Archive

Category Archives for "gambir emas"

Gel Gambir Emas Untuk Kebahagiaan Rumah Tangga

Gel gambir emas keluaran Oar Teguh Sdn Bhd merupakan produk lelaki yang sedang hangat diperkatakan diseluruh malaysia. Hampir 300k unit terjual semenjak dilancarkan pada November 2015.

Produk keluaran muslim ini mempunyai daya tarikannya yang tersendiri. Banyak testimoni mereka yang telah berjaya dengan izin-Nya setelah menggunakan gambir emas.

Produk ini dikilangkan di kilang yang menepati piawaian GMP (Good Manufacturing Practice dan telah mendapat kelulusan KKM. Jadi jangan risau kepada abang-abang di luar sana. Inshaa Allah produk ini tidak mempunyai kesan sampingan. Sepanjang saya menggunakannya pun Alhamdulillah terbaik.

Apa kah isi kandungan yang terdapat dalam sebotol Gambir Emas ini? Gel gambir emas ini diformulasikan daripada gambir sarawak dan beberapa lagi bahan semulajadi yang lain. Gambir sarawak ataupun nama saintifiknya Uncaria Gambir merupakanbahan yang telah dikenali turun temurun untuk membantu melambatkan ejakulasi.

Gambir juga boleh digunakan sebagai ubat untuk sakit gigi. Jangan tak tahu ye. Orait kandungan yang seterusnya yang anda perlu tahu ialah, dalam gambir emas ini terdapat extract lintah. Mesti korang pernah tertanya-tanya gambir boleh dapatkan khasiat untuk besarkan zakar ke? Haaa, extract lintah ini lah yang membantu anda untuk mendapatkan pertambahan saiz kepada zakar anda.

Ramuan yang seterusnya ialah tongkat ali. Tongkat ali merupakan herba yang umum sudah mengetahui akan khasiatnya. Gel gambir emas juga dirumus dengan habbatus sauda dan minyak zaitun yang mana merupakan makanan sunnah yang amat baik untuk di gunakan.

Tak dapat dinafikan, masalah ramai lelaki di malaysia ialah masalah di atas katil. Masalah ini nampak tidak serius akan tetapi mampu membawa kepada masalah yang lebi teruk seperti perceraian.

Jadi, atas daripada kesedaran ini, gambir emas muncul untuk mambantu mereka yang memerlukan. Untuk sebotol gambir emas, jumlah penggunaannya ialah approximately dalam 25 kali (3 picit setiap kali guna). Bagi mereka yang sudah berpuas hati dengan saiz zakar mereka. Tidak perlu dijadikan sebagai kegunaan harian. Guna ketika ingin bersama sahaja. Itu lebih menjimatkan.

Gel gambir emas ini inshaa Allah dapat membantu mereka yang memerlukan. Anda boleh terus ke laman web https://istanakhalifah.com untuk maklumat lanjut berkenaan gambir emas.

 

Kisah Seorang Pelajar Pondok

Kisah seorang pelajar pondok tahfiz di pahang 10 tahun dulu yang sempat aku rakam dalam kamus hidup ku. Kisah ini banyak memberikan kesan dalam hidup ku sehingga sekarang.

Ketika aku nak balik bercuti dari sekolah aku ke kampung halaman di Muadzam Shah, aku terserempak dengan seorang budak nie. Jalannya menjaga pandangan, tunduk kebawah saja. Dia duduk si satu sudut di tepi kiosk yang menjual jagung rebus dan waffle.

Aku cuba lah tegur dia, nak buat kawan. Pada mulanya dia macam agak kekok. Tapi lama kelamaan nampak dia dah macam relaks sikit dah. Waktu tu aku dah tukar baju batik sekolah aku. Aku pakai baju biasa. Dia ingat aku “stranger” nak pow duit dia kot.

Saja lah aku nak citer kisah seorang pelajar pondok nie kat sini sebab aku tak nak pengajaran daripada pengalaman nie aku lupa nanti.

Ok sambung balik, aku tanya dia “Ka belajor dekat mana sekarang nie” , dia cakap dia belajar dekat Madrasah Al Irsyad. Owh dekat je la dengan sekoloh aku kata aku dalam hati.

Dari situ start lah rancak kami berbual, dia cerita yang ayah dia dah takde. Ni tinggal dengan mak dia dengan 5 orang adik bawah dia. Semua kecik-kecik lagi. Dia pilih nak belajar di Tahfiz sebab dia nak kene “kemas” ilmu agama. Adik-adik dia dah takde ayah.

Kalau nak cerita memang panjang kami bersembang, jadi aku ringkaskan pengajaran yang aku belajar dari kisah kawan aku tadi tu seorang pelajar pondok.

  1. Jagalah pandangan, mereka kalau di Tahfiz tu memang amat menjaga pandangan kerana itu memberi kesan kepada hafazan mereka
  2. Solat di awal waktu. Dia cakap, kalau kita tak jaga “hak Allah”, macam mana Allah nak jaga hak kita.
  3. Bina tabiat yang baik. Nak bina tabiat yang baik perlukan masa. Contoh bangun solat tahajjud pukul 5 pagi. Susah, memang susah. Tapi bila dah terbiasa dengan tabiat tu, mende jadi mudah.
  4. Dan yang aku paling terasa sekali ialah, kita hidup di dunia nie, yang paling besar ialah Allah. Jangan kita jadikan urusan lain lebih besar dari urusan kita dengan Allah.

Itu lah sedikit sebanyak kisah seorang pelajar pondok yang aku jumpa waktu aku tercari-cari halatuju hidup dulu. Maklum lah dulu ada skin head lah, punk lah, rempit lah. Baru nak up katakan.

Ok semoga korang beroleh manfaat.

Adios!

Gambir Emas : 7 Fakta Yang Anda Perlu Tahu

Gambir Emas : 7 Fakta yang anda perlu tahu.

1) Gambir emas (G.E) diasaskan oleh seorang usahawan yang berasal dari negeri sembilan. Hasil daripada kajian yang terperinci dalam bidang kosmetik dan kesihatan lelaki maka terhasilah Gambir emas performance gel yang mempunyai fungsi utama mengatasi ejakulasi pra-matang.

2) Gambir Emas sudah terjual lebih 300k unit semenjak dilancarkan lebih kurang setahun yang lalu (November 2015). Mendapat sambutan yang hangat daripada rakyat Malaysia semenjak di lancarkan. Jumlah repeat order yang tinggi kerana keberkesanannya.

3) 6 bahan utama dalam menghasilkan G.E. Terdiri daripada tongkat ali, gambir sarawak, habbatus sauda, extract lintah, minyak zaitun dan gamat. Adunan yang mempunyai sukatan tersendiri menjadikan gambir emas kegilaan abang-abang di luar sana.

4) haa ini yang seronok nak cerita nie, Gambir emas  juga telah membuka banyak peluang kepada orang ramai di luar sana untuk berniaga menambahkan pendapatan sampingan. Jangan tak tahu yang ada sampai berhenti kerja untuk fokus kepada G.E. Sebab apa? sebab G.E merupakan bisnes keperluan, bisnes yang menyelesaikan masalah orang. Inshaa Allah disamping membantu orang ramai, mereka yang berminat untuk berniaga juga boleh mengambil peluang yang terbuka luas ini. hubungi sahaja team kami di gambiremas.net untuk maklumat lanjut.

5) Gambir emas merupakan produk pertama yang mempunyai manfaat 4 dalam 1 di malaysia. Ia dapat membantu untuk anda tahan lebih lama, menambahkan keras, memanjangkan dan membesarkan saiz zakar anda. Untuk panjang dan besar memerlukan teknik urutan setiap malam dan ada dalam kalangan pengguna kami yang sudah nampak kesan seawal botol ketiga. Ya itulah kehebatan gambir emas dengan Izin Allah

6) G.E merupakan dalam bentuk gel yang tak perlu dah anda nak bancuh. Picit dan terus sapu sahaja G.E di kawasan kepala urat bawah badan zakar sehingga ke pangkal zakar dan seterusnya keseluruh badan zakar. Ya senang je guna. Botol pun kecil mudah dibawa kemana-mana. Bau pun bau vanila. Tapi tak boleh makan ye.

7) Ada 44 billboard yang akan dipasang di lebuh raya sekitar semenanjung malaysia. Ini merupakan berita baik dan menunjukkan G.E diterima oleh rakyat malaysia. Bagi yang menjadi agent jualan pula, sudah semestinya ini merupakan salah satu peluang yang tidak patut dilepas. Siapa cepat dia dapat bro. Sekali lagi sesiapa yang ingin mencuba gambir emas ini atau ingin menjadi agent serta mendapat bimbingan untuk buat marketing boleh lah hubungi team kami di istanakhalifah.com 011 5504 5653.

Sekian sahaja 7 fakta yang anda perlu tahu tentang gambir emas.

Cara Guna Gambir Emas Yang Wajib Anda Tahu 2020

Cara guna gambir emas ini perlu untuk anda faham sebelum membeli gambir emas. Assalammualaikum wbt kepada semua. Inshaa Allah pada kali ini saya akan share kepada anda semua cara guna gambir emas yang customer saya guna sampai dia boleh tahan 45 minit ke 1 jam! Hehe. Ya dengan Izin-Nya anda mampu bertahan selama itu. Tapi tunggu dulu ada caranya. Sebenarnya ada 2 objektif utama menggunakan gambir emas.

PS: Promosi Katil Bergegor Klik Banner Dibawah!

cara guna gambir emas

 

  • Tujuan yang pertama ialah untuk menentang ejakulasi awal. Orang kita panggil pancut awal.
  • Tujuan yang kedua pula ialah untuk menambahkan saiz zakar anda. Jadi tentukan objektif anda terlebih dahulu.

 

Cara guna gambir emas untuk objektif yang pertama, picitkan gambir emas tersebut pada jari dan sapukan di kepala zakar anda. Sapu sehingga gel itu kering. Picit sekali lagi dan sapukan pula di bahagian urat bawah badan zakar anda. Sapu daripada kepala turun hingga ke pangkal. Dan picit sekali lagi sapukan keseluruh badan zakar anda. Bagi penggunaan kali pertama, mungkin anda masih belum tahu lagi jumlah picitan yang sesuai untuk anda jadi saya sarankan guna 3 picit dahulu seperti di atas. Urut perlahan-lahan badan zakar anda supaya semua gel rata keseluruhnya.

Biasanya anda takkan rasa apa-apa waktu sapu gambir emas nie. Cara guna gambir emas ini agak berbeza kerana effect sejuk itu anda akan rasa lambat dalam sejam ke sejam setengah macam tu. Bila anda rasa sejuk, itu tandanya gel gambir emas ini telah meresap sempurna dalam kulit zakar anda. Jika anda dah rasa sejuk-sejuk macam tu, anda boleh lah bilas. Sebenarnya tak bilas pun takpe. Tapi saya lebih suka bilas terlebih dahulu. Sebab gel dah meresap jadi anda tak perlu risau akan keberkesanannya. Dan anda boleh boleh mulakan projek untuk bersama.

Tips untuk cara guna gambir emas nie, sewaktu mendayung tu, anda hanya perlu buat macam biasa. Control tetap kene control. Nafas tetap kene jaga. Janganlah pula bila dah pakai gambir emas nie, anda ikut sedap nak teran awal pulak. Air mani tetap akan keluar kalau anda tak control. Cuma beza pakai gambir emas dengan tak pakai ialah waktu kita control tu, ia akan bagi extra power untuk kita tahan air mani daripada keluar. Batang pun jadi lebih sedap dan lebih power.

Selepas penggunaan kali pertama anda sebenarnya dah boleh sesuaikan berapa picit sebenarnya yang sesuai untuk anda. Ada orang kulit tebal, mungkin 3 picit tu belum cukup. Jadi boleh lah tambah jadi 5 picit ke. Ada orang kulit nipis, jadi 3 picit tu mungkin dia pakai dah rasa macam panas-panas. Jadi anda boleh kurangkan jadi 2 picit atau sepicit setengah.

Cara guna gambir emas yang seterusnya ialah bagi mereka yang ingin menambah saiz. Ini menarik kerana gambir emas mampu juga memberikan manfaat untuk menambahkan saiz. Namun effect dia tidaklah seperti anda menggunakan pam zakar. Ekstrak lintah yang terdapat dalam gambir emas ini inshaa Allah dapat membantu anda untuk menambahkan saiz zakar melalui urutan.

Ok bagaimanakan caranya? Bagi tujuan menambahkan saiz, anda perlu menggunakan gambir emas secara berkala secara harian. Gunakan setiap malam. Sapu dalam 1 atau 2 picit macam tu. Buat urutan dari pangkal zakar tarik hingga ke kepala. Pastikan anda pakai kain supaya senang nk urut dan zakar tidak tertekan selepas urut, Elok buat sebelum tidur selepas isyak.

cara guna gambir emas

 

          Harga promosi RM 80 sahaja

Cara guna gambir emas seperti ini sesuai bagi mereka yang bekerja pada waktu siang hari. Jika mereka yang tidak bekerja pada waktu siang hari. Boleh pakai selepas subuh. Yang penting pakai kain supaya darah senang mengalir ke kawasan batang zakar. Urut sehingga gel itu kering dan kesat. Jika anda bercadang untuk menggunakan gambir emas bagi menambahkan saiz zakar, anda tidak perlu lagi menyapu gambir emas ketika bersama. Teruskan sahaja hajat tuan, ini kerana effect gambir emas itu sudah ada kerana anda telah amalkan gambir emas secara harian inshaa Allah.

Itulah sedikit sebanyak cara guna gambir emas yang dapat kami kongsikan. Gambir emas ini mempunyai ektrak lintah, jadi anda perlu basuh terlebih dahulu sebelum sembahyang kerana ia tergolong dalam jenis najis yang dibolehkan. Anda boleh rujuk ceramah ustaz Azhar Idrus. Saya lampirkan link video untuk anda tonton. Penting untuk anda tonton dahulu video ini bagi mereka yang beragama islam kerana mungkin ada benda-benda yang kita terlepas pandang. Sebagai contoh boleh ke nk tambah saiz zakar? Haa..orait anda tonton dulu ya video itu disini. Cara guna gambir emas dah tahu, tapi hukum tak tahu susah jugak kan. Inshaa Allah kita sama-sama belajar supaya menjadi hamba yang diredhai Allah.

Diharapkan agar dengan sedikit perkongsian ini dapat menambahkan keceriaan hubungan suami isteri anda. Ye lah bila hubungan yang ini ceria, inshaa Allah masalah-masalah lain pun senang nak selesaikan. Tak ada lagi dah nak masam-masam muka ye dak haa.

Itulah pepatah dulu-dulu selalu cakap, sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula suami isteri. Mesti akan ada perselisihan faham. Tinggal lagi bagaimana kita melihat perselisihan faham itu sebagai satu ujian untuk kita daripada tuhan untuk melihat sejauh mana kita dapat bersabar.

Sebelum terlupa, saya nak kongsikan rahsia untuk tahan lama dan keras padu yang masih ramai lagi tak tahu. Kebiasaannya kalau tahan lama sahaja, tetapi tenaga tidak cukup tak kena juga. Ada beberapa tips yang orang dulu-dulu pakai, tapi saya lebih cenderung kepada individu masing-masing. Kalau malam tu kita nak bersama, digalakkan tidak melakukan kerja-kerja berat diwaktu siangnya. Takut penat pula malam tu. Makan banyak sangat pun tak boleh sebab boleh menyebabkan badan rasa lesu dan tidak bermaya. Cara guna gambir emas ini perlu dilakukan secara menyeluruh supaya kesannya dapat dioptimakan.

Tapi orang lelaki dengan kerja kuat di siang hari memang tak dapat dielakkan. Kalau tak kerja kuat membanting tulang, dengan izin-Allah bagaimana nak menyara keluarga tersayang. Oleh itu saya sarankan anda cuba sekali kopi PLG ataupun Kopi Ginseng Emas. Kopi ini alhamdulillah telah lama berada dipasaran dan telah membantu ramai orang untuk lebih bertenaga. Ada customer saya selalu sangat repeat kopi ni. Saya tanya la dia juga waktu COD haritu, katanya kalau tak silap saya, dapat hilang sengal-sengal badan dan badan rasa bertenaga sikit. Pendek kata sedap la kopi nie! Tapi anda kene cuba dulu, rasa sendiri kopi nie. Kalau kopi nie anda minum dalam 4 jam sebelum bersama inshaa Allah malam anda akan lebih bermakna! Anda cuba dahulu dan berikan feedback anda kepada saya 🙂 Haa nak kene betul cara guna gambir emas tu dulu.

Promosi Gambir Emas 2020. Klik Terus Di Gambar Untuk Melihat Package!

 

1 Unit Gambir Emas Percuma 1 Unit Hair Trimmer Bernilai RM 30


1 Unit Gambir Emas Percuma 1 Unit Hair Trimmer Bernilai RM 30



3 Unit Gambir Emas Percuma Action Camera Bernilai RM100

Saya berdoa agar anda semua mendapat manfaat daripada perkongsian ini inshaa Allah. Alhamdulillah, setakat ini ramai customer saya sudah berjaya, boleh baca testimoni mereka di SINI. Bagi anda yang belum mendapatkan gambir emas, anda boleh dapatkan gambir emas yang original daripada saya. InshaAllah saya boleh COD sekitar kL dan Batu Caves. Bagi anda yang berada di luar Selangor dan kL jangan risau, saya boleh poskan untuk anda dan tiada caj dikenakan. Ada hadiah menanti ada semua. Berminat nak cuba gambir emas? SMS/Whatapps saya Wan, 011-5504 5653 atau layari website kami https://istanakhalifah.com untuk maklumat lanjut.

Update untuk Tahun 2020 bagi Gambir Emas: Sedar tak sedar sudah hampir 5 tahun gambir emas berada dalam pasaran. Produk performance lelaki ini telah sedikit sebanyak membanti ramai suami dan ayah-ayah diluar sana untuk lebih memergi-mergi ketika bersama isteri. Di istanakahlifah.com kami cuba sedaya upaya untuk memberikan yang terbaik unuk anda semua. Kami sediakan beberapa pakej baru untuk pengguna gambir emas. Sekarang ini sudah jarang orang tanya kepada saya tentang cara guna gambir emas. Mungkin kebanyakkan dari pengguna sudah mengetahuinya dan ramai juga dalam kalangan mereka merupakan pelanggan tetap gambir emas.

Inshaa Allah kali ini, kita cuba untuk menyebar luaskan kebaikan gambir emas kepada pengguna baru. Oleh itu jika anda pengguna tegar gambir emas, ayuh bersama kami denga mendaftar sebagai agen jualan gambir emas. Disamping membantu mereka yang memerlukan, anda juga boleh meningkatkan ekonomi keluarga inshaa Allah.

Sebelum saya terlupa kebelakangan ini ramai yang menghubungi saya, akan tetapi saya tidak dapat menjawab panggilan tersebut kerana saya sedikit sibuk menguruskan syarikat dan juga mesyuarat. Jadi jika anda ingin bercakap terus dengan saya harap anda boleh whatapps dahulu pada no yang tertera dan kemudian inform yang anda ingin bercakap secara terus dengan saya supaya saya boleh jadualkan perbualan saya bersama anda nanti. Antara soalan yang di tanya ialah cara guna gambir emas ini. Jadi sebenarnya artikel ini telah menjelaskan secara details tentang persoalan tersebut, namun saya faham anda mungkin lebih selesa bercakap secara terus inshaa Allah tiada masalah, anda just perlu whatapps dahulu saya untuk kita deal waktu yang sesuai supaya saya boleh menghubungi anda. 🙂

Terima Kasih

Admin

https://istanakhalifah.com

cara guna gambir emas whatapps

Stokis Gambir Emas Yang Sah Seluruh Malaysia

Stokis Gambir Emas

 

 

Stokis Gambir Emas : Assalammualaikum w.b.t kepada semua pengguna gambir emas. Harap anda semua berada dalam keadaan sihat walafiat. Macam mana gambir emas? Power kan. Alhamdulillah, itu semua atas keizinan Allah S.w.T. Gambir Emas hanyalah perantara kepada hajat-hajat tuan. Yang menentukan ialah Allah Maha Kuasa.

Hari ini saya ke utara, ke negeri perak. Saya pergi kesana untuk COD sendiri  gambir emas kepada stokis saya. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Saya lebih suka untuk berjumpa sendiri dengan stokis gambir emas dibawah saya supaya senang saya cerita dan berkongsi pengalaman menjual gambir emas kepada mereka.

Kepada anda yang ingin menjadi stokis gambir emas atau agent gambir emas, bolehlah menghubungi sy di no 011-55045653. Inshaa Allah kalau dekat kita boleh jumpa2 dan sembang-sembang dahulu berkenaan gambir emas. Apa-apa pun saya ucapkan terima kasih kepada semua atas sokongan anda kepada produk gambir emas. Inshaa Allah kita tak perlu bergantung kepada produk-produk luar negara. Dalam negara sendiri boleh hasilkan kualiti setanding malah lebih baik daripada produk luar negara. Inshaa Allah.

Sebelum itu diingatkan bahawa, kami memerlukan mereka yang benar-benar serius jika ingin berniaga bersama kami. Mereka perlu menandatangani perjanjian supaya mematuhi syarat-syarat yang telah ditetapkan oleh syarikat. Antaranya ialah tidak membuang harga sesuka hati.

Stokis gambir emas perlu sentiasa berdikari dan berusaha sehabis baik untuk meningkatkan jualan gambir emas. Sokongan akan diberikan oleh HQ untuk membantu stokis dan agent membuat jualan.

Antara kelebihan utama ialah produk gambir emas itu sendiri yang sudah mempunyai banyak testimoni yang berkualiti dan inshaa Allah berkesan kepada mereka yang menggunakanya. Anda boleh layari website saya, https://istanakhalifah.com untuk mengetahui lebih detail tentang Gambir Emas ini.

Gambir emas ini dirumus daripada bahan-bahan berkualiti seperti gambir sarawak, ekstrak lintah, tongkat ali dan habbatus sauda berupaya menjadikan anda tahan lama di atas katil dengan Izin-Nya. Bagi anda yang ingin mendaftar sebagai agent atau stokis gambir emas boleh baca di SINI.  Bagi yang pertama kali ingin membuat bisnes, anda boleh baca cara-cara marketing gambir emas untuk permulaan dan hingga anda boleh menjadi PRO di SINI.

Produk ini telah membantu ramai di luar sana untuk menyelesaikan masalah dalam kelambu yang dihadapi oleh mereka. Jika anda ingin mendapatkan gambir emas boleh dapati dengan stokis gambir emas dan agent gambir emas yang berdekatan dengan anda atau boleh hubungi saya 011-5504 5653 jika anda berada di sekitar KL dan Selangor.

Gambir Emas Tahan Lama

Alhamdulillah, terima kasih kepada pengunjung blog gambir emas pada kali ini. Inshaa Allah kami di istanakhalifah  ingin berkongsi satu berita berkenaan seorang pelanggan kami ini. Pelanggan kami ini seperti pelanggan-pelanggan yang lain ingin mencuba produk gambir emas ini. Ternyata dengan penggunaan gambir emas. Alhamdulillah dengan izin Allah pelanggan gambir emas ini dapat tahan lama ketika bersama dengan isteri. Kami di istanakhalifah berasa amat gembira dengan perubahan yang dialami oleh dia. Ini membuatkan kami lebih bersemangat untuk menambah baik gambir emas ini. Jika anda belum mencuba, saya amat sarankan untuk mencuba kerana inshaa Allah, anda akan dapat rasai perbezaan nya.

Gambir Emas Original : Dapatkan Segera

Gambir Emas Original : Pastikan Yang Original Baru Beli

Pastikan jika korang nk beli gambir emas, dapatkan yang original beserta hologram. Kami di gambir emas amat mementingkan kualiti gambir emas. Boleh rujuk video dibawah untuk mengtahui gambir emas itu orginal ataupun tidak.

Jika anda mendapati gambir emas yang anda beli tidak mempunyai barcode, anda boleh menghubungi kami di 011 5504 5653, itu samada stok lama ataupun gambir emas yang tidak asli.

Pihak HQ gambir emas membelanjakan sejumlah wang untuk memastikan kualiti produk gambir emas ini sentiasa berada di tahap tertinggi. Ini semua untuk pelanggan-pelanggan setia kami yang sentiasa menyokong produk keluaran bumiputra.

Amran fan juga telah memberikan “review” tentang produk gambir emas original ini. Boleh rujuk screenshoot yang kami attach di bawah.

Sebenarnya kami berasa amat gembira kerana produk gambir emas semakin diterima oleh masyarakat.

Untuk pengetahuan semua, sistem ini mampu menjadikan produk gambir emas setanding dengan produk-produk lain dipasaran. Sistem hologram juga mampu membezakan antara gambir emas yang original ataupun tidak.

Jadi sesiapa yang ingin mendapatkan gambir emas, tidak perlu risau akan produk ciplak. kami di gambir emas.net amat komited untuk membantu tuan semua inshaa Allah.

Buat masa ini, HQ gambir emas telah mempromosikan gambir emas di seluruh semenanjung malaysia dengan menempatkan billboard-billboard gambir emas di sepanjang lebuh raya di malaysia.

Oleh itu kualiti produk amat dititik beratkan supaya anda mendapatkan gambir emas original dan bukannya yang palsu yang mana dapat menjatuhkan reputasi produk gambir emas ini.

Berikut ialah list kawasan yang menempatkan billboard gambir emas.

  1. Jalan Duta P/B
  2. Rawang
  3. Tg. Malim
  4. SLim River
  5. Tapah
  6. RTC Mydin
  7. K. Kangsar
  8. B. Merah
  9. jawi
  10. Sg. Petani
  11. Alor Setar
  12. Jitra to Changlun
  13. Changlun to penang
  14. Gurun to Sg. Petani
  15. Tambun to Jawi
  16. Taiping
  17. Sg. Perak
  18. Ipoh Toll
  19. Slim River
  20. Tg. Malim
  21. Rawang
  22. Bangi- Sg Besi
  23. Sg Besi To Bangi
  24. Seremban to Nilai
  25. Nilai to Seremban
  26. Melaka
  27. Tangkak to Melaka
  28. Pagoh to Yong Peng
  29. Ayer Hitam to Yong Peng
  30. Machap
  31. Kempas
  32. Kempas Balik
  33. Masai, Pasir Gudang
  34. Senawang
  35. Senawang balik
  36. Selepas Toll karak
  37. Temerloh
  38. Sebelum Kuantan
  39. Kuantan to KL
  40. Maran to KL
  41. Sri Gombak
  42. Kota Damansara
  43. Elite USJ
  44. R&R Dengkil

Jadi dapatkan gambir emas orginal sekarang dengan kami di istanakhalifah.com

Hubungi 011 55045653

 

 

1 3 4 5
Bro perlukan apa-apa bantuan?

Kalau Bro Ada Apa-Apa Soalan Klik Je Dibawah Dan Terus Wasap Saya :)

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00