. Tapi, kalau ayah2 nak ORAL memang wajib basuh ya.

Mari abam kongsikan beberapa testimoni gambir emas, tanda pelanggan berpuas hati. Ada yang boleh 3, 4 pusingan, yang 40 minit tu pun ada bro.. Memang Terbaik!!!.

Macam mana ayah2, dah bersedia untuk mencuba gambir emas? Khas untuk pelanggan gambiremas.net , abam akan bagi diskaun 10%. Hubungi terus bro Akmal, 011-5504 5653 untuk dapatkan gambir emas anda. Ingat gambir emas, call terus gambir emas putrajaya untuk hantar terus di sekitar kawasan anda.

COD gambir emas sg besi, gambir emas seri kembangan, gambir emas bukit jalil call bro Akmal, 011-5504 5653

InshaAllah, moga usaha kecil ayah2 dengan gambir emas berhasil.

”Gambir Emas menceriakan hubungan ayah2”

Admin,

istanakhalifah.com

 

Gambir Emas Langkawi, Call Saya Adi, 011 55045653

Gambir Emas Langkawi : Assalamualaikum ayah2 warga Langkawi, Kedah. Kini anda boleh mendapatkan gambir emas yang original dari agen sah kami, Adi 011-5504 5653. Kini gambir emas berwajah baru, dengan ramuan tambahan ekstrak ginseng di dalamnya. Dapatkan diskaun 10% dengan hantarkan kod GE 17 ke 011-5504 5653. Ada yang tanya, boleh tak nak COD? Jangan risau ayah2, apa2 roger je bro Adi. Kita deal bagi ngam untuk ayah2 dapat terus gambir emas ini. InshaAllah, bro Adi akan hantar terus kepada anda. Yang paling best, FREE Consultation, siap ajar cara guna. Ayah2 tanya ja apa2 soalan, inshaAllah kita akan beri yang terbaik. Moga ikhtiar ayah2 dengan gambir emas menjadi.

Kami tahu ramai ayah-ayah di Langkawi mempunyai masalah untuk mendapatkan gambir emas. Dengan adanya Gambir Emas Langkawi ini, ayah-ayah tak perlu risau barang pos tak sampai ke, kene tipu bayar duit tak dapat barang ke sebab ayah-ayah abang-abang dah boleh COD je dengan bro Adi. Call dan wassap je di no 011-5504 5653. Ye lah sekarang ni bukan boleh kira sangat, ada segelintir nak dapatkan duit dengan cepat sampai sanggup tipu duit orang. Inshaa Allah team Istana Khalifah tidak sebegitu cewahhh :).

Apa-apa pun, gambir emas sudah lebih 2 tahun bertapak dalam pasaran di Malaysia. Sudah begitu ramai  ayah-ayah yang berpuas hati dengan performance gambir emas ini. Gambir emas Langkawi oleh Bro Adi kini hadir untuk membantu lebih ramai abang-abang dan ayah-ayah untuk perform ketika bersama!

Ni abam nak beritahu, ada satu lagi produk yang bila bergabung dengan Gambir emas jadi padu dan meletop. Iaitu Kopi Ginseng Emas.  Haa, lebih keras dan padat bro !!!. Macam mana cara minum kopi ni? Senang sangat bro. Kopi 3 in 1 macam kopi-kopi biasa di luar sana. Minum pada waktu petang, seeloknya 4 jam sebelum bersama. Dan ayah2 akan rasa kesannya.. Mesti x percaya. Lepastu pakai juga gambir emas. Meletop kebabom tahan lama. InshaAllah, saya doakan ayah2 serasi dengan produk gambir emas ini. Ini adalah sebahagian ikhtiar ayah2 untuk kebahagian rumah tangga.

Oklah ayah2 khususnya di kawasan Langkawi, yang nak try gambir emas atau kopi ginseng emas ni boleh roger Bro Adi, 011-5504 5653. Nak extra diskaun?? Hantarkan kod GE 17 dan whatsapp terus Bro Adi ( Gambir Emas Langkawi). Moga ayah2, berpuas hati dengan produk keluaran Bumiputera ini. InshaAllah.

Admin istanakhalifah.com,

Wan, 011-5504 5653

 

KOPI Ginseng Emas Untuk Ayah2 Lebih Macho

KOPI Ginseng Emas ???

Kenapa ayah2 perlu dapatkan KOPI GINSENG EMAS ini?

Meh abam nak kongsikan di sini. Kopi Ginseng Emas adalah minuman cafein yang berasaskan resepi tradisional yang mengandungi Ubi Jaga, Guarana, Tongkat Ali, Tribulus, dan Ginseng. Adunan formulasi rahsia ini, inshaAllah dapat membantu zakar ayah2 lebih keras dan padu ketika bersama. Gabungan Kopi Ginseng Emas + Gambir Emas adalah padanan yang paling serasi. Ayah2 akan rasa lebih Tahan LAMA dan KERAS ketika beraksi. Alhamdulillah, ramai yang telah mencuba dan serasi dengan kopi ini. Ayah2 x nak try ke? Nanti abam kongsikan beberapa testimoni pelanggan kopi ginseng emas ini yang tersangat berpuashati,

Apakah kandungan KOPI Ginseng Emas ini dan bagaimana ia berfungsi ?

Ubi Jaga – Merangsang Seks

Guarana – Membantu Memberi Tenaga dan Meningkatkan Hormon

Tongkat Ali – Membantu Lelaki yang Lemah Syahwat

Tribulus – Membantu Meningkatkan Jumlah Sperma dan Kekuatan Seksual

Ginseng – Mengatasi Masalah Ejukalasi Pramatang dan Mengurangkan Tahap Kolesterol

Saya nak try kopi ni. Bagaimana cara minum nya?

Ayah2 boleh rujuk Cara Minum Kopi Ginseng Emas seperti di bawah:

  1. Isikan air panas dalam setengah cawan
  2. Campurkan serbuk kopi dalam air panas dan kacau sehingga larut dan sebati.
  3. Sebaik-baiknya di minuk pada waktu petang
  4. Anda akan merasai kesannya selepas 4 Jam
  5. Zakar akan mulai terasa keras dan nafsu anda meningkat selepas 4 Jam

Testimoni Kopi Ginseng Emas

Sebelum tu, ada juga yang bertanya. Kopi ini ada lulusan KKM ke?

Ok, ayah2 macam ni. Kopi ini bukanlah ubat. Jadi ia tidak memerlukan lulusan KKM. Ia seperti minuman biasa di luar sana seperti Milo, Nescafe yang tidak memerlukan lulusan KKM.

Persoalan lain, kalau ada darah tinggi / sakit hantung/ kencing manis boleh minum ke?

Orait Kopi Ginseng Emas ini tak berapa sesuai untuk orang yang ada sakit jantung ataupun darah tinggi. Kalau minum juga mungkin akan rasa pening-pening macam tu. Tapi kalau nak try jugak, mungkin anda boleh cuba untuk bancuh separuh paket sahaja. Effect dia tu memang padu. Tapi saya sarankan untuk anda dapatakan nasihat doktor terlebih dahulu.

Bagi ayah-ayah atau abang-abang yang takde darah tinggi ataupun sakit jantung..haa tunggu apa lagi. Try lah minum kopi ginseng emas ini. Inshaa Allah penangannya boleh buat anda tersenyum puas! Isteri pun boleh hairan nanti kenapa suami dia power sangat hehe.

Apa-apa pun ini semua salah satu ikhtiar kita. Takde satu pun supplement yang mampu memberikan result yang pasti kerana sifat hamba itu memang tak mampu membuat sesuatu melainkan dengan Izin Allah. Namun ini adalah salah satu usaha kita berasaskan ilmu dan pengetahuan yang Allah berikan. Moga ikhtiar ayah2 mendapt respon yang positif.

1 kotak Kopi Ginseng Emas mengandungi, 10 sachet. Setiap sachet dinasihatkan untuk di ambil selang 3 hari. Namun bagi saya lebih untuk minum ketika mahu bersama sahaja. Jadi sekotak Kopi Ginseng Emas adalah bekalan selama sebulan.

Kalau anda dapatkan kopi emas ginseng daripada team gambiremas.net anda berpeluang untuk menerima hadiah power dari kami iaitu vibrator ring! Berapa harga nya? Murah saja boss! Rm 60 ringgit anda dapat 10 sachet gambir emas dan percuma vibrator ring yang bernilai rm20.

Hubungi terus saya 011-5504 5653 (wan) untuk mendapatkannya sekarang!

Gambir Emas Shah Alam : Call saya Wan, 011-5504 5653

Gambir Emas Shah Alam: Alhamdulillah kini pada bakal pengguna gambir emas dan pengguna setia gambir emas yang berada di sekitar Shah Alam,  anda boleh mendapatkan gambir  emas dengan hubungi saya Wan di nombor 011-5504 5653. Gunakan gambir emas tanpa was-was. Untuk mengalakkan sebarang kemungkinan yang memudaratkan, perlu untuk anda sahkan yang gambir emas yang anda beli merupakan gambir emas yang original. Jika terdapat mana-mana penjual yang menjualnya dengan harga yang murah, cuba selidik terlebih dahulu kerana kemungkinan besar produk itu adalah produk tiruan. Gambir emas yang original mempunyai sticker hologram dan mempunyai kod bernombor.

Sepanjang pengalaman saya menjual gambir emas, rata-rata pelanggan saya tiada masalah berkaitan saiz zakar, tapi mereka ingin tingkatkan performance. Kalau sebelum ni 5-10 minit pun dah terpancut, dan mereka iktiar dengan gambir emas , kesannya Alhamdulillah, paling cepat 20 minit dan ada yang boleh sampai lebih 45 minit. Itupun ‘wife’ dah tak larat. Kesan ni bergantung pada individu. Hee, ini penangan gambir emas. Barulah anda boleh mencuba kelainan pelbagai posisi ketika bersama seperti doggy style dan sebagainya . Anda nak try x gambir emas? Kalau anda tinggal di sekitar Shah Alam, boleh dapatkan dengan Gambir Emas Shah Alam, Wan, 011-5504 5653. dan kami akan hantar terus kepada anda.

Bagi anda yang mempunyai masalah kesihatan kecing manis dan darah tinggi, anda digalakkan mendapatkan nasihat doktor sebelum mencuba gambir emas. Ini kerana gambir emas tidak sesuai dan mungkin kurang berkesan kepada penghidap kencing manis atau darah tinggi. Tapi jika anda ingin mencuba, tiasa masalah. Yang penting kita ikhtiar dan usaha. Oklah, apa2 pun jom bahagiakan hubungan suami isteri dan inshaAllah pasti wife anda tersenyum lebar dan puas :D. Anda boleh dapatkan gambir Emas dengan Gambir Emas Shah Alam, Wan di nombor 011-5504 5653.

Biasa kalau kat shah alam nie nak cod dekat mana wan? Haa, kami biasa banyak tempat kami pergi, sampai rumah pun ada. Cumanya kita akan deal dulu masa dan tempat, kalau cun, kita COD terus dekat kawasan berhampiran anda di shah alam. Berikut adalah tempat-tempat menarik kalau nak sambil COD dan jalan-jalan sekali dekat shah alam. Klik gambar masjid di bawah dan anda akan dibawa ke tempat-tempat menarik yang top dekat Shah Alam

gambir emas shah alam - cod area masjid sultan abdul aziz

Orait jika anda ingin menjana pendapatan tambahan dengan menjalankan perniagaan online mahupun offline dengan menjadi agent gambir emas agen Gambir Emas Shah Alam, anda boleh hubungi saya Wan 011-5504 5653 atau layari website kami https://istanakhalifah.com Kami memerlukan mereka yang sanggup berusaha keras sehingga berjaya untuk menjadi agent bersama kami. Inshaa Allah support akan diberikan untuk anda berjaya dalam perniagaan gambir emas ini.

Whatsapp gambir emas

Kesan Sampingan Gambir Emas Jika Anda Tersalah Guna

Kesan Sampingan Gambir Emas – Alhamdulillah, sehingga hari ini gambir emas telah dapat membantu lebih ramai ayah2 diluar sana. Moga hubungan rumah tangga anda lebih harmoni. Bagi bakal pengguna gambir emas, yang sedang mencari info2 gambir emas, anda pengguna yang BIJAK. Pertama sekali, beli produk gambir emas yang ORIGINAL dari agen2 dan pengedar yang sah. Jangan terpengaruh dengan produk yang dijual dengan harga yang lebih rendah, anda lebih bijak memilih dan menilai.

Sebelum membeli, anda pasti ingin tahu kesan sampingan gambir emas ni kan? Biasanya rata-rata customer gambir emas ni akan rasa #TahanLama . Boleh sampai sakit pinggang weyh. 45minit sampai 1 jam masih steady lagi. Tapi kesan ini subjektif tau. Pendek kata, gambir emas ini inshaAllah boleh improvekan masa korang. Kalau biasa 5 minit dah keluar, dengan gambir emas boleh dapat 10-15 minit macam tu.Lain orang, lain kesannya. Oklah ini kesan sampingan yang positif.

Kesan sampingan gambir emas yang seterusnya adalah ??? . Setakat ini, kami tidak ada menerima sebarang aduan dari customer. Gambir emas ini telah diuji dan dikaji dalam makmal untuk menguji samada ada bahan-bahan yang terlarang ataupun tidak. Tuan boleh check gambar di bawah:

Cuma ada juga segelintir yang mengadu kena gatal2. Tapi bila kita selidik, rupanya dia tidak bersihkan dahulu zakar sebelum pakai gambir emas. Jadi, pastikan anda basuh bersih zakar dan keringkan sebelum pakai gambir emas ni tau.

Kesan sampingan gambir emas yang lain adalah radang kulit dan pedih. Haa, anda akan rasa pedih bila anda pakai gambir emas selepas bercukur.  Jadi cara penggunaan kena betul ya. Kesimpulannya jangan pakai gambir emas selepas bercukur atau anda tidak bersihkan zakar anda lagi.

Ada juga pelanggan risau ada kesan sampingan gambir emas x pada isteri yang nak mengandung? Jawapan saya inshaAllah x ada. Ini ada testimoni customer wife pregnant dengan izin Allah. Cumanya basuh je zakar terlebih dahulu lepas gel dah meresap dalam kulit sebelum anda bersama.

Jadi, tiada masalah tentang perkara ini. Biasanya, saya akan nasihatkan pelanggan saya , selepas gel gambir emas meresap dalam 1 jam macam tu, boleh basuh zakar terlebih dahulu sebelum bersama. Untuk lebih menjaga hygiene & kebersihan. Walaupun sebenarnya , tiada masalah kalau x nak basuh pun. Itu adalah pilihan anda.

Tapi, jika anda nak ORAL, anda WAJIB basuh zakar anda. Ini kerana gambir emas, diformulasikan untuk kegunaan luaran sahaja. Jadi, kalau nak oral, memang kena basuh ya.

Oklah, setakat ini sahaja perkongsian saya mengenai gambir emas.Kalau anda nak tahu lebih detail lagi mengenai gambir emas serta tawaran menarik kami, anda boleh baca di SINI. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan atau nak beli gambir emas ke, boleh hubungi saya, Wan 011-5504  5653. Ada Freegift bernilai RM 20 menanti  anda.

” Gambir Emas Mengharmonikan Rumah Tangga”

Admin,

COD Gambir Emas KL Call Wan 011 55045653

COD Gambir Emas KL

COD Gambir Emas KL : Jika anda berada di sekitar kL  berminat  untuk membeli gambir emas, jangan segan-segan untuk menghubungi saya, Wan 011-5504 5653 untuk saya COD Gambir Emas KL terus ke tangan anda.

InshaAllah saya boleh COD di Ampang, Cheras, KLCC, Bangsar, Puchong, Sungai Besi, Seri Kembangan, Sentul, Kepong, PJ, Klang Lama, Bukit Jalil, Setiawangsa, Wangsa Maju, Segambut, Setapak, Gombak, Batu Caves, Sg Buloh & Kawasan Sekitar. Apa2 roger je, kita set sampai jadi,

Kalau ada yang masih tertanya-tanya, apa COD ni sebenarnya.

Untuk pengetahuan anda COD atau nama panjangnya Cash On Delivery bermaksud proses jual beli di mana pembeli bersetuju untuk membayar jika penjual dapat menghantar produk terus kepada pembeli dengan kadar segera.  Biasanya pembelian dengan cara COD lebih digemari kerana pembeli dapat memiliki barang dengan cepat. Ketahui details mengenai gambir emas di SINI

Sebenarnya, saya nak kongsi cerita saya sepanjang menjadi Stokis Gambir Emas dan membuat COD Gambir Emas KL ni. Menurut pengalaman saya, rata-rata customer saya ni 97% tak ada masalah serius pun berkaitan seks ni. Biasala kalau x tahan lama tu, mungkin faktor pemakanan atau gaya hidup kita yang kurang bersenam. Jadi, saya nak ucapkan tahniah kepada semua lelaki yang dah berkahwin dan telah mendapatkan gambir emas. Moga gambir emas memberi manfaat kepada anda. Alhamdulillah, setakat ini banyak respon dan testimoni positif kami terima mengenai gambir emas ni. Anda boleh baca testimoni gambir emas di SINI

InshaAllah dengan perkhidmatan COD Gambir Emas KL , Saya rasa saya dapat memberi kesedaran kepada ayah-ayah di luar sana bahawa gambir emas ni bukan ubat kuat tetapi adalah produk keperluan ayah-ayah untuk memastikan hubungan suami isteri lebih bahagia. Anda pasti mahu melihat isteri anda tersenyum puas.

Pengalaman saya COD Gambir Emas KL ini bermula pada Ogos 2016. Waktu tu saya hanya menjadi agen kecil-kecilan sahaja. Alhamdulillah, sekarang ni saya dapat menjadi Stokis Gambir Emas untuk kawasan KL dan sekitar Batu Caves. Apa rahsianya? Fokus dan rasa ingin belajar. Saya mula mengkaji kelebihan produk gambir emas ini berbanding produk lain dan saya juga mengkaji medium-medium yang perlu saya kuasai untuk strategi pemasaran. Banyak juga seminar yang saya sertai  dan pembelian e book. Semuanya tidak terkira. Sesungguhnya perjalanan masih panjang. Moga Allah berkati rezeki ini dan perluaskan pintu rezeki buat kami.

Kalau untuk newbies yang nak sertai agen gambir emas dan boleh juga buat COD GE di KL, saya sarankan korang baca tips2 di SINI dan kalau berminat nak join roger je saya, Wan 011-5504 5653. Sekarang ni, saya suka sangat kerja part time ni. Sebenarnya saya ada kerja tetap, tapi disebabkan minat bisness yang tinggi dan almaklumlah sekarang kan ekonomi yang mencekik, tu yang menguatkan untuk buat bisness gambir emas. Bila saya buat COD GE KL ni, saya dapat jumpa banyak jenis orang pendek kata macam dapat tambah networking. Syok wei, dapat kenal ramai orang. Ada yang jual refurbished iphone, ada yang kerja bawak lori, ada yang jual sistem anti virus Kapersky, doktor pun ada tau. Haa, jangan main2. Incase, nanti bila kita ada nak perlukan apa2, boleh je contact diorang terus.  Oklah rasa dah membebel panjang sangat ni , Haa, kalau ada yang nak COD Gambir Emas KL, roger je Wan 011-5504 5653.

Renungan,

“Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib suatu kaum kecuali kaum itu sendiri yang mengubah apa apa yang pada diri mereka ”  (QS 13:11)

Admin

Gambir Emas Plus Gel 2019

Whatsapp gambir emas

 

Gambir Emas Pasir Gudang : Call Hanif, 011- 2332 2917

Gambir Emas Pasir Gudang. Kini berita baik untuk warga Pasir Gudang, Johor. Ayah2 boleh dapatkan gambir emas yang original dari agen sah kami, Hanif di talian 011-2332 2917. InshaAllah En Hanif boleh COD gambir emas terus kepada anda terutamanya yang duduk di sekitar Bandar Seri Alam, Kota Masai, Taman Scientex dan Permas Jaya. Harga gambir emas adalah RM 90. Dapatkan 10% diskaun tawaran istemewa khas apabila membeli dengan agen2 sah kami.

Kami juga ada menjual GE Performance Oil. Bagi ayah2 yang mementingkan penjagaan dan kesihatan zakar, ayah2 boleh mendapatkan Ge performance oil ini dengan kami. Apa beza Gambir Emas dan GE Performance Oil ni?Fokus utama gambir emas adalah untuk tahan lama atau orang kita biasa panggil pancut awal. GE Performance oil pula diformulasi khas untuk menambahkan saiz zakar. Haa, mana2 ayah2 yang nak tambah saiz tu, boleh guna GE Performance Oil. Memang padu bro. Gabungan gambir emas + GE Performance Oil = Terbaik !!! Untuk maklumat lanjut berkaitan GE Performance Oil boleh baca DISINI.

Jadi apa lagi ayah2, dapatkan segera. Boleh PM harga bisik2. Bagi warga sekitar Pasir Gudang, boleh dapatkan 2 barang baik ni dengan agen Gambir Emas Pasir Gudang, Hanif 011- 2332 2917.

Oklah, ni abam nak share informasi untuk kesejahteraan rumah tangga iaitu 5 Sebab Kenapa Anda Perlu Lakukan Seks di Pagi Hari.
Ramai berpendapat ‘bersama’ di pagi hari adalah pengalaman yang menyeronokkan. Namun benarkah anggapan tersebut?

  1. Membuat ayah2 rasa bersemangat di pagi hari

Kepuasan yang ayah rasai ketika ‘bersama’ akan menjadikan ayah2 merasa bahagia dan bersemangat meneruskan aktiviti seharian.

2. Lebih Romantik & Mesra

‘Bersama’ pada waktu pagi akan menjadikan kita lebih mesra dengan pasangan dan seterusnya menjadikan hubungan lebih intim. lLagipun ia lebih bagus daripada kita tidur selepas subuh bukan?

3. ‘Balas Dendam’

Jika ayah2 pernah menolak ajakan pasangan untuk ‘bersama’ pada waktu malam disebabkan oleh keletihan Jadi di sarankan untuk..Ayah2 melakukan aksi ‘balas dendam’ di pagi hari.

4. Menjadikan Ayah2 Lebih Bertenaga dan Sihat

Ada kajian menunjukkan bahawa ‘bersama’ di pada waktu pagi dapat meningkatkan kesihatan jantung, dan secara tidak langsung menjadikan ayah2 semakin rasa bertenaga.

5. Lebih Lama

Kalau anda nak tahu, kadar testosteron seorang lelaki adalah paling tinggi pada waktu pagi Secara tidak langsung, ia menjadikan badan anda dalam keadaan yang bertenaga. Jadi, kemungkinan anda kan merasai ‘pelayaran’ yang lama dan dasyat.

TAPI.. yang ni paling best. Tips tahsia. Kalau ayah2 malas nak tunggu esok pagi, Malam tu sapu jer gambir emas, tunggu dalam sejam ke sejam setengah, x perlu tunggu waktu pagi , dengan 3 picit ‘pelayaran’ anda dengan isteri boleh sampai ke subuh tahu..herherr
Menarik x ???

Jadi berminat nak order Gambir Emas? Call je agen Gambir Emas Pasir Gudang, Hanif  011- 2332 2917.  Nanti beliau akan hantar terus kepada anda.

Jika anda ada sebarang pertanyaan berkaitan gambir emas , nak jadi agen atau ingin tahu produk yang berkaitan untuk menambahkan saiz dan sebagainya, anda boleh PM/Whatsapp abam, admin 011-5504 5653(Wan). InshaAllah abam akan cuba beri consultation yang terbaik.

” Gambir Emas Mengharmonikan Rumah Tangga”.

Gambir Emas

Wan (011-5504 5653)

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Kalau Bro Ada Apa-Apa Soalan Klik Je Dibawah Dan Terus Wasap Saya :)

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00