Kopi PLG (Penangan Lelaki Gagah) 011 5504 5653 (wan)

Kopi PLG merupakan salah satu produk yang dipasarkan oleh syarikat Ge Herbs. Mungkin ada yang bertanya apa kelebihan kopi ini?

Bagi menjawab berkenaan kelebihan kopi ini, mari kita lihat siapa yang patut minum kopi ini. Sebab kalau kita tahu sahaja kelebihan, tapi kopi ini bukan dirumus untuk kita, buat apa kita beli kan?

Baik tuan-tuan dan abang-abang sekalian. Kopi ini sesuai untuk diminum oleh mereka yang mempunyai masalah selalu penat dan cepat rasa lesu. Kebiasaanya jika seseorang sering mengantuk ditempat kerja, lesu letih dan tidak bermaya..saya sarankan untuk mencuba kopi ini. Lihat bagaimana penangannya. Rasa letih dan selalu rasa mengantuk itu ada faktor-faktor lain penyebabnya, seperti makan telalu banyak..sehingga berlebihan. Jika perkara seperti ini berlaku, kesan kopi ini mungkin tidak dapat dirasai sepenuhnya. Kita minum kopi PLG nie berpeket-peket pun..tido juga penyudahnya nanti.

Kopi PLG ini ialah minuman suppliment yang dapat membantu untuk boost tenaga anda namun setiap orang ada limitnya masing-masing. Jadi anda jangan pula tertipu ya dengan iklan yang menyatakan minum kopi ini, boleh buat macam-macam seperti diluar jangkaan. Itu semua memerlukan akal fikiran yang logik untuk menilai. Namun kelebihan yang anda boleh perolehi dengan izin Allah apabila minum kopi ini amatlah banyak. Anda boleh lihat sendiri testimoni-testimoni mereka yang telah mencuba kopi ini.

Berikut ialah mereka yang amat-amat sesuai untuk mencuba Kopi PLG ini:

1) Orang yang kurang rasa keinginan untuk seks
2) Orang yang ingin melancarkan peredaran darah
3) Mereka yang ingin menambahkan Jumlah Sperma
4) Mereka yang ingin Meningkatkan Tenaga Dalaman.
5) Orang yang ada banyak angin dalam badan.
6) Mereka yang ingin meningkatkan kesuburan.
7) Orang yang ingin mengimbangkan hormon testosteraon.

Adakah anda termasuk dalam golongan di atas? Kalau ya saya sangat-sangat suggest kepada anda untuk mencuba Kopi ini. Feedback yang kami terima daripada mereka yang telah mencuba kopi ini amat memberangsangkan. Namun anda perlu cuba dahulu kerana setiap orang berbeza tindak balasnya.

Diatas ini adalah antara testimoni  yang pihak kami terima daripada mereka yang telah mencuba.  Ok mungking ada yang tertanya-tanya, apa isi kandungan dalam Kopi PlG nie sampai power sangat tuh. Dalam kopi ini terdapat beberapa herba yang memang terkenal dah diseluruh dunia dan diakui keberkesanannya. Jauh sekali kami meletakkan bahan-bahan terlarang seperti dadah atau apa-apa yang akan memudaratkan kesihatan anda dan memberikan kesan sampingan jangka masa panjang. Kami memilih bahan-bahan yang berkualiti tinggi untuk dirumus kedalam kopi ini. Matlamat kami ialah anda mencapai hajat yang diinginkan ketika anda membeli kopi ini daripada kami.


Apa itu guarana? Guarana ialah sejenis pokok herba yang biasa digunakan untuk membuat minuman tenaga. Jumlah kaffein yang terdapat dalam pokok guarana lebih tinggi daripada yang terdapat dalam biji kopi. Anda boleh rujuk lebih lanjut di website ini : info lanjut guarana

Tribulus pulak ialah sejenis tumbuhan daunnya seakan lalang. Saya ambil terus penerangan daripada website ini untuk rujukan anda.

” Sama seperti herba Cordyceps, Tribulus Terrestris digunakan untuk menguatkan kesihatan fungsi libido (keinginan nafsu syahwat) dalam kadar normal, menguatkan otot dan untuk kesihatan secara menyeluruh. Disebabkan kelebihannya, para atlet telah menggunakan ekstrak Tribulus Terrestris sebagai diet tambahan untuk meningkatkan tenaga, membekalkan kesihatan fungsi hormon, meningkatkan pergerakan otot dan memberikan tenaga kepada atlet semasa sesi latihan. Kajian klinikal Tribulus Terrestris juga menunjukkan herba ini mampu menambah kesihatan tekanan darah dan kadar kolesterol dalam kadar yang normal.”
sumber: http://insaan-asia.blogspot.com/2010/10/lemah-tenaga-batin-khasiat-dan-kebaikan.html

Bahan-bahan seperti ubi jaga dan tongkat ali dalam Kopi PLG ini tak perlu lah saya terangkan secara terperinci kerana memang semua dah tahu khasiatnya hehe.

Dibawah pula ialah cara-cara penyediaan kopi. Anda boleh rujuk terus gambar dibawah untuk mengetahui cara untuk membancuh kopi ini hehe. Rasanya memang padu. Ala-ala kopi radix sikit berlemak dia haha.

Bagi mereka yang ada darah tinggi, anda disarankan untuk minum separuh sachet dahulu untuk permulaan. Jika anda rasa sesuai, takde pening-pening, boleh lah minum 1 sachet terus next time!

Untuk mendapatkan kopi PLG nie mudah sahaja. Harga 1 kotak yang mengandungi 10 sachet ialah rm60.  Untuk anda yang nak cod boleh tetapi hanya disekitar gombak dan kawasan sekitarnya sahaja. Anda perlu inform kami lebih awal kerana kami perlu adjust masa untuk hantar ke tempat anda. Kami lebih menyarankan anda untuk menggunakan khidmat pos sahaja kerana kami sendiri yang akan tanggung kos postage dan anda akan dapat special freegift daripada kami hehe. Freegift apa? ada hubungi kami dahulu. 011 5504 5653 (wan)

Orait ayah-ayah dan abang-abang semua, sekian sahaja daripada saya berkenaan kopi PLG nie. Hmm effect kopi nie dah mula terasa dah nie. Sebab waktu saya menaip nie tadi, saya minum segelas haha. Orait apa-apa hubungi je 011 5504 5653 unruk mendapatkan kopi power ini.

admin
Istana Khalifah

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂
admin
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply:

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00