Tag Archive

Tag Archives for " agent gambir emas "

Gambir Emas Shah Alam : Call saya Wan, 011-5504 5653

Gambir Emas Shah Alam: Alhamdulillah kini pada bakal pengguna gambir emas dan pengguna setia gambir emas yang berada di sekitar Shah Alam,  anda boleh mendapatkan gambir  emas dengan hubungi saya Wan di nombor 011-5504 5653. Gunakan gambir emas tanpa was-was. Untuk mengalakkan sebarang kemungkinan yang memudaratkan, perlu untuk anda sahkan yang gambir emas yang anda beli merupakan gambir emas yang original. Jika terdapat mana-mana penjual yang menjualnya dengan harga yang murah, cuba selidik terlebih dahulu kerana kemungkinan besar produk itu adalah produk tiruan. Gambir emas yang original mempunyai sticker hologram dan mempunyai kod bernombor.

 

Sepanjang pengalaman saya menjual gambir emas, rata-rata pelanggan saya tiada masalah berkaitan saiz zakar, tapi mereka ingin tingkatkan performance. Kalau sebelum ni 5-10 minit pun dah terpancut, dan mereka iktiar dengan gambir emas , kesannya Alhamdulillah, paling cepat 20 minit dan ada yang boleh sampai lebih 45 minit. Itupun ‘wife’ dah tak larat. Kesan ni bergantung pada individu. Hee, ini penangan gambir emas. Barulah anda boleh mencuba kelainan pelbagai posisi ketika bersama seperti doggy style dan sebagainya . Anda nak try x gambir emas? Kalau anda tinggal di sekitar Shah Alam, boleh dapatkan dengan Gambir Emas Shah Alam, Wan, 011-5504 5653. dan kami akan hantar terus kepada anda.

Bagi anda yang mempunyai masalah kesihatan kecing manis dan darah tinggi, anda digalakkan mendapatkan nasihat doktor sebelum mencuba gambir emas. Ini kerana gambir emas tidak sesuai dan mungkin kurang berkesan kepada penghidap kencing manis atau darah tinggi. Tapi jika anda ingin mencuba, tiasa masalah. Yang penting kita ikhtiar dan usaha. Oklah, apa2 pun jom bahagiakan hubungan suami isteri dan inshaAllah pasti wife anda tersenyum lebar dan puas :D. Anda boleh dapatkan gambir Emas dengan Gambir Emas Shah Alam, Wan di nombor 011-5504 5653.

Orait jika anda ingin menjana pendapatan tambahan dengan menjalankan perniagaan online mahupun offline dengan menjadi agent gambir emas agen Gambir Emas Shah Alam, anda boleh hubungi saya Wan 011-5504 5653 atau layari website kami https://istanakhalifah.com Kami memerlukan mereka yang sanggup berusaha keras sehingga berjaya untuk menjadi agent bersama kami. Inshaa Allah support akan diberikan untuk anda berjaya dalam perniagaan gambir emas ini.

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Gambir Emas Kuantan, Call Wan 011-5504 5653

Gambir Emas Kuantan: Berita baik untuk warga Kuantan dan sekitarnya seperti Indera Mahkota (IM), Sungai Isap, Taman Tas, Permatang Badak dan bandar Kuantan . Kini agen Gambir Emas  lebih dekat dengan anda. Haa, kepada yang tercari-cari gambir emas Kuantan boleh dapatkan dari Wan, 011-5504 5653. Nanti agent Wan boleh serah tangan atau COD kepada anda . Apa2 roger je. Beliau juga akan guide ayah2, supaya ayah2 berpuashati dengan gambir emas. InshaAllah, mesti x percaya bro.

Kalau anda ragu-ragu, jangan risau lah, gambir emas  ni ori. Alhamdulillah, x terkira dah berapa orang customer gambiremas.net yang telah berjaya mendapat hasilnya dengan gambir emas. Gambir emas ni produk yang diluluskan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Dan juga halal untuk di pakai. Cumanya , bila pakai ia tidak sah untuk di bawa solat. Sebab ada ekstrak lintah didalamnya. Jadi, admin cadangkan ayah2 pakai selepas solat Isyak. lebih mudah.

Sekarang admin bagi tawaran hebat dan bombastik. Yalah nak bagi ayah-ayah di luar sana yang x cuba lagi gambir emas, anda wajib cuba..Rugi sangat kalau x cuba. Apa yang ayah-ayah dapat jika membeli gambir emas Kuantan dengan kami? Promosi untuk ayah2 pertama kali nak cuba, diskaun 10%.

 

Kalau ada ayah2 yang x tahu lagi fungsi gambir emas ni macam mana? Apa kandungan dia, boleh baca di SINI. InshaAllah, admin akan membantu ayah-ayah menyelesaikan masalah yang menganggu fikiran dan hubungan rumah tangga ayah2.

Oklah, ni admin nak payung sikit testimoni gambir emas. InshaAllah, ayah2 akan lebih confident untuk membeli gambir emas demi kebahagiaan rumah tangga.

 

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Apa-apa pun ini adalah usaha dan ikhtiar dari ayah2. Kalau kita x cuba , x tahu kan. Semoga gambir emas serasi  dengan ayah2 dan menambahkan keceriaan isteri ayah2.

Oklah, kalau ayah-ayah dah bersedia nak dapatkan gambir emas boleh hubungi  Gambir Emas Kuantan, iaitu Wan 011-5504 5653.

Admin,

Wan, 011-5504 5653

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Gambir Emas Ipoh, Call Saya Wan 011 5504 5653

Gambir Emas Ipoh : Khusus untuk warga Perak yang tinggal di sekitar Ipoh, berita baik untuk anda. Kini anda boleh dapatkan segera gambir emas melalui serahan tangan @ COD dengan bro Wan, 011 5504 5653. InshaAllah, agent bro Wan boleh hantar terus kepada anda. Kawasan Ipoh ini meliputi dari kawasan sekitar bandar Ipoh, Chemor, Gopeng dan Batu Gajah. Lain2 kawasan kita boleh try deal tengah2 ke.

Anda jangan risau,ini adalah gambir emas yang original. Anda boleh check melalui hologram dan barcode sewaktu menerima gambir emas nanti. Untuk pengetahuan ayah-ayah, gambir emas ini bukan lah ubat. Tapi ia diibaratkan ‘supplement’ ataupun keperluan wajib ayah-ayah yang ingin beraksi lebih lama. Ada juga pelanggan saya bertanya,  betul ke power gambir emas ni? Memang jadi ke?

Yang paling utama, kena dapatkan dulu gambir emas yang original dan boleh dapatkan dari agent sah gambir emas seperti Gambir Emas Ipoh , bro Wan 011 5504 5653. Kalau dapat gambir emas yang ori, inshaAllah menjadi. Tapi saya tidak menjanjikan bulan bintang dan manis-manis, pakai gambir emas memang power. Benda ini adalah subjektif dan bergantung pada orang. Yang penting kita ikhtiar. X cuba, kita x tahu kan. Rata-rata pelanggan saya berpuashati dengan performance gambir emas dan ada diantara mereka telah repeat order.

Tapi tidak kurang juga, ada segelintir pelanggan saya yang tidak menjadi dengan menggunakan gambir emas. Kalau macam ini, kita kena tengok dari segi yang lain, cara pemakaian, tahap kesihatan dan lain-lain lagi. InshaAllah, kami akan cuba yang terbaik untuk membantu ayah-ayah mendapatkan kesan yang diinginkan.

Macam mana ayah-ayah? Dah bersedia untuk mendapatkan gambir emas? Haa, ayah-ayah boleh hubungi agent gambir emas kami, “gambir emas Ipoh” iaitu bro Wan di talian 011 5504 5653.

Oklah, kalau ada ayah-ayah atau abam-abam di luar sana yang berminat untuk menjadi agent gambir emas di bawah team gambiremas.net, boleh hubungi saya Wan, 011-5504 5653. InshaAllah, moga anda kaya dan berjaya dunia akhirat.

Wassalam.

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Agen atau Stokis Gambir Emas Diperlukan

Agen atau Stokis Gambir Emas diperlukan di bawah team gambiremas.net:  Berita baik untuk anda!!! Bagi yang mencari peluang perniagaan untuk menambah pendapatan sampingan dengan berniaga gambir emas jom sertai team kami. Untuk menjadi agen atau stokis gambir emas adalah sangat mudah. Nak tahu apa syarat-syaratnya?

  1. Syarat yang utama adalah tidak membuang harga
  2. Menandatangani agreement @ perjanjian agen. Isi utama perjanjian ini adalah, agen dan stokis gambir emas berjanji untuk tidak membuang harga sesuka hati. Jika itu berlaku, pihak HQ berhak untuk mengambil tindakan yang sewajarnya.
  3. Minimum untuk ambil 10 botol sebagai permulaan agen gambir emas.
  4. Minimum restock sebanyak 10 botol sebulan.

Haa anda setuju dengan syarat-syarat di atas? Jom baca apa yang anda bakal dapat dengan menyertai team kami sebagai agen atau stokis gambir emas

  1. Dimasukkan ke dalam Group support.
  2. Bimbingan untuk membina marketing plan
  3. Jika anda perlukan website, saya akan mengajar anda cara untuk setup blog atau website secara percuma. Bagi yang boleh datang area kL lagi bagus , saya boleh ajar face to face
  4.  Yang ni paling best : Saya akan promote anda di dalam website saya.

Saya mencari orang yang betul-betul serius dan komited untuk menyertai team saya. Oleh itu, tempat adalah terhad. Saya perlukan wakil agen atau stokis gambir emas bagi setiap kawasan di bawah untuk saya letakkan dan promote di website saya.

Ini adalah contoh agen-agen saya yang saya telah promote dan secara tidak langsung membantu mendapatkan sales dari website saya. Ini adalah ‘support’ kecil daripada saya.

Gambir Emas Shah Alam

Gambir Emas Puncak Alam

Gambir Emas Johor Bahru

serta beberapa yang lain.

Adakah anda seorang yang kental dan mampu berdikari? Jika ya, kami mencari wakil agen atau stokis gambir emas untuk setiap lokasi dibawah :

  1. Gambir Emas Melaka
  2. Gambir Emas Seremban
  3. Gambir P.Pinang
  4. Gambir Emas Perlis
  5. Gambir Emas Kedah
  6. Gambir Emas Kota Bahru
  7. Gambir Emas Terengganu
  8. Gambir Emas Kuantan

Anda telah bersedia? Apa lagi jom daftar agen atau stokis gambir emas dengan kami. Hubungi Wan, 011-5504 5653 untuk pendaftaran. Jom rebut peluang ini. Hanya seorang wakil sahaja di perlukan bagi setiap lokasi di atas untuk saya letakkan di website saya. Jadi peluang untuk anda memulakan bisnes ini amat cerah. Namun kami betul mahukan agent atau stokis yang mampu berdikari dan tidak cepat putus asa.

Untuk pengetahuan anda, gambir emas ini produk laku keras dan boleh dikatakan produk keperluan ayah-ayah di luar sana. HQ juga telah memasang lebih kurang 53 billboard di sepanjang Highway Utara-Selatan dan juga Highway Pantai Timur. Saranan saya, sebelum anda menjadi agen atau stokis gambir emas, lebih elok anda guna terlebih dahulu gambir emas ni.  Supaya anda lebih yakin dan mudah untuk menjawab soalan2 pelanggan.

Oklah, kalau ada yang berminat dengan tawaran saya, hubungi saya Wan, 011-5504 5653 . Semoga anda kaya dan berjaya dunia akhirat. InshaAllah. Wassalam

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Gambir Emas Kota Bharu : Azfar 013-958 9490

Gambir Emas Kota Bharu : Call saya Azfar,013-958 9490

Alhamdulillah, telah bertambah lagi seorang agen team gambiremas.net di Kota Bharu Kelantan, iaitu Bro Azfar. Agent bagi gambir emas Kelantan.Jadi, bagi anda yang tinggal di Kelantan, sekitar kawasan Kota Bharu,  seperti Bachok, Pasir Puteh, Jerteh anda boleh dapatkan segera gambir emas COD dengan Gambir Emas Kota Bharu, Bro Azfar di 013-958 9490. InshaAllah, Bro Azfar akan memberikan nasihat dan tips2 cara menggunakan gambir emas untuk anda mendapatkan performance yang terbaik. InshaALLAH, Kalau setakat mendayung 20 minit mudah sahaja.

 

Sekadar pesanan penaja hehe, pastikan anda membeli gambir emas yang original ya. Jangan hanya kerana murah RM 20, 30 ringgit, anda tidak mendapat manfaat dari gambir emas malahan lebih teruk lagi anda mendapat kesan ‘side effect’ hasil dari penggunaan gambir emas tiruan.  Gambir emas yang original mempunyai hologram dan kod siri di kotak. InshaAllah, Gambir Emas Kota Damansara yang di bawah  team gambiremas.net adalah original dan telah mendapat lulusan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia). Dan ia adalah produk keluaran OAR Teguh Sdn Bhd. Anda boleh gunakan tanpa was-was. Moga ia menjadi ikhtiar anda dan dapat menceriakan hubungan anda suami isteri.

InshaAllah, di sini saya ingin berkongsi sedikit mengenai amalan menjemput rezeki yang boleh diamalkan kerana kehidupan seharian kita tidak lari dari mencari rezeki.

  1. Yes, Keyword ‘ bersukur’ . Sentiasa bersyukur dengan rezeki yang anda dapat dan jangan mengeluh. InshaAllah, jika anda beryukur, Allah akan menambahkan nikmat untuk anda.

“Dan (ingatlah) ketika Tuhan kamu memberitahu: Demi sesungguhnya! Jika kamu bersyukur nescaya Aku akan tambahi nikmatKu kepada kamu dan demi sesungguhnya, jika kamu kufur ingkar sesungguhnya azabKu amatlah keras.” (Surah Ibrahim : 7)

  1. Utamakan beribadah. Solat di awal waktu dan jangan bertangguh. Dan jika berkesempatan tambahkan dengan amalan sunat seperti Solat Dhuha.

“Wahai anak Adam, sempatkanlah untuk menyembah-Ku maka Aku akan membuat hatimu kaya dan menutup kefakiranmu. Jika tidak melakukannya maka Aku akan penuhi tanganmu dengan kesibukan dan Aku tidak menutup kefakiranmu.” (Riwayat Ahmad, Tirmizi, Ibnu Majah dan al-Hakim dari Abu Hurairah r.a.)

  1. Perbanyakkan beristighfar. Secara tidak langsung kita dapat memohon keampunan kepada Allah dan menyedari yang diri kita amat kerdil di sisi Allah.

“Barang siapa memperbanyak istighfar maka Allah s.w.t akan menghapuskan segala kedukaannya, menyelesaikan segala masalahnya dan memberinya rezeki dari arah yang tidak disangka.” (Riwayat Ahmad, Abu Daud, an-Nasa’i, Ibnu Majah dan al-Hakim dari Abdullah bin Abbas r.a.)

Oklah, setakat ini dahulu perkongsian saya. Semoga bermanfaat. Renung2kan dan selamat beramal 😀

Kepada ayah-ayah di luar sana yang masih tercari-cari gambir emas, dapatkan gambir emas yang original dari agen gambiremas.net, Bro Azfar, 013-958 9490 agen Gambir Emas Kota Bharu, Kelantan.

Jika anda ingin menambahkan pendapatan dengan menjual gambir emas seperti agen saya ,Gambir emas kelantan atau Gambir Emas Kota Bharu, anda boleh hubungi saya Wan, 011-5504 5653 atau layari website saya untuk ketahui maklumat lanjut mengenai gambir emas. http://gambirmas.net

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Gambir Emas Gombak Untuk Anda / Call : 011-5504 5653

Gambir Emas Gombak

 

Gambir Emas Gombak merupakan stokis sah Gambir Emas di kawasan Gombak dan sekitarnya. Bagi anda yang berada di kawasan Kuala Lumpur, Batu Caves dan Selayang kami menyediakan perkhidmatan cash on delivery (COD) manakala yang berada di luar KL (Sem Malaysia& Sabah Sarawak), pos percuma diberikan untuk anda. Hubungi 011 5504 5653 (Wan)

OK, disebabkan sekarang banyak produk tiruan yang berlambak di pasaran, pastikan anda membeli produk yang original untuk mendapatkan kesan yang maksimum dan mengelakkan kemudaratan di kemudian hari. Untuk maklumat lanjut, anda boleh dapatkan gambir emas original di sini http://gambiremas.net.

 

Gambir emas ni apa sebenarnya?
GAMBIR EMAS adalah produk ubat kuat lelaki dalam bentuk gel dan sedia untuk di gunakan. Produk ini tidak perlu di campur air atau minyak kerana gambir emas gel ini telah di adun dengan ramuannya yang tersendiri untuk mendapatkan kesan yang terbaik.

Kami di Gambir Emas Gombak InshaAllah, berharap agar produk ini dapat membantu abang-abang untuk tahan lama serta melambatkan pancutan dan mengeraskan zakar. Jika anda mengamalkan Gambir Emas setiap hari, kesannya dapat memanjangkan dan membesarkan zakar anda.Itu adalah bonus buat anda.

Apa kandungan Gambir Emas ni?
Gambir emas ini telah diproses melalui resepi tradisonal yang dapat membantu anda mencapai kenikmatan maksimum. Antara bahan yang digunakan adalah Lintah. ‘Enzim Hirudin’ yang terdapat daripada lintah ini dapat mengubati darah beku dan tersumbat.Ia juga mampu memanjangkan dan membesarkan zakar anda jika diamalkan secara konsisten. Seterusnya, tongkat ali dan gamat yang terdapat dalam ramuan gambir emas ini dapat membantu lelaki yang mengalami masalah nafsu syahwat dan merawat luka supaya cepat sembuh.

Gambir Emas juga mengandungi ramuan utama iaitu gambir sarawak yang berfungsi untuk tahan lebih lama. Anda jangan risau gambir emas ini tidak panas dan pasangan anda tidak akan merasakan kebas jika anda gunakan untuk bersama. Malah anda akan merasa hangat dan gel ini membantu melancarkan perjalanan darah anda. Makanan sunnah seperti habbatus sauda dan minyak zaitun juga terdapat dalam resepi rahsia Gambir Emas ini. Ia dapat merawat urat saraf dan baik untuk yang menghidapi kencing manis.

Gambir emas ini sesuai dipakai untuk abang2 dan ayah2 yang sudah berkahwin. Bagi mereka yang mempunyai masalah kencing manis dan darah tinggi, anda digalakkan untuk mendapat nasihat doktor terlebih dahulu, kerana produk ini tidak sesuai utk anda.

Kepada anda diluar sana khusunsya kawasan Gombak dan sekitarnya yang masih tercari-cari produk ubat lelaki saya sarankan anda untuk menggunakan Gambir Emas dan dapatkannya di Gambir Emas Gombak . InshaAllah bagi yang menggunakan gambir emas banyak manfaat dan kelebihannya yang akan diperolehi serta ia dapat menyihatkan zakar anda. Gambir emas ini 100% organik, halal, bersih, dan selamat.

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Mudahnya Menjemput Rezeki : Utamakan Solat

Klik Disini Untuk Membeli

Jangan tunggu lama-lama, nanti merana boss

Mudahnya Menjemput Rezeki.

Alhamdulillah, bersyukur kepada Allah atas kurniaan rezeki yang telah diberikan. Moga rezeki ini diberkati dan kami merasa cukup dan sentiasa bersyukur atas nikmat yang di berikan. Rezeki boleh datang dalam pelbagai bentuk seperti, kesihatan, anak-anak, isteri yang solehah, bos yang baik, wang ringgit , kereta yang tidak memberikan masalah kepada tuannya dan sebagainya. Dipetik dalam buku Mini Mudahnya Menjemput Rezeki, sememangnya sangat mudah mendapat rezeki apabila kena caranya. Malah ada sumber rezeki yang boleh datang tanpa disangka-sangka. Jom saya kongsikan satu ‘peristiwa mendapat rezeki’ daripada Maha Pemberi Rezeki daripada buku Mudahnya Menjemput Rezeki.

Mudahnya Menjemput rezeki dengan mengutamakan solat.Mari kita lihat sejauh mana kita mengutamakan solat. Adakah anda sudah menunaikan solat saat ini? Adakah anda solat diawal waktu? Adakah anda khusyuk ketika solat ataupun selalu nak cepat habis? Tepuk dada tanya iman. Tidak malukah kita dihadapan Allah, apabila kita sering minta pelbagai benda seperti cepat kaya, anak dapat result cemerlang dan sebagainya sedangkan perintah Allah yang wajib iaitu Solat kita remeh-remehkan. Jadi mari kita menjaga solat dengan solat diawal waktu dan bagi lelaki jika dapat solat berjemaah di masjid itu lebih baik.

Ada satu kisah dipetik dari buku Mudahnya Menjemput Rezeki, dimana seorang pemuda bekerja di kilang membuat bantal dan tilam sebagai operator kilang. Kerjanya ber’shift’, duduk di hostel serta bilik dan tilam yang perlu di kongsi. Kadang-kadang pulang ke hostel dalam keadaan mengantuk dan penat tetapi masih tidak boleh terus tidur kerana katil telah dihuni oleh orang lain.Dalam keadaan ini, pemuda tersebut mula sedar agar roda kehidupan ini berputar kembali. Dia mula mengutamakan solat dan selalu pergi ke masjid umtuk solat berjemaah kerana dia yakin Allah akan mengubah nasibnya. Benarlah janji Allah, beberapa bulan selepas itu pemuda itu dinaikkan pangkat dan ditukarkan ke hostel pegawai pula.

Yakin terhadap bantuan Allah menguatkan semangat untuk terus bersolat di masjid. Akhirnya dalam tempoh setahun, dia dipindahkan lagi ke sebuah hostel yang ala-ala hotel.Berdasarkan pengalaman yang dialami dan memerhatikan pengalaman orang yang di kenali , sungguh mudahnya menjemput rezeki dengan mengutamakan solat. Pada waktu itu, dia diberikan peranan untuk menguruskan sebuah projek khas syarikat. Sesetengah ulama’ berkata bahawa sesiapa yang menjaga solatnya maka Allah mengurniakan 5 keistimewaan:

  • Akan diangkat kesempitan hidup di dunia daripadanya.
  • Akan dihindarkan daripada azab kubur
  • Akan mendapat buku catatan amalnya melalui tangan kanan.
  • Akan melintas titian Sirat sepantas kilat
  • Akan memasuki syurga tanpa hisab

p/s: kalau anda terasa ingin tambah lebih POWER serta tahan lama ketika bersama, boleh whatsapp Wan, 011-5504 5653 untuk mendapatkan gambir emas yang original. InshaAllah pasti isteri anda tersenyum lebar. Klik disini sekarang 🙂

 
Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Isi Kandungan Gambir Emas : 17 Ramuan

Isi kandungan gambir emas. Ramai yang tertanya-tanya apakah yang terdapat dalam sebotol gambir emas ini.

Yang terpapar di media selalunya berkisar tentang 6 bahan utama iaitu  ekstrak gamat, ekstrak lintah, tongkat ali, minyak zaitun, habbatus sauda dan gambir sarawak. Dalam artikel kali ini saya akan terangakan kepada anda apakah yang terdapat dalam sebotol gambir emas. Mungkin anda perasan belakang kotak macam tulis lain je. Macam banyak je kandungan-kandungan lain yang yang tak di war-warkan.

isi kandungan gambir emas

Isi Kandungan Gambir Emas

Anda tak perlu risau, kami di istanakhalifah.com akan menerangkan secara terperinci apa yang terdapat dalam sebotol gambir emas.

Orait Isi Kandungan Gambir Emas yang paling utama ialah water. Air dalam bahasa melayunya. Mungkin tak perlu saya hurai panjang tentang Air nie. Memang kebanyakkan produk pun pakai air. Yang seterusnya ialah Glycerin. Ia merupakan pelarut yang baik. Glycerin tidak mempunyai warna dan bau. Rasa glycerin manis dan ia tidak ber-toxic. Biasa bila nak buat produk kosmetik memang kene guna bahan pelarut untuk melarutkan bahan-bahan lain yang memberi khasiat kepada pengguna.

Kandungan gambir emas yang seterusnya ialah Olea Europaea (Olive) fruit oil. Ini merupakan nama saintifik bagi buah zaitun. Buah zaitun atau minyak zaitun memang biasa korang dengar kan. Mempunyai banyak khasiat kepada manusia. Minyak zaitun biasa digunakan dalam masakan, ubat herba dan kosmetik.

Isi Kandungan Gambir Emas yang seterusnya ialah Nigella Sativa Seed Oil. Hah apa kebenda nie? Tak pernah dengar pun. Hah sabar-sabar, ini merupakan nama saintifik bagi habbatus sauda. Korang boleh baca banyak kelebihan tentang habbatus sauda tu disini Nigella Sativa. Orang barat dah kaji dah tentang kelebihan habbatus sauda nie. Antara kelebihannya yang boleh saya kongsikan disini ialah hasil daripada kajian mendapati dengan hanya 2 gram pengambilan habbatus sauda setiap hari dapat mengurangkan kadar gula dalam darah.

Banyak bahan-bahan yang digunakan dalam pembuatan gambir emas ini merupakan makanan sunnah.

Orait untuk Isi Kandungan Gambir Emas yang seterusnya ialah Sea Cucumber Extract. Sea cucumber nie gamat. Biasa korang dengar minyak gamat kan. Dulu kecik-kecik dulu kalau luka, mak mesti suruh sapu minyak gamat. Bila dah sapu rasa surut sikit luka tu. Gamat nie dengan izin-Allah dapat membunuh sel kanser.

Cetearyl Alcohol. Hah sudah, ada arak ke dalam gambir emas nie. Sebelum tu nak bagi terang, alkohol nie banyak jenis. Nak cerita panjang nanti korang malas baca pulak. Senang cerita korang boleh baca lebih banyak info mengenai hukum alkohol dalam bahan kosmetik di sini. Jangan risau cetearyl Alcohol nie halal.

Seterusnya bahan lain yang terdapat dalam Isi Kandungan Gambir Emas ialah Polysorbate 60. Hah jangan terkejut, nie bukan lah bahan beracun ya.  Korang boleh check keselamatan Polysorbate 60 di sini. Polysorbate ini kebiasaanya digunakan untuk melarutkan essential oils dengan produk yang berasaskan air. Kalau korang tengok dalam isi kandungan gambir emas ini terdiri daripada minyak dan juga air. Jadi fungsi polysorbate nie adalah untuk melarutkan kedua-dua jenis bahan tersebut.

PEG-150 stearate ataupun nama panjangnya Polyethylene Glycol  merupakan bahan yang selalu digunakan dalam pembuatan kosmetik seperti losyen, syampu, dan sabun. Ia digunakan sebagai emulsifier dan juga sebagai penambah likat sesuatu cecair (thickening agent). Anda boleh cek keselamatan PEG 150 disini. Inshaa Allah selamat digunakan!

Isi Kandungan Gambir Emas…eh banyak lagi rupanya saya nak kene taip. Haha ok takpe, yang seterusnya ialah Steareth-20. Saya banyak refer sumber yang terdapat dalam website nie. Truth in aging. Steareth-20 ialah satu polymer sintetik hasil campuran PEG dan stearyl alkohol. Fungsi steareth-20 adalah untuk mengurangkan tekanan antara molekul-molekul cecair supaya cecair-cecair dalam dalam ramuan gambir emas ini dapat bergabung. Kalau tak pakai steareth-20 nie, nanti ramuan-ramuan gambir emas nie berasing-asing, jadi macam sos salad dressing.

Yang seterusnya Acorbic Acid. Ascorbic acid nie ialah vitamin c. Hah apa kene vitamin C pulak dalam isi kandungan gambir emas? Tunggu…ascorbic acid mempunyai tugasan dia yg lain iaitu sebagai antioxidants. Ia dapat memperlahankan kesan oxidasi yang berlaku disebabkan oleh terdedahnya kepada udara. Ia juga digunakan untuk mengawal pH sesuatu produk tersebut.

Eugenia Caryophyllus (clove) flower extract nie puas juga saya cari, rupa-rupanya ia ialah bunga cengkih. Hmm bunga cengkih yang selalu digunakan dalam masakan korang tu. Kalau tergigit tu haa merana lah jawabnya! Baca maklumat lanjut tentang Eugenia Caryophyllus disini

Seterusnya yang terdapat dalam Isi Kandungan Gambir Emas ialah Eurycoma Longifolia Root Extract atau nama  manjanya adalah tongkat ali. Tongkat ali merupakan sejenis tumbuhan yang dikatakan mempunyai kemampuan bagi membantu kaum lelaki yang menghadapi masalah syahwat. Tongkat ali sangat terkenal dengan khasiatnya kerana mempunyai kesan afrodisiak (penggalak seks). Untuk pengetahuan anda, penyelidikan menunjukkan bahawa bahan kimia (fitokimia) yang terdapat dalam tongkat ali boleh meningkatkan paras testosteron iaitu hormon yang diperlukan untuk fungsi seksual lelaki.

Uncaria Gambir Extract atau lebih dikenali sebagai gambir sarawak merupakan tumbuhan yang telah lama digunakan sebagai rawatan batin bagi kaum lelaki.  Ia berfungsi untuk tahan lebih lama dan melambatkan ejakulasi. Biasanya ia boleh didapati dalam hutan di kawasan pedalaman Long Panai, Marudi Sarawak.

Seterusnya Isi Kandungan Gambir Emas adalah Argania Spinosa Kernel Oil. Apa ke bendanya tu? Haa, maksudnya itu ialah Minyak Argan ( Argan Oil) yang di ekstrak dari kacang kernel Argania Spinosa ( nama asli Pohon Argan) yang mana sudah terkenal manfaatnya di bidang kosmetik. Minyak ini berfungsi untuk  membantu menyegarkan dan melembutkan kulit dan sangat baik untuk kekenyalan kulit. Ini menguatkan struktur ikatan protein pada kulit yang berfungsi untuk mengencangkan kulit dan menjadikan ia nampak sihat. Kesimpulannya, minyak ini sangat berkahsiat untuk zakar anda di samping membantu proses pembesaran zakar anda.

Tocopheryl Acetate juga dikenali sebagai Vitamin E actetate. Bahan ini selalu digunakan dalam pembuatan produk kesihatan kulit. Bahan ini telah diluluskan oleh FDA dan juga menerima pengiktirafan GRAS (Generally Recognized as Safe) rating. Tocopheryl ini digunakan sebagai antioxidant dan juga perapi kulit (skin-conditioning)

Sodium Benzoate merupakan bahan yang telah digunakan secara meluas sebagai pengawetan makanan dan produk-produk kosmetik. Fungsi sodium benzoate dalam isi kandungan gambir emas ini pada pendapat saya ialah sebagai bahan awet supaya produk gambir emas ini tahan lebih lama. Anda boleh rujuk disini untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan Sodium Benzoate.

Benzoic Acid juga sama seperti sodium benzoate. Ia digunakan secara meluas dalam pengawetan produk-produk kosmetik seperti mouthwash, deodorants, dan krim. Ia juga dapat digunakan sebagai pengawal pH dan bahan pewangi. Untuk bacaan lanjut boleh cek disini.

Yang terakhir sekali ialah parfum. Parfum nie senang cerita bertindak sebagai agent pewangi untuk produk gambir emas ini. Yang korang bau macam vanila tu..tu pewangi dia lah tu.

Ok sekarang anda semua dah review isi kandungan gambir emas secara keseluruhannya. Anda tak perlu risau, inshaa Allah produk gambir emas ini selamat digunakan. Bahan-bahan yang digunakan kebanyakkannya sama dengan produk kosmetik yang biasa kita guna seharian di rumah.

Update 2019

Alhamdulillah gambir emas kini sudah mempunyai kod MAL yang tekah didaftarkan dibawah National Pharmaceutical Regulatory Agency (Ministry of Health Malaysia) dengan no pendaftaran MAL19076139TC. Anda boleh menyemaknya sendiri di laman web KKM.

 Akhir kata, tak perlu risau mana-mana abang2 yang nak beli gambir emas boleh terus sms/whatapps saya wan (011 5504 5653) atau layari website saya https://istanakhalifah.com.

Cara Marketing Gambir Emas Cara Pakar

Cara marketing gambir emas mungkin mudah bagi mereka yang sudah lama berkecimpung dalam bidang perniagaan online. Cuma bagi produk gambir emas, tahap kesukarannya agak tinggi kerana ia merupakan produk yang tidak “dibenarkan” di media sosial utama iaitu facebook.

 

Ramai daripada peniaga online sekarang yang memilih untuk memasarkan produk mereka di facebook kerana cost nya yang murah serta kadar engagement yang tinggi. Akan tetapi perlu diingat yang produk ubat kuat seperti gambir emas ini, memerlukan beberapa trick untuk mendapatkan engagement di facebook.

 

Cuba anda bayangkan, ada ke orang nak mengaku dia tak tahan lama, barang dia saiz kecil? Oleh sebab itu lah, cara marketing gambir emas begitu berbeza dengan cara kita mempromosikan produk-produk lain di internet

Inshaa Allah saya akan bongkarkan satu persatu cara yang digunakan oleh otai-otai untuk mendapatkan sales dengan menjual produk gambir emas.

Cara yang paling utama sebelum seseorang itu mampu menjual gambir emas ialah dengan menjualnya terlebih dahulu kepada rakan-rakan terdekat. Haa ini mesti ramai yang tak berani kan? Kenapa cara ini berkesan? Cara ini sebenarnya dapat membantu anda untuk membina keyakinan dan buang perasaan malu. Korang mesti kene gelak dulu lah dengan kawan-kawan sebab jual ubat kuat.

Tapi buat tak kisah ja sebab lepas tu mesti ada seorang dua kawan korang yang berminat nak beli. Cara marketing gambir emas ni memang perlu buang rasa malu. Perasaan malu itu memang semua akan ada. Cuma kita kene control lah. Malu sangat dengan orang, macam lah orang tu nak bagi duit dekat kita ye dak?

Ok dah buang perasaan malu. Takpe slow-slow, inshaa Allah boleh. Cara yang seterusnya ialah dengan mempromosikan di facebook profile. Untuk promosi di facebook nie, anda tak perlu pun terlalu ingin menjual. Cukup sekadar anda meng-update kerja buat anda dalam bisnes gambir emas ini.

Cara marketing gambir emas seperti ini memang amat-amat berkesan. Saya terlibat dalam gambir emas ini disebabkan ada orang update status mereka berkenaan gambir emas. Jadi saya rasa berminat untuk mencubanya dan terus menjadi agent. Anda perlu ingat, mereka yang nampak iklan anda di facebook itu merupakan kawan-kawan anda. Anda kalau nampak status kawan-kawan anda yang asyik menjual tu..mesti rasa menyampahkan?

Jadi untuk kita nak bagi orang lain rasa tak menyampah, perlu lah lebih kreatif. Macam mana ? Ok saya akan ajarkan beberapa teknik. Ingat objektif teknik ini ialah kita nak bagitahu rakan-rakan facebook kita yang kita menjual gambir emas. Itu sahaja. Bukan lah objektif utama kita untuk jual kepada mereka. jadi bila anda ada mindset seperti ini cara marketing gambir emas anda akan jadi lebih menarik dan anda tak stress.

1) Buat story telling tentang pengalaman bermanfaat anda sewaktu anda berniaga gambir emas. Contohnya, hari nie belajar sesuatu sewaktu COD dengan customer……. sampai habis. Hah anda tak menjual pun dekat rakan-rakan facebook anda kan? Tapi orang tahu yang anda menjual gambir emas. Boleh belajar story telling disini

2) Share tips-tips bisnes dan kata-kata motivasi di status facebook anda consistence setiap hari. Selitkan juga aktiviti anda berkaitan gambir emas pada hari tersebut supaya orang nampak yang anda seorang yang sentiasa proaktif.

3) Share berita gembira tentang pelanggan anda yang telah berjaya dengan menggunakan produk anda. Beritahu yang anda gembira dengan hasil yang mereka perolehi hasil menggunakan produk yang anda promosikan dengan izin- Allah.

Lihat cara marketing gambir emas seperti diatas, kita tidak menjual secara terus kepada pelanggan. Tapi kita just nak mereka aware dengan produk yang kita jual.

Inshaa Allah saya akan update post ini dari semasa ke semasa untuk saya share dengan anda semua cara marketing gambir emas.

Kalau ada yang berminat nak jadi agent atau dropship team gambiremas.net, roger je saya Wan, 011-5504 5657 atau layari website https://istanakhalifah.com  untuk maklumat lanjut.

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂
2

Dropship Gambir Emas Diperlukan

Dropship Gambir Emas diperlukan !!!


Berminat untuk menjana pendapatan tambahan? Duit sentiasa x cukup nak bayar banyak benda seperti sewa rumah, ansuran motor @ kereta, hutang PTPTN dan sebagainya? Jom jadi dropship gambir emas dan jom jana pendapatan tambahan sehingga 1K sebulan jika anda serius dan komited. Kami di gambiremas.net menawarkan bonus dan ganjaran yang sangat lumayan. Komisyen untuk setiap produk yang terjual juga agak tinggi.


Anda tidak perlu menyediakan modal, menyimpan stok serta membuat pengeposan. Kami yang akan lakukan untuk anda. Anda HANYA perlu mempromosikan produk sahaja melalui medium-medium tertentu mengikut kesukaan anda. Cara membuat ayat iklan juga akan diajar dan anda akan dimasukkan ke dalam support group untuk kami membantu anda. Kami juga menyediakan info untuk dropship gambir emas seperti, gambar dan testimoni produk. Menarik bukan??? Mendapat komisyen yang tinggi boleh mencapai sehingga 1K dengan hanya menjadi Dropship Gambir Emas dengan team kami, gambiremas.net. Kerja mudah, copy paste ayat iklan dan menjadi proaktif. Berminat sertai kami? Hubungi 011-5504 5653

Kelebihan produk Gambir Emas:

  • Produk ubat kuat lelaki yang tengah viral sekarang.
  • Mempunyai peluang besar, kerana kebanyakan lelaki di malaysia mengalami masalah pancut awal dan produk ini dapat mampu bertahan sehingga 45 – 60 minit.
  • InshaAllah mudah untuk dijual kerana sudah mula di kenali.
  • Kita ‘ride the wave’ yang dijalankan oleh HQ. Gambir emas kini sudah beberapa kali masuk surat khabar, billboard besar dipasang di seluruh Malaysia,dan masuk ke dalam page viral seperti Amran Fans.
  • Komisyen tinggi serta bonus dan ganjaran lumayan boleh mencapai 1k.
  • Gambir emas ada lulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Jom sertai team kami sekarang, team Dropship Gambir Emas.

Apa itu Dropship?

Bagi mereka yang tidak tahu atau masih tidak jelas, apa sistem Dropship ini?Dropship ini adalah sejenis sistem perniagaan tanpa modal dan anda menjual produk tanpa memegang stok. Eh macam mana pulak tu? Dipendekkan cerita, anda hanya menjadi orang tengah untuk mempromosikan produk sahaja.Jika ada pelanggan yang ingin beli produk tersebut, anda hanya perlu membuat tempahan kepada supplier anda tadi dan supplier anda akan terus mengepos produk tersebut kepada pelanggan.

Siapa pula yang boleh jadi dropship kami?

Peluang ini terbuka kepada semua orang. Bagi mereka yang sangat sibuk dengan kerjaya tetap tapi ingin menceburi bidang perniagaan dan menjana pendapatan tambahan , sistem ini amat sesuai untuk anda kerana ia menjadikan kerja anda lebih mudah . Anda hanya perlu membuat promosi, mengambil tempahan dan hantar tempahan kepada supplier. Dan anda tidak perlu membuat pengeposan kerana  supplier akan pos barang tersebut kepada pelanggan.

Anda sudah bersedia, serius dan berminat untuk menjadi dropship gambir emas? Anda boleh hubungi dan whatsapp kami di 011-5504 5653.

Layari website kami untuk mengetahui detail lanjut mengenai gambir emas, https://istanakhalifah.com

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂
Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00