Tag Archive

Tag Archives for " cara jadi agent gambir emas "

Gambir Emas Shah Alam : Call saya Wan, 011-5504 5653

Gambir Emas Shah Alam: Alhamdulillah kini pada bakal pengguna gambir emas dan pengguna setia gambir emas yang berada di sekitar Shah Alam,  anda boleh mendapatkan gambir  emas dengan hubungi saya Wan di nombor 011-5504 5653. Gunakan gambir emas tanpa was-was. Untuk mengalakkan sebarang kemungkinan yang memudaratkan, perlu untuk anda sahkan yang gambir emas yang anda beli merupakan gambir emas yang original. Jika terdapat mana-mana penjual yang menjualnya dengan harga yang murah, cuba selidik terlebih dahulu kerana kemungkinan besar produk itu adalah produk tiruan. Gambir emas yang original mempunyai sticker hologram dan mempunyai kod bernombor.

 

Sepanjang pengalaman saya menjual gambir emas, rata-rata pelanggan saya tiada masalah berkaitan saiz zakar, tapi mereka ingin tingkatkan performance. Kalau sebelum ni 5-10 minit pun dah terpancut, dan mereka iktiar dengan gambir emas , kesannya Alhamdulillah, paling cepat 20 minit dan ada yang boleh sampai lebih 45 minit. Itupun ‘wife’ dah tak larat. Kesan ni bergantung pada individu. Hee, ini penangan gambir emas. Barulah anda boleh mencuba kelainan pelbagai posisi ketika bersama seperti doggy style dan sebagainya . Anda nak try x gambir emas? Kalau anda tinggal di sekitar Shah Alam, boleh dapatkan dengan Gambir Emas Shah Alam, Wan, 011-5504 5653. dan kami akan hantar terus kepada anda.

Bagi anda yang mempunyai masalah kesihatan kecing manis dan darah tinggi, anda digalakkan mendapatkan nasihat doktor sebelum mencuba gambir emas. Ini kerana gambir emas tidak sesuai dan mungkin kurang berkesan kepada penghidap kencing manis atau darah tinggi. Tapi jika anda ingin mencuba, tiasa masalah. Yang penting kita ikhtiar dan usaha. Oklah, apa2 pun jom bahagiakan hubungan suami isteri dan inshaAllah pasti wife anda tersenyum lebar dan puas :D. Anda boleh dapatkan gambir Emas dengan Gambir Emas Shah Alam, Wan di nombor 011-5504 5653.

Orait jika anda ingin menjana pendapatan tambahan dengan menjalankan perniagaan online mahupun offline dengan menjadi agent gambir emas agen Gambir Emas Shah Alam, anda boleh hubungi saya Wan 011-5504 5653 atau layari website kami https://istanakhalifah.com Kami memerlukan mereka yang sanggup berusaha keras sehingga berjaya untuk menjadi agent bersama kami. Inshaa Allah support akan diberikan untuk anda berjaya dalam perniagaan gambir emas ini.

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Agen atau Stokis Gambir Emas Diperlukan

Agen atau Stokis Gambir Emas diperlukan di bawah team gambiremas.net:  Berita baik untuk anda!!! Bagi yang mencari peluang perniagaan untuk menambah pendapatan sampingan dengan berniaga gambir emas jom sertai team kami. Untuk menjadi agen atau stokis gambir emas adalah sangat mudah. Nak tahu apa syarat-syaratnya?

  1. Syarat yang utama adalah tidak membuang harga
  2. Menandatangani agreement @ perjanjian agen. Isi utama perjanjian ini adalah, agen dan stokis gambir emas berjanji untuk tidak membuang harga sesuka hati. Jika itu berlaku, pihak HQ berhak untuk mengambil tindakan yang sewajarnya.
  3. Minimum untuk ambil 10 botol sebagai permulaan agen gambir emas.
  4. Minimum restock sebanyak 10 botol sebulan.

Haa anda setuju dengan syarat-syarat di atas? Jom baca apa yang anda bakal dapat dengan menyertai team kami sebagai agen atau stokis gambir emas

  1. Dimasukkan ke dalam Group support.
  2. Bimbingan untuk membina marketing plan
  3. Jika anda perlukan website, saya akan mengajar anda cara untuk setup blog atau website secara percuma. Bagi yang boleh datang area kL lagi bagus , saya boleh ajar face to face
  4.  Yang ni paling best : Saya akan promote anda di dalam website saya.

Saya mencari orang yang betul-betul serius dan komited untuk menyertai team saya. Oleh itu, tempat adalah terhad. Saya perlukan wakil agen atau stokis gambir emas bagi setiap kawasan di bawah untuk saya letakkan dan promote di website saya.

Ini adalah contoh agen-agen saya yang saya telah promote dan secara tidak langsung membantu mendapatkan sales dari website saya. Ini adalah ‘support’ kecil daripada saya.

Gambir Emas Shah Alam

Gambir Emas Puncak Alam

Gambir Emas Johor Bahru

serta beberapa yang lain.

Adakah anda seorang yang kental dan mampu berdikari? Jika ya, kami mencari wakil agen atau stokis gambir emas untuk setiap lokasi dibawah :

  1. Gambir Emas Melaka
  2. Gambir Emas Seremban
  3. Gambir P.Pinang
  4. Gambir Emas Perlis
  5. Gambir Emas Kedah
  6. Gambir Emas Kota Bahru
  7. Gambir Emas Terengganu
  8. Gambir Emas Kuantan

Anda telah bersedia? Apa lagi jom daftar agen atau stokis gambir emas dengan kami. Hubungi Wan, 011-5504 5653 untuk pendaftaran. Jom rebut peluang ini. Hanya seorang wakil sahaja di perlukan bagi setiap lokasi di atas untuk saya letakkan di website saya. Jadi peluang untuk anda memulakan bisnes ini amat cerah. Namun kami betul mahukan agent atau stokis yang mampu berdikari dan tidak cepat putus asa.

Untuk pengetahuan anda, gambir emas ini produk laku keras dan boleh dikatakan produk keperluan ayah-ayah di luar sana. HQ juga telah memasang lebih kurang 53 billboard di sepanjang Highway Utara-Selatan dan juga Highway Pantai Timur. Saranan saya, sebelum anda menjadi agen atau stokis gambir emas, lebih elok anda guna terlebih dahulu gambir emas ni.  Supaya anda lebih yakin dan mudah untuk menjawab soalan2 pelanggan.

Oklah, kalau ada yang berminat dengan tawaran saya, hubungi saya Wan, 011-5504 5653 . Semoga anda kaya dan berjaya dunia akhirat. InshaAllah. Wassalam

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Gambir Emas Johor Bahru JB Wan 011-5504 5653

Gambir Emas Johor Bahru JB kini menemui pelanggan yang berada di selatan tanah air. Jangan risau jika anda ingin membeli gambir emas di sana. En Wan akan uruskan COD barang ke tempat anda. Anda hanya perlu hubungi beliau di talian 011-5504 5653. Alhamdulillah permintaan kepada produk keluaran GE HERBS semakin meningkat dari bulan ke bulan. Rangkain produk GE HERBS menampilkan 3 lagi produk baru disamping produk gambir emas yang sedia ada. Kami menawarkan produk GE Oil, dan juga GE Herba 44. Untuk anda yang nak rasa lebih macho boleh lah mencuba produk-produk keluaran GE Herbs ini. Inshaa Allah bermanfaat untuk anda dan pasangan. 

 

Gambir Emas Johor Bahru JB merupakan agent sah yang menjual produk-produk original keluaran GE HERBS. Jadi anda tak perlu risau akan kualitinya. Kualiti produk yang dijual dijamin original. Anda boleh mengenal pasti samada produk gambir emas yang dibeli original ataupun tidak menggunakan bar code scanner. Jika anda sudah memuat turun aplikasi we chat, anda boleh menggunakan aplikasi tersebut untuk scan bar code yang terdapat pada produk gambir emas yang dibeli.

 

Pastikan anda beli gambir emas yang original kerana kami tidak bertanggungjawab atas sebarang kemungkinan yang berlaku kepada anda akibat daripada menggunakan produk yang tidak disahkan asli oleh kami. Jadilah pengguna yang bijak!

Gambir Emas Johor Bahru JB melalui agent sah kami En Wan  ( 011-5504 5653 ) akan cuba sedaya upaya untuk membantu anda dalam memberikan konsultansi bagi mendapatkan result yang terbaik sewaktu menggunakan gambir emas. Anda boleh rujuk cara untuk menggunakan gambir emas pada pautan ini klik sini .

Bagi sesiapa yang ingin menjadi agent atau wakil jualan gambir emas dikawasan anda. Anda boleh hubungi admin gambiremas.net untuk mendaftar sebagai rakan niaga bersama kami. Inshaa Allah fast action fast result. Saya sarankan sebelum anda menjual gambir emas, sebaiknya anda guna dahulu produk ini, dan bila dah nampak kesan, barulah anda berkeyakinan untuk mempromosi produk ini serta memberikan konsultansi kepada mereka yang memerlukan.

Akhir kata, sekali lagi kepada mereka yang berada di sekitar johor bahru JB boleh hubungi agen gambir emas johor bahru JB En Wan di talian 011-5504 5653.

admin gambiremas.net
wan (011 5504 5653)

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Cara Marketing Gambir Emas Cara Pakar

Cara marketing gambir emas mungkin mudah bagi mereka yang sudah lama berkecimpung dalam bidang perniagaan online. Cuma bagi produk gambir emas, tahap kesukarannya agak tinggi kerana ia merupakan produk yang tidak “dibenarkan” di media sosial utama iaitu facebook.

 

Ramai daripada peniaga online sekarang yang memilih untuk memasarkan produk mereka di facebook kerana cost nya yang murah serta kadar engagement yang tinggi. Akan tetapi perlu diingat yang produk ubat kuat seperti gambir emas ini, memerlukan beberapa trick untuk mendapatkan engagement di facebook.

 

Cuba anda bayangkan, ada ke orang nak mengaku dia tak tahan lama, barang dia saiz kecil? Oleh sebab itu lah, cara marketing gambir emas begitu berbeza dengan cara kita mempromosikan produk-produk lain di internet

Inshaa Allah saya akan bongkarkan satu persatu cara yang digunakan oleh otai-otai untuk mendapatkan sales dengan menjual produk gambir emas.

Cara yang paling utama sebelum seseorang itu mampu menjual gambir emas ialah dengan menjualnya terlebih dahulu kepada rakan-rakan terdekat. Haa ini mesti ramai yang tak berani kan? Kenapa cara ini berkesan? Cara ini sebenarnya dapat membantu anda untuk membina keyakinan dan buang perasaan malu. Korang mesti kene gelak dulu lah dengan kawan-kawan sebab jual ubat kuat.

Tapi buat tak kisah ja sebab lepas tu mesti ada seorang dua kawan korang yang berminat nak beli. Cara marketing gambir emas ni memang perlu buang rasa malu. Perasaan malu itu memang semua akan ada. Cuma kita kene control lah. Malu sangat dengan orang, macam lah orang tu nak bagi duit dekat kita ye dak?

Ok dah buang perasaan malu. Takpe slow-slow, inshaa Allah boleh. Cara yang seterusnya ialah dengan mempromosikan di facebook profile. Untuk promosi di facebook nie, anda tak perlu pun terlalu ingin menjual. Cukup sekadar anda meng-update kerja buat anda dalam bisnes gambir emas ini.

Cara marketing gambir emas seperti ini memang amat-amat berkesan. Saya terlibat dalam gambir emas ini disebabkan ada orang update status mereka berkenaan gambir emas. Jadi saya rasa berminat untuk mencubanya dan terus menjadi agent. Anda perlu ingat, mereka yang nampak iklan anda di facebook itu merupakan kawan-kawan anda. Anda kalau nampak status kawan-kawan anda yang asyik menjual tu..mesti rasa menyampahkan?

Jadi untuk kita nak bagi orang lain rasa tak menyampah, perlu lah lebih kreatif. Macam mana ? Ok saya akan ajarkan beberapa teknik. Ingat objektif teknik ini ialah kita nak bagitahu rakan-rakan facebook kita yang kita menjual gambir emas. Itu sahaja. Bukan lah objektif utama kita untuk jual kepada mereka. jadi bila anda ada mindset seperti ini cara marketing gambir emas anda akan jadi lebih menarik dan anda tak stress.

1) Buat story telling tentang pengalaman bermanfaat anda sewaktu anda berniaga gambir emas. Contohnya, hari nie belajar sesuatu sewaktu COD dengan customer……. sampai habis. Hah anda tak menjual pun dekat rakan-rakan facebook anda kan? Tapi orang tahu yang anda menjual gambir emas. Boleh belajar story telling disini

2) Share tips-tips bisnes dan kata-kata motivasi di status facebook anda consistence setiap hari. Selitkan juga aktiviti anda berkaitan gambir emas pada hari tersebut supaya orang nampak yang anda seorang yang sentiasa proaktif.

3) Share berita gembira tentang pelanggan anda yang telah berjaya dengan menggunakan produk anda. Beritahu yang anda gembira dengan hasil yang mereka perolehi hasil menggunakan produk yang anda promosikan dengan izin- Allah.

Lihat cara marketing gambir emas seperti diatas, kita tidak menjual secara terus kepada pelanggan. Tapi kita just nak mereka aware dengan produk yang kita jual.

Inshaa Allah saya akan update post ini dari semasa ke semasa untuk saya share dengan anda semua cara marketing gambir emas.

Kalau ada yang berminat nak jadi agent atau dropship team gambiremas.net, roger je saya Wan, 011-5504 5657 atau layari website https://istanakhalifah.com  untuk maklumat lanjut.

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂
Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00