Archive

Category Archives for "Kesihatan"

Doxtejoint Doxtecream KL dan Freegift Menarik !!!

Doxtejoint Doxtecream KL – Assalamualaikum buat pembaca blog perkongsian saya. Anda ingin mengetahui apa itu Doxtejoint Doxtecream ini? Jom, saya akan kongsikan kepada anda. Doxtecream dahulu dikenali sebagai DoxteJoint merupakan produk hasil kajian yang membantu meredakan dan memulihkan radang pada sendi otot, arthritis, gout dan kawasan sekitarnya. Doxtecream ini adalah produk hasil penyelidikan universiti tempatan. Doxtecream ini diperbuat dari bahan organik yang terdiri daripada ekstrak daun rerama hijau, ekstrak daun ketumpang air 9sireh cina), minyak kelapa dara serta capsicum yang membantu memberi rasa dingin dan selesa secara semulajadi tanpa bahan kimia yang berbahaya.

Hasil penyelidikan ini, terdapat 120 bahan aktif yang terdapat dalam ekstrak ketumpang air (sireh cina) dan daun rerama hijau yang mana 5 bahan dominannya dari kumpulan flavanoid iaitu Rutin, Vitexin, Quercetin , Salvigenin, dan Gardenin B mampu membantu mengurangkan kesakitan dan memungkinkan rawatan kepada sendi dan otot. Kajian ini turut di sokong oleh beberapa journal luar negara antaranya dari Perancis, Jepun dan Taiwan. Ia selamat digunakan dan telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Dengan ini, kami Doxtejoint Doxtecream KL menawarkan harga istimewa bagi setiap pelanggan yang membeli dengan kami. Harga promosi adalah RM 100 untuk sebotol Doxtecream ini. Free postage seluruh Malaysia dan juga freegift istimewa untuk anda

Harga Promosi 1 Unit RM100 + Free Postage + Freegift Kinoki dan Mini Sejadah

Untuk pakej combo, extra diskaun diberikan iaitu RM 180 untuk 2 botol. Free postage, dapat freegift mini sejadah dan juga detox footpatch

Harga Promosi 2 Unit RM180 + Free Postage + Freegift Kinoki dan Mini Sejadah

Bagi mereka yang tinggal di sekitar kL, boleh dapatkan segera dengan kami di Batu caves,

Jom ikuti antara pengguna Doxtejoint Doxtecream KL yang telah beransur pulih dengan izin Allah.

Ingin berikhtiar dengan Doxtejoint Doxtecream ini? Whatsapp Wan 011-55045653 untuk pembelian dan maklumat lanjut. Jom hadiahkan 1 botol untuk ibu bapa yang tersayang jika mereka mengalami masalah sakit sendi dan otot. Juga boleh dibuat sebagai bekalan untuk mengerjakan haji dan umrah.

” Hadiahkan kepada ibu bapa anda, mereka pasti gembira”

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

COD Gambir Emas KL Call Wan 011 55045653

COD Gambir Emas KL

COD Gambir Emas KL : Jika anda berada di sekitar kL  berminat  untuk membeli gambir emas, jangan segan-segan untuk menghubungi saya, Wan 011-5504 5653 untuk saya COD Gambir Emas KL terus ke tangan anda.

InshaAllah saya boleh COD di Ampang, Cheras, KLCC, Bangsar, Puchong, Sungai Besi, Seri Kembangan, Sentul, Kepong, PJ, Klang Lama, Bukit Jalil, Setiawangsa, Wangsa Maju, Segambut, Setapak, Gombak, Batu Caves, Sg Buloh & Kawasan Sekitar. Apa2 roger je, kita set sampai jadi,

Kalau ada yang masih tertanya-tanya, apa COD ni sebenarnya.

Untuk pengetahuan anda COD atau nama panjangnya Cash On Delivery bermaksud proses jual beli di mana pembeli bersetuju untuk membayar jika penjual dapat menghantar produk terus kepada pembeli dengan kadar segera.  Biasanya pembelian dengan cara COD lebih digemari kerana pembeli dapat memiliki barang dengan cepat. Ketahui details mengenai gambir emas di SINI

Sebenarnya, saya nak kongsi cerita saya sepanjang menjadi Stokis Gambir Emas dan membuat COD Gambir Emas KL ni. Menurut pengalaman saya, rata-rata customer saya ni 97% tak ada masalah serius pun berkaitan seks ni. Biasala kalau x tahan lama tu, mungkin faktor pemakanan atau gaya hidup kita yang kurang bersenam. Jadi, saya nak ucapkan tahniah kepada semua lelaki yang dah berkahwin dan telah mendapatkan gambir emas. Moga gambir emas memberi manfaat kepada anda. Alhamdulillah, setakat ini banyak respon dan testimoni positif kami terima mengenai gambir emas ni. Anda boleh baca testimoni gambir emas di SINI

InshaAllah dengan perkhidmatan COD Gambir Emas KL , Saya rasa saya dapat memberi kesedaran kepada ayah-ayah di luar sana bahawa gambir emas ni bukan ubat kuat tetapi adalah produk keperluan ayah-ayah untuk memastikan hubungan suami isteri lebih bahagia. Anda pasti mahu melihat isteri anda tersenyum puas.

Pengalaman saya COD Gambir Emas KL ini bermula pada Ogos 2016. Waktu tu saya hanya menjadi agen kecil-kecilan sahaja. Alhamdulillah, sekarang ni saya dapat menjadi Stokis Gambir Emas untuk kawasan KL dan sekitar Batu Caves. Apa rahsianya? Fokus dan rasa ingin belajar. Saya mula mengkaji kelebihan produk gambir emas ini berbanding produk lain dan saya juga mengkaji medium-medium yang perlu saya kuasai untuk strategi pemasaran. Banyak juga seminar yang saya sertai  dan pembelian e book. Semuanya tidak terkira. Sesungguhnya perjalanan masih panjang. Moga Allah berkati rezeki ini dan perluaskan pintu rezeki buat kami.

Kalau untuk newbies yang nak sertai agen gambir emas dan boleh juga buat COD Gambir Emas KL, saya sarankan korang baca tips2 di SINI dan kalau berminat nak join roger je saya, Wan 011-5504 5653. Sekarang ni, saya suka sangat kerja part time ni. Sebenarnya saya ada kerja tetap, tapi disebabkan minat bisness yang tinggi dan almaklumlah sekarang kan ekonomi yang mencekik, tu yang menguatkan untuk buat bisness gambir emas. Bila saya buat COD Gambir Emas KL ni, saya dapat jumpa banyak jenis orang pendek kata macam dapat tambah networking. Syok wei, dapat kenal ramai orang. Ada yang jual refurbished iphone, ada yang kerja bawak lori, ada yang jual sistem anti virus Kapersky, doktor pun ada tau. Haa, jangan main2. Incase, nanti bila kita ada nak perlukan apa2, boleh je contact diorang terus.  Oklah rasa dah membebel panjang sangat ni , Haa, kalau ada yang nak COD Gambir Emas KL, roger je Wan 011-5504 5653.

Renungan,

“Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib suatu kaum kecuali kaum itu sendiri yang mengubah apa apa yang pada diri mereka ”  (QS 13:11)

Admin

http://istanakhalifah.com

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂
2

Dropship Gambir Emas Diperlukan

Dropship Gambir Emas diperlukan !!!


Berminat untuk menjana pendapatan tambahan? Duit sentiasa x cukup nak bayar banyak benda seperti sewa rumah, ansuran motor @ kereta, hutang PTPTN dan sebagainya? Jom jadi dropship gambir emas dan jom jana pendapatan tambahan sehingga 1K sebulan jika anda serius dan komited. Kami di gambiremas.net menawarkan bonus dan ganjaran yang sangat lumayan. Komisyen untuk setiap produk yang terjual juga agak tinggi.


Anda tidak perlu menyediakan modal, menyimpan stok serta membuat pengeposan. Kami yang akan lakukan untuk anda. Anda HANYA perlu mempromosikan produk sahaja melalui medium-medium tertentu mengikut kesukaan anda. Cara membuat ayat iklan juga akan diajar dan anda akan dimasukkan ke dalam support group untuk kami membantu anda. Kami juga menyediakan info untuk dropship gambir emas seperti, gambar dan testimoni produk. Menarik bukan??? Mendapat komisyen yang tinggi boleh mencapai sehingga 1K dengan hanya menjadi Dropship Gambir Emas dengan team kami, gambiremas.net. Kerja mudah, copy paste ayat iklan dan menjadi proaktif. Berminat sertai kami? Hubungi 011-5504 5653

Kelebihan produk Gambir Emas:

  • Produk ubat kuat lelaki yang tengah viral sekarang.
  • Mempunyai peluang besar, kerana kebanyakan lelaki di malaysia mengalami masalah pancut awal dan produk ini dapat mampu bertahan sehingga 45 – 60 minit.
  • InshaAllah mudah untuk dijual kerana sudah mula di kenali.
  • Kita ‘ride the wave’ yang dijalankan oleh HQ. Gambir emas kini sudah beberapa kali masuk surat khabar, billboard besar dipasang di seluruh Malaysia,dan masuk ke dalam page viral seperti Amran Fans.
  • Komisyen tinggi serta bonus dan ganjaran lumayan boleh mencapai 1k.
  • Gambir emas ada lulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Jom sertai team kami sekarang, team Dropship Gambir Emas.

Apa itu Dropship?

Bagi mereka yang tidak tahu atau masih tidak jelas, apa sistem Dropship ini?Dropship ini adalah sejenis sistem perniagaan tanpa modal dan anda menjual produk tanpa memegang stok. Eh macam mana pulak tu? Dipendekkan cerita, anda hanya menjadi orang tengah untuk mempromosikan produk sahaja.Jika ada pelanggan yang ingin beli produk tersebut, anda hanya perlu membuat tempahan kepada supplier anda tadi dan supplier anda akan terus mengepos produk tersebut kepada pelanggan.

Siapa pula yang boleh jadi dropship kami?

Peluang ini terbuka kepada semua orang. Bagi mereka yang sangat sibuk dengan kerjaya tetap tapi ingin menceburi bidang perniagaan dan menjana pendapatan tambahan , sistem ini amat sesuai untuk anda kerana ia menjadikan kerja anda lebih mudah . Anda hanya perlu membuat promosi, mengambil tempahan dan hantar tempahan kepada supplier. Dan anda tidak perlu membuat pengeposan kerana  supplier akan pos barang tersebut kepada pelanggan.

Anda sudah bersedia, serius dan berminat untuk menjadi dropship gambir emas? Anda boleh hubungi dan whatsapp kami di 011-5504 5653.

Layari website kami untuk mengetahui detail lanjut mengenai gambir emas, https://istanakhalifah.com

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Makanan untuk kesihatan seksual lelaki

Makanan Untuk Kesihatan Seksual Lelaki. “Apa yang terbaik untuk Hati anda ialah juga yang terbaik untuk seks anda” lebih kurang la kata Steven Lamm, M.D., ahli fakulti di New York School of Medicine yang juga merupakan penulis bagi The Hardness Factor : How to achieve Your Best Health and Sexual Fitness at Any Age.

gambir emas

Hari ini kami di gambir emas dot net ingin berkongsi tip-tip pemakanan sihat untuk memastikan performance anda setiasa pada tahap yang optimum ketika bersama pasangan. Memang tidak dinafikan pemakanan yang sihat memainkan peranan yang amat penting untuk kesihatan seksual lelaki.

1) Air suam, ya air suam. Pengambilan air suam yang mencukup untuk setiap 25kg berat badan bersamaan 1 liter air consumption amat penting untuk kesihatan seksual lelaki. Jangan ambil mudah ya. Amalkan untuk minum air suam pagi tengah hari, petang dan malam. Apabila kita minum lebih air suam, ia dapat membantu menyahtoksin di dalam badan anda. Pasal air suam nie saya tulis pendek2 je sudah, pasal korang semua dah tau nie. Cuma tinggal minum dengan tak minum je kan.

makanan untuk kesihatan seksual lelaki

2) Makanan untuk kesihatan seksual lelaki yang ke-2 ialah bayam dan sayuran hijau. Haa korang tengok tak citer popeye the sailorman? Bila makan bayam je terus jadi ketul2. So kalau korang nk ketul2 macam popeye, kene lah makan bayam dan sayuran hijau banyak2. Ok tipu lah terus jadi ketul2 kan. Bayam sebenarnya sumber magnesium yang mana membantu meluaskan saluran darah korang. Menurut pengkaji daripada jepun, Aliran darah yang baik ke kawasan alat sulit menjadikan lelaki atau wanita lebih cepat terangsang. Untuk pengetahuan korang jugak, bayam, brokoli, kobis dan sayuran hijau ini juga merupakan sumber kepada satu nutrient yang penting untuk sex iaitu FOLATE. Apa tugas folate nie sebenarnya? Untuk senang faham Folate ini dapat mengurangkan risiko anda untuk mendapat penyakit Peripheral Arterial Disease (PAD). Bila seseorang itu mengidap PAD, saluran darah akan mengecil dan menyukarkan darah untuk mengalir ke seluruh tubuh. Jadi seks pun ter efek sekali. Ha nie bahasa mudah dia. Kalau korang nak tahu lebih details boleh rujuk sini.

3) Makanan untuk kesihatan seksual lelaki yang ketiga..jeng-jeng-jeng teh. La teh je pun. ingat apa lah gempak sangat tadi. Rilek dulu..nie bukan teh manis2 tu tau. Nie teh hijau yang tarak gula tu. Teh jepun ke teh cina whatever they called it. Antioxidant catechin dalam teh tu dapat menggalakkan aliran darah keseuluruh tubuh. Ha logik yang simple, aliran darah bagus, seks pun akan jadi bagus. Macam pak cik Steven Lamm cakap tadi tu. Satu kajian di Journal of Nutrition mendapati mereka yang mengambil 3-5 cawan teh hijau setiap hari untuk 12 minggu dapat mengurangkan 5% daripada berat badan mereka. Tapi nk inform teh yang korang beli dah siap dalam botol tu berbeza dengan teh yang korang brew sendiri ya. Bezanya ialah teh yang korang buat sendiri tu tak boleh letak gula tau.

4) Ok yang seterusnya,makanan untuk kesihatan seksual lelaki. Buah-buahan yang kaya dengan vitamin c. Sebenarnya semua buah-buahan baik untuk kesihatan. Ok apa kaitan vitamin C ni? Mengikut kajian yang dilakukan oleh University of Texas Medical Branch, lelaki yang mengambil 200 miligram vitamin c setiap hari dapat menambah baik jumlah sperm yang sihat. Apa sperm sihat? Ada sperm yang tak sihat ke? Ye ada, ada sperm yang tak cukup sifat, sperm yang bergerak tak betul dan sebagainya. Jadi dengan pengambilan vitamin C nie dapat meningkatkan jumlah sperm dan motility. Seterusnya ialah tembikai. hah Tembikai pulak dah. Macam mana tembikai boleh membantu untuk kesihatan seks lelaki. Ok aku cuba strukturkan ayat ini supaya korang semua senang faham. Bila kita makan tembikai, citrulline dalam tembikai tu akan bertukar menjadi amino acid arginine. Arginine ni pula akan merangsang
nitric oxide yang mana merenggangkan salur darah kita. Fungsi dia sama macam viagra bhai. Nie bukan aku cakap, nie Bhimu Patil , PhD , director of the Texas A&M’s vegetable and Improvement Center cakap. Korang boleh refer artikel english nie

5) Ok last but not least, makanan untuk kesihatan seksual lelaki. Telur. Ye telur. Tak kira lah telur separuh masak ke, scrambled egg ke, telur rebus ke. Telur nie kaya dengan vitamin B6 dan B5, yang mana membantu dalam menstabilkan aras hormon dan melegakan stress. Paling utama ialah untuk kesihatan libido. Weyh pebenda pulak dah libido nie? Libido nie ialah sexual desire. So korang takde lah macam asyik takde mood je. Kesian dekat pasangan tu. Untuk pengetahuan korang ada juga erectile dysfunction yang disebabkan oleh psikologi. Boleh rujuk artikel sebelum ini untuk maklumat lanjut.

Ok panjang sgt dah aku menaip nie aku rasa. Inshaa Allah semoga korang beroleh manfaat dengan artikel yang dikongsikan ini. Kalau korang rasa korang semua dah ok dah..tapi macam nk tambah power lah..nk tahan lebih lama lah..hah jemput ke link gambir emas. Boleh tahan lama juga 45- 60 minit atau call/whatsapp 011-5504 5653 no ni untuk dapatkannya. Ok bye!

Admin Gambir Emas Dot Net

Gambir Emas

Erectile Dysfunction Dan Cara Mengenalinya

Erectile Dysfunction pernah dengar ? Haa pernah dengar ke tak? Ini penyakit yang amat ditakuti bagi pasangan yang sudah berkahwin. Erectile Dysfunction bermaksud disfungsi ereksi. Ini kalau direct translate lah, maksudnya zakar kita tidak dapat untuk mengeras.

gambir emas

Kalau orang-orang tua panggil mati pucuk. Pergh dengar mesti rasa seram terus. Tapi sebenarnya erectile dysfucntion nie beberapa peringkat dan jenis. Bahasa singkatan bagi erectile dysfunction nie ialah ED.

 

Erectile dysfunction (ED) nie ada berapa jenis? Untuk memudahkan kefahaman, kita bahagikan erectile dysfunction ini kepada sumber penyebabnya. Penyebab yang pertama ialah berkaitan psikologi seperti stress, kemurungan dan masalah dalam hubungan. Penyebabnya yang kedua ialah berkaitan physical seperti kemalangan, diabetes, dan darah tinggi.

erectile dysfunction

Macam mana nak tahu jenis Erectile Dysfunction (ED) jika kita menghadapi masalah ini. Kebiasaannya bagi ED yang disebabkan oleh faktor pysikologi, zakar masih boleh mengeras seperi contoh pada waktu pagi sewaktu bangun daripada tidur. Tetapi pada waktu ingin bersama pasangan, zakar tidak boleh mengeras.Sama juga sekiranya ada dalam kita yang gemar menonton pronografi, zakar dapat mengeras, namun apabila bersama pasangan, zakar tidak dapat mengeras. Ini merupakan symptom-symptom penyakit ED yang berpunca daripada psikologi.

 

Erectile Dysfunction (ED) yang disebabkan oleh kemalangan, darah tinggi, dan kencing manis memerlukan rawatan berbentuk ubatan. Sebagai contohnya masalah darah tinggi yang disebabkan oleh arteri mengecil yang diselaputi lemak. Cara yang terbaik adalah dengan mendapatkan saranan daripada Dr. terlebih dahulu untuk mengdignosis masalah anda. Seterusnya ialah dengan mengamalkan cara hidup sihat dengan bersenam dan mengambil pemakanan yang sihat. Inshaa Allah dengan mengamalkan cara hidup sihat anda dpt menikmati kehidupan seks yang hebat.

 

Bagi mereka yang suka melancap dan menonton pornografi, aktiviti seperti itu dapat meningkatkan potensi anda untuk menghadap erectile dysfunction yang disebabkan oleh psikologi. Ya anda tidak boleh mengambil mudah akan perkara ini kerana ia memerlukan masa yang lama untuk pulih dan perbuatan seperti itu juga amat ditegah oleh Islam. Jika anda mempunyai masalah erectile dysfunction yang disebabkan oleh psikologi, cara untuk mengubatinya ialah dengan meninggalkan tabiat menonton video lucah serta onani. Jika ia disebabkan oleh faktor stress dan kemurungan, eloklah untuk berjumpa dengan kaunselor serta memperbanyakkan amal ibadah anda.

Jika anda tidak mempunyai sebarang masalah “erectile dysfunction” akan tetapi mempunyai masalah seperti pre-mature ejaculation. Terbaik untuk cuba gambir emas. Gambir emas diadun dengan herba semula jadi terdiri daripada gambir sarawak dan habbatus sauda ditambah dengan extract lintah dapat membantu anda untuk menyelesaikan masalah tersebut. Klik link disini untuk maklumat lanjut. Atau hubungi 011 5504 5653 Sekarang!

Admin

https://istanakhalifah.com

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂
Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00