Archive

Category Archives for "kama-max"

COD Kama-Max Kuantan : Wan 011-5504 5653

COD Kama-Max Kuantan : Haa ayah2 tengah cari Kama-Max kan? Nak COD Kuantan , roger je Wan. InshaAllah boleh hantar terus dapat. Nak cod kat Kuantan mana tu bro? Saya cover Indera Mahkota ( IM), Bandar Kuantan, Taman Kerang , Permatang Badak, dari Taman Tas nk ke Bandar Kuantan lah. Sg Isap pun boleh.. Apa2 ayah2 roger je. Harga kita bagi diskaun punya. Free COD, duit minyak semua kita tanggumg.. Siap dapat freegift, barang best lagi.. Haa camne ON x ON ? Harga RM 100 sahaja bro siap hantar.. Yang penting dapatkan yang ORI dari agent dan pengedar yang sah.

 

Berbaloi ke beli Kama-Max ni? InshaAllah berbaloi bro. Beli dengan COD Kama-Max Kuantan lagi. Memang thorbek. Sebab dapat freegift. Boleh beri kelainan pada bini. X gitu bang? Kama-max ni dalam bentuk cecair spray dalam 3 picit, tunggu dalam 20 ke 30 min, ada rasa dingin2 boleh ON. Kalau nak ORAL sila basuh dahulu ya. Risau wife keracunan pulak. Yelah , sebab Kama-Max ni di formulasikan untuk kegunaan luaran, tetiba nak masuk mulut mesti kena basuh dulu ya.. Ada yang tanya juga, sebotol ni tahan berapa lama?  Haa, kalau spray dalam 3 picit boleh guna dalam 15 ke 20 kali..  Pakai masa nak bersama je… Mudah sangat. Kalau mana-mana ayah tak prefer ubat yang makan, nak cari yang sapu, boleh try Kama-Max ni.

Oklah, mana2 ayah atau bro yang nak COD Kama-Max Kuantan, boleh roger Wan, 011-5504 5653. Nak consultasi, nasihat, cara pakai boleh PM. InshaAllah saya akan cuba sebaik mungkin untuk ‘guide’ ayah2. Betul ke Kama-Max ni boleh buat tahan lama? Tengok banyak testimoni power2 je.  Ayah2, kalau nak tahukan orang dulu2 kan guna gambir sarawak untuk tahan lama. Tapi yang tu jenis kepingan, kena bancuh sendiri dengan air. Kalau silap bancuh, mahu panas dan tak selesa. Kat sini mula datangnya gambir sebagai agen untuk membantu melambatkan ejakulasi pramatang atau bahasa kita pancut awal. Dia bagi rasa kebas macam tu. Tapi ,  Kama-Max dah diformulasi supaya mudah pakai. Jika pakai dengan dos yang betul ayah2 rasa dingin sahaja.  Jadi x delah rasa panas sampai x ada feel tu. Kalau nak tahu cara guna kama-max yang betul, boleh baca DISINI..   Oklah panjang pulak cerita, kalau nak tahu lebih2 atau nak COD  Kama-Max Kuantan roger je Wan ya.. Sace ya no ni, 011-5504 5653.

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

 

COD Kama-Max Kajang-Bangi, Wan 011-5504 5653

COD Kama-Max Kajang :  Khas untuk ayah2 warga Kajang , Bangi dan sekitarnya seperti Saujana Impian, Bandar Baru Bangi dan lain2. Haa, ayah2 kini boleh dapatkan Kama-Max yang original dari saya Wan, 011-5504 5653. InshaAllah, saya boleh terus hantar ke lokasi anda. Hanya whatsapp detail nama , kuantiti dan lokasi.. Tiada cas penghantaran akan dikenakan..On x On .. Siap dapat freegift lagi.. Siapa  nak bagi kan?

Berapa harga Kama-Max ni? Harga sebenar Kama-Max ialah RM 120.. Tapi sempena promosi awal2 ni abam nak bagi diskaun.. Hanya RM 100 untuk sekotak. Free delivery dan dapat freegift vibrator ring. Macam dalam gambar kat bawah ni, Pakej RM 100. InshaAllah dengan freegift tambahan ni moga dapat tambahkan keceriaan pasangan..

 

Cepat ayah2 dapatkan freegift khas ini, stok terhad tau. dengan hanya COD Kama-Max Kajang hubungi Wan, 011-5504 5653 pengedar sah kami untuk uruskan penghantaran. Bro saya x sabar nak beli ni. Tapi cara pakai macam mana ya? Jangan risau ayah2, kami juga akan  berikan  flyers cara pakai kepada kepada anda. Anda juga boleh rujuk DI SINI untuk cara pakai yang lebih details. Betul ke Kama-Max ni boleh tahan lama? InshaAllah bro, jika serasi dengan anda, inshaAllah anda juga akan mandapat manfaat dari Kama-max ini sama seperti mana pelanggan-pelanggan kami yang lain. Alhamdulillah, ramai yang memberikan feedback positif… TAPI2, apa2pun benda ini adalah subjektif. Saya pun x nak la beri jaminan ia serasi dan berkesan dengan semua orang. Sebab sistem tubuh badan manusia ni kompleks. Sebab ada juga segelintir pelanggan kami kata tidak berkesan.. Kalau x menjadi ni, kita kena tengok beberapa faktor lain pula.. Beli Kama-Max yang ori x? Cara pakai betul ke? dan lain2…

Untuk pelanggan Wan yang COD Kama-Max Kajang jangan risau, inshaAllah sy akan consult dan assist anda cara pakai tapi dengan syarat kena beli dengan saya  tau. Apa2 roger je PM saya..Kita sembang lebih di whatsapp ya. Nak tengok testimoni2 customer lain pun ada dalam simpanan saya.. Oklah pape roger bro. Gerak dulu.. Nak diskaun, nak freegift pm je..

Admin

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

 

Dropship Kama-Max Diperlukan !!!

Dropship Kama-max Diperlukan !

Anda sedang mencari part time job untuk mencari duit poket lebih? Jom sertai kami sebagai dropship. Haa, duit komisyen tu boleh la nak buat tampung bayar yuran belajar, bayar duit ansuran moto, boleh simpan untuk tabungan kahwin ke dan lain2 lg ikut keperluan anda. Paling best, jika anda rajin dan komited boleh menjana pendapatan sehingga rm 1k sebulan tau. Produk kama-Max ni pun HOT sangat. Billboard dah naik 1 malaya siap artis jadi duta lagi, Tauke Jambu yang Raja Lawak tu.. Kama-Max apa kebenda sebenarnya.. Nak tahu details Kamamax boleh baca DISINI.

Untuk program dropship Kama-Max ini, anda tidak perlu mengeluarkan modal pun. Hanya ambil order dari pelanggan sahaja dan kami yang akan uruskan pengeposan. Berapa komisyen yang anda dapat? Haa, setiap kotak yang terjual, anda boleh dapat sehingga RM 40 sebotol tau.. Tapi2, untuk permulaan, 2 botol pertama komisyen anda adalah RM 25 sahaja. Ialah, mana tahu korang2 ada yang mengelat nk harga murahkan , jadi dropship semata-mata untuk pakai sendiri gitu.. Berapa harga Kama-Max sebotol ni nak jual?  Haa, harga sebotol Kama-Max ni RM 100 tau.. Promote kat customer siap free postage dan paling best dapat freegift vibrator ring. Sape nak bagi kan.

Bang saya berminat ni nk join. Ada ke medium support? Ya bro, kami akan masukkan dalam channel telegram. Kat situ ada semua gambar2, poster, testimoni pelanggan dan contoh ayat marketing.. Haa, copy paste dan promote sahaja kan. Kenapa nak jual Kama-Max ni? Apa kelebihan dia? Oklah bakal2 dropship Kama-max sekalian :

Kelebihan Kama-max ni adalah

  • Produk yang telah mendapat kelulusan KKM dengan no pendaftaran (NOT161201971K
  • Produk keperluan ayah2. Kerana majoriti lelaki yang berkahwin di Malaysia mempunyai masalah ejakulasi pramatang.
  • InshaAllah produk ini mudah dijual kerana sudah di kenali’

Kita ‘ride the wave’ HQ. Sebanyak 58 biji billboard terpampang di lebuhraya Utara Selatan. Best ke best?

Jadi apa lagi? Jom sertai dropship Kama-max bersama kami. Masyukkk.. Tak keluar modal satu sen pun kan.. Alih2 dapat duit je.. Berminat nak join? Hubungi Wan, 011-5504 5653.

Admin,

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Agen atau Stokis Kama-Max Diperlukan

Agen atau stokis Kama-Max diperlukan di seluruh Malaysia bagi mengisi beberapa kekosongan. Assalamualaikum/hi abam2, bro2, bapak2 di luar sana yang ingin mencari duit poket tepi, kami ada berita baik untuk anda. Kini kami mencari agen atau stokis Kama-max yang komited untuk menjual produk yang semakin viral dan meningkat naik.InshaAllah, produk Kama-max ini mudah di jual kerana ia bakal menjadi fenomena di Malaysia. Sebanyak 58 buah billboard akan terpampang di sepanjang lebuhraya utara selatan Malaysia.

Jadi bakal agen atau stokis Kama-max tidak perlu risau, boleh jalan ke Kama-max ni? Boleh jual x? Orang beli ke?  Sebab HQ sekarang dalam proses untuk membuat marketing besar-besaran. Dan kami semua dalam fasa mood standby je. Follow rapat tau. InshaAllah boleh buat duit berkepuk2 ni. InshaAllah HQ juga akan sehabis baik untuk buat marketing bagi memudahkan semua peniaga2 kami berniaga. Beruntung sangat bagi mereka yang join awal ni. Fast Action, Fast Result ya.

 

Berapa modal yang diperlukan? Haa, modal hanya serendah RM 200 sahaja dan anda akan mendapat sebanyak 5 kotak stok di tangan. Channel support Telegram juga akan di berikan. Di situ segala bahan poster marketing Kama-Max akan di kongsikan. Mudah sangat menjual ni. Ada agen yang santai2 menjual menggunakan Wechat boleh dapat RM 1,000-2000 mcm tu. Produk Kama-Max ni bukan produk sebarangan pun. Ada lulusan Kementerian Kesihatan Malaysia, KKM.  Dan paling penting Kama-Max terbukti membantu menyelesaikan masalah ejakulasi pramatang ayah2 di luar sana. Macam mana? dengan testimoni yang pelanggan2 share. Cara guna ada di sediakan di sini. Alhamdulillah, ramai pelanggan yang telah berpuas hati menggunakan Kama-Max ini dan ia menjadikan kami yakin produk ini akan pergi jauh dan bakal meletup.

Orait bos, saya berminat untuk menjadi agent Kama-Max ini. Apa syarat-syaratnya? Syarat utama adalah, tidak boleh membuang harga. Harga pasaran Kama-Max adalah RM 100 sekotak. Tidak boleh jual lagi murah.. Haa kalau nak jual mahal xpe.. ada masalah. Dan syarat yang seterusnya adalah minimum pembelian agent adalah 5 kotak. Dengan ini, saya ingin mencari agen yang betul-betul serius dan komited untuk menyertai saya. Dan saya akan letakkan nombor anda di website saya. Saya mencari agen atau stokis Kama-max bagi kawasan-kawasan berikut :-

Agent Kama-Max Johor Bahru

Agent Kama-Max Melaka

Agent Kama-Max Shah Alam

Agent Kama-Max Ipoh

Lain2 tempat boleh dibicangkan mengikut permintaan agen.

Adakah anda seorang yang kental dan mampu berdikari? Jika YA, anda lah orang yang kami cari. Jom sertai kami dengan hubungi Wan 011-5504 5653 untuk maklumat lanjut.

Admin

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

 

Kama-Max Johor Bahru JB Wan 011-5504 5653

Kama-Max Johor Bahru JB kini menemui pelanggan JDT selatan tanah air. Haa ayah2 yang berada di sekitar JB seperti Skudai, Larkin, Tampoi,Kulai Senai, Kota Tinggi,Pontian, Mersing atau sekitarnya boleh roger Wan di 011 550 5653 bagi mendapatkan terus Kama-Max di tangan anda secara COD. InshaAllah, kami rangkaian team Kama-Max JB akan cuba sedaya upaya membantu ayah2 untuk mendapatkan produk yang semakin dikenali dan viral ini. Apa2 boleh roger je Wan je. . Bagaimana untuk kenal pasti Kama-Max yang original ni?

Haa, kalau ayah2 nak tahu, kami team Kama-Max Johor Bahru JB adalah agent sah yang telah dilantik oleh syarikat OAR Teguh Sdn Bhd bagi memasarkan produk ini bagi kawasan selatan tanah air. Jadi ayah2 tidak perlu risau untuk mendapatkan Kama-Max yang original dari kami. Terus hubungi Wan 011-5504 5653. Antara ciri2 Kama-Max yang original adalah mempunyai hologram dan kod siri. Selain itu, harga yang dijual juga tidak meragukan kerana produk Kama-Max ini adalah dari bahan serta pemprosesan yang berkualiti setanding dengan harganya. Berapakah harganya?

Harga yang original dari HQ adalah RM 100 sekotak. Dan kos penghantaran , COD adalah PERCUMA ya. Segala kos minyak dan tenaga telah diserap gittew dan Ayah2 boleh terus dapat produk dengan cepat dan gembira.Sebagai peringatan, kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kesan jangka pendek mahupun jangka panjang  jika ayah2 membeli barang tiruan serta bukan dari agen yang sah. InshaAllah, team Kama-Max Johor Bahru JB juga akan membantu dan memberi konsultasi cara pemakaian secara eksklusif kepada ayah2 ataupun ayah2 boleh membaca cara guna Kama-Max DISINI

 

InshaAllah semoga ikhtiar ayah2 dengan Kama-Max memberi lebih kebahagiaan kepada hubungan suami isteri. Jika ayah2 telah menggunakan Kama-Max dan sangat berpuashati dengan kesannya, kami menjemput ayah2 untuk menyertai team kami Kama-Max Johor Bahru JB sebagai agen. Kehadiran anda sangat dialu2kan. Apa2 pun saya angat menggalakan ayah untuk menggunakan Kama-Max ini sebelum mendaftar sebagai agen kerana kita akan lebih berkeyakinan untuk mempromosikan produk serta dapat memberikan konsultasi kepada pelanggan.

Akhir kata, bagi ayah2 yang tinggal sekitar Johor Bahru JB yang ingin mencuba Kama-Max boleh hubungi Wan 011-5504 5653 untuksaya uruskan penghantaran ke tempat andaa.

Admin: https://istanakhalifah.com

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

 

COD Kama-Max KL, Call Wan 011-550 45653

COD Kama-Max KL : Assalamualaikum/hi ayah2. Mencari Kama-max untuk COD area KL? Haa, roger je Wan 011 5504 5653. InshaAllah Kama-Max akan sampai terus di tangan ayah2. InshaAllah Wan boleh COD Ampang, Cheras, KLCC, Bangsar, Putrajaya, Sungai Besi, Seri Kembangan, Sentul, Kepong, PJ, Klang Lama, Bukit Jalil, Setiawangsa, Wangsa Maju, Segambut, Setapak, Gombak, Batu Caves, Damansara Damai, Selayang, Sg Buloh & Kawasan Sekitar. Apa2 roger je. Kita deal bagi ngam ya.

Berapa harga  Kama-Max ni? harga RM 100 je termasuk cas cod di kwasan yang kami cover dan siap dapat freegift Vibrator ring sekali. Best ke sangat best? Ada yang tanya fake ke ori ni? Ayah2, saya jual barang ORI sahaja. Apa2 masalah boleh roger.  Tak sanggup saya nak jual barang ‘FAKE’ nak aniaya orang, apatah lagi berkaitan zakar. Mungkin kalau pakai akan menyebabkan kerosakan kekal ke macam mana, siapa tahu kan.

Jadi ayah2, nak COD Kama-Max KL, roger je Wan 011-5504 5653. I’m trusted seller @ agent. Ada juga yang tanya2 Kama-Max ni mcm mana, minyak ke apa. Ok, untuk pengetahuan ayah2, Kama-Max ni dalam bentuk cecair. Senang cakap macam air yang ramuan nya di formulasi dari gambir sarawak, gamat, ekstrak lintah habbatusauda dan beberapa bahan organik lain.

InshaAllah Kama-Max ni lebih cepat meresap dan beri kesan dalam 20-30 minit macamtu dan boleh ON GAME. Dan Kama-Max ini juga telah mendapat lulusan KKM bernombor NOT 161201971 K jadi ayah2 boleh gunakan tanpa was-was ya.

Saya nak beli, tapi x tahu cara pakai. Ni first time nak try.. Macam mana? Ok ayah2, kalau x tahu cara pakai, jangan risau Wan akan asisst ya. Yang penting beli dengan Wan, COD Kama-Max KL InshaAllah saya bantu ayah2 berpuashati dengan Kama-Max. Atau ayah2 boleh baca cara guna Kama-Max DISINI .

Dah bersedia nak try? Save terus no Wan 011 5504 5653. Kalau yang tinggal jauh2 atau duduk area KL tapi x ada masa nak cod pun saya boleh poskan. Free Postage. Pasal privacy don’t worry. kami jaga privacy anda. Barang di balut dan ditulis ‘Freegift’ di parcel gitu.

Moga ikhtiar ayah2 dengan Kama-Max mampu menambahkan keceriaan hubungan dengan wife. InshaAllah

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Cara Guna Kama-Max Updated 2018

Cara guna kama-max ada lebih kurang sama dengan cara guna gambir emas. Anda boleh rujuk pos ini untuk mengetahui cara guna gambir emas. Klik sini untuk melihatnya. Orait sebelum itu bagi yang masih belum mengetahui, Kama-max ini ialah produk terbaru keluaran Oar Teguh. Syarikat Oar teguh merupakan syarikat yang sama yang mengeluarkan produk gambir emas, kopi emas ginseng, Ge Oil dan banyak lagi. Haa sebab itu anda jangan risau, produk-produk keluaran syarikat ini memang power dan inshaa Allah dapat membantu anda yang sedang dalam kesusahan tu. Kita cuba ikhtiar mana yang termampu ya ayah-ayah dan abang-abang demi kebahagian rumah tangga kita.

Klik terus icon whatapps dibawah untuk terus hubungi kami melalui whatapps anda, atau anda taip sendiri no kami 011 5504 5653 (wan)

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

 

Cara guna kama-max ini lebih mudah dan pantas daripada gambir emas. Ini kerana kama-max ini adalah dalam bentuk cecair. Jadi ada boleh spray dan dia akan keluar macam cecair yang boleh meresap dengan mudah ke bahagian kulit. So bagi ayah yang muda-muda tu, yang jenis nak on lepas 20 ke 30 min boleh lah try kama-max nie. Kesan dia inshaa Allah boleh rasakan selepas itu. Disebabkan bahan asas dia pun memang daripada gambir, jadi anda tak perlu terkejut jika ada rasa macam sejuk-sejuk tu. Memang dia dah kalau macam tu. So bila dah rasa macam sejuk-sejuk tu. Apa lagi. Game on lah korang hehe.

Orait cara guna kama-max yang pertama ialah korang kene goncangkan dulu botol tu. Bagi adunan-adunan dalam botol tu sekata. Mungkin bila lama botol itu tertinggal berdiri adunan-adunan dalam tu macam pati lintah, gambir, minyak zaiton atau olive oil dan lain-lain tu termendap di bahagian bawah botol. Jadi penting untuk anda goncangkan terlebih dahulu untuk setidak-tidaknya bagi adunan tu sekata.

Kemudian adan boleh rujuk gambar dibawah. Saya ada kepilkan tempat-tempat yang ada perlu spray. Untuk dos permulaan, spray 4 kali sahaja dulu. Pertama ialah di kepala seterusnya turun ke di bahagian takuk, kemudian di dagu dan akhir sekali di bahagian urat pari. Jangan anda sembur di bahagian telur pulak. Kang tak pasal elok-elok nak game tak jadi pulak sebab tak selesa.


Cara guna kama-max yang seterusnya ialah anda perlu ratakan cecair kama-max itu di bahagian-bahagian yang anda sembur tadi. Bagi cecair itu meresap dengan semaksimanya ke dalam kulit zakar anda. Penting untuk anda bagi cecair itu semua rata kerana bahagian-bahagian yang anda spray tadi merupakan bahagian-bahagian yang sensitif yang terdapat pada zakar kita. Biasa orang yang tak tahan lama nie, dia akan rasa ngilu cepat dekat bahagian-bahagian yang disebutkan tadi. Bila dah rasa ngilu cepat, tak sampai beberapa kali celup dah game over. Tu yang kita tak nak tu.

Cara guna kama-max yang paling last ialah tempoh bertenang 30 minit. Hah sabar-sabar, lepas spray dan ratakan cecair kama-max tu, anda perlulah tunggu sekejap. Bagi kama-max tu menyerap ke dalam bahagian kulit yang sensitif tu. Bila cecair kama-max yang kita spray tu dah menyerap, boleh lah prepare tempat semua untuk melaksanakan tanggungjawab anda tu.

Orait bagi mendapatkan kama-max, hubungi sahaja kami di 011 5504 5653 (wan) untuk mendapatkannya segera!

Admin
Istana Khalifah

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

KAMA-MAX 2018 Spray Tahan Lama

KAMA-MAX Spray Tahan Lama- Assalamualaikum/hi ayah2. Hari ini admin nak share 1 produk baru yang bakal meletop. Billboard di highway semakin banyak. ”SUBUH BARU CABUT” . Haa, apa tu Kamamax? Kamamax ini diformulasi dalam bentuk cecair di mana fungsi utamanya adalah untuk merawat ejakulasi pramatang atau bahasa mudahnya pancut awal. Apa yang best pasal Kamamax ni?

Haa, dengan serum Kama-max ini, ayah2 tidak perlu tunggu lama untuk GAME. Hanya selepas 10 -20 minit selepas sapu dan boleh terus ON. Best ke best? Kamamax juga telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan nombor pendaftaran  (NOT161201971K) . Jadi ayah2 boleh gunakan tanpa was2 ya. Apa isi kandungan serum Kamamax ni ya?

 

Serum Kamamax ini mengandungi bahan-bahan semulajadi yang memberikan khasiat kepada zakar anda. Bahan semulajadi adalah Gamat, Tongkat Ali, Minyak Zaiton, Habbatus Sauda, Gambir Sarawak dan Lintah.

 

Ok, kenapa ayah2 perlu memilih KamaMax ini sebagai produk keperluan ayah2 menceriakan rumah tangga?

Pertama : InshaAllah KamaMax produk pilihan terbaik untuk mengatasi masalah pancut awal

Kedua : Ya betul, Kamamax adalah serum yang cepat menyerap seawal 30 minit. Jadi ayah2 tidak perlu tunggu lama

Ketiga : Kamamax produk yang selamat digunakan dan telah diluluskan KKM..

Hmm, betul ke Kama-Max ni bagus dan menjadi? Jom ayah2 kita tengok testimoni Kamamax hasil perkongsian pelanggan kami yang berpuas hati

Alhamdulillah ini antara pelanggan kami yang berpuashati. Apa2pun sejujurnya, saya tidak mahu overclaimed produk ini serasi untuk semua orang, sebab ada beberapa yang kata kurang berkesan. Sebab perkara ini subjektif.. InshaAllah ini adalah ikhtiar kita. Kalau kita tak cuba, kita tak tahu kan.

OK bos, saya berminat nak try.. Macam mana ya cara guna?

 

Satu lagi kelebihan Kamamax ni, bila pakai ayah2 tidak akan rasa panas dan kebas.. Rasa dingin2 macam tu je. Sedar2 mahu tahan lama ..

Macam mana ayah2 nak dapatkan Kama-Max ini?

Untuk tempoh terhad, bagi pelanggan kami, inshaa Allah ada akan dapat segala MANFAAT ubat kuat KamaMax serta berpeluang mendapat  EXTRA BONUS yang bernilai  xxx secara PERCUMA (cepattt selagi stok masih ada). Jadi berapakah harga yang anda sanggup bayar untuk ini?

Bagi anda yang inginkan COD, inshaAllah agent kami boleh COD Kamamax di kawasan berikut.

”Ampang, Cheras, KLCC, Bangsar, Putrajaya, Sungai Besi, Seri Kembangan, Sentul, Kepong, PJ, Klang Lama, Bukit Jalil, Setiawangsa, Wangsa Maju, Segambut, Setapak, Gombak, Batu Caves, Damansara Damai, Selayang, Sg Buloh & Kawasan Sekitar” .

Ini adalah Harga Pakej COD

 

Jika kawasan ayah2, tiada untuk COD, jangan risau. Kami boleh poskan ayah2..Haa bagi pelanggan yang nak pos kami ada pakej yang khas untuk ayah2. Ada extra special freegift untuk ayah2.

 

Apa lagi ayah2, jom dapatkan KamaMax dengan hubungi Wan 011-5504 5653 sekarang. KLIK  01155045653 untuk hubungi terus.

InshaAllah, moga usaha kecil ayah2 dengan Kama-max berhasil.

Admin,

Istana Khalifah

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00