Kamamax Review Testimoni 011 5504 5653 (wan)

Kamamax review testimoni hebat daripada pengguna yang telah berjaya mendapat hasil yang diingini. Kamamax bukanlah produk timbang kilo yang banyak berada di pasaran. Ia merupakan produk hasil daripada permintaan market untuk mendapatkan produk yang memberi kesan yang cepat dan mudah digunakan (hanya spray) di kawasan zakar. Bahan yang terdapat dalam kamamax adalah sama seperti yang terdapat dalam gambir emas cuma kamamax adalah dalam betuk cecair yang lebih mudah meresap ke dalam kulit untuk memberikan kesan yang lebih cepat. Kini ayah-ayah tak perlu lagi menyapu menggunakan tangan, sebaliknya boleh terus halakan spray kamamax ke kawasan zakar.

Kamamax review testimoni pada kali ini akan dimulakan dengan bentuk fizikal produk kamamax. Maklumlah mungkin ada tersilap beli produk kamamax yang bukan original. Saya akan sertakan gambar produk kamamax yang orginal seperti dibawah:

kamamax review testimoni kotak depan kamamax

di bahagian hadapan kotak kamamax versi terkini 2020, anda akan dapat lihat logo OAR teguh pada sebelah atas kiri kotak, dan juga terdapat logo “KMX” pada sebelah bawah kanan kotak. Ditengah-tengah kotak tersbut anda boleh lihat tertera perkataan KAMA-MAX PERFORMANCE SPRAY. Jika anda rasa menggunakan jari anda, tulisan ini merupakan tulisan timbul yang menjadikan kotak kamamax ini sungguh premium. 

kamamax review testimoni kotak belakang kamamax

Pada bahagian belakang kotak kamamax review testimoni pada gambar dibawah anda boleh lihat terdapat maklumat-maklumat penting berkenaan isi kandungan (ingredients), penggunaan (Usage), Amaran (warning) , Distributed by (Diedarkan oleh) dan Website official daripada HQ. Terdapat juga maklumat berkenaan harga dan juga tarikh luput bagi produk yang anda beli. Jadi sila semak dengan teliti details maklumat sebelum anda menggunakan kamamax. Selepas anda menggunakannya, inshaa Allah anda pasti tersenyum.

kamamax review testimoni botol kamamax

Jika dibuka kotaknya untuk melihat keadaan botol kamamax di dalam, anda boleh dapati terdapat casing plastik bewarna lutsinar untuk memegang botol kamamax. Tulisan timbul logo kama-max jelas terdapat pada plastik lutsinar tersebut. Botol kama-max pula berwarna kuning keemasan.

Cukup untuk Kamamax review testimoni tentang bentuk fizikal produk. mari kita tengok pula isi kandungan yang terapat dalam kamamax.

kamamax review testimoni isi kandungan kamamax

di dalam kamamax ini terdapat bahan-bahan yang telah terkenal dengan khasiatnya untuk membantu ayah-ayah di luar sana mengekang ejakulasi pra matang.  Bahan-bahan ini juga inshaa Allah dapat membantu melancarkan perdaran darah serta sebagai suppliment penjagaan zakar yang baik seperti yang terdapat dalam ektrak lintah. Bahan-bahan yang digunakan dalam kamamax merupakan bahan berkualiti tinggi dan dikilangkan di kilang yang mempunyai status GMP. Produk ini merupakan produk buatan Malaysia yang diusahakan oleh usahawan bumiputera.

Kamamax review testimoni juga akan menceritakan tentang fungsi dan juga kelebihan kamamax.


kamamax review testimoni kelebihan kamamax

Kelebihan bagi ayah-ayah yang menggunakan kamamax ialah inshaa Allah yang pertama dapat membantu mengatasi masalah ejakulasi pra-matang. Ini merupakan masalah kebanyakkan daripada lelaki di luar sana. Mereka tidak mampu untuk mengawal ejakulasi menyebabkan mereka mencapai Peak Orgasm dengan cepat. Masalah bertambah serius jika pasangan mereka masih belum mencapai orgasm tapi ayah-ayah telah pun lesu. 

Kelebihan kedua bagi produk ini ialah ia mudah diguakan dan cepat menyerap ke dalam kulit. Anda hanya perlu spray sahaja ke kawasan zakar untuk penyerapan maksimum. Seawal 30 minit bergantung kepada individu, rasa penyerapan dingin-dingin boleh dirasai. 

Produk ini juga selamat digunakan. Setakat artikel ini di tulis, sijil KKM bagi produk ini telah ditarik balik bukan kerana produk ini beracun atau bahaya untuk digunakan, namun ia lebih kepada governance isu yang akan diselesaikan oleh pihak HQ inshaa Allah.

Saya lampirkan 2 kamamax review testimoni untuk anda seperti dibawah. testimoni ini ialah testimoni sebenar pengguna Kamamax.

kama-max spray testimoni 6

kama-max spray testimoni 4

Baik bagi mereka yang ingin mendapatkan kamamax boleh terus hubungi saya (wan) dengan menghubungi 011-5504 5653 atau terus klik ke gambar di bawah untuk wasap saya.Whatsapp gambir emas

admin
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply:

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Kalau Bro Ada Apa-Apa Soalan Klik Je Dibawah Dan Terus Wasap Saya :)

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00