Tag Archive

Tag Archives for " fungsi gambir emas "

Testimoni Gambir Emas : Kisah Jamal

Testimoni Gambir Emas : Kisah Jamal

Aku Jamal (bukan nama sebenar) seorang arkitek di sebuah syarikat di KL. Wife aku pulak seorang cikgu sekolah di utara tanah air. Kami berdua PJJ (perkahwinan jarak jauh) sejak 1 tahun yang lalu dan hanya berjumpa pada hujung minggu.Alhamdulillah dah ada seorang anak. Haa, bayangkanlah macam mana perasaan kan jumpa semingggu sekali?

Haha, malu nak cerita sebenarnya, tapi dah pesan supaya dirahsiakan.Sebab agen tu tanya testimoni gambir emas. Ceritanya macam ni, aku masalahnya cepat je terkeluar. Sebelum ni x pernah pun cuba apa2 produk, sebab rasa ego dan kata kat diri sendiri x pe ni biasa je..Lama-kelamaan, rasa lain macam je. Kalau jumpa hujung minggu tu wife x berapa ceria. Haa sudah, aku pun pening. Stress pun ada. Harapkan hujung minggu je jumpa dan harap dapat luang masa yang berkualiti..Dipendekkan cerita, aku ternampak iklan gambir emas kt group FB. Mula2, rasa x kisah dan buat x tahu. Rasa ramai je yang post testimoni gambir emas ini. Tapi aku x kisah pun. Scroll je. Lama2, terasa nak beli juga memandangkan rasa masalah aku ni dah serius. Risau pulak kalau berlarutan. Aku pun redha je beli, walaupun takut dan was-was juga sebenarnya kan.

Yelah risau juga, x kan nak main sapu je produk sembarangan kt “benda” tu. Yang aku paling pentingkan asal gambir emas ada KKM ok kot. (waktu artikel ini ditulis gambir emas masih ada KKM, tapi sekarang tidak lagi, anda boleh rujuk di SINI untuk mengetahui lebih lanjut).. Sebab terdesak kan. Minggu ni nak jumpa wife. Aku pun beli lah melalui COD. Pergh, bila fikir balik, berani juga aku. Sebab aku x da lah search atau baca testimoni gambir emas ni sama ada menjadi ke x.Sebab x sempat. Malam ni dah bertolak ke Perak. Kata agen tu, gambir emas ni bagus sebab selain boleh keras dan tahan lama, boleh juga buat besar dan panjang. Bau dia pun wangi je macam bau ala2 vanilla. Cara pakai pun dia ajar semua. Aku layankan jela agen tu membebel , mesti ayat manis je kan sebab menjual.

Ok, malam yang ditunggu-tunggu, menjadi ke x gambir emas ni. Was-was sangat. Lepas sapu x da rasa apa pun. Kebas pun x. Haish, biar betik gambir emas ni. Beli dah la mahal. Botol kecik je pulak tu. Tawakal je lah, agen tu pun kata kena tunggu sejam ke 2 jam sampai rasa dingin2.  Aku pun tunggu la kan. Sapu lepas isyak. Sambil2 tunggu gel gambir emas ni meresap, aku terdetik nak google testimoni gambir emas ni. So far nampak positif je. Ye lah siapa nak bagi testimoni negatif kan. Bijak penjual ni. Haha. Aku kata dalam hati, kalau aku pakai x menjadi, hasih membazir lah duit.

Masa yang di tunggu2. Ko rasa jadi ke x??? Ni yang aku nak marah ni. Menjadi ko tahu, punyalah penat malam tu sampai berpeluh-peluh. Sebelum ni 5-10 minit je, x pernah aku sampai 30-45 minit kot. Ntah aku pun x ingat. Tu pun wife aku minta berhenti sebab x larat dah. Alhamdulillah, bangun pagi wife senyum lebar je. Aku pun rasa senang hati. Bahagia je aku rasa nak balik KL nanti dan hilanglah 1 masalah. Rasa nak ambil cuti pun ada. Memang puas hati weyh. Haha.

Oklah, aku rasa nak cadangkan kt korang kalau rasa-rasa ada masalah macam aku ni, apa kata try gambir emas. Ikhtiar atau usaha x salah kan. Yang penting kena yakin dan berani. Harap2, korang pun dapat result yang sama macam aku. Ini testimoni gambir emas dari aku, pakai memang x rasa apa, bau pun wangi je, gel tu x melekit dan yang paling penting kesan dia. Perghhh, memang x terfikir pun.

Nak try gambir emas, boleh order dekat Wan 011-5504 5653. Kalau rajin nak baca lebih detail gambir emas ni, boleh baca di sini>>> https://istanakhalifah.com

Jom lihat juga, testimoni gambir emas dari pengguna lain yang telah berjaya

Ada banyak lagi testimoni sebenarnya.  Kalau nak tahu, boleh PM Wan, 011-5504 5653. Moga ayah2 juga berjaya mendapat manfaat gambir emas seperti pengguna-pengguna lain yang telah berpuashati. inshaAllah. Apa2pun saya tidak menjanjikan bulan dan bintang. Kesan gambir emas ini adalah subjektif berbeza setiap orang. Apapun, kita kena ikhtiar untuk mengharmonikan rumah tangga. Kalau x cuba, kita x tahu. Ye dak?

Tq

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Fungsi Gambir Emas Produk Viral 2017

Fungsi gambir emas apa dia?

Ramai yang tertanya-tanya apa kah fungsi gambir emas ini?

Ok hari ini saya akan share kepada pembaca sekalian fungsi-fungsi ataupun manfaat yang terdapat dalam sebotol gambir emas.

Fungsi Gambir Emas

Gambir emas ini ialah sejenis produk untuk laki-laki yang sudah berkahwin untuk sentiasa perform sewaktu bersama pasangan ketika melakukan hubungan kelamin.

Jadi kepada yang belum berkahwin tu harap bersabar ya. Pergilah dulu enjoy kehidupan bujang. Daki gunung ke apa ka. Main go kart ka. Haha.

Ok kita sambung semula untuk gambir emas ini, kebanyakkan orang malaysia kita nie mempunyai masalah yang sama. Mungkin sebab makanan kot. Kita jadi tak tahan lama ketika bersama.

Fungsi gambir emas terbahagi kepada 4. Ya 4 in 1. Apa dia itu?

Fungsi yang pertama ialah untuk tahan lama. Seperti yang saya beritahu sebelum ini, ini lah masalah kebanyakkan lelaki di malaysia. Tak tahan lama. Tapi ini bukanlah masalah yang kritikal pun.

Tapi kita jadi tak seronok lah bila melakukan hubungan seks, kita tak dapat nak tahan lama. Orang rumah pun tarik muka ja. Ye lah sebab tak sempat nak enjoy, kita dah enjoy kita sorang-sorang dulu.

Jadi kami di gambir emas hadir untuk membantu mereka menyelsaikan kerungsingan yang melanda diri mereka. Inshaa Allah ini semua ikhtiar untuk kebahagiaan rumah tangga.

Fungsi gambir emas yang seterusnya ialah untuk mendapatkan barang yang keras dan umphh.

Ops mungkin terlalu hype. Tapi jika anda dah cuba nanti baru tahu haa. Takde la barang korang jadi macam besi kerasnya. Tapi better lah dari sebelum nya. Bila zakar keras, nak mendayung pun sedap.

Ekstrak lintah yang ada dalam gambir emas ini membantu untuk melancarkan peredaran darah di kawasan zakar menyebabkan zakar menjadi lebih keras.

Bagi mereka yang ada masalah zakar yang tidak berapa keras, tapi bukanlah pengidap erectile dysfunction boleh lah berikhtiar dengan gambir emas.

Jika anda mempunyai masalah erectile dysfunction, saya sarankan anda berjumpa dengan doktor terlebiih dahulu.

Fungsi gambir emas yang seterusnya ialah untuk menambahkan saiz dan panjang zakar.

Biasanya orang malaysia nie sudah cukup dah saiz yang mereka ada. Tapi ada juga yang nak menambahkan saiz. Sudah semestinya, apabila saiz meningkat, kenikmatan sewaktu mendayung juga bertambah.

Sekali lagi ekstrak lintah yang terdapat dalam gambir emas ini mampu untuk membantu anda untuk menambahkan saiz zakar anda.

Sebenarnya ada 2 cara untuk menambahkan saiz dan panjang. Yang pertama ialah dengan teknik urutan, iaitu dengan cara urutan. Sapukan gambir emas dan lakukan urutan untuk menambahkan saiz dan panjang zakar anda.

Cara yang kedua ialah dengan exercise. Iaitu menggunakan penis pump. Secara jujurnya, menggunakan penis pump lebih cepat untuk mendapatkan result bagi mereka yang ingin menambah saiz.

Inshaa Allah, ini semua merupakan ikhtiar kita. Segalanya ditentukan oleh Allah S.W.T

Orait sekarang anda sudah faham apa itu manfaat atau fungsi gambir emas.

Jika anda rasa anda perlu dapatkan gambir emas, boleh hubungi saya 011 5504 5653 (wan) untuk maklumat lanjut ataupun layari laman web kami https://istanakhalifah.com.

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂
Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00