Gambir Emas Menaja Sukan

Gambir Emas Menaja Sukan Permotoran Hafiz Shahrin? Saya merupakan antara orang yang paling gembira kerana saya penjual gambir emas dan juga peminat sukan permotoran terutamanya motogp jika ini dapat direalisasikan. Siapa yang tak kenal dengan Hafiz Syahrin, pembalap speda (bahasa indonesia) pelumba motosikal pertama dari Malaysia yang menyertai MotoGP. Alhamdulillah setakat artikel ini sedang ditulis, pihak OAR Teguh yang dikelolai oleh Bos Omar Ali masih lagi dalam tempoh perbincangan bersama dengan wakil Hafiz Syahrin. Hafiz Syahrin merupakan seorang pelumba yang berbakat yang masih banyak potensi yang boleh digilap. Kita doakan yang terbaik supaya urusan ini dipermudahkan oleh-NYA.

Sedari dulu lagi, Gambir Emas berusaha Menaja pasukan bola, jika anda pernah ingat, syarikat Oar Teguh yang membawa jenama Gambir Emas berusaha untuk menaja pasukan bola kelantan. Namun usaha itu gagal, dan ini dijelaskan oleh Bos Omar Sendiri yang mereka sedaya upaya cuba untuk menaja dan atas sebab-sebab tertentu ia tidak dapat direalisasikan.

Gambir Emas Menaja Sukan 1

Ini merupakan jawapan daripada Bos Omar Sendiri berkenaan kegagalan penajaan sebelum ini. Pihak Oar Teguh sedaya upaya mencuba untuk memenuhi kriteria-kriteria penaja. Alhamdulillah kini, Gambir Emas berjaya menaja pasukan bola sepak Negeri Sembilan (PBNS)

Tajaan Gambir Emas PBNS

 

 

admin
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply:

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Kalau Bro Ada Apa-Apa Soalan Klik Je Dibawah Dan Terus Wasap Saya :)

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00