Kama-Max Johor Bahru JB Wan 011-5504 5653

Kama-Max Johor Bahru JB kini menemui pelanggan JDT selatan tanah air. Haa ayah2 yang berada di sekitar JB seperti Skudai, Larkin, Tampoi,Kulai Senai, Kota Tinggi,Pontian, Mersing atau sekitarnya boleh roger Wan di 011 550 5653 bagi mendapatkan terus Kama-Max di tangan anda secara COD. InshaAllah, kami rangkaian team Kama-Max JB akan cuba sedaya upaya membantu ayah2 untuk mendapatkan produk yang semakin dikenali dan viral ini. Apa2 boleh roger je Wan je. . Bagaimana untuk kenal pasti Kama-Max yang original ni?

Haa, kalau ayah2 nak tahu, kami team Kama-Max Johor Bahru JB adalah agent sah yang telah dilantik oleh syarikat OAR Teguh Sdn Bhd bagi memasarkan produk ini bagi kawasan selatan tanah air. Jadi ayah2 tidak perlu risau untuk mendapatkan Kama-Max yang original dari kami. Terus hubungi Wan 011-5504 5653. Antara ciri2 Kama-Max yang original adalah mempunyai hologram dan kod siri. Selain itu, harga yang dijual juga tidak meragukan kerana produk Kama-Max ini adalah dari bahan serta pemprosesan yang berkualiti setanding dengan harganya. Berapakah harganya?

Harga yang original dari HQ adalah RM 100 sekotak. Dan kos penghantaran , COD adalah PERCUMA ya. Segala kos minyak dan tenaga telah diserap gittew dan Ayah2 boleh terus dapat produk dengan cepat dan gembira.Sebagai peringatan, kami tidak akan bertanggungjawab atas sebarang kesan jangka pendek mahupun jangka panjang  jika ayah2 membeli barang tiruan serta bukan dari agen yang sah. InshaAllah, team Kama-Max Johor Bahru JB juga akan membantu dan memberi konsultasi cara pemakaian secara eksklusif kepada ayah2 ataupun ayah2 boleh membaca cara guna Kama-Max DISINI

 

InshaAllah semoga ikhtiar ayah2 dengan Kama-Max memberi lebih kebahagiaan kepada hubungan suami isteri. Jika ayah2 telah menggunakan Kama-Max dan sangat berpuashati dengan kesannya, kami menjemput ayah2 untuk menyertai team kami Kama-Max Johor Bahru JB sebagai agen. Kehadiran anda sangat dialu2kan. Apa2 pun saya angat menggalakan ayah untuk menggunakan Kama-Max ini sebelum mendaftar sebagai agen kerana kita akan lebih berkeyakinan untuk mempromosikan produk serta dapat memberikan konsultasi kepada pelanggan.

Akhir kata, bagi ayah2 yang tinggal sekitar Johor Bahru JB yang ingin mencuba Kama-Max boleh hubungi Wan 011-5504 5653 untuksaya uruskan penghantaran ke tempat andaa.

Admin: https://istanakhalifah.com

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

 

admin
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply:

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00