Gambir Emas Banting : Call Saya Hud, 019-300 0596

Gambir Emas Banting: Kini ayah2 yang berada di sekitar Selangor terutamanya di kawasan Banting dan sekitarnya seperti Jenjarom, Sijangkang, Olak Lempit, dan Kuala Langat, anda boleh mendapatkan produk gambir emas dengan stokis sah kami iaitu Hud di talian 019-300 0596. InshaAllah stokis kami Hud boleh menghantar terus kepada anda dengan COD @ penyerahan tangan.

Bagi anda yang pertama kali ingin mencuba gambir emas, anda tidak perlu risau, gambir emas ini telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia ( KKM) dengan nombor pendaftaran NOT170301566K. Sehingga kini, kami tidak lagi menerima aduan negatif dari pelanggan-pelanggan gambir emas dan yang ada hanyalah feedback positif dan pelanggan tersangat berpuas hati. Haa, ada bran?

gambir emas banting

Dengan menggunakan gambir emas, ayah2 boleh mendapatkan kesan yang diinginkan sama ada tahan lama atau ayah2 nak tambah saiz. Tapi cara pemakaian gambir emas adalah berbeza bagi setiap tujuan tersebut. Apapun, ayah2 tidak perlu bimbang, dengan setiap pembelian gambir emas daripada agen/stokis sah kami, ayah2 akan di ajar cara pemakaian yang betul untuk memastikan ayah-ayah mendapatkan kesan yang diidamkan. Bagi warga Banting, inshaAllah anda boleh menghubungi gambir emas Banting, Hud 019-300 0596 untuk anda beli terus gambir emas dan beliau akan  guide anda cara menggunakan gambir emas.

Oklah di sini saya ingin berkongsi 5 petua yang perlu di elakkan bagi mengekalkan kesihatan tenaga batin lelaki.

  1. Jangan biarkan isteri menindih zakar anda ketika tidur. Aliran darah anda di zakar akan terganggu. Aliran yang sempurna amat penting ketika tidur supaya darah boleh terus dibekalkan kepada zakar dan mengelakkan zakar menjadi lemah.
  2. Jangan anda kerap minum air ais kerana ia mendatangkan kesan melemahkan zakar. Zakar akan menjadi sejuk dan lembik lalu akan menyebabkan batang zakar berasa ngilu ketika persetubuhan dengan isteri.
  3. Jangan sesekali bersetubuh dengan isteri ketka dia sedang haid. Ianya akan mendatangkan penyakit. Malah hukumnya haram di sisi agama.
  4. Kurangkan amalan melancap (onani). Ianya suatu perlakuan yang memaksa air mani keluar. Kesannya boleh melemahkan zakar anda.
  5. Jangan bersetubuh bersama isteri ketika di dalam air. Contohnya seperti ketika berada di dalam kolam renang atau tab mandi (ketika air penuh).

Rujukan: lelakisihat.com

Hubungi gambir emas Banting, 019-300 0596 (Hud) untuk merealisasikan impian anda. Jangan ego dan puas sorang je bro. Nanti wife merajuk lama susah pulak. ✌✌✌

” Gambir Emas Mengharmonikan Rumah Tangga”.

Admin,

Gambir Emas

admin
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply:

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00