Archive

Category Archives for "gambir emas"

Gambir Emas Melaka : Wan, 011-5504 5653

Gambir Emas Melaka : Berita baik untuk warga bandar Melaka dan sekitarnya seperti Bukit Rambai dan Bukit Katil. Lain-lain kawasan Melaka, roger je Wan. Kita deal sampai jadi. Kini anda boleh mendapatkan gambir emas yang original dari agen sah kami , Gambir Emas Melaka. Hubungi Wan di talian 011-5504 5653. InsyaAllah team kami boleh hantar terus kepada anda.

Anda yang tertanya-tanya berapa harga sebenar gambir emas ye? Harga sebenar gambir emas yang adalah RM 89.90.  Tetapi HQ sangat bertimbang rasa dengan memberikan 10% diskaun untuk gambir emas jika anda membeli dengan stokis dan agen sah gambir emas kami.  Sila berhati-hati dengan produk gambir emas yang dijual dengan harga yang tersangat rendah. Kami tidak bertangggungjawab atas sebarang masalah yang terjadi atas kelalaian anda.

Kami ada mendapat beberapa aduan, pelanggan beli produk di Lazada, harga memang rendah, tapi bila pelanggan pakai x jadi , cari kami tanya cara pakai macam mana. Sedangkan kami pun x pasti asal usul produk yang harga rendah tu macam mana, kalau kita ajar cara pakai yang betul pun, ada kemungkinan x jadi juga atau yang lebih parah ada kesan sampingan di kemudian hari.

Apa2pun , anda sebagai pelanggan lebih bijak memilih. Pastikan produk gambir emas ada hologram dan barcode untuk memastikan keasliannya. Bagi penduduk sekitar Melaka, anda boleh beli terus dengan agen sah kami gambir emas Melaka, Wan 011-5504 5653

Harini abam nak kongsikan 5 Tips Mudah Membentuk Keluarga Bahagia. Abam yakin kita semua inginkan keluarga bahagia sakinah, mawadah wa rahmah kan. Jom amalkan :

  1. Setiap hari pulang dengan senyum dan bersemangat. Apabila suami tersenyum, isteri dan anak-anak akan bahagia dan rahmat Tuhan akan turun. Senyumlah apabila sampai ke rumah.
  2. Selalu melakukan aktiviti kekeluargaan bersama seperti makan bersama, keluar berdua-duaan, beriadah dan mandi bersama.
  3. Jangan memberi rezeki atau makanan yang tidak halal atau di ragui kehalalannya kerana bermula makanan akan membentuk air mani dan melahirkan zuriat yang seterusnya.
  4. Suami jangan terlalu fokus kepada dunia luar sehingga mengabaikan keluarga dan isteri.
  5. Jom amalkan doa kebahagiaan rumah tangga.

    رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا

    (Rabbana hablana min azwajina wa dzurriyyatina qurrata a’yun waj’alna lilmuttaqina imama)

    Artinya: “Wahai Rabb kami, anugerahkanlah kepada kami istri-istri kami dan keturunan kami sebagai penyenang hati (kami), dan jadikanlah kami imam bagi orang-orang yang bertakwa.” Lihat Al Quran surat Al Furqan:74.

Hubungi gambir emas Melaka, 011-5504 5653 (Wan) untuk merealisasikan impian anda. Jangan ego dan puas sorang je bro. Nanti wife merajuk lama susah pulak. ✌✌✌.

Jika anda ada sebarang pertanyaan berkaitan gambir emas , nak jadi agen atau ingin tahunproduk yang berkaitan untuk menambahkan saiz dan sebagainya, anda boleh PM/Whatsapp abam, admin 011-5504 5653(Wan). InshaAllah abam akan cuba beri consultation yang terbaik.

” Gambir Emas Mengharmonikan Rumah Tangga”.

Gambir Emas

Wan (011-5504 5653)

 

Gambir Emas Banting : Call Saya Hud, 019-300 0596

Gambir Emas Banting: Kini ayah2 yang berada di sekitar Selangor terutamanya di kawasan Banting dan sekitarnya seperti Jenjarom, Sijangkang, Olak Lempit, dan Kuala Langat, anda boleh mendapatkan produk gambir emas dengan stokis sah kami iaitu Hud di talian 019-300 0596. InshaAllah stokis kami Hud boleh menghantar terus kepada anda dengan COD @ penyerahan tangan.

Bagi anda yang pertama kali ingin mencuba gambir emas, anda tidak perlu risau, gambir emas ini telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia ( KKM) dengan nombor pendaftaran NOT170301566K. Sehingga kini, kami tidak lagi menerima aduan negatif dari pelanggan-pelanggan gambir emas dan yang ada hanyalah feedback positif dan pelanggan tersangat berpuas hati. Haa, ada bran?

Dengan menggunakan gambir emas, ayah2 boleh mendapatkan kesan yang diinginkan sama ada tahan lama atau ayah2 nak tambah saiz. Tapi cara pemakaian gambir emas adalah berbeza bagi setiap tujuan tersebut. Apapun, ayah2 tidak perlu bimbang, dengan setiap pembelian gambir emas daripada agen/stokis sah kami, ayah2 akan di ajar cara pemakaian yang betul untuk memastikan ayah-ayah mendapatkan kesan yang diidamkan. Bagi warga Banting, inshaAllah anda boleh menghubungi gambir emas Banting, Hud 019-300 0596 untuk anda beli terus gambir emas dan beliau akan  guide anda cara menggunakan gambir emas.

Oklah di sini saya ingin berkongsi 5 petua yang perlu di elakkan bagi mengekalkan kesihatan tenaga batin lelaki.

  1. Jangan biarkan isteri menindih zakar anda ketika tidur. Aliran darah anda di zakar akan terganggu. Aliran yang sempurna amat penting ketika tidur supaya darah boleh terus dibekalkan kepada zakar dan mengelakkan zakar menjadi lemah.
  2. Jangan anda kerap minum air ais kerana ia mendatangkan kesan melemahkan zakar. Zakar akan menjadi sejuk dan lembik lalu akan menyebabkan batang zakar berasa ngilu ketika persetubuhan dengan isteri.
  3. Jangan sesekali bersetubuh dengan isteri ketka dia sedang haid. Ianya akan mendatangkan penyakit. Malah hukumnya haram di sisi agama.
  4. Kurangkan amalan melancap (onani). Ianya suatu perlakuan yang memaksa air mani keluar. Kesannya boleh melemahkan zakar anda.
  5. Jangan bersetubuh bersama isteri ketika di dalam air. Contohnya seperti ketika berada di dalam kolam renang atau tab mandi (ketika air penuh).

Rujukan: lelakisihat.com

Hubungi gambir emas Banting, 019-300 0596 (Hud) untuk merealisasikan impian anda. Jangan ego dan puas sorang je bro. Nanti wife merajuk lama susah pulak. ✌✌✌

” Gambir Emas Mengharmonikan Rumah Tangga”.

Admin,

Gambir Emas

Gambir Emas JB, call saya Ramzi 011-1001-9899

Gambir Emas JB : Ayah2 warga Johor khususnya di  JB, kini anda boleh dapatkan gambir emas yang original dari agen sah kami iaitu bro Ramzi, 011-1001-9899. Sebarang pertanyaan berkaitan gambir emas, Ayah2 boleh call atau whatsapp sahaja bro Ramzi. InshaAllah, bro Ramzi akan cuba yang terbaik untuk membantu ayah2 mendapatkan result yang terbaik. Moga, ikhtiar ayah2 menggunakan gambir emas serasi dan menambahkan keceriaan dalam rumah tangga.

Soalan yang biasa ditanya, berapa dalam boleh tahan untuk 1 botol GE ni? Untuk pengetahuan ayah2, 1 botol GE ini mempunyai isipadu sebanyak 10ml. Hmm, sikitnya… Haa jgn main2, sikit2, cilipadi gitu. Memang berbaloi jika ayah2 dapatkannya sekarang. 1 botol GE boleh dipakai 20-25 kali jika anggaran digunakan sebanyak 3 picit. Jika ayah2 fokus untuk tahan lama, hanya pakai ketika hendak bersama. Jadi jimat bukan?? Ayah2 dah bersedia untuk dapatkan dari Gambir Emas JB, Ramzi. Ada diskaun 10% bagi ayah2 yang baru hendak mencuba.

Kami juga menjual produk Kopi Ginseng Emas juga. Produk ini sesuai untuk ayah2 yang ingin rasa lebih keras dan padu. Gabungan Kopi Ginseng Emas + Gambir Emas memang padu. Terbaik !!!. Ini antara testimoni pelanggan yang sangat berpuas hati dengan kopi ini.

Untuk lebih details berkaitan kopi GAGAH ini, ayah2 boleh baca di SINI .  Di sini admin, ingin selitkan perkongsian berkaitan Keluarga sakinah.

Allah SWT juga Berfirman :

وَاللَّهُ جَعَلَ لَكُمْ مِنْ أَنفُسِكُمْ أَزْوَاجًا وَجَعَلَ لَكُمْ مِنْ أَزْوَاجِكُمْ بَنِينَ وَحَفَدَةً وَرَزَقَكُمْ مِنَ الطَّيِّبَاتِ أَفَبِالْبَاطِلِ يُؤْمِنُونَ وَبِنِعْمَةِ اللَّهِ هُمْ يَكْفُرُونَ

“Dan Allah telah menjadikan dari diri-diri kamu itu pasangan suami istri dan menjadikan bagimu dari istri-istri kamu itu, anak-anak dan cucu-cucu, dan memberimu rezeki yang baik-baik. Maka mengapakah mereka beriman kepada yang bathil dan mengingkari nikmat Allah ? ”[An Nahl:72].

Tips Membina Keluarga Sakinah Mawaddah Warahmah, #

1. Bersyukur

Bersyukur atas segala pemberian rezeki-Nya yang kita dapati dalam kehidupan sehari-hari. Dan yang terpenting kita tidak lupa untuk selalu membelanjakan rezeki-rezeki tersebut ke jalan yang benar dan diredhai  Allah SWT.  Memperuntukkan wang untuk bersedekah

2. Suami yang sentiasa membimbing Isteri

Suami yang baik adalah suami yang mampu membimbing istri dan anak-anaknya untuk selalu berada di jalan Allah SWT. Sebagaimana anjuran Baginda Rasulullah Muhammad SAW :

”Jika kalian “para suami” tidak menasehati mereka (para istri), maka mereka tetap dalam keadaan bengkok”

Pada hadits di atas ini menerangkan bahwa seorang istri tanpa bimbingan dari suami akan tetap dalam keadaan yang keliru atau salah, sebagaimana kita ketahui bersama bahwa hakikat wanita yang diciptakan dari tulang rusuk yang tak lurus (bengkok) maka harus diluruskan dengan perlahan dan penuh keikhlasan yang dibarengi dengan kasih sayang. Kalau sayang isteri lebih, jom dapatkan gambir emas dari Gambir Emas JB, Bro Ramzi.

4. Meningkatkan Kualiti Ibadah

Dengan selalu berusaha menjalankan ibadah2 sunnah, soolat tahajud di sepertiga malam, solat dhuha di pagi hari , Solat Taubat Solat Hajat dan ibadah-ibadah sunnah lain sebagainya. Suami-istri yang senantiasa terus meningkatkan keimanan bersama-sama keluarga tercintanya, Inshaa-Allah akan dimudahkan segala urusannya sehingga Mempu meraih Keluarga Sakinah Mawaddah WaRahmah.

Baiklah, bagi ayah2 yang belum mencuba gambir emas ini, disarankan untuk mencuba sekarang sebelum menyesal dikemudian hari. Bagi di kawasan JB boleh dapatkan secara COD dengan Gambir Emas JB , bro Ramzi 011-1001-9899.

Admin,

01155045653

Istana Khalifah

Gambir Emas Muar, Call Wan 011-5504 5653

Gambir Emas Muar: Assalamualaikum warga Johor@JDT terutamanya yang tinggal di Muar dan sekitarnya. Ada yang tercari-cari mana nak dapat gambir emas di Johor? Terutamanya bagi penduduk di kawasan bandar Muar, Tangkak, Bukit Gambir dan Pagoh dan Segamat. Haa, anda jangan risau. Admin akan beraya di Muar nanti. Kalau ayah-ayah nak cuba gambir emas time raya-raya ni roger je Wan, 011-5504 5653. Nanti admin hantar terus atau COD kepada ayah-ayah.

Ayah-ayah jangan risau, admin sentiasa ada stok gambir emas ni. Jadi, kalau lepas raya ke admin dah balik kL, kalau ayah2 nak order gambir emas roger je admin. Nanti admin akan poskan. Jangan risau, FREE Postage je.

Sempena promosi raya-raya ni, kalau ayah-ayah baru nak cuba gambir emas ni boleh dapatkan dari Gambir Emas Muar. Nanti admin akan bagi hadiah percuma, ayah2 akan dapat perfume lelaki inspired by international brand , contohnya polo black, dunhill desire dan macam2 lagi. Nanti admin akan bagi free 1 je perfume special untuk ayah2. Admin juga akan bagi buku Mini Mudahnya Menjemput Rezeki.  Ayah2 dah bersedia untuk beraksi dengan lebih yakin? Jangan tunggu lama-lama, dapatkan gambir emas sekarang !!!

Agak-agak berapa ya harga gambir emas ini?

Harga gambir emas ini ialah RM 90. Tetapi untuk ayah-ayah pelanggan gambiremas.net ni, admin nak bagi harga special dengan diskaun 10%, dapat freegift perfume, buku mini mudahnya menjemput rezeki dan yang terakhir free delivery@COD atau postage. Jadi, admin nak bagi harga runtuh RM 80 je dan dapat freegift banyak ni. Berbaloi x beli dengan admin, gambir emas muar?

Bestkan..

Oklah, kalau ayah2 x sempat dapatkan gambir emas sempena promosi raya ni, PM admin je dengan kod GE15. Nanti admin bagi diskaun dengan kod tersebut. Bagi ayah2 yang tinggal di luar kawasan Muar seperti Kluang, Batu Pahat, Mersing, Kota Tinggi, Pontian, Kulai, Simpang Renggam dan lain-lain tempat, xpe admin boleh poskan terus kepada ayah2. Kos postage percuma je.

Kalau ayah2 nak tahu macam mana gambir emas ini boleh membahagiakan rumah tangga, boleh baca di SINI.

Semoga ikhtiar ayah2 untuk menceriakan isteri dengan gambir emas berjaya. Kalau ayah-ayah ada apa2 pertanyaan boleh hubungi gambir emas muar @ admin di talian 011-5504 5653(Wan).InshaAllah, admin akan membantu ayah-ayah dengan sebaiknya untuk mendapatkan hasil yang terbaik.

Admin,

Wan, 011-5504 5653

 

Gambir Emas Kuantan, Call Wan 011-5504 5653

Gambir Emas Kuantan: Berita baik untuk warga Kuantan dan sekitarnya seperti Indera Mahkota (IM), Sungai Isap, Taman Tas, Permatang Badak dan bandar Kuantan . Kini agen Gambir Emas  lebih dekat dengan anda. Haa, kepada yang tercari-cari gambir emas Kuantan boleh dapatkan dari Wan, 011-5504 5653. Nanti agent Wan boleh serah tangan atau COD kepada anda . Apa2 roger je. Beliau juga akan guide ayah2, supaya ayah2 berpuashati dengan gambir emas. InshaAllah, mesti x percaya bro.

Kalau anda ragu-ragu, jangan risau lah, gambir emas  ni ori. Alhamdulillah, x terkira dah berapa orang customer gambiremas.net yang telah berjaya mendapat hasilnya dengan gambir emas. Gambir emas ni produk yang diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Dan juga halal untuk di pakai. Cumanya , bila pakai ia tidak sah untuk di bawa solat. Sebab ada ekstrak lintah didalamnya. Jadi, admin cadangkan ayah2 pakai selepas solat Isyak. lebih mudah.

Sekarang admin bagi tawaran hebat dan bombastik. Yalah nak bagi ayah-ayah di luar sana yang x cuba lagi gambir emas, anda wajib cuba..Rugi sangat kalau x cuba. Apa yang ayah-ayah dapat jika membeli gambir emas Kuantan dengan kami? Promosi untuk ayah2 pertama kali nak cuba, diskaun 10%.

Kalau ada ayah2 yang x tahu lagi fungsi gambir emas ni macam mana? Apa kandungan dia, boleh baca di SINI. InshaAllah, admin akan membantu ayah-ayah menyelesaikan masalah yang menganggu fikiran dan hubungan rumah tangga ayah2.

Oklah, ni admin nak payung sikit testimoni gambir emas. InshaAllah, ayah2 akan lebih confident untuk membeli gambir emas demi kebahagiaan rumah tangga.

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Apa-apa pun ini adalah usaha dan ikhtiar dari ayah2. Kalau kita x cuba , x tahu kan. Semoga gambir emas serasi  dengan ayah2 dan menambahkan keceriaan isteri ayah2.

Oklah, kalau ayah-ayah dah bersedia nak dapatkan gambir emas boleh hubungi  Gambir Emas Kuantan, iaitu Wan 011-5504 5653.

Admin,

Wan, 011-5504 5653

Whatsapp gambir emas

Gambir Emas Ipoh, Call Saya Wan 011 5504 5653

Gambir Emas Ipoh : Khusus untuk warga Perak yang tinggal di sekitar Ipoh, berita baik untuk anda. Kini anda boleh dapatkan segera gambir emas melalui serahan tangan @ COD dengan bro Wan, 011 5504 5653. InshaAllah, agent bro Wan boleh hantar terus kepada anda. Kawasan Ipoh ini meliputi dari kawasan sekitar bandar Ipoh, Chemor, Gopeng dan Batu Gajah. Lain2 kawasan kita boleh try deal tengah2 ke.

Anda jangan risau,ini adalah gambir emas yang original. Anda boleh check melalui hologram dan barcode sewaktu menerima gambir emas nanti. Untuk pengetahuan ayah-ayah, gambir emas ini bukan lah ubat. Tapi ia diibaratkan ‘supplement’ ataupun keperluan wajib ayah-ayah yang ingin beraksi lebih lama. Ada juga pelanggan saya bertanya,  betul ke power gambir emas ni? Memang jadi ke?

Yang paling utama, kena dapatkan dulu gambir emas yang original dan boleh dapatkan dari agent sah gambir emas seperti Gambir Emas Ipoh , bro Wan 011 5504 5653. Kalau dapat gambir emas yang ori, inshaAllah menjadi. Tapi saya tidak menjanjikan bulan bintang dan manis-manis, pakai gambir emas memang power. Benda ini adalah subjektif dan bergantung pada orang. Yang penting kita ikhtiar. X cuba, kita x tahu kan. Rata-rata pelanggan saya berpuashati dengan performance gambir emas dan ada diantara mereka telah repeat order.

Tapi tidak kurang juga, ada segelintir pelanggan saya yang tidak menjadi dengan menggunakan gambir emas. Kalau macam ini, kita kena tengok dari segi yang lain, cara pemakaian, tahap kesihatan dan lain-lain lagi. InshaAllah, kami akan cuba yang terbaik untuk membantu ayah-ayah mendapatkan kesan yang diinginkan.

Macam mana ayah-ayah? Dah bersedia untuk mendapatkan gambir emas? Haa, ayah-ayah boleh hubungi agent gambir emas kami, “gambir emas Ipoh” iaitu bro Wan di talian 011 5504 5653.

Oklah, kalau ada ayah-ayah atau abam-abam di luar sana yang berminat untuk menjadi agent gambir emas di bawah team gambiremas.net, boleh hubungi saya Wan, 011-5504 5653. InshaAllah, moga anda kaya dan berjaya dunia akhirat.

Wassalam.

 

Agen atau Stokis Gambir Emas Diperlukan

Agen atau Stokis Gambir Emas diperlukan di bawah team Istana Khalifah:  Berita baik untuk anda!!! Bagi yang mencari peluang perniagaan untuk menambah pendapatan sampingan dengan berniaga gambir emas jom sertai team kami. Untuk menjadi agen atau stokis gambir emas adalah sangat mudah. Nak tahu apa syarat-syaratnya?

  1. Syarat yang utama adalah tidak membuang harga
  2. Menandatangani agreement @ perjanjian agen. Isi utama perjanjian ini adalah, agen dan stokis gambir emas berjanji untuk tidak membuang harga sesuka hati. Jika itu berlaku, pihak HQ berhak untuk mengambil tindakan yang sewajarnya.
  3. Minimum untuk ambil 10 botol sebagai permulaan agen gambir emas.
  4. Minimum restock sebanyak 10 botol sebulan.

Haa anda setuju dengan syarat-syarat di atas? Jom baca apa yang anda bakal dapat dengan menyertai team kami sebagai agen atau stokis gambir emas

  1. Dimasukkan ke dalam Group support.
  2. Bimbingan untuk membina marketing plan
  3. Jika anda perlukan website, saya akan mengajar anda cara untuk setup blog atau website secara percuma. Bagi yang boleh datang area kL lagi bagus , saya boleh ajar face to face
  4.  Yang ni paling best : Saya akan promote anda di dalam website saya.

 

Saya mencari orang yang betul-betul serius dan komited untuk menyertai team saya. Oleh itu, tempat adalah terhad. Saya perlukan wakil agen atau stokis gambir emas bagi setiap kawasan di bawah untuk saya letakkan dan promote di website saya.

Ini adalah contoh agen-agen saya yang saya telah promote dan secara tidak langsung membantu mendapatkan sales dari website saya. Ini adalah ‘support’ kecil daripada saya.

Gambir Emas Shah Alam

Gambir Emas Puncak Alam

Gambir Emas Johor Bahru

serta beberapa yang lain.

Adakah anda seorang yang kental dan mampu berdikari? Jika ya, kami mencari wakil agen atau stokis gambir emas untuk setiap lokasi dibawah :

  1. Gambir Emas Melaka
  2. Gambir Emas Seremban
  3. Gambir P.Pinang
  4. Gambir Emas Perlis
  5. Gambir Emas Kedah
  6. Gambir Emas Kota Bahru
  7. Gambir Emas Terengganu
  8. Gambir Emas Kuantan

Anda telah bersedia? Apa lagi jom daftar agen atau stokis gambir emas dengan kami. Hubungi Wan, 011-5504 5653 untuk pendaftaran. Jom rebut peluang ini. Hanya seorang wakil sahaja di perlukan bagi setiap lokasi di atas untuk saya letakkan di website saya. Jadi peluang untuk anda memulakan bisnes ini amat cerah. Namun kami betul mahukan agent atau stokis yang mampu berdikari dan tidak cepat putus asa.

Untuk pengetahuan anda, gambir emas ini produk laku keras dan boleh dikatakan produk keperluan ayah-ayah di luar sana. HQ juga telah memasang lebih kurang 53 billboard di sepanjang Highway Utara-Selatan dan juga Highway Pantai Timur. Saranan saya, sebelum anda menjadi agen atau stokis gambir emas, lebih elok anda guna terlebih dahulu gambir emas ni.  Supaya anda lebih yakin dan mudah untuk menjawab soalan2 pelanggan.

Oklah, kalau ada yang berminat dengan tawaran saya, hubungi saya Wan, 011-5504 5653 . Semoga anda kaya dan berjaya dunia akhirat. InshaAllah. Wassalam

 

Gambir Emas Johor Bahru JB Wan 011-5504 5653

Gambir Emas Johor Bahru JB kini menemui pelanggan yang berada di selatan tanah air. Jangan risau jika anda ingin membeli gambir emas di sana. En Wan akan uruskan COD barang ke tempat anda. Anda hanya perlu hubungi beliau di talian 011-5504 5653. Alhamdulillah permintaan kepada produk keluaran GE HERBS semakin meningkat dari bulan ke bulan. Rangkain produk GE HERBS menampilkan 3 lagi produk baru disamping produk gambir emas yang sedia ada. Kami menawarkan produk GE Oil, dan juga GE Herba 44. Untuk anda yang nak rasa lebih macho boleh lah mencuba produk-produk keluaran GE Herbs ini. Inshaa Allah bermanfaat untuk anda dan pasangan. 

Gambir Emas Johor Bahru JB merupakan agent sah yang menjual produk-produk original keluaran GE HERBS. Jadi anda tak perlu risau akan kualitinya. Kualiti produk yang dijual dijamin original. Anda boleh mengenal pasti samada produk gambir emas yang dibeli original ataupun tidak menggunakan bar code scanner. Jika anda sudah memuat turun aplikasi we chat, anda boleh menggunakan aplikasi tersebut untuk scan bar code yang terdapat pada produk gambir emas yang dibeli.

Pastikan anda beli gambir emas yang original kerana kami tidak bertanggungjawab atas sebarang kemungkinan yang berlaku kepada anda akibat daripada menggunakan produk yang tidak disahkan asli oleh kami. Jadilah pengguna yang bijak!

Gambir Emas Johor Bahru JB melalui agent sah kami En Wan  ( 011-5504 5653 ) akan cuba sedaya upaya untuk membantu anda dalam memberikan konsultansi bagi mendapatkan result yang terbaik sewaktu menggunakan gambir emas. Anda boleh rujuk cara untuk menggunakan gambir emas pada pautan ini klik sini .

Bagi sesiapa yang ingin menjadi agent atau wakil jualan gambir emas dikawasan anda. Anda boleh hubungi admin gambiremas.net untuk mendaftar sebagai rakan niaga bersama kami. Inshaa Allah fast action fast result. Saya sarankan sebelum anda menjual gambir emas, sebaiknya anda guna dahulu produk ini, dan bila dah nampak kesan, barulah anda berkeyakinan untuk mempromosi produk ini serta memberikan konsultansi kepada mereka yang memerlukan.

Akhir kata, sekali lagi kepada mereka yang berada di sekitar johor bahru JB boleh hubungi agen gambir emas johor bahru JB En Wan di talian 011-5504 5653.

admin Istana Khalifah
wan (011 5504 5653)

Gambir Emas Bukit Beruntung : Call Wan , 011-5504 5653

Gambir Emas Bukit Beruntung : Assalamualaikum, warga Rawang, Bukit Beruntung, Sungai Buaya dan sekitarnya. Kini anda boleh mendapatkan gambir emas Rawang dengan agen kami di Kedai Azrul Elektrik di Bandar Baru Sg Buaya. Bagi ayah-ayah yang tinggal di kawasan Bukit Beruntung dan sekitarnya, dan ingin mencuba  gambir emas bolehla anda mendapatkannya segera di kedai Azrul Elektrik beralamat, No. 7, Jalan Kesumbasari 1, Perniagaan Jalan Kesumbasari, Bandar Baru Sungai Buaya.

Sekadar peringatan dari saya, gambir emas ini diibaratkan seperti keperluan dan supplemen untuk ayah-ayah. InshaAllah, bila gunakan gambir emas ayah-ayah akan rasa lebih ‘POWER’’ dengan tahan lama ketika bersama. Bagi ayah-ayah , yang mempunyai masalah ‘batang’ x naik atau nama bahasa saintifiknya Erectile Dysfunction , gambir emas ini bukan jalan penyelesaiannya untuk anda. Anda dinasihatkan untuk berjumpa doktor terlebih dahulu. Apa lagi ayah-ayah, kalau nak tambah lebih lama, meh dapatkan Gambir emas dengan Gambir Emas Bukit Beruntung,  di kedai Azrul Elektrik .

Ayah-ayah juga dinasihatkan untuk sentiasa menjaga pemakanan untuk memastikan kesihatan seksual anda berada dalam keadaan optimim. Antara contoh makanan yang boleh diambil ialah memperbanyakkan sayur-sayuran hijau seperti bayam, brokoli dan kobis, Ini kerana sayuran hijau mempunyai sumber nutrient iaitu FOLATE yang dapat membantu mengurangkan risiko penyakit Peripheral Arterial Disease (PAD).Apa ke bendanya penyakit tu? Itu adalah penyakit di mana salur darah mengecil dan menyukarkan darah untuk mengalir di seluruh badan. Jadi apabila aliran darah kurang baik ke kawasan alat sulit, anda pun akan jadi susah untuk terangsang. Haa, seram x? Apa lagi, ayah2 kena lah makan sayur banyak ye.

Oklah, itu sahaja perkongsian saya pada hari ini. Ayah2 , sekadar pesanan, gambir emas ni bila dah pakai x boleh bawa solat ye. Ini kerana gel gambir emas ini mempunyai ekstrak lintah yang boleh menyebabkan solat anda tidak sah. Apa2, pun solat isyak dahulu dan lepas solat boleh terus pakai.

Akhir kata, kalau ada yang tercari-cari macam mana nak jadi agen bawah team gambiremas.net seperti agen gambir emas bukit beruntung, anda boleh menghubungi saya, Wan 011-5504 5653 ata layari website saya untuk mengetahui lebih mendalam berkaitan gambir emas, https://istanakhalifah.com .

 

Gambir Emas Kota Bharu : Azfar 013-958 9490

Gambir Emas Kota Bharu : Call saya Azfar,013-958 9490

Alhamdulillah, telah bertambah lagi seorang agen team gambiremas.net di Kota Bharu Kelantan, iaitu Bro Azfar. Agent bagi gambir emas Kelantan.Jadi, bagi anda yang tinggal di Kelantan, sekitar kawasan Kota Bharu,  seperti Bachok, Pasir Puteh, Jerteh anda boleh dapatkan segera gambir emas COD dengan Gambir Emas Kota Bharu, Bro Azfar di 013-958 9490. InshaAllah, Bro Azfar akan memberikan nasihat dan tips2 cara menggunakan gambir emas untuk anda mendapatkan performance yang terbaik. InshaALLAH, Kalau setakat mendayung 20 minit mudah sahaja.

Sekadar pesanan penaja hehe, pastikan anda membeli gambir emas yang original ya. Jangan hanya kerana murah RM 20, 30 ringgit, anda tidak mendapat manfaat dari gambir emas malahan lebih teruk lagi anda mendapat kesan ‘side effect’ hasil dari penggunaan gambir emas tiruan.  Gambir emas yang original mempunyai hologram dan kod siri di kotak. InshaAllah, Gambir Emas Kota Damansara yang di bawah  team gambiremas.net adalah original dan telah mendapat lulusan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia). Dan ia adalah produk keluaran OAR Teguh Sdn Bhd. Anda boleh gunakan tanpa was-was. Moga ia menjadi ikhtiar anda dan dapat menceriakan hubungan anda suami isteri.

InshaAllah, di sini saya ingin berkongsi sedikit mengenai amalan menjemput rezeki yang boleh diamalkan kerana kehidupan seharian kita tidak lari dari mencari rezeki.

  1. Yes, Keyword ‘ bersukur’ . Sentiasa bersyukur dengan rezeki yang anda dapat dan jangan mengeluh. InshaAllah, jika anda beryukur, Allah akan menambahkan nikmat untuk anda.

“Dan (ingatlah) ketika Tuhan kamu memberitahu: Demi sesungguhnya! Jika kamu bersyukur nescaya Aku akan tambahi nikmatKu kepada kamu dan demi sesungguhnya, jika kamu kufur ingkar sesungguhnya azabKu amatlah keras.” (Surah Ibrahim : 7)

  1. Utamakan beribadah. Solat di awal waktu dan jangan bertangguh. Dan jika berkesempatan tambahkan dengan amalan sunat seperti Solat Dhuha.

“Wahai anak Adam, sempatkanlah untuk menyembah-Ku maka Aku akan membuat hatimu kaya dan menutup kefakiranmu. Jika tidak melakukannya maka Aku akan penuhi tanganmu dengan kesibukan dan Aku tidak menutup kefakiranmu.” (Riwayat Ahmad, Tirmizi, Ibnu Majah dan al-Hakim dari Abu Hurairah r.a.)

  1. Perbanyakkan beristighfar. Secara tidak langsung kita dapat memohon keampunan kepada Allah dan menyedari yang diri kita amat kerdil di sisi Allah.

“Barang siapa memperbanyak istighfar maka Allah s.w.t akan menghapuskan segala kedukaannya, menyelesaikan segala masalahnya dan memberinya rezeki dari arah yang tidak disangka.” (Riwayat Ahmad, Abu Daud, an-Nasa’i, Ibnu Majah dan al-Hakim dari Abdullah bin Abbas r.a.)

Oklah, setakat ini dahulu perkongsian saya. Semoga bermanfaat. Renung2kan dan selamat beramal 😀

Kepada ayah-ayah di luar sana yang masih tercari-cari gambir emas, dapatkan gambir emas yang original dari agen istanakhalifah.com, Bro Azfar, 013-958 9490 agen Gambir Emas Kota Bharu, Kelantan.

Jika anda ingin menambahkan pendapatan dengan menjual gambir emas seperti agen saya ,Gambir emas kelantan atau Gambir Emas Kota Bharu, anda boleh hubungi saya Wan, 011-5504 5653 atau layari website saya untuk ketahui maklumat lanjut mengenai gambir emas. https://istanakhalifah.com

 

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Kalau Bro Ada Apa-Apa Soalan Klik Je Dibawah Dan Terus Wasap Saya :)

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00