Tag Archive

Tag Archives for " dropship kama-max "

Dropship Kama-Max Diperlukan !!!

Dropship Kama-max Diperlukan !

Anda sedang mencari part time job untuk mencari duit poket lebih? Jom sertai kami sebagai dropship. Haa, duit komisyen tu boleh la nak buat tampung bayar yuran belajar, bayar duit ansuran moto, boleh simpan untuk tabungan kahwin ke dan lain2 lg ikut keperluan anda. Paling best, jika anda rajin dan komited boleh menjana pendapatan sehingga rm 1k sebulan tau. Produk kama-Max ni pun HOT sangat. Billboard dah naik 1 malaya siap artis jadi duta lagi, Tauke Jambu yang Raja Lawak tu.. Kama-Max apa kebenda sebenarnya.. Nak tahu details Kamamax boleh baca DISINI.

Untuk program dropship Kama-Max ini, anda tidak perlu mengeluarkan modal pun. Hanya ambil order dari pelanggan sahaja dan kami yang akan uruskan pengeposan. Berapa komisyen yang anda dapat? Haa, setiap kotak yang terjual, anda boleh dapat sehingga RM 40 sebotol tau.. Tapi2, untuk permulaan, 2 botol pertama komisyen anda adalah RM 25 sahaja. Ialah, mana tahu korang2 ada yang mengelat nk harga murahkan , jadi dropship semata-mata untuk pakai sendiri gitu.. Berapa harga Kama-Max sebotol ni nak jual?  Haa, harga sebotol Kama-Max ni RM 100 tau.. Promote kat customer siap free postage dan paling best dapat freegift vibrator ring. Sape nak bagi kan.

Bang saya berminat ni nk join. Ada ke medium support? Ya bro, kami akan masukkan dalam channel telegram. Kat situ ada semua gambar2, poster, testimoni pelanggan dan contoh ayat marketing.. Haa, copy paste dan promote sahaja kan. Kenapa nak jual Kama-Max ni? Apa kelebihan dia? Oklah bakal2 dropship Kama-max sekalian :

Kelebihan Kama-max ni adalah

  • Produk yang telah mendapat kelulusan KKM dengan no pendaftaran (NOT161201971K
  • Produk keperluan ayah2. Kerana majoriti lelaki yang berkahwin di Malaysia mempunyai masalah ejakulasi pramatang.
  • InshaAllah produk ini mudah dijual kerana sudah di kenali’

Kita ‘ride the wave’ HQ. Sebanyak 58 biji billboard terpampang di lebuhraya Utara Selatan. Best ke best?

Jadi apa lagi? Jom sertai dropship Kama-max bersama kami. Masyukkk.. Tak keluar modal satu sen pun kan.. Alih2 dapat duit je.. Berminat nak join? Hubungi Wan, 011-5504 5653.

Admin,

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂
Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00