Gambir Emas : 7 Fakta Yang Anda Perlu Tahu

Gambir Emas : 7 Fakta yang anda perlu tahu.

Gambir Emas Masuk Utusan Malaysia

1) Gambir emas (G.E) diasaskan oleh seorang usahawan yang berasal dari negeri sembilan. Hasil daripada kajian yang terperinci dalam bidang kosmetik dan kesihatan lelaki maka terhasilah Gambir emas performance gel yang mempunyai fungsi utama mengatasi ejakulasi pra-matang.

gambir emas

2) Gambir Emas sudah terjual lebih 300k unit semenjak dilancarkan lebih kurang setahun yang lalu (November 2015). Mendapat sambutan yang hangat daripada rakyat Malaysia semenjak di lancarkan. Jumlah repeat order yang tinggi kerana keberkesanannya.

3) 6 bahan utama dalam menghasilkan G.E. Terdiri daripada tongkat ali, gambir sarawak, habbatus sauda, extract lintah, minyak zaitun dan gamat. Adunan yang mempunyai sukatan tersendiri menjadikan gambir emas kegilaan abang-abang di luar sana.

4) haa ini yang seronok nak cerita nie, Gambir emas  juga telah membuka banyak peluang kepada orang ramai di luar sana untuk berniaga menambahkan pendapatan sampingan. Jangan tak tahu yang ada sampai berhenti kerja untuk fokus kepada G.E. Sebab apa? sebab G.E merupakan bisnes keperluan, bisnes yang menyelesaikan masalah orang. Inshaa Allah disamping membantu orang ramai, mereka yang berminat untuk berniaga juga boleh mengambil peluang yang terbuka luas ini. hubungi sahaja team kami di gambiremas.net untuk maklumat lanjut.

5) Gambir emas merupakan produk pertama yang mempunyai manfaat 4 dalam 1 di malaysia. Ia dapat membantu untuk anda tahan lebih lama, menambahkan keras, memanjangkan dan membesarkan saiz zakar anda. Untuk panjang dan besar memerlukan teknik urutan setiap malam dan ada dalam kalangan pengguna kami yang sudah nampak kesan seawal botol ketiga. Ya itulah kehebatan gambir emas dengan Izin Allah

6) G.E merupakan dalam bentuk gel yang tak perlu dah anda nak bancuh. Picit dan terus sapu sahaja G.E di kawasan kepala urat bawah badan zakar sehingga ke pangkal zakar dan seterusnya keseluruh badan zakar. Ya senang je guna. Botol pun kecil mudah dibawa kemana-mana. Bau pun bau vanila. Tapi tak boleh makan ye.

7) Ada 44 billboard yang akan dipasang di lebuh raya sekitar semenanjung malaysia. Ini merupakan berita baik dan menunjukkan G.E diterima oleh rakyat malaysia. Bagi yang menjadi agent jualan pula, sudah semestinya ini merupakan salah satu peluang yang tidak patut dilepas. Siapa cepat dia dapat bro. Sekali lagi sesiapa yang ingin mencuba gambir emas ini atau ingin menjadi agent serta mendapat bimbingan untuk buat marketing boleh lah hubungi team kami di istanakhalifah.com 011 5504 5653.

Sekian sahaja 7 fakta yang anda perlu tahu tentang gambir emas.

admin
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply:

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00