Testimoni Gambir Emas : Kisah Jamal

Testimoni Gambir Emas : Kisah Jamal

Aku Jamal (bukan nama sebenar) seorang arkitek di sebuah syarikat di KL. Wife aku pulak seorang cikgu sekolah di utara tanah air. Kami berdua PJJ (perkahwinan jarak jauh) sejak 1 tahun yang lalu dan hanya berjumpa pada hujung minggu.Alhamdulillah dah ada seorang anak. Haa, bayangkanlah macam mana perasaan kan jumpa semingggu sekali?

Haha, malu nak cerita sebenarnya, tapi dah pesan supaya dirahsiakan.Sebab agen tu tanya testimoni gambir emas. Ceritanya macam ni, aku masalahnya cepat je terkeluar. Sebelum ni x pernah pun cuba apa2 produk, sebab rasa ego dan kata kat diri sendiri x pe ni biasa je..Lama-kelamaan, rasa lain macam je. Kalau jumpa hujung minggu tu wife x berapa ceria. Haa sudah, aku pun pening. Stress pun ada. Harapkan hujung minggu je jumpa dan harap dapat luang masa yang berkualiti..Dipendekkan cerita, aku ternampak iklan gambir emas kt group FB. Mula2, rasa x kisah dan buat x tahu. Rasa ramai je yang post testimoni gambir emas ini. Tapi aku x kisah pun. Scroll je. Lama2, terasa nak beli juga memandangkan rasa masalah aku ni dah serius. Risau pulak kalau berlarutan. Aku pun redha je beli, walaupun takut dan was-was juga sebenarnya kan.

Yelah risau juga, x kan nak main sapu je produk sembarangan kt “benda” tu. Yang aku paling pentingkan asal gambir emas ada KKM ok kot. (waktu artikel ini ditulis gambir emas masih ada KKM, tapi sekarang tidak lagi, anda boleh rujuk di SINI untuk mengetahui lebih lanjut).. Sebab terdesak kan. Minggu ni nak jumpa wife. Aku pun beli lah melalui COD. Pergh, bila fikir balik, berani juga aku. Sebab aku x da lah search atau baca testimoni gambir emas ni sama ada menjadi ke x.Sebab x sempat. Malam ni dah bertolak ke Perak. Kata agen tu, gambir emas ni bagus sebab selain boleh keras dan tahan lama, boleh juga buat besar dan panjang. Bau dia pun wangi je macam bau ala2 vanilla. Cara pakai pun dia ajar semua. Aku layankan jela agen tu membebel , mesti ayat manis je kan sebab menjual.

Ok, malam yang ditunggu-tunggu, menjadi ke x gambir emas ni. Was-was sangat. Lepas sapu x da rasa apa pun. Kebas pun x. Haish, biar betik gambir emas ni. Beli dah la mahal. Botol kecik je pulak tu. Tawakal je lah, agen tu pun kata kena tunggu sejam ke 2 jam sampai rasa dingin2.  Aku pun tunggu la kan. Sapu lepas isyak. Sambil2 tunggu gel gambir emas ni meresap, aku terdetik nak google testimoni gambir emas ni. So far nampak positif je. Ye lah siapa nak bagi testimoni negatif kan. Bijak penjual ni. Haha. Aku kata dalam hati, kalau aku pakai x menjadi, hasih membazir lah duit.

Masa yang di tunggu2. Ko rasa jadi ke x??? Ni yang aku nak marah ni. Menjadi ko tahu, punyalah penat malam tu sampai berpeluh-peluh. Sebelum ni 5-10 minit je, x pernah aku sampai 30-45 minit kot. Ntah aku pun x ingat. Tu pun wife aku minta berhenti sebab x larat dah. Alhamdulillah, bangun pagi wife senyum lebar je. Aku pun rasa senang hati. Bahagia je aku rasa nak balik KL nanti dan hilanglah 1 masalah. Rasa nak ambil cuti pun ada. Memang puas hati weyh. Haha.

Oklah, aku rasa nak cadangkan kt korang kalau rasa-rasa ada masalah macam aku ni, apa kata try gambir emas. Ikhtiar atau usaha x salah kan. Yang penting kena yakin dan berani. Harap2, korang pun dapat result yang sama macam aku. Ini testimoni gambir emas dari aku, pakai memang x rasa apa, bau pun wangi je, gel tu x melekit dan yang paling penting kesan dia. Perghhh, memang x terfikir pun.

Nak try gambir emas, boleh order dekat Wan 011-5504 5653. Kalau rajin nak baca lebih detail gambir emas ni, boleh baca di sini>>> https://istanakhalifah.com

Jom lihat juga, testimoni gambir emas dari pengguna lain yang telah berjaya

Ada banyak lagi testimoni sebenarnya.  Kalau nak tahu, boleh PM Wan, 011-5504 5653. Moga ayah2 juga berjaya mendapat manfaat gambir emas seperti pengguna-pengguna lain yang telah berpuashati. inshaAllah. Apa2pun saya tidak menjanjikan bulan dan bintang. Kesan gambir emas ini adalah subjektif berbeza setiap orang. Apapun, kita kena ikhtiar untuk mengharmonikan rumah tangga. Kalau x cuba, kita x tahu. Ye dak?

Tq

 

admin
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply:

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Kalau Bro Ada Apa-Apa Soalan Klik Je Dibawah Dan Terus Wasap Saya :)

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00