COD Kama-Max KL, Call Wan 011-550 45653

COD Kama-Max KL : Assalamualaikum/hi ayah2. Mencari Kama-max untuk COD area KL? Haa, roger je Wan 011 5504 5653. InshaAllah Kama-Max akan sampai terus di tangan ayah2. InshaAllah Wan boleh COD Ampang, Cheras, KLCC, Bangsar, Putrajaya, Sungai Besi, Seri Kembangan, Sentul, Kepong, PJ, Klang Lama, Bukit Jalil, Setiawangsa, Wangsa Maju, Segambut, Setapak, Gombak, Batu Caves, Damansara Damai, Selayang, Sg Buloh & Kawasan Sekitar. Apa2 roger je. Kita deal bagi ngam ya.

Berapa harga  Kama-Max ni? harga RM 100 je termasuk cas cod di kwasan yang kami cover dan siap dapat freegift Vibrator ring sekali. Best ke sangat best? Ada yang tanya fake ke ori ni? Ayah2, saya jual barang ORI sahaja. Apa2 masalah boleh roger.  Tak sanggup saya nak jual barang ‘FAKE’ nak aniaya orang, apatah lagi berkaitan zakar. Mungkin kalau pakai akan menyebabkan kerosakan kekal ke macam mana, siapa tahu kan.

Jadi ayah2, nak COD Kama-Max KL, roger je Wan 011-5504 5653. I’m trusted seller @ agent. Ada juga yang tanya2 Kama-Max ni mcm mana, minyak ke apa. Ok, untuk pengetahuan ayah2, Kama-Max ni dalam bentuk cecair. Senang cakap macam air yang ramuan nya di formulasi dari gambir sarawak, gamat, ekstrak lintah habbatusauda dan beberapa bahan organik lain.

InshaAllah Kama-Max ni lebih cepat meresap dan beri kesan dalam 20-30 minit macamtu dan boleh ON GAME. Dan Kama-Max ini juga telah mendapat lulusan KKM bernombor NOT 161201971 K jadi ayah2 boleh gunakan tanpa was-was ya.

Saya nak beli, tapi x tahu cara pakai. Ni first time nak try.. Macam mana? Ok ayah2, kalau x tahu cara pakai, jangan risau Wan akan asisst ya. Yang penting beli dengan Wan, COD Kama-Max KL InshaAllah saya bantu ayah2 berpuashati dengan Kama-Max. Atau ayah2 boleh baca cara guna Kama-Max DISINI .

Dah bersedia nak try? Save terus no Wan 011 5504 5653. Kalau yang tinggal jauh2 atau duduk area KL tapi x ada masa nak cod pun saya boleh poskan. Free Postage. Pasal privacy don’t worry. kami jaga privacy anda. Barang di balut dan ditulis ‘Freegift’ di parcel gitu.

Moga ikhtiar ayah2 dengan Kama-Max mampu menambahkan keceriaan hubungan dengan wife. InshaAllah

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

admin
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply:

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00