Gambir Emas Puncak Alam Yang Original

Gambir Emas Puncak Alam : Alhamdulillah pada 12 Feb, telah bertambah lagi seorang agen gambir emas team gambiremas.net sebagai agen gambir emas Puncak Alam. Beliau adalah Tuan Zaid . Bagi anda yang berada di Puncak Alam dan kawasan sekitarnya yang masih tercari-cari gambir emas, anda boleh menghubungi Tuan Zaid di 018-352 9616 untuk mendapatkan segera gambir emas yang original. InshaAllah Tuan Zaid boleh COD dan hantar terus kepada anda. Penting untuk anda membeli gambir emas yang original untuk memastikan anda mendapat kesan yang maksimum dan juga mengelakkan sebarang kemudaratan. Anda perlu berasa was-was untuk membeli jika gambir emas yang dijual terlalu murah dan juga tiada sticker hologram beserta QR kod di kotak.

 

Apa yang akan anda dapat jika membeli Gambir Emas Puncak Alam? Tuan Zaid akan memberikan konsultasi dan nasihat percuma kepada anda mengenai cara pemakaian bagi mendapat kesan yang anda impikan. InshaAllah, gambir emas dapat membantu anda mendapatkan perubahan dari segi saiz dan juga performance anda ketika bersama. Kesan ini semua bergantung kepada kuantiti dan cara penggunaan gambir emas.

Sekarang ini zaman ekonomi sangat mencekik. Kenaikan minyak pasti menambah lagi bebanan. Jadi, apa yang anda boleh lakukan adalah mencari duit tambahan sebagai contoh menjadi agen atau dropship gambir emas. Di sini saya ingin  kongsikan 8 jenis Rezeki yang boleh memberi semangat kepada anda. Untuk pengetahuan anda rezeki tidak pernah tersalah alamat πŸ™‚

  1. Rezeki Yang Telah Dijamin.

“Tidak ada satu makhluk melatapun yang bergerak di atas bumi ini yang tidak dijamin Allah rezekinya”(Q.S.11:6)

  1. Rezeki Kerana Usaha.

“Tidaklah manusia mendapatkan apa-apa kecuali apa yang dikerjakannya” (Q.S.53:39)

  1. Rezeki Kerana Bersyukur.

“Sesungguhnya jika kamu bersyukur pasti Kami akan menambah (nikmat) kepadamu” (Q.S.14:7)

  1. Rezeki Tak Terduga.

“Barangsiapa yang bertakwa kepada Allah niscaya Dia akan menjadikan baginya jalan keluar dan memberinya rezeki dari arah yang tidak disangka-sangkanya (QS. At Thalaq :2)

  1. Rezeki Kerana Istighfar.

“Beristighfarlah kepada Tuhanmu, sesungguhnya Dia adalah Maha Pengampun, pasti Dia akan mengirimkan hujan kepadamu dengan lebat, dan memperbanyak harta” (QS. 71 : 10-11)

  1. Rezeki Kerana Menikah.

“Dan nikahkanlah orang-orang yang masih membujang di antara kamu, dan juga orang-orang yang layak dari hamba sahayamu baik laki-laki dan perempuan. Jika mereka miskin, maka Allah akan memberikan kemapanan kepada mereka dengan karunia-Nya.”(QS. an-Nur : 32)

  1. Rezeki Kerana Anak.

“Dan janganlah kamu membunuh anak-anakmu karena takut miskin. Kamilah yang akan menanggung rezeki mereka dan juga (rezeki) bagimu.”(QS. al-Isra 31)

  1. Rezeki Kerana Sedekah.

“Siapakah yang mau memberi pinjaman kepada Allah, pinjaman yang baik (infak & sedekah), maka Allah akan melipat gandakan pembayaran kepadanya dengan lipatan yang banyak” (QS. Al Baqarah 245)

 

Oklah, kalau ada sesiapa berminat nak buat duit dengan gambir emas seperti agen saya Tuan Zaid , agen Gambir Emas Puncak Alam, anda boleh hubungi saya Wan 011-5504 5653  atau http://gambiremas.net .Yang penting kita berusaha untuk mencari rezeki yang halal dan selebihnya kita tawakkal pada Allah.

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus πŸ™‚
admin
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply:

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00