Kelebihan Gambir Emas Plus Gel

Kelebihan gambir emas plus gel yang mungkin anda tertanya-tanya. Baik Inshaa Allah hari ini saya akan kongsikan kelebihan-kelebihan yang anda bakal dapat dengan menggunakan gambir emas ini dengan izin Allah. GE ini merupakan satu suppliment alternatif untuk kita capai hajat kita dalam mencapai kepuasan apabila bersama dengan pasangan. Ada 2 kelebihan utama yang anda bakal dapat iaitu

1) Mengekang Ejakulasi Pra-matang

2) Melancarkan Peredaran Darah Di Kawasan Zakar

Ini merupakan sebab-sebab utama pengguna gambir emas menggunakan produk ini. Gambir sarawak yang terdapat dalam ramuan gambir emas plus gel ini memang diketahui dan sudah lama digunakan sebagai alat bantu yang dapat memberikan kesan tahan lama kepada penggunanya. Kelebihan gambir emas plus gel dapat memberikan sensasi dingin yang mana mengurangkan rasa ngilu sekaligus mengekang ejakulasi pra-matang.

Detail isi kandungan gambir emas anda boleh dapati melalui link ini : isi kandungan gambir emas. Ekstrak lintah yang terdapat dalam produk gambir emas ini pula membantu untuk melancarkan peredaran darah di kawasan zakar. Apa manfaatnya apabila darah di kawasan zakar lancar? Manfaat nya ialah:

1) Zakar akan lebih keras.

2) Zakar akan lebih kembang.

3) Mudah untuk keras dalam tempoh yang lebih lama.

Maka inilah pentingnya faham bagaimana produk ini boleh membantu anda. Pernah ada seorang pelanggan yang bertanya kepada saya. Beliau baru berkahwin, namun beliau masih belum ‘berjaya’ memasukkan zakar ke dalam faraj atas sebab-sebab tertentu.

Adakah kelebihan gambir emas plus gel ini mampu untuk membantu beliau? Saya cuba selidik dengan lebih mendalam masalah beliau. Mukanya memang rungsing, ye la, kalau tak masuk macam mana nak dapat zuriat. Melainkan dia buat IVF. Namun itu panjang lagi pulak ceritanya. Memang stress dan sedih saya lihat riak wajah mukanya.

Saya tepuk bahu dia, inshaa Allah bro, ramai juga yang ada pengalaman macam bro. Bukan bro seorang sahaja. Cuma mereka senyap-senyap sahaja sampai jadi stress. Last-last baru jumpa jawapan. Bro ambil langkah proaktif untuk menyelesaikan masalah, ini dah cukup bagus.

Begini bro, saya rasa bro tak perlukan gambir emas ini. Saya tanya dia, bro pagi-pagi waktu bangun tido, kalau time sejuk-sejuk, adakah zakar bro mengeras? Dia cakap zakar dia mengeras, stim. Saya lega, maknanya dia takdelah ada masalah erectile dysfunction. Dia bagitahu, sebelum nak masuk tu, zakar dia boleh keras, tapi bila nk masuk dah, dekat bibir faraj tu, bila nak tusuk tak dapat. Last-last zakar jadi lembik kembali.

Saya beritahu dia, ada 2 kemungkinan yang boleh menyebabkan ini terjadi.

  1. Isteri dia tak cukup panas lagi.
  2. Dia sendiri gabra dan tak tenang.

Yang pertama, bila isteri tak panas lagi, apa-apa kelebihan gambir emas plus gel nie pun tak dapat nak bantu. Pasal apa, pasal ini ialah perkara yang berkait pada si isteri. Bila si isteri tak panas, faraj pun jadi susah untuk ‘buka pintu’ dan memang susah zakar nak masuk sebab takde pelincir. Bila tiada pelincir memang sukar dan perit untuk zakar masuk. Bro dan isteri bro akan rasa sakit dan tak best.

Solution yang pertama ialah bro perlu lah panaskan isteri secukupnya. Bro boleh cari banyak buku berkaitan dan antara buku yang glamour ialah buku permata yang hilang dan cinta istana khalifah. Dan jika memang dah panas cuma cecair pelincir pula yang kurang. Bro boleh try pakai lubricant. Antara lubricant yang bagus ialah Conceive Plus gel . Saya tak galakkan bro beli jenama yang murah kerana kita nak gel yang kita gunakan itu selamat dan tidak membunuh air mani supaya boleh ikhtiar untuk mendapatkan zuriat.

Yang kedua ialah bro dan isteri perlu cari tempat yang selesa jauh dari rumah untuk dapatkan feel. Try la cari hotel mana-mana tepi pantai ke, atau tempat-tempat lain yang boleh menaikkan feeling. Inshaa Allah rasa gabra dan tak tenang tu dapat dikurangkan. Saling bagi motivasi kepada pasangan supaya pasangan lebih bersemangat!

Jadi dipendekkan cerita, saya tak jadi lah nak jual kelebihan gambir emas plus gel ini kepada bro nie tadi. Sebab dia tak perlukan pun lagi. Tapi saya tak pasti kenapa dia still berkeras juga nk beli gambir emas, mungkin rasa serba salah kot sebab dah jumpa saya. Saya cakap ok je, saya memang suka share info-info saya bagi tahu dia.

Alhamdulillah saya rasa dia bahagian dengan rumah tangga dia sekarang. Mungkin bagi kita, masalah tak dapat masukkan zakar dalam faraj ini satu perkara yang remeh, akan tetapi bagi mereka yang sedang mengalaminya termasuk yang baru berkahwin, perkara ini amat merungsingkan.

Akhir kata, sebagai pembeli, anda perlu lah tahu dulu apa kelebihan gambir emas plus gel ini sebelum membeli kerana kalau anda beli, tapi tak tahu apa yang produk ini dapat bantu anda, anda akan rasa menyesal nanti. Jika anda sudah faham dan ingin membeli gambir emas, jangan segan-segan pm saya ya. Klik saja di link wasap saya DI SINI

Sekian
Admin
https://istanakhalifah.com

011 5504 5653 (wan)

admin
 

Hai, Saya Wan, pengelola website Istana Khalifah. Jika anda mempunyai sebarang persoalan serta ingin mencuba produk-produk yang ditawarkan dalam web Istana Khalifah. Anda boleh terus whatapps saya di talian 011-550455653.

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00
>