Cara Guna Gambir Emas Yang Wajib Anda Tahu 2020

Cara guna gambir emas ini perlu untuk anda faham sebelum membeli gambir emas. Assalammualaikum wbt kepada semua. Inshaa Allah pada kali ini saya akan share kepada anda semua cara guna gambir emas yang customer saya guna sampai dia boleh tahan 45 minit ke 1 jam! Hehe. Ya dengan Izin-Nya anda mampu bertahan selama itu. Tapi tunggu dulu ada caranya. Sebenarnya ada 2 objektif utama menggunakan gambir emas.

PS: Promosi Katil Bergegor Klik Banner Dibawah!

cara guna gambir emas

 

  • Tujuan yang pertama ialah untuk menentang ejakulasi awal. Orang kita panggil pancut awal.
  • Tujuan yang kedua pula ialah untuk menambahkan saiz zakar anda. Jadi tentukan objektif anda terlebih dahulu.

 

Cara guna gambir emas untuk objektif yang pertama, picitkan gambir emas tersebut pada jari dan sapukan di kepala zakar anda. Sapu sehingga gel itu kering. Picit sekali lagi dan sapukan pula di bahagian urat bawah badan zakar anda. Sapu daripada kepala turun hingga ke pangkal. Dan picit sekali lagi sapukan keseluruh badan zakar anda. Bagi penggunaan kali pertama, mungkin anda masih belum tahu lagi jumlah picitan yang sesuai untuk anda jadi saya sarankan guna 3 picit dahulu seperti di atas. Urut perlahan-lahan badan zakar anda supaya semua gel rata keseluruhnya.

Biasanya anda takkan rasa apa-apa waktu sapu gambir emas nie. Cara guna gambir emas ini agak berbeza kerana effect sejuk itu anda akan rasa lambat dalam sejam ke sejam setengah macam tu. Bila anda rasa sejuk, itu tandanya gel gambir emas ini telah meresap sempurna dalam kulit zakar anda. Jika anda dah rasa sejuk-sejuk macam tu, anda boleh lah bilas. Sebenarnya tak bilas pun takpe. Tapi saya lebih suka bilas terlebih dahulu. Sebab gel dah meresap jadi anda tak perlu risau akan keberkesanannya. Dan anda boleh boleh mulakan projek untuk bersama.

Tips untuk cara guna gambir emas nie, sewaktu mendayung tu, anda hanya perlu buat macam biasa. Control tetap kene control. Nafas tetap kene jaga. Janganlah pula bila dah pakai gambir emas nie, anda ikut sedap nak teran awal pulak. Air mani tetap akan keluar kalau anda tak control. Cuma beza pakai gambir emas dengan tak pakai ialah waktu kita control tu, ia akan bagi extra power untuk kita tahan air mani daripada keluar. Batang pun jadi lebih sedap dan lebih power.

Selepas penggunaan kali pertama anda sebenarnya dah boleh sesuaikan berapa picit sebenarnya yang sesuai untuk anda. Ada orang kulit tebal, mungkin 3 picit tu belum cukup. Jadi boleh lah tambah jadi 5 picit ke. Ada orang kulit nipis, jadi 3 picit tu mungkin dia pakai dah rasa macam panas-panas. Jadi anda boleh kurangkan jadi 2 picit atau sepicit setengah.

Cara guna gambir emas yang seterusnya ialah bagi mereka yang ingin menambah saiz. Ini menarik kerana gambir emas mampu juga memberikan manfaat untuk menambahkan saiz. Namun effect dia tidaklah seperti anda menggunakan pam zakar. Ekstrak lintah yang terdapat dalam gambir emas ini inshaa Allah dapat membantu anda untuk menambahkan saiz zakar melalui urutan.

Ok bagaimanakan caranya? Bagi tujuan menambahkan saiz, anda perlu menggunakan gambir emas secara berkala secara harian. Gunakan setiap malam. Sapu dalam 1 atau 2 picit macam tu. Buat urutan dari pangkal zakar tarik hingga ke kepala. Pastikan anda pakai kain supaya senang nk urut dan zakar tidak tertekan selepas urut, Elok buat sebelum tidur selepas isyak.

cara guna gambir emas

 

          Harga promosi RM 80 sahaja

Cara guna gambir emas seperti ini sesuai bagi mereka yang bekerja pada waktu siang hari. Jika mereka yang tidak bekerja pada waktu siang hari. Boleh pakai selepas subuh. Yang penting pakai kain supaya darah senang mengalir ke kawasan batang zakar. Urut sehingga gel itu kering dan kesat. Jika anda bercadang untuk menggunakan gambir emas bagi menambahkan saiz zakar, anda tidak perlu lagi menyapu gambir emas ketika bersama. Teruskan sahaja hajat tuan, ini kerana effect gambir emas itu sudah ada kerana anda telah amalkan gambir emas secara harian inshaa Allah.

Itulah sedikit sebanyak cara guna gambir emas yang dapat kami kongsikan. Gambir emas ini mempunyai ektrak lintah, jadi anda perlu basuh terlebih dahulu sebelum sembahyang kerana ia tergolong dalam jenis najis yang dibolehkan. Anda boleh rujuk ceramah ustaz Azhar Idrus. Saya lampirkan link video untuk anda tonton. Penting untuk anda tonton dahulu video ini bagi mereka yang beragama islam kerana mungkin ada benda-benda yang kita terlepas pandang. Sebagai contoh boleh ke nk tambah saiz zakar? Haa..orait anda tonton dulu ya video itu disini. Cara guna gambir emas dah tahu, tapi hukum tak tahu susah jugak kan. Inshaa Allah kita sama-sama belajar supaya menjadi hamba yang diredhai Allah.

Diharapkan agar dengan sedikit perkongsian ini dapat menambahkan keceriaan hubungan suami isteri anda. Ye lah bila hubungan yang ini ceria, inshaa Allah masalah-masalah lain pun senang nak selesaikan. Tak ada lagi dah nak masam-masam muka ye dak haa.

Itulah pepatah dulu-dulu selalu cakap, sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula suami isteri. Mesti akan ada perselisihan faham. Tinggal lagi bagaimana kita melihat perselisihan faham itu sebagai satu ujian untuk kita daripada tuhan untuk melihat sejauh mana kita dapat bersabar.

Sebelum terlupa, saya nak kongsikan rahsia untuk tahan lama dan keras padu yang masih ramai lagi tak tahu. Kebiasaannya kalau tahan lama sahaja, tetapi tenaga tidak cukup tak kena juga. Ada beberapa tips yang orang dulu-dulu pakai, tapi saya lebih cenderung kepada individu masing-masing. Kalau malam tu kita nak bersama, digalakkan tidak melakukan kerja-kerja berat diwaktu siangnya. Takut penat pula malam tu. Makan banyak sangat pun tak boleh sebab boleh menyebabkan badan rasa lesu dan tidak bermaya. Cara guna gambir emas ini perlu dilakukan secara menyeluruh supaya kesannya dapat dioptimakan.

Tapi orang lelaki dengan kerja kuat di siang hari memang tak dapat dielakkan. Kalau tak kerja kuat membanting tulang, dengan izin-Allah bagaimana nak menyara keluarga tersayang. Oleh itu saya sarankan anda cuba sekali kopi PLG ataupun Kopi Ginseng Emas. Kopi ini alhamdulillah telah lama berada dipasaran dan telah membantu ramai orang untuk lebih bertenaga. Ada customer saya selalu sangat repeat kopi ni. Saya tanya la dia juga waktu COD haritu, katanya kalau tak silap saya, dapat hilang sengal-sengal badan dan badan rasa bertenaga sikit. Pendek kata sedap la kopi nie! Tapi anda kene cuba dulu, rasa sendiri kopi nie. Kalau kopi nie anda minum dalam 4 jam sebelum bersama inshaa Allah malam anda akan lebih bermakna! Anda cuba dahulu dan berikan feedback anda kepada saya 🙂 Haa nak kene betul cara guna gambir emas tu dulu.

Promosi Gambir Emas 2020. Klik Terus Di Gambar Untuk Melihat Package!

 

1 Unit Gambir Emas Percuma 1 Unit Hair Trimmer Bernilai RM 30


1 Unit Gambir Emas Percuma 1 Unit Hair Trimmer Bernilai RM 30



3 Unit Gambir Emas Percuma Action Camera Bernilai RM100

Saya berdoa agar anda semua mendapat manfaat daripada perkongsian ini inshaa Allah. Alhamdulillah, setakat ini ramai customer saya sudah berjaya, boleh baca testimoni mereka di SINI. Bagi anda yang belum mendapatkan gambir emas, anda boleh dapatkan gambir emas yang original daripada saya. InshaAllah saya boleh COD sekitar kL dan Batu Caves. Bagi anda yang berada di luar Selangor dan kL jangan risau, saya boleh poskan untuk anda dan tiada caj dikenakan. Ada hadiah menanti ada semua. Berminat nak cuba gambir emas? SMS/Whatapps saya Wan, 011-5504 5653 atau layari website kami https://istanakhalifah.com untuk maklumat lanjut.

Update untuk Tahun 2020 bagi Gambir Emas: Sedar tak sedar sudah hampir 5 tahun gambir emas berada dalam pasaran. Produk performance lelaki ini telah sedikit sebanyak membanti ramai suami dan ayah-ayah diluar sana untuk lebih memergi-mergi ketika bersama isteri. Di istanakahlifah.com kami cuba sedaya upaya untuk memberikan yang terbaik unuk anda semua. Kami sediakan beberapa pakej baru untuk pengguna gambir emas. Sekarang ini sudah jarang orang tanya kepada saya tentang cara guna gambir emas. Mungkin kebanyakkan dari pengguna sudah mengetahuinya dan ramai juga dalam kalangan mereka merupakan pelanggan tetap gambir emas.

Inshaa Allah kali ini, kita cuba untuk menyebar luaskan kebaikan gambir emas kepada pengguna baru. Oleh itu jika anda pengguna tegar gambir emas, ayuh bersama kami denga mendaftar sebagai agen jualan gambir emas. Disamping membantu mereka yang memerlukan, anda juga boleh meningkatkan ekonomi keluarga inshaa Allah.

Sebelum saya terlupa kebelakangan ini ramai yang menghubungi saya, akan tetapi saya tidak dapat menjawab panggilan tersebut kerana saya sedikit sibuk menguruskan syarikat dan juga mesyuarat. Jadi jika anda ingin bercakap terus dengan saya harap anda boleh whatapps dahulu pada no yang tertera dan kemudian inform yang anda ingin bercakap secara terus dengan saya supaya saya boleh jadualkan perbualan saya bersama anda nanti. Antara soalan yang di tanya ialah cara guna gambir emas ini. Jadi sebenarnya artikel ini telah menjelaskan secara details tentang persoalan tersebut, namun saya faham anda mungkin lebih selesa bercakap secara terus inshaa Allah tiada masalah, anda just perlu whatapps dahulu saya untuk kita deal waktu yang sesuai supaya saya boleh menghubungi anda. 🙂

Terima Kasih

Admin

https://istanakhalifah.com

cara guna gambir emas whatapps

admin
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply:

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Kalau Bro Ada Apa-Apa Soalan Klik Je Dibawah Dan Terus Wasap Saya :)

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00