KAMA-MAX 2018 Spray Tahan Lama

KAMA-MAX Spray Tahan Lama- Assalamualaikum/hi ayah2. Hari ini admin nak share 1 produk baru yang bakal meletop. Billboard di highway semakin banyak. ”SUBUH BARU CABUT” . Haa, apa tu Kamamax? Kamamax ini diformulasi dalam bentuk cecair di mana fungsi utamanya adalah untuk merawat ejakulasi pramatang atau bahasa mudahnya pancut awal. Apa yang best pasal Kamamax ni?

Haa, dengan serum Kama-max ini, ayah2 tidak perlu tunggu lama untuk GAME. Hanya selepas 10 -20 minit selepas sapu dan boleh terus ON. Best ke best? Kamamax juga telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dengan nombor pendaftaran  (NOT161201971K) . [Update untuk tahun 2019, produk Kamamax ini telah ditarik balik sijil kelulusan KKM, ini bukanlah disebabkan oleh produk ini mengandungi bahan merbahaya dan sebagainya, tetapi disebabkan oleh bebrapa perkara dan syarat yang tidak dipenuhi menyebabkan sijil ini ditarik balik seperti over-claim dalam marketing].   Anda boleh merujuk posting disini untuk membaca lebih lanjut: Isi Kandungan Gambir Emas. Jadi ayah2 boleh gunakan tanpa was2 ya. Apa isi kandungan serum Kamamax ni ya?

 

Serum Kamamax ini mengandungi bahan-bahan semulajadi yang memberikan khasiat kepada zakar anda. Bahan semulajadi adalah Gamat, Tongkat Ali, Minyak Zaiton, Habbatus Sauda, Gambir Sarawak dan Lintah.

 

Ok, kenapa ayah2 perlu memilih KamaMax ini sebagai produk keperluan ayah2 menceriakan rumah tangga?

Pertama : InshaAllah KamaMax produk pilihan terbaik untuk mengatasi masalah pancut awal

Kedua : Ya betul, Kamamax adalah serum yang cepat menyerap seawal 30 minit. Jadi ayah2 tidak perlu tunggu lama

Ketiga : Kamamax produk yang selamat digunakan.

Hmm, betul ke Kama-Max ni bagus dan menjadi? Jom ayah2 kita tengok testimoni Kamamax hasil perkongsian pelanggan kami yang berpuas hati

Alhamdulillah ini antara pelanggan kami yang berpuashati. Apa2pun sejujurnya, saya tidak mahu overclaimed produk ini serasi untuk semua orang, sebab ada beberapa yang kata kurang berkesan. Sebab perkara ini subjektif.. InshaAllah ini adalah ikhtiar kita. Kalau kita tak cuba, kita tak tahu kan.

OK bos, saya berminat nak try.. Macam mana ya cara guna?

 

Satu lagi kelebihan Kamamax ni, bila pakai ayah2 tidak akan rasa panas dan kebas.. Rasa dingin2 macam tu je. Sedar2 mahu tahan lama ..

Macam mana ayah2 nak dapatkan Kama-Max ini?

Untuk tempoh terhad, bagi pelanggan kami, inshaa Allah ada akan dapat segala MANFAAT ubat kuat KamaMax serta berpeluang mendapat  EXTRA BONUS yang bernilai  xxx secara PERCUMA (cepattt selagi stok masih ada). Jadi berapakah harga yang anda sanggup bayar untuk ini?

Bagi anda yang inginkan COD, inshaAllah agent kami boleh COD Kamamax di kawasan berikut.

”Ampang, Cheras, KLCC, Bangsar, Putrajaya, Sungai Besi, Seri Kembangan, Sentul, Kepong, PJ, Klang Lama, Bukit Jalil, Setiawangsa, Wangsa Maju, Segambut, Setapak, Gombak, Batu Caves, Damansara Damai, Selayang, Sg Buloh & Kawasan Sekitar” .

Ini adalah Harga Pakej COD

 

Jika kawasan ayah2, tiada untuk COD, jangan risau. Kami boleh poskan ayah2..Haa bagi pelanggan yang nak pos kami ada pakej yang khas untuk ayah2. Ada extra special freegift untuk ayah2.

 

Apa lagi ayah2, jom dapatkan KamaMax dengan hubungi Wan 011-5504 5653 sekarang. KLIK  01155045653 untuk hubungi terus.

InshaAllah, moga usaha kecil ayah2 dengan Kama-max berhasil.

Admin,

Istana Khalifah

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

admin
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply:

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00