Gambir Emas Kota Bharu : Azfar 013-958 9490

Gambir Emas Kota Bharu : Call saya Azfar,013-958 9490

Alhamdulillah, telah bertambah lagi seorang agen team gambiremas.net di Kota Bharu Kelantan, iaitu Bro Azfar. Agent bagi gambir emas Kelantan.Jadi, bagi anda yang tinggal di Kelantan, sekitar kawasan Kota Bharu,  seperti Bachok, Pasir Puteh, Jerteh anda boleh dapatkan segera gambir emas COD dengan Gambir Emas Kota Bharu, Bro Azfar di 013-958 9490. InshaAllah, Bro Azfar akan memberikan nasihat dan tips2 cara menggunakan gambir emas untuk anda mendapatkan performance yang terbaik. InshaALLAH, Kalau setakat mendayung 20 minit mudah sahaja.

Sekadar pesanan penaja hehe, pastikan anda membeli gambir emas yang original ya. Jangan hanya kerana murah RM 20, 30 ringgit, anda tidak mendapat manfaat dari gambir emas malahan lebih teruk lagi anda mendapat kesan ‘side effect’ hasil dari penggunaan gambir emas tiruan.  Gambir emas yang original mempunyai hologram dan kod siri di kotak. InshaAllah, Gambir Emas Kota Damansara yang di bawah  team gambiremas.net adalah original dan telah mendapat lulusan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia). Dan ia adalah produk keluaran OAR Teguh Sdn Bhd. Anda boleh gunakan tanpa was-was. Moga ia menjadi ikhtiar anda dan dapat menceriakan hubungan anda suami isteri.

InshaAllah, di sini saya ingin berkongsi sedikit mengenai amalan menjemput rezeki yang boleh diamalkan kerana kehidupan seharian kita tidak lari dari mencari rezeki.

  1. Yes, Keyword ‘ bersukur’ . Sentiasa bersyukur dengan rezeki yang anda dapat dan jangan mengeluh. InshaAllah, jika anda beryukur, Allah akan menambahkan nikmat untuk anda.

“Dan (ingatlah) ketika Tuhan kamu memberitahu: Demi sesungguhnya! Jika kamu bersyukur nescaya Aku akan tambahi nikmatKu kepada kamu dan demi sesungguhnya, jika kamu kufur ingkar sesungguhnya azabKu amatlah keras.” (Surah Ibrahim : 7)

  1. Utamakan beribadah. Solat di awal waktu dan jangan bertangguh. Dan jika berkesempatan tambahkan dengan amalan sunat seperti Solat Dhuha.

“Wahai anak Adam, sempatkanlah untuk menyembah-Ku maka Aku akan membuat hatimu kaya dan menutup kefakiranmu. Jika tidak melakukannya maka Aku akan penuhi tanganmu dengan kesibukan dan Aku tidak menutup kefakiranmu.” (Riwayat Ahmad, Tirmizi, Ibnu Majah dan al-Hakim dari Abu Hurairah r.a.)

  1. Perbanyakkan beristighfar. Secara tidak langsung kita dapat memohon keampunan kepada Allah dan menyedari yang diri kita amat kerdil di sisi Allah.

“Barang siapa memperbanyak istighfar maka Allah s.w.t akan menghapuskan segala kedukaannya, menyelesaikan segala masalahnya dan memberinya rezeki dari arah yang tidak disangka.” (Riwayat Ahmad, Abu Daud, an-Nasa’i, Ibnu Majah dan al-Hakim dari Abdullah bin Abbas r.a.)

Oklah, setakat ini dahulu perkongsian saya. Semoga bermanfaat. Renung2kan dan selamat beramal 😀

Kepada ayah-ayah di luar sana yang masih tercari-cari gambir emas, dapatkan gambir emas yang original dari agen istanakhalifah.com, Bro Azfar, 013-958 9490 agen Gambir Emas Kota Bharu, Kelantan.

Jika anda ingin menambahkan pendapatan dengan menjual gambir emas seperti agen saya ,Gambir emas kelantan atau Gambir Emas Kota Bharu, anda boleh hubungi saya Wan, 011-5504 5653 atau layari website saya untuk ketahui maklumat lanjut mengenai gambir emas. https://istanakhalifah.com

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂
admin
 

Hai, Saya Wan, pengelola website Istana Khalifah. Jika anda mempunyai sebarang persoalan serta ingin mencuba produk-produk yang ditawarkan dalam web Istana Khalifah. Anda boleh terus whatapps saya di talian 011-550455653.

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00
>