Gel Gambir Emas Untuk Kebahagiaan Rumah Tangga

Gel gambir emas keluaran Oar Teguh Sdn Bhd merupakan produk lelaki yang sedang hangat diperkatakan diseluruh malaysia. Hampir 300k unit terjual semenjak dilancarkan pada November 2015.

 

Produk keluaran muslim ini mempunyai daya tarikannya yang tersendiri. Banyak testimoni mereka yang telah berjaya dengan izin-Nya setelah menggunakan gambir emas.

 

Produk ini dikilangkan di kilang yang menepati piawaian GMP (Good Manufacturing Practice dan telah mendapat kelulusan KKM. Jadi jangan risau kepada abang-abang di luar sana. Inshaa Allah produk ini tidak mempunyai kesan sampingan. Sepanjang saya menggunakannya pun Alhamdulillah terbaik.

Apa kah isi kandungan yang terdapat dalam sebotol Gambir Emas ini? Gel gambir emas ini diformulasikan daripada gambir sarawak dan beberapa lagi bahan semulajadi yang lain. Gambir sarawak ataupun nama saintifiknya Uncaria Gambir merupakanbahan yang telah dikenali turun temurun untuk membantu melambatkan ejakulasi.

Gambir juga boleh digunakan sebagai ubat untuk sakit gigi. Jangan tak tahu ye. Orait kandungan yang seterusnya yang anda perlu tahu ialah, dalam gambir emas ini terdapat extract lintah. Mesti korang pernah tertanya-tanya gambir boleh dapatkan khasiat untuk besarkan zakar ke? Haaa, extract lintah ini lah yang membantu anda untuk mendapatkan pertambahan saiz kepada zakar anda.

Ramuan yang seterusnya ialah tongkat ali. Tongkat ali merupakan herba yang umum sudah mengetahui akan khasiatnya. Gel gambir emas juga dirumus dengan habbatus sauda dan minyak zaitun yang mana merupakan makanan sunnah yang amat baik untuk di gunakan.

Tak dapat dinafikan, masalah ramai lelaki di malaysia ialah masalah di atas katil. Masalah ini nampak tidak serius akan tetapi mampu membawa kepada masalah yang lebi teruk seperti perceraian.

Jadi, atas daripada kesedaran ini, gambir emas muncul untuk mambantu mereka yang memerlukan. Untuk sebotol gambir emas, jumlah penggunaannya ialah approximately dalam 25 kali (3 picit setiap kali guna). Bagi mereka yang sudah berpuas hati dengan saiz zakar mereka. Tidak perlu dijadikan sebagai kegunaan harian. Guna ketika ingin bersama sahaja. Itu lebih menjimatkan.

Gel gambir emas ini inshaa Allah dapat membantu mereka yang memerlukan. Anda boleh terus ke laman web https://istanakhalifah.com untuk maklumat lanjut berkenaan gambir emas.

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂
admin
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply:

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00