Archive

Category Archives for "kopi ginseng emas"

KOPI Ginseng Emas Untuk Ayah2 Lebih Macho

KOPI Ginseng Emas ???

Kenapa ayah2 perlu dapatkan KOPI GINSENG EMAS ini?

Meh abam nak kongsikan di sini. Kopi Ginseng Emas adalah minuman cafein yang berasaskan resepi tradisional yang mengandungi Ubi Jaga, Guarana, Tongkat Ali, Tribulus, dan Ginseng. Adunan formulasi rahsia ini, inshaAllah dapat membantu zakar ayah2 lebih keras dan padu ketika bersama. Gabungan Kopi Ginseng Emas + Gambir Emas adalah padanan yang paling serasi. Ayah2 akan rasa lebih Tahan LAMA dan KERAS ketika beraksi. Alhamdulillah, ramai yang telah mencuba dan serasi dengan kopi ini. Ayah2 x nak try ke? Nanti abam kongsikan beberapa testimoni pelanggan kopi ginseng emas ini yang tersangat berpuashati,

Apakah kandungan KOPI Ginseng Emas ini dan bagaimana ia berfungsi ?

Ubi Jaga – Merangsang Seks

Guarana – Membantu Memberi Tenaga dan Meningkatkan Hormon

Tongkat Ali – Membantu Lelaki yang Lemah Syahwat

Tribulus – Membantu Meningkatkan Jumlah Sperma dan Kekuatan Seksual

Ginseng – Mengatasi Masalah Ejukalasi Pramatang dan Mengurangkan Tahap Kolesterol

Saya nak try kopi ni. Bagaimana cara minum nya?

Ayah2 boleh rujuk Cara Minum Kopi Ginseng Emas seperti di bawah:

  1. Isikan air panas dalam setengah cawan
  2. Campurkan serbuk kopi dalam air panas dan kacau sehingga larut dan sebati.
  3. Sebaik-baiknya di minuk pada waktu petang
  4. Anda akan merasai kesannya selepas 4 Jam
  5. Zakar akan mulai terasa keras dan nafsu anda meningkat selepas 4 Jam

Testimoni Kopi Ginseng Emas

Sebelum tu, ada juga yang bertanya. Kopi ini ada lulusan KKM ke?

Ok, ayah2 macam ni. Kopi ini bukanlah ubat. Jadi ia tidak memerlukan lulusan KKM. Ia seperti minuman biasa di luar sana seperti Milo, Nescafe yang tidak memerlukan lulusan KKM.

Persoalan lain, kalau ada darah tinggi / sakit hantung/ kencing manis boleh minum ke?

Orait Kopi Ginseng Emas ini tak berapa sesuai untuk orang yang ada sakit jantung ataupun darah tinggi. Kalau minum juga mungkin akan rasa pening-pening macam tu. Tapi kalau nak try jugak, mungkin anda boleh cuba untuk bancuh separuh paket sahaja. Effect dia tu memang padu. Tapi saya sarankan untuk anda dapatakan nasihat doktor terlebih dahulu.

Bagi ayah-ayah atau abang-abang yang takde darah tinggi ataupun sakit jantung..haa tunggu apa lagi. Try lah minum kopi ginseng emas ini. Inshaa Allah penangannya boleh buat anda tersenyum puas! Isteri pun boleh hairan nanti kenapa suami dia power sangat hehe.

Apa-apa pun ini semua salah satu ikhtiar kita. Takde satu pun supplement yang mampu memberikan result yang pasti kerana sifat hamba itu memang tak mampu membuat sesuatu melainkan dengan Izin Allah. Namun ini adalah salah satu usaha kita berasaskan ilmu dan pengetahuan yang Allah berikan. Moga ikhtiar ayah2 mendapt respon yang positif.

1 kotak Kopi Ginseng Emas mengandungi, 10 sachet. Setiap sachet dinasihatkan untuk di ambil selang 3 hari. Namun bagi saya lebih untuk minum ketika mahu bersama sahaja. Jadi sekotak Kopi Ginseng Emas adalah bekalan selama sebulan.

Kalau anda dapatkan kopi emas ginseng daripada team gambiremas.net anda berpeluang untuk menerima hadiah power dari kami iaitu vibrator ring! Berapa harga nya? Murah saja boss! Rm 60 ringgit anda dapat 10 sachet gambir emas dan percuma vibrator ring yang bernilai rm20.

Hubungi terus saya 011-5504 5653 (wan) untuk mendapatkannya sekarang!

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂
Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00