Gambir Emas Melaka : Wan, 011-5504 5653

Gambir Emas Melaka : Berita baik untuk warga bandar Melaka dan sekitarnya seperti Bukit Rambai dan Bukit Katil. Lain-lain kawasan Melaka, roger je Wan. Kita deal sampai jadi. Kini anda boleh mendapatkan gambir emas yang original dari agen sah kami , Gambir Emas Melaka. Hubungi Wan di talian 011-5504 5653. InsyaAllah team kami boleh hantar terus kepada anda.

Anda yang tertanya-tanya berapa harga sebenar gambir emas ye? Harga sebenar gambir emas yang adalah RM 89.90.  Tetapi HQ sangat bertimbang rasa dengan memberikan 10% diskaun untuk gambir emas jika anda membeli dengan stokis dan agen sah gambir emas kami.  Sila berhati-hati dengan produk gambir emas yang dijual dengan harga yang tersangat rendah. Kami tidak bertangggungjawab atas sebarang masalah yang terjadi atas kelalaian anda.

Kami ada mendapat beberapa aduan, pelanggan beli produk di Lazada, harga memang rendah, tapi bila pelanggan pakai x jadi , cari kami tanya cara pakai macam mana. Sedangkan kami pun x pasti asal usul produk yang harga rendah tu macam mana, kalau kita ajar cara pakai yang betul pun, ada kemungkinan x jadi juga atau yang lebih parah ada kesan sampingan di kemudian hari.

Apa2pun , anda sebagai pelanggan lebih bijak memilih. Pastikan produk gambir emas ada hologram dan barcode untuk memastikan keasliannya. Bagi penduduk sekitar Melaka, anda boleh beli terus dengan agen sah kami gambir emas Melaka, Wan 011-5504 5653

Harini abam nak kongsikan 5 Tips Mudah Membentuk Keluarga Bahagia. Abam yakin kita semua inginkan keluarga bahagia sakinah, mawadah wa rahmah kan. Jom amalkan :

 1. Setiap hari pulang dengan senyum dan bersemangat. Apabila suami tersenyum, isteri dan anak-anak akan bahagia dan rahmat Tuhan akan turun. Senyumlah apabila sampai ke rumah.
 2. Selalu melakukan aktiviti kekeluargaan bersama seperti makan bersama, keluar berdua-duaan, beriadah dan mandi bersama.
 3. Jangan memberi rezeki atau makanan yang tidak halal atau di ragui kehalalannya kerana bermula makanan akan membentuk air mani dan melahirkan zuriat yang seterusnya.
 4. Suami jangan terlalu fokus kepada dunia luar sehingga mengabaikan keluarga dan isteri.
 5. Jom amalkan doa kebahagiaan rumah tangga.

  رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا

  (Rabbana hablana min azwajina wa dzurriyyatina qurrata a’yun waj’alna lilmuttaqina imama)

  Artinya: “Wahai Rabb kami, anugerahkanlah kepada kami istri-istri kami dan keturunan kami sebagai penyenang hati (kami), dan jadikanlah kami imam bagi orang-orang yang bertakwa.” Lihat Al Quran surat Al Furqan:74.

Hubungi gambir emas Melaka, 011-5504 5653 (Wan) untuk merealisasikan impian anda. Jangan ego dan puas sorang je bro. Nanti wife merajuk lama susah pulak. ✌✌✌.

Jika anda ada sebarang pertanyaan berkaitan gambir emas , nak jadi agen atau ingin tahunproduk yang berkaitan untuk menambahkan saiz dan sebagainya, anda boleh PM/Whatsapp abam, admin gambiremas.net 011-5504 5653(Wan). InshaAllah abam akan cuba beri consultation yang terbaik.

” Gambir Emas Mengharmonikan Rumah Tangga”.

Admin gambiremas.net,

Gambir Emas

Wan (011-5504 5653)

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

admin
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply:

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00