Gambir Emas Muar, Call Wan 011-5504 5653

Gambir Emas Muar: Assalamualaikum warga Johor@JDT terutamanya yang tinggal di Muar dan sekitarnya. Ada yang tercari-cari mana nak dapat gambir emas di Johor? Terutamanya bagi penduduk di kawasan bandar Muar, Tangkak, Bukit Gambir dan Pagoh dan Segamat. Haa, anda jangan risau. Admin akan beraya di Muar nanti. Kalau ayah-ayah nak cuba gambir emas time raya-raya ni roger je Wan, 011-5504 5653. Nanti admin hantar terus atau COD kepada ayah-ayah.

Ayah-ayah jangan risau, admin sentiasa ada stok gambir emas ni. Jadi, kalau lepas raya ke admin dah balik kL, kalau ayah2 nak order gambir emas roger je admin. Nanti admin akan poskan. Jangan risau, FREE Postage je.

Sempena promosi raya-raya ni, kalau ayah-ayah baru nak cuba gambir emas ni boleh dapatkan dari Gambir Emas Muar. Nanti admin akan bagi hadiah percuma, ayah2 akan dapat perfume lelaki inspired by international brand , contohnya polo black, dunhill desire dan macam2 lagi. Nanti admin akan bagi free 1 je perfume special untuk ayah2. Admin juga akan bagi buku Mini Mudahnya Menjemput Rezeki.  Ayah2 dah bersedia untuk beraksi dengan lebih yakin? Jangan tunggu lama-lama, dapatkan gambir emas sekarang !!!

 

Agak-agak berapa ya harga gambir emas ini?

Harga gambir emas ini ialah RM 90. Tetapi untuk ayah-ayah pelanggan gambiremas.net ni, admin nak bagi harga special dengan diskaun 10%, dapat freegift perfume, buku mini mudahnya menjemput rezeki dan yang terakhir free delivery@COD atau postage. Jadi, admin nak bagi harga runtuh RM 80 je dan dapat freegift banyak ni. Berbaloi x beli dengan admin, gambir emas muar?

Bestkan..

Oklah, kalau ayah2 x sempat dapatkan gambir emas sempena promosi raya ni, PM admin je dengan kod GE15. Nanti admin bagi diskaun dengan kod tersebut. Bagi ayah2 yang tinggal di luar kawasan Muar seperti Kluang, Batu Pahat, Mersing, Kota Tinggi, Pontian, Kulai, Simpang Renggam dan lain-lain tempat, xpe admin boleh poskan terus kepada ayah2. Kos postage percuma je.

Kalau ayah2 nak tahu macam mana gambir emas ini boleh membahagiakan rumah tangga, boleh baca di SINI.

Semoga ikhtiar ayah2 untuk menceriakan isteri dengan gambir emas berjaya. Kalau ayah-ayah ada apa2 pertanyaan boleh hubungi gambir emas muar @ admin di talian 011-5504 5653(Wan).InshaAllah, admin akan membantu ayah-ayah dengan sebaiknya untuk mendapatkan hasil yang terbaik.

Admin,

Wan, 011-5504 5653

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂
admin
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply:

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00