Gambir Emas 2021 (Terbaru) SMS 011-5504 5653 (Wan)

Gambir Emas Akan Memulakan Perjalan Baru Yang Lebih Bermakna Pada Kali Ini

Gambir Emas 2021 atau GE Mungkin jenama yang sudah biasa didengari. Gambir Emas atau nama popularnya G.E sudah lama bertapak di Malaysia. Produk ini merupakan produk yang menjadi fenomena kepada ayah-ayah di luar sana untuk performance di atas katil. Ramai tercari-cari produk ini atas rekomen daripada kawan-kawan yang sudah berpuas hati dengan hasil yang mereka dapat ketika menggunakan gambir emas. Secara asasnya produk ini telah terjual beratus-ratus ribu unit sejak dilancarkan. Saya merupakan antara pengguna terawal dan juga stokis berdaftar yang menjual G.E secara sah di seluruh negara.

Whatsapp gambir emas

Bagi yang ingin mendapatkan Gambir Emas 2021 (terbaru) anda boleh lah sms/whatapps saya di talian 011 5504 5653. walaubagaimanapun, jika anda lebih selesa berbual melalui telefon, tidak mengapa anda disarankan untuk whatapps saya dahulu untuk kita buat temujanji telefon. Sebab saya takut kadang-kadang saya sedang memandu atau sedang melakukan tugasan lain menyebabkan saya tidak dapat menjawab panggilan anda tersebut. Ramai yang menghubungi saya sebelum ini untuk bertanyakan beberapa perkara berkenaan gambir emas. Inshaa Allah saya akan cuba sebaik mungkin untuk menerangkan serba sedikit ilmu yang ada berdasarkan pengalaman saya dan juga hasil bacaan saya. Teruskan membaca posting ini, mana tahu ia dapat merungkaikan persoalan anda.

Gambir Emas 2021 (terbaru) ini sudah mendapat kelulusan KKM dan juga MAL. Bagi mereka yang belum tahu apa pentingnya sijil kelulusan ini danĀ  mengapa ia diwajibkan kepada semua pengeluar produk di Malaysia. Yang pertama ialah ia untuk memastikan bahan yang digunakan dalam sesuatu produk selamat digunakan dalam tempoh masa yang panjang dan selamat digunakan kerana piawai bahan tersebut telah di semak oleh pihak biro KKM. Yang kedua ialah untuk memastikan tidak ada bahan kimia yang berbahaya dan dadah yang berbahaya yang boleh menyebabkan kanser. Dan yang ketiga ialah ubat-ubatan tradisional dipastikan berkualiti dan selamat di mana paras bahan mikrob, logam berat, merkuri dan plumbum adalah pada tahap yang dibenarkan.

Isi Kandungan Yang Terdapat Dalam Gambir Emas 2021

Isi kandungan gambir emas masih sama tiada bertukar sejak daripada dahulu. Anda boleh merujuk semula di post saya di :Isi Kandungan Gambir Emas . Bahan asas yang digunakan dalam penghasilan produk GE ini ialah terdiri daripada beberapa bahan semula jadi yang sememangnya terkenal dengan khasiat yang terdapat di dalamnya.

Gambir Sarawak:

Gambir sarawak ialah nama pohon yang terdapat di kawasan hutan terutamanya di sarawak. Gambir sarawak atau nama saintifiknya Uncaria Gambir diproses dan di ambil ektrak nya untuk menghasilkan produk GE ini.

Minyak Zaitun:

Gambir Emas 2021 (terbaru) ini masih lagi mengekalkan khasiat minyak zaitun dalam pemprosesan produk. Minyak zaitun

Ekstrak Lintah:

Ekstrak lintah ini mempunyai khasiat untuk membantu melancarkan peredaran darah di sekitar kawasan zakar. Apabila darah di kawasan itu lancar inshaa Allah ia mampu menjadikan zakar lebih keras sewaktu ereksi.

Ini merupakan 3 bahan utama yang terapat dalam penghasilan GE ini. Adapun terdapat juga bahan-bahan lain yang mempunyai fungsinya masing-masing digunakan dalam penghasilan produk ini saya tidak ceritakan dalam pos kali ini. Bahan-bahan lain tersebut antaranya membantu dalam proses penghasilan produk ini dari sudut melarutkan bahan-bahan utama dan juga memberikan bau kepada gel ini.

Cara Guna Gambir Emas 2021

Cara guna gambir emas 2021 (terbaru) ini sama sahaja dengan yang dahulu. Anda boleh merujuk kepada posting saya disini Cara Guna Gambir Emas. Secara ringkasnya, terdapat 2 method untuk anda guna GE ini. Ia tergantung kepada matlamat yang ingin anda capai.

Untuk Mengatasi Ejakulasi Pra-matang

Ini adalah tujuan kebanyakkan pengguna yang ingin menggunakan produk G.E ini. Seperti yang anda semua sedia maklum, gambir merupakan salah satu herba yang digunakan untk membantu ayah-ayah dalam mengatasi ejakulasi pra-matang. Gambir itu sendiri dalam memberikan sensasi dingin yang mana dapat mengurangkan rasa ngilu sewaktu bersama. Jika rasa ngilu itu dapat dikurangkan (tidak kebas secara total) anda masih lagi boleh menikmati dayungan disamping mengawal ejakulasi anda. Gambir Emas 2021 (terbaru) ini inshaa Allah dapat mengembalikan semula memori anda di malam pertama.

Untuk menambahkan saiz zakar

Baik untuk tujuan ini, jarang lah saya jumpa kerana rata-rata dan berpuas hati dengan saiz yang dimiliki sekarang. Namun ada, bukannya tiada. Saya mempunyai seorang pelanggan yang menggunakan gambir emas untuk tujuan menambahkan saiz alat perang nya. Alhamdulillah beliau nampak kesannya seawal botol pertama habis. Saya tak pasti sama ada ia adalah placebo effect ataupun ia memang betul berkesan sebab saya tak ukur lah pakai tali tape atau pembaris. Dari sudut kefahaman saya, zakar merupakan segumpulan urat-urat yang membentuknya.

Penggunaan gambir emas 2021 (terbaru) ini dapat membantu dalam melancarkan peredaran darah. Untuk kesan yang lebih signifikant bagi tujuan tambah saiz ini, urutan di kawasan zakar perlu dilakukan. Ia seperti kita pergi gym. Kita buat exercise untuk tambah otot. Otot akan mengembang. Analogi urutan zakar yang saya maksudkan untuk menambah saiz adalah sebegitu.

Dan tambahan saiz ini bagi saya sifatnya tidak kekal. Mungkin dia akan bertahan beberapa ketika dan jika kita tidak mengamalkan urutan, mungkin dia akan kembali kepada saiz yang asal. Dan setiap manusia mempunyai sistem badan yang kompleks (tidak sama antara kita dan orang lain) serta mempunyai limitasi yang sendiri. Hasilnya akan berbeza mengikut individu masing-masing.

Saya sarankan, jika anda memang betul-betul ingin menambah size, boleh gunakan gambir emas ini sekali dengan pam zakar. Anda boleh beli pam zakar di kedai-kedai online. Bathmate merupakan antara jenama pengeluar yang terkenal.

 

Gambir Emas 2021 (terbaru) cetus peluang perniagaan.

Sejak dari tahun 2016 lagi, permintaan yang amat banyak dan berulang bagi produk gambir emas ini. Walaupun banyak produk-produk lelaki lain muncul, G.E tetap menjadi buah mulut dalam kalangan ayah-ayah di luar sana untuk beraksi. Jika anda mempunyai semangat berniaga yang kuat serta mempunyai minat untuk menjadi ejen bagi produk GE ini. Jangan segan silu untuk menghubungi saya.

Inshaa Allah saya boleh bagi details bagaimana caranya anda boleh bermula. Anda hanya perlu whatapps 011-5504 5653. Saya dalam rangka menyediakan plan bagi ejen-ejen baru mahupun yang sudah pernah berniaga untuk berjaya dalam bisnes ini. Rewards serta hadiah bulanan akan diberikan kepada ejen yang mencapai target restock dan jualan.

Berada bersama dalam team Istana Khalifah inshaa Allah sedikit sebanyak dapat membantu meningkatkan sumber kewangan anda. Ilmu-ilmu marketing dan bisnes serta “career path” yang jelas bakal dikongsikan untuk ejen-ejen yang bernaung dibawah kami. Mana tahu satu hari nanti kita akan jadi rakan partner bisnes yang sama-sama berjaya. Tiada istilah saya yang mula dahulu maka saya tahu semuanya. Anda juga boleh jadi lebih hebat daripada saya!

Gambir Emas 2021 (terbaru) ini inshaa Allah dapat memberi manfaat kepada semua. Jika anda ada sebarang persoalan berkenaan produk ini, boleh terus sms/whatapps saya di 011-5504 5653.

Whatsapp gambir emas

admin
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply:

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Kalau Bro Ada Apa-Apa Soalan Klik Je Dibawah Dan Terus Wasap Saya :)

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00