Tag Archive

Tag Archives for " gambir emas gombak "

Gambir Emas Gombak Untuk Anda / Call : 011-5504 5653

Gambir Emas Gombak

 

Gambir Emas Gombak merupakan stokis sah Gambir Emas di kawasan Gombak dan sekitarnya. Bagi anda yang berada di kawasan Kuala Lumpur, Batu Caves dan Selayang kami menyediakan perkhidmatan cash on delivery (COD) manakala yang berada di luar KL (Sem Malaysia& Sabah Sarawak), pos percuma diberikan untuk anda. Hubungi 011 5504 5653 (Wan)

OK, disebabkan sekarang banyak produk tiruan yang berlambak di pasaran, pastikan anda membeli produk yang original untuk mendapatkan kesan yang maksimum dan mengelakkan kemudaratan di kemudian hari. Untuk maklumat lanjut, anda boleh dapatkan gambir emas original di sini http://gambiremas.net.

 

Gambir emas ni apa sebenarnya?
GAMBIR EMAS adalah produk ubat kuat lelaki dalam bentuk gel dan sedia untuk di gunakan. Produk ini tidak perlu di campur air atau minyak kerana gambir emas gel ini telah di adun dengan ramuannya yang tersendiri untuk mendapatkan kesan yang terbaik.

Kami di Gambir Emas Gombak InshaAllah, berharap agar produk ini dapat membantu abang-abang untuk tahan lama serta melambatkan pancutan dan mengeraskan zakar. Jika anda mengamalkan Gambir Emas setiap hari, kesannya dapat memanjangkan dan membesarkan zakar anda.Itu adalah bonus buat anda.

Apa kandungan Gambir Emas ni?
Gambir emas ini telah diproses melalui resepi tradisonal yang dapat membantu anda mencapai kenikmatan maksimum. Antara bahan yang digunakan adalah Lintah. ‘Enzim Hirudin’ yang terdapat daripada lintah ini dapat mengubati darah beku dan tersumbat.Ia juga mampu memanjangkan dan membesarkan zakar anda jika diamalkan secara konsisten. Seterusnya, tongkat ali dan gamat yang terdapat dalam ramuan gambir emas ini dapat membantu lelaki yang mengalami masalah nafsu syahwat dan merawat luka supaya cepat sembuh.

Gambir Emas juga mengandungi ramuan utama iaitu gambir sarawak yang berfungsi untuk tahan lebih lama. Anda jangan risau gambir emas ini tidak panas dan pasangan anda tidak akan merasakan kebas jika anda gunakan untuk bersama. Malah anda akan merasa hangat dan gel ini membantu melancarkan perjalanan darah anda. Makanan sunnah seperti habbatus sauda dan minyak zaitun juga terdapat dalam resepi rahsia Gambir Emas ini. Ia dapat merawat urat saraf dan baik untuk yang menghidapi kencing manis.

Gambir emas ini sesuai dipakai untuk abang2 dan ayah2 yang sudah berkahwin. Bagi mereka yang mempunyai masalah kencing manis dan darah tinggi, anda digalakkan untuk mendapat nasihat doktor terlebih dahulu, kerana produk ini tidak sesuai utk anda.

Kepada anda diluar sana khusunsya kawasan Gombak dan sekitarnya yang masih tercari-cari produk ubat lelaki saya sarankan anda untuk menggunakan Gambir Emas dan dapatkannya di Gambir Emas Gombak . InshaAllah bagi yang menggunakan gambir emas banyak manfaat dan kelebihannya yang akan diperolehi serta ia dapat menyihatkan zakar anda. Gambir emas ini 100% organik, halal, bersih, dan selamat.

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Testimoni Gambir Emas : Kisah Jamal

Testimoni Gambir Emas : Kisah Jamal

Aku Jamal (bukan nama sebenar) seorang arkitek di sebuah syarikat di KL. Wife aku pulak seorang cikgu sekolah di utara tanah air. Kami berdua PJJ (perkahwinan jarak jauh) sejak 1 tahun yang lalu dan hanya berjumpa pada hujung minggu.Alhamdulillah dah ada seorang anak. Haa, bayangkanlah macam mana perasaan kan jumpa semingggu sekali?

Haha, malu nak cerita sebenarnya, tapi dah pesan supaya dirahsiakan.Sebab agen tu tanya testimoni gambir emas. Ceritanya macam ni, aku masalahnya cepat je terkeluar. Sebelum ni x pernah pun cuba apa2 produk, sebab rasa ego dan kata kat diri sendiri x pe ni biasa je..Lama-kelamaan, rasa lain macam je. Kalau jumpa hujung minggu tu wife x berapa ceria. Haa sudah, aku pun pening. Stress pun ada. Harapkan hujung minggu je jumpa dan harap dapat luang masa yang berkualiti..Dipendekkan cerita, aku ternampak iklan gambir emas kt group FB. Mula2, rasa x kisah dan buat x tahu. Rasa ramai je yang post testimoni gambir emas ini. Tapi aku x kisah pun. Scroll je. Lama2, terasa nak beli juga memandangkan rasa masalah aku ni dah serius. Risau pulak kalau berlarutan. Aku pun redha je beli, walaupun takut dan was-was juga sebenarnya kan.

Yelah risau juga, x kan nak main sapu je produk sembarangan kt “benda” tu. Yang aku paling pentingkan asal gambir emas ada KKM ok kot. (waktu artikel ini ditulis gambir emas masih ada KKM, tapi sekarang tidak lagi, anda boleh rujuk di SINI untuk mengetahui lebih lanjut).. Sebab terdesak kan. Minggu ni nak jumpa wife. Aku pun beli lah melalui COD. Pergh, bila fikir balik, berani juga aku. Sebab aku x da lah search atau baca testimoni gambir emas ni sama ada menjadi ke x.Sebab x sempat. Malam ni dah bertolak ke Perak. Kata agen tu, gambir emas ni bagus sebab selain boleh keras dan tahan lama, boleh juga buat besar dan panjang. Bau dia pun wangi je macam bau ala2 vanilla. Cara pakai pun dia ajar semua. Aku layankan jela agen tu membebel , mesti ayat manis je kan sebab menjual.

Ok, malam yang ditunggu-tunggu, menjadi ke x gambir emas ni. Was-was sangat. Lepas sapu x da rasa apa pun. Kebas pun x. Haish, biar betik gambir emas ni. Beli dah la mahal. Botol kecik je pulak tu. Tawakal je lah, agen tu pun kata kena tunggu sejam ke 2 jam sampai rasa dingin2.  Aku pun tunggu la kan. Sapu lepas isyak. Sambil2 tunggu gel gambir emas ni meresap, aku terdetik nak google testimoni gambir emas ni. So far nampak positif je. Ye lah siapa nak bagi testimoni negatif kan. Bijak penjual ni. Haha. Aku kata dalam hati, kalau aku pakai x menjadi, hasih membazir lah duit.

Masa yang di tunggu2. Ko rasa jadi ke x??? Ni yang aku nak marah ni. Menjadi ko tahu, punyalah penat malam tu sampai berpeluh-peluh. Sebelum ni 5-10 minit je, x pernah aku sampai 30-45 minit kot. Ntah aku pun x ingat. Tu pun wife aku minta berhenti sebab x larat dah. Alhamdulillah, bangun pagi wife senyum lebar je. Aku pun rasa senang hati. Bahagia je aku rasa nak balik KL nanti dan hilanglah 1 masalah. Rasa nak ambil cuti pun ada. Memang puas hati weyh. Haha.

Oklah, aku rasa nak cadangkan kt korang kalau rasa-rasa ada masalah macam aku ni, apa kata try gambir emas. Ikhtiar atau usaha x salah kan. Yang penting kena yakin dan berani. Harap2, korang pun dapat result yang sama macam aku. Ini testimoni gambir emas dari aku, pakai memang x rasa apa, bau pun wangi je, gel tu x melekit dan yang paling penting kesan dia. Perghhh, memang x terfikir pun.

Nak try gambir emas, boleh order dekat Wan 011-5504 5653. Kalau rajin nak baca lebih detail gambir emas ni, boleh baca di sini>>> https://istanakhalifah.com

Jom lihat juga, testimoni gambir emas dari pengguna lain yang telah berjaya

Ada banyak lagi testimoni sebenarnya.  Kalau nak tahu, boleh PM Wan, 011-5504 5653. Moga ayah2 juga berjaya mendapat manfaat gambir emas seperti pengguna-pengguna lain yang telah berpuashati. inshaAllah. Apa2pun saya tidak menjanjikan bulan dan bintang. Kesan gambir emas ini adalah subjektif berbeza setiap orang. Apapun, kita kena ikhtiar untuk mengharmonikan rumah tangga. Kalau x cuba, kita x tahu. Ye dak?

Tq

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂
2

Dropship Gambir Emas Diperlukan

Dropship Gambir Emas diperlukan !!!


Berminat untuk menjana pendapatan tambahan? Duit sentiasa x cukup nak bayar banyak benda seperti sewa rumah, ansuran motor @ kereta, hutang PTPTN dan sebagainya? Jom jadi dropship gambir emas dan jom jana pendapatan tambahan sehingga 1K sebulan jika anda serius dan komited. Kami di gambiremas.net menawarkan bonus dan ganjaran yang sangat lumayan. Komisyen untuk setiap produk yang terjual juga agak tinggi.


Anda tidak perlu menyediakan modal, menyimpan stok serta membuat pengeposan. Kami yang akan lakukan untuk anda. Anda HANYA perlu mempromosikan produk sahaja melalui medium-medium tertentu mengikut kesukaan anda. Cara membuat ayat iklan juga akan diajar dan anda akan dimasukkan ke dalam support group untuk kami membantu anda. Kami juga menyediakan info untuk dropship gambir emas seperti, gambar dan testimoni produk. Menarik bukan??? Mendapat komisyen yang tinggi boleh mencapai sehingga 1K dengan hanya menjadi Dropship Gambir Emas dengan team kami, gambiremas.net. Kerja mudah, copy paste ayat iklan dan menjadi proaktif. Berminat sertai kami? Hubungi 011-5504 5653

Kelebihan produk Gambir Emas:

  • Produk ubat kuat lelaki yang tengah viral sekarang.
  • Mempunyai peluang besar, kerana kebanyakan lelaki di malaysia mengalami masalah pancut awal dan produk ini dapat mampu bertahan sehingga 45 – 60 minit.
  • InshaAllah mudah untuk dijual kerana sudah mula di kenali.
  • Kita ‘ride the wave’ yang dijalankan oleh HQ. Gambir emas kini sudah beberapa kali masuk surat khabar, billboard besar dipasang di seluruh Malaysia,dan masuk ke dalam page viral seperti Amran Fans.
  • Komisyen tinggi serta bonus dan ganjaran lumayan boleh mencapai 1k.
  • Gambir emas ada lulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)

Jom sertai team kami sekarang, team Dropship Gambir Emas.

Apa itu Dropship?

Bagi mereka yang tidak tahu atau masih tidak jelas, apa sistem Dropship ini?Dropship ini adalah sejenis sistem perniagaan tanpa modal dan anda menjual produk tanpa memegang stok. Eh macam mana pulak tu? Dipendekkan cerita, anda hanya menjadi orang tengah untuk mempromosikan produk sahaja.Jika ada pelanggan yang ingin beli produk tersebut, anda hanya perlu membuat tempahan kepada supplier anda tadi dan supplier anda akan terus mengepos produk tersebut kepada pelanggan.

Siapa pula yang boleh jadi dropship kami?

Peluang ini terbuka kepada semua orang. Bagi mereka yang sangat sibuk dengan kerjaya tetap tapi ingin menceburi bidang perniagaan dan menjana pendapatan tambahan , sistem ini amat sesuai untuk anda kerana ia menjadikan kerja anda lebih mudah . Anda hanya perlu membuat promosi, mengambil tempahan dan hantar tempahan kepada supplier. Dan anda tidak perlu membuat pengeposan kerana  supplier akan pos barang tersebut kepada pelanggan.

Anda sudah bersedia, serius dan berminat untuk menjadi dropship gambir emas? Anda boleh hubungi dan whatsapp kami di 011-5504 5653.

Layari website kami untuk mengetahui detail lanjut mengenai gambir emas, https://istanakhalifah.com

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Harga Gambir Emas : Berbaloikah?

Harga Gambir Emas ialah bermula daripada Rm 89.90.

OK sebelum itu biar saya ceritakan apa yang anda akan dapat dengan membeli gambir emas daripada gambiremas.net. Ya sudah pastinya, untuk anda yang pertama kali nak mencuba ada harga istimewa dan ada free gift khas untuk anda. Yaa sudah semestinya. Anda tak perlu risau :).

Klik sini kalau nak beli terus dengan kami dan dapatkan harga istimewa untuk mereka yang baru nak mencuba gambir emas ini..

 

Sebelum beli anda perlu pastikan yang produk gambir emas ini betul-betul sesuai untuk menyelesaikan keperluan anda. Saya akan ceritakan manfaat yang bakal anda perolehi dengan menggunakan gambir emas ini.

Manfaat yang pertama ialah dapat membantu mereka yang ada masalah pre-mature ejaculation ataupun ejakulasi pra-matang. Bahasa mudahnya ialah “pancut awal”.

Harga gambir emas ini saya percaya amat berbaloi dengan anda jika anda tahu dengan berikhtiar menggunakan gambir emas ini dapat menyelesaikan kekusutan anda.

Manfaat yang kedua ialah dengan teknik urutan yang betul dan berterusan ia mampu menambahkan saiz dan panjang zakar anda. Ada pelanggan kami yang sudah nampak perubahan pada botol yang ketiga.

Jika anda ingin kesan yang lebih cepat, saya sarankan anda untuk menggunakan sekali dengan pam zakar. Inshaa Allah dengan pam zakar mampu untuk meningkatkan saiz zakar anda lebih cepat.

Harga gambir emas ini jika diikutkan amat lah berbaloi dengan ramuan-nya yang amat berkualiti. Adunan  tongkat-ali dengan campuran gambir (uncaria gambir) dan juga ekstrak lintah memberikan manfaat yang baik untuk zakar anda.

Ekstrak lintah yang terdapat dalam gambir emas ini mampu untuk membantu anda menambahkan saiz zakar.

Gambir itu sendiri dapat membantu melambatkan pancutan ketika melakukan hubungan seks.

Dalam gambir emas ini, sukatan gambir yang digunakan tidak terlalu sedikit dan juga tidak terlalu banyak. Jadi anda tidak perlu risau ketika menggunakannya. Ia akan terasa dingin dan tidak panas.

Pastikan anda menggunakan gambir emas dengan cara yang betul. Boleh rujuk cara guna gambir emas di sini. Jumlah penggunannya ialah lebih kurang 25 kali (untuk 3 picit).

Inshaa Allah semoga anda mendapat nilai manfaat yang lebih berbanding harga gambir emas yang anda perlu bayar. Yup semestinya gambir emas amat-amat berbaloi!

Sekian

admin,

Wan, 011-5504 5653

https://istanakhalifah.com

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

 

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00