Archive

Category Archives for "Uncategorized"

Harga Gambir Emas : Berbaloikah?

Harga Gambir Emas ialah bermula daripada Rm 89.90.

OK sebelum itu biar saya ceritakan apa yang anda akan dapat dengan membeli gambir emas daripada gambiremas.net. Ya sudah pastinya, untuk anda yang pertama kali nak mencuba ada harga istimewa dan ada free gift khas untuk anda. Yaa sudah semestinya. Anda tak perlu risau :).

Klik sini kalau nak beli terus dengan kami dan dapatkan harga istimewa untuk mereka yang baru nak mencuba gambir emas ini..

 

Sebelum beli anda perlu pastikan yang produk gambir emas ini betul-betul sesuai untuk menyelesaikan keperluan anda. Saya akan ceritakan manfaat yang bakal anda perolehi dengan menggunakan gambir emas ini.

Manfaat yang pertama ialah dapat membantu mereka yang ada masalah pre-mature ejaculation ataupun ejakulasi pra-matang. Bahasa mudahnya ialah “pancut awal”.

Harga gambir emas ini saya percaya amat berbaloi dengan anda jika anda tahu dengan berikhtiar menggunakan gambir emas ini dapat menyelesaikan kekusutan anda.

Manfaat yang kedua ialah dengan teknik urutan yang betul dan berterusan ia mampu menambahkan saiz dan panjang zakar anda. Ada pelanggan kami yang sudah nampak perubahan pada botol yang ketiga.

Jika anda ingin kesan yang lebih cepat, saya sarankan anda untuk menggunakan sekali dengan pam zakar. Inshaa Allah dengan pam zakar mampu untuk meningkatkan saiz zakar anda lebih cepat.

Harga gambir emas ini jika diikutkan amat lah berbaloi dengan ramuan-nya yang amat berkualiti. Adunan  tongkat-ali dengan campuran gambir (uncaria gambir) dan juga ekstrak lintah memberikan manfaat yang baik untuk zakar anda.

Ekstrak lintah yang terdapat dalam gambir emas ini mampu untuk membantu anda menambahkan saiz zakar.

Gambir itu sendiri dapat membantu melambatkan pancutan ketika melakukan hubungan seks.

Dalam gambir emas ini, sukatan gambir yang digunakan tidak terlalu sedikit dan juga tidak terlalu banyak. Jadi anda tidak perlu risau ketika menggunakannya. Ia akan terasa dingin dan tidak panas.

Pastikan anda menggunakan gambir emas dengan cara yang betul. Boleh rujuk cara guna gambir emas di sini. Jumlah penggunannya ialah lebih kurang 25 kali (untuk 3 picit).

Inshaa Allah semoga anda mendapat nilai manfaat yang lebih berbanding harga gambir emas yang anda perlu bayar. Yup semestinya gambir emas amat-amat berbaloi!

Sekian

admin,

Wan, 011-5504 5653

https://istanakhalifah.com

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂  

 

Kisah Seorang Pelajar Pondok

Kisah seorang pelajar pondok tahfiz di pahang 10 tahun dulu yang sempat aku rakam dalam kamus hidup ku. Kisah ini banyak memberikan kesan dalam hidup ku sehingga sekarang.

kisah seorang pelajar pondok

Ketika aku nak balik bercuti dari sekolah aku ke kampung halaman di Muadzam Shah, aku terserempak dengan seorang budak nie. Jalannya menjaga pandangan, tunduk kebawah saja. Dia duduk si satu sudut di tepi kiosk yang menjual jagung rebus dan waffle.

Aku cuba lah tegur dia, nak buat kawan. Pada mulanya dia macam agak kekok. Tapi lama kelamaan nampak dia dah macam relaks sikit dah. Waktu tu aku dah tukar baju batik sekolah aku. Aku pakai baju biasa. Dia ingat aku “stranger” nak pow duit dia kot.

Saja lah aku nak citer kisah seorang pelajar pondok nie kat sini sebab aku tak nak pengajaran daripada pengalaman nie aku lupa nanti.

Ok sambung balik, aku tanya dia “Ka belajor dekat mana sekarang nie” , dia cakap dia belajar dekat Madrasah Al Irsyad. Owh dekat je la dengan sekoloh aku kata aku dalam hati.

Dari situ start lah rancak kami berbual, dia cerita yang ayah dia dah takde. Ni tinggal dengan mak dia dengan 5 orang adik bawah dia. Semua kecik-kecik lagi. Dia pilih nak belajar di Tahfiz sebab dia nak kene “kemas” ilmu agama. Adik-adik dia dah takde ayah.

Kalau nak cerita memang panjang kami bersembang, jadi aku ringkaskan pengajaran yang aku belajar dari kisah kawan aku tadi tu seorang pelajar pondok.

  1. Jagalah pandangan, mereka kalau di Tahfiz tu memang amat menjaga pandangan kerana itu memberi kesan kepada hafazan mereka
  2. Solat di awal waktu. Dia cakap, kalau kita tak jaga “hak Allah”, macam mana Allah nak jaga hak kita.
  3. Bina tabiat yang baik. Nak bina tabiat yang baik perlukan masa. Contoh bangun solat tahajjud pukul 5 pagi. Susah, memang susah. Tapi bila dah terbiasa dengan tabiat tu, mende jadi mudah.
  4. Dan yang aku paling terasa sekali ialah, kita hidup di dunia nie, yang paling besar ialah Allah. Jangan kita jadikan urusan lain lebih besar dari urusan kita dengan Allah.

Itu lah sedikit sebanyak kisah seorang pelajar pondok yang aku jumpa waktu aku tercari-cari halatuju hidup dulu. Maklum lah dulu ada skin head lah, punk lah, rempit lah. Baru nak up katakan.

Ok semoga korang beroleh manfaat.

Adios!

Stokis Gambir Emas Yang Sah Seluruh Malaysia

Stokis Gambir Emas

stokis gambir emas dan agent gambir emas

 

Stokis Gambir Emas : Assalammualaikum w.b.t kepada semua pengguna gambir emas. Harap anda semua berada dalam keadaan sihat walafiat. Macam mana gambir emas? Power kan. Alhamdulillah, itu semua atas keizinan Allah S.w.T. Gambir Emas hanyalah perantara kepada hajat-hajat tuan. Yang menentukan ialah Allah Maha Kuasa.

gambir emas

Hari ini saya ke utara, ke negeri perak. Saya pergi kesana untuk COD sendiri  gambir emas kepada stokis saya. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Saya lebih suka untuk berjumpa sendiri dengan stokis gambir emas dibawah saya supaya senang saya cerita dan berkongsi pengalaman menjual gambir emas kepada mereka.

Kepada anda yang ingin menjadi stokis gambir emas atau agent gambir emas, bolehlah menghubungi sy di no 011-55045653. Inshaa Allah kalau dekat kita boleh jumpa2 dan sembang-sembang dahulu berkenaan gambir emas. Apa-apa pun saya ucapkan terima kasih kepada semua atas sokongan anda kepada produk gambir emas. Inshaa Allah kita tak perlu bergantung kepada produk-produk luar negara. Dalam negara sendiri boleh hasilkan kualiti setanding malah lebih baik daripada produk luar negara. Inshaa Allah.

Sebelum itu diingatkan bahawa, kami memerlukan mereka yang benar-benar serius jika ingin berniaga bersama kami. Mereka perlu menandatangani perjanjian supaya mematuhi syarat-syarat yang telah ditetapkan oleh syarikat. Antaranya ialah tidak membuang harga sesuka hati.

Stokis gambir emas perlu sentiasa berdikari dan berusaha sehabis baik untuk meningkatkan jualan gambir emas. Sokongan akan diberikan oleh HQ untuk membantu stokis dan agent membuat jualan.

Antara kelebihan utama ialah produk gambir emas itu sendiri yang sudah mempunyai banyak testimoni yang berkualiti dan inshaa Allah berkesan kepada mereka yang menggunakanya. Anda boleh layari website saya, http://gambiremas.net untuk mengetahui lebih detail tentang Gambir Emas ini.

Gambir emas ini dirumus daripada bahan-bahan berkualiti seperti gambir sarawak, ekstrak lintah, tongkat ali dan habbatus sauda berupaya menjadikan anda tahan lama di atas katil dengan Izin-Nya. Bagi anda yang ingin mendaftar sebagai agent atau stokis gambir emas boleh baca di SINI.  Bagi yang pertama kali ingin membuat bisnes, anda boleh baca cara-cara marketing gambir emas untuk permulaan dan hingga anda boleh menjadi PRO di SINI.

Produk ini telah membantu ramai di luar sana untuk menyelesaikan masalah dalam kelambu yang dihadapi oleh mereka. Jika anda ingin mendapatkan gambir emas boleh dapati dengan stokis gambir emas dan agent gambir emas yang berdekatan dengan anda atau boleh hubungi saya 011-5504 5653 jika anda berada di sekitar KL dan Selangor.

Tips Untuk Lebih Power dari Gambir Emas Dot Net

Assalammualaikum wbt. kepada pembaca-pembaca gambir emas dot net sekalian. Inshaa Allah hari ini, saya akan kongsikan beberapa tips untuk menjadi lelaki yang lebih sihat dan bertenaga di atas ranjang.

gambir emas

Kebanyakkan lelaki di malaysia secara umumnya lebih mementingkan tahan lama dan keras sewaktu di ranjang. Saiz dan panjang merupakan bonus kepada mereka. Masalah utama lelaki di Malaysia pula, ramai yang tidak mampu memuaskan isteri di atas katil. Justeru kemi di gambir emas ingin berkongsi beberapa tips untuk menjadi lelaki yang hebat di dalam kelambu.

1) Selalu bersenam. Dengan senaman, peredaran darah akan menjadi lebih lancar serta menjadikan badan lebih bertenaga. Otot-otot di dalam badan juga mampu berkembang dan menjadikan tubuh lebih kuat daripada sebelumnya.

2) Menjaga pemakanan dan makan makanan sihat. Ini juga merupakan salah satu faktor penting. Kebanyakan penyakit bermula daripada apa yang kita makan. Jadi pilihlah makanan yang berkhasiat dan kaya dengan sumber protein.

3) Mempunyai jadual yang teratur. Kadang-kadang penat di tempat kerja menjadikan seseorang itu dingin di atas katil. Jadi plan waktu anda sebaik mungkin sebelum bersama. Elakkan melakukan kerja-kerja berat sebelum bersama pasangan.

Jika anda ingin lebih power boleh order gambir emas sekarang di 011-55045653

Gambir Emas Tahan Lama

Alhamdulillah, terima kasih kepada pengunjung blog gambir emas pada kali ini. Inshaa Allah kami di gambir emas dot net ingin berkongsi satu verita berkenaan seorang pelanggan kami ini. Pelanggan kami ini seperti pelanggan-pelanggan yang lain ingin mencuba produk gambir emas ini. Ternyata dengan penggunaan gambir emas. Alhamdulillah dengan izin Allah pelanggan gambir emas ini dapat tahan lama ketika bersama dengan isteri. Kami di gambir emas dot net berasa amat gembira dengan perubahan yang dialami oleh dia. Ini membuatkan kami lebih bersemangat untuk menambah baik gambir emas ini. Jika anda belum mencuba, saya amat sarankan untuk mencuba kerana inshaa Allah, anda akan dapat rasai perbezaan nya.

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00