Tag Archive

Tag Archives for " gambir emas ori "

Gambir Emas : 7 Fakta Yang Anda Perlu Tahu

Gambir Emas : 7 Fakta yang anda perlu tahu.

Gambir Emas Masuk Utusan Malaysia

1) Gambir emas (G.E) diasaskan oleh seorang usahawan yang berasal dari negeri sembilan. Hasil daripada kajian yang terperinci dalam bidang kosmetik dan kesihatan lelaki maka terhasilah Gambir emas performance gel yang mempunyai fungsi utama mengatasi ejakulasi pra-matang.

gambir emas

2) Gambir Emas sudah terjual lebih 300k unit semenjak dilancarkan lebih kurang setahun yang lalu (November 2015). Mendapat sambutan yang hangat daripada rakyat Malaysia semenjak di lancarkan. Jumlah repeat order yang tinggi kerana keberkesanannya.

3) 6 bahan utama dalam menghasilkan G.E. Terdiri daripada tongkat ali, gambir sarawak, habbatus sauda, extract lintah, minyak zaitun dan gamat. Adunan yang mempunyai sukatan tersendiri menjadikan gambir emas kegilaan abang-abang di luar sana.

4) haa ini yang seronok nak cerita nie, Gambir emas  juga telah membuka banyak peluang kepada orang ramai di luar sana untuk berniaga menambahkan pendapatan sampingan. Jangan tak tahu yang ada sampai berhenti kerja untuk fokus kepada G.E. Sebab apa? sebab G.E merupakan bisnes keperluan, bisnes yang menyelesaikan masalah orang. Inshaa Allah disamping membantu orang ramai, mereka yang berminat untuk berniaga juga boleh mengambil peluang yang terbuka luas ini. hubungi sahaja team kami di gambiremas.net untuk maklumat lanjut.

5) Gambir emas merupakan produk pertama yang mempunyai manfaat 4 dalam 1 di malaysia. Ia dapat membantu untuk anda tahan lebih lama, menambahkan keras, memanjangkan dan membesarkan saiz zakar anda. Untuk panjang dan besar memerlukan teknik urutan setiap malam dan ada dalam kalangan pengguna kami yang sudah nampak kesan seawal botol ketiga. Ya itulah kehebatan gambir emas dengan Izin Allah

6) G.E merupakan dalam bentuk gel yang tak perlu dah anda nak bancuh. Picit dan terus sapu sahaja G.E di kawasan kepala urat bawah badan zakar sehingga ke pangkal zakar dan seterusnya keseluruh badan zakar. Ya senang je guna. Botol pun kecil mudah dibawa kemana-mana. Bau pun bau vanila. Tapi tak boleh makan ye.

7) Ada 44 billboard yang akan dipasang di lebuh raya sekitar semenanjung malaysia. Ini merupakan berita baik dan menunjukkan G.E diterima oleh rakyat malaysia. Bagi yang menjadi agent jualan pula, sudah semestinya ini merupakan salah satu peluang yang tidak patut dilepas. Siapa cepat dia dapat bro. Sekali lagi sesiapa yang ingin mencuba gambir emas ini atau ingin menjadi agent serta mendapat bimbingan untuk buat marketing boleh lah hubungi team kami di gambiremas.net 011 5504 5653.

Sekian sahaja 7 fakta yang anda perlu tahu tentang gambir emas.

Erectile Dysfunction Dan Cara Mengenalinya

Erectile Dysfunction pernah dengar ? Haa pernah dengar ke tak? Ini penyakit yang amat ditakuti bagi pasangan yang sudah berkahwin. Erectile Dysfunction bermaksud disfungsi ereksi. Ini kalau direct translate lah, maksudnya zakar kita tidak dapat untuk mengeras.

gambir emas

Kalau orang-orang tua panggil mati pucuk. Pergh dengar mesti rasa seram terus. Tapi sebenarnya erectile dysfucntion nie beberapa peringkat dan jenis. Bahasa singkatan bagi erectile dysfunction nie ialah ED.

 

Erectile dysfunction (ED) nie ada berapa jenis? Untuk memudahkan kefahaman, kita bahagikan erectile dysfunction ini kepada sumber penyebabnya. Penyebab yang pertama ialah berkaitan psikologi seperti stress, kemurungan dan masalah dalam hubungan. Penyebabnya yang kedua ialah berkaitan physical seperti kemalangan, diabetes, dan darah tinggi.

erectile dysfunction

Macam mana nak tahu jenis Erectile Dysfunction (ED) jika kita menghadapi masalah ini. Kebiasaannya bagi ED yang disebabkan oleh faktor pysikologi, zakar masih boleh mengeras seperi contoh pada waktu pagi sewaktu bangun daripada tidur. Tetapi pada waktu ingin bersama pasangan, zakar tidak boleh mengeras.Sama juga sekiranya ada dalam kita yang gemar menonton pronografi, zakar dapat mengeras, namun apabila bersama pasangan, zakar tidak dapat mengeras. Ini merupakan symptom-symptom penyakit ED yang berpunca daripada psikologi.

 

Erectile Dysfunction (ED) yang disebabkan oleh kemalangan, darah tinggi, dan kencing manis memerlukan rawatan berbentuk ubatan. Sebagai contohnya masalah darah tinggi yang disebabkan oleh arteri mengecil yang diselaputi lemak. Cara yang terbaik adalah dengan mendapatkan saranan daripada Dr. terlebih dahulu untuk mengdignosis masalah anda. Seterusnya ialah dengan mengamalkan cara hidup sihat dengan bersenam dan mengambil pemakanan yang sihat. Inshaa Allah dengan mengamalkan cara hidup sihat anda dpt menikmati kehidupan seks yang hebat.

 

Bagi mereka yang suka melancap dan menonton pornografi, aktiviti seperti itu dapat meningkatkan potensi anda untuk menghadap ED yang disebabkan oleh psikologi. Ya anda tidak boleh mengambil mudah akan perkara ini kerana ia memerlukan masa yang lama untuk pulih dan perbuatan seperti itu juga amat ditegah oleh Islam. Jika anda mempunyai masalah erectile dysfunction yang disebabkan oleh psikologi, cara untuk mengubatinya ialah dengan meninggalkan tabiat menonton video lucah serta onani. Jika ia disebabkan oleh faktor stress dan kemurungan, eloklah untuk berjumpa dengan kaunselor serta memperbanyakkan amal ibadah anda.

Jika anda tidak mempunyai sebarang masalah “ED” akan tetapi mempunyai masalah seperti pre-mature ejaculation. Terbaik untuk cuba gambir emas. Gambir emas diadun dengan herba semula jadi terdiri daripada gambir sarawak dan habbatus sauda ditambah dengan extract lintah dapat membantu anda untuk menyelesaikan masalah tersebut. Klik link disini untuk maklumat lanjut. Atau hubungi 011 5504 5653 Sekarang!

Admin

Gambir Emas 2019

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Cara Guna Gambir Emas Yang Wajib Anda Tahu 2019

Cara guna gambir emas ini perlu untuk anda faham sebelum membeli gambir emas. Assalammualaikum wbt kepada semua. Inshaa Allah pada kali ini saya akan share kepada anda semua cara guna gambir emas yang customer saya guna sampai dia boleh tahan 45 minit ke 1 jam! Hehe. Ya dengan Izin-Nya anda mampu bertahan selama itu. Tapi tunggu dulu ada caranya. Sebenarnya ada 2 objektif utama menggunakan gambir emas.

PS: Promosi Katil Bergegor Klik Banner Dibawah!

  • Tujuan yang pertama ialah untuk menentang ejakulasi awal. Orang kita panggil pancut awal.
  • Tujuan yang kedua pula ialah untuk menambahkan saiz zakar anda. Jadi tentukan objektif anda terlebih dahulu.

Cara guna gambir emas untuk objektif yang pertama, picitkan gambir emas tersebut pada jari dan sapukan di kepala zakar anda. Sapu sehingga gel itu kering. Picit sekali lagi dan sapukan pula di bahagian urat bawah badan zakar anda. Sapu daripada kepala turun hingga ke pangkal. Dan picit sekali lagi sapukan keseluruh badan zakar anda. Bagi penggunaan kali pertama, mungkin anda masih belum tahu lagi jumlah picitan yang sesuai untuk anda jadi saya sarankan guna 3 picit dahulu seperti di atas. Urut perlahan-lahan badan zakar anda supaya semua gel rata keseluruhnya.

Biasanya anda takkan rasa apa-apa waktu sapu gambir emas nie. Cara guna gambir emas ini agak berbeza kerana effect sejuk itu anda akan rasa lambat dalam sejam ke sejam setengah macam tu. Bila anda rasa sejuk, itu tandanya gel gambir emas ini telah meresap sempurna dalam kulit zakar anda. Jika anda dah rasa sejuk-sejuk macam tu, anda boleh lah bilas. Sebenarnya tak bilas pun takpe. Tapi saya lebih suka bilas terlebih dahulu. Sebab gel dah meresap jadi anda tak perlu risau akan keberkesanannya. Dan anda boleh boleh mulakan projek untuk bersama.

Tips untuk cara guna gambir emas nie, sewaktu mendayung tu, anda hanya perlu buat macam biasa. Control tetap kene control. Nafas tetap kene jaga. Janganlah pula bila dah pakai gambir emas nie, anda ikut sedap nak teran awal pulak. Air mani tetap akan keluar kalau anda tak control. Cuma beza pakai gambir emas dengan tak pakai ialah waktu kita control tu, ia akan bagi extra power untuk kita tahan air mani daripada keluar. Batang pun jadi lebih sedap dan lebih power.

Selepas penggunaan kali pertama anda sebenarnya dah boleh sesuaikan berapa picit sebenarnya yang sesuai untuk anda. Ada orang kulit tebal, mungkin 3 picit tu belum cukup. Jadi boleh lah tambah jadi 5 picit ke. Ada orang kulit nipis, jadi 3 picit tu mungkin dia pakai dah rasa macam panas-panas. Jadi anda boleh kurangkan jadi 2 picit atau sepicit setengah.

Cara guna gambir emas yang seterusnya ialah bagi mereka yang ingin menambah saiz. Ini menarik kerana gambir emas mampu juga memberikan manfaat untuk menambahkan saiz. Namun effect dia tidaklah seperti anda menggunakan pam zakar. Ekstrak lintah yang terdapat dalam gambir emas ini inshaa Allah dapat membantu anda untuk menambahkan saiz zakar melalui urutan.

Ok bagaimanakan caranya? Bagi tujuan menambahkan saiz, anda perlu menggunakan gambir emas secara berkala secara harian. Gunakan setiap malam. Sapu dalam 1 atau 2 picit macam tu. Buat urutan dari pangkal zakar tarik hingga ke kepala. Pastikan anda pakai kain supaya senang nk urut dan zakar tidak tertekan selepas urut, Elok buat sebelum tidur selepas isyak.

          Harga promosi RM 80 sahaja

Cara guna gambir emas seperti ini sesuai bagi mereka yang bekerja pada waktu siang hari. Jika mereka yang tidak bekerja pada waktu siang hari. Boleh pakai selepas subuh. Yang penting pakai kain supaya darah senang mengalir ke kawasan batang zakar. Urut sehingga gel itu kering dan kesat. Jika anda bercadang untuk menggunakan gambir emas bagi menambahkan saiz zakar, anda tidak perlu lagi menyapu gambir emas ketika bersama. Teruskan sahaja hajat tuan, ini kerana effect gambir emas itu sudah ada kerana anda telah amalkan gambir emas secara harian inshaa Allah.

Itulah sedikit sebanyak cara guna gambir emas yang dapat kami kongsikan. Gambir emas ini mempunyai ektrak lintah, jadi anda perlu basuh terlebih dahulu sebelum sembahyang kerana ia tergolong dalam jenis najis yang dibolehkan. Anda boleh rujuk ceramah ustaz Azhar Idrus. Saya lampirkan link video untuk anda tonton. Penting untuk anda tonton dahulu video ini bagi mereka yang beragama islam kerana mungkin ada benda-benda yang kita terlepas pandang. Sebagai contoh boleh ke nk tambah saiz zakar? Haa..orait anda tonton dulu ya video itu disini. Cara guna gambir emas dah tahu, tapi hukum tak tahu susah jugak kan. Inshaa Allah kita sama-sama belajar supaya menjadi hamba yang diredhai Allah.

Diharapkan agar dengan sedikit perkongsian ini dapat menambahkan keceriaan hubungan suami isteri anda. Ye lah bila hubungan yang ini ceria, inshaa Allah masalah-masalah lain pun senang nak selesaikan. Tak ada lagi dah nak masam-masam muka ye dak haa.

Itulah pepatah dulu-dulu selalu cakap, sedangkan lidah lagi tergigit, inikan pula suami isteri. Mesti akan ada perselisihan faham. Tinggal lagi bagaimana kita melihat perselisihan faham itu sebagai satu ujian untuk kita daripada tuhan untuk melihat sejauh mana kita dapat bersabar.

Sebelum terlupa, saya nak kongsikan rahsia untuk tahan lama dan keras padu yang masih ramai lagi tak tahu.

Untuk TAHAN LAMA + KERAS, gabungan Gambir Emas + Kopi Ginseng Emas adalah TERBAIK !!! . Haa. Kopi Ginseng Emas. Untuk lebih detail fungsi, kelebihan dan testimoni kopi ginseng emas ini, boleh baca di SINI.

Jika berminat nak try , boleh klik Promosi Pakej Combo Kopi dibawah untuk dapatkan harga special.  Maaf kerana pakej ini kami sudah tamatkan atas sebab-sebab tertentu. Inshaa Allah kami akan inform semula jika kami buka pakej ini kembali di website ini. Anda boleh lawati menu utama di https://istanakhalifah.com untuk maklumat lanjut.

Bagi yang ingin menambahkan saiz zakar pula, produk GE oil adalah formulasi khas untuk tujuan tersebut. GE Performance oil nie ialah minyak urut untuk penjagaan zakar. Ia menggabungkan khasiat ekstrak lintah, belacak dan dhab. Inshaa Allah dengan mengamalkan penjagaan zakar menggunakan Ge Performance Oil ini dapat membantu melancarkan peredaran darah di kawasan tersebut. Nak tahu lebih lanjut KLIK DI SINI Ge Performance Oil. Pakej Combo Oil : Gambir Emas + Ge Performance Oil = TERBAIK

Maaf kerana pakej ini kami sudah tamatkan atas sebab-sebab tertentu. Inshaa Allah kami akan inform semula jika kami buka pakej ini kembali di website ini. Anda boleh lawati menu utama di https://istanakhalifah.com untuk maklumat lanjut.

Inshaa Allah gambir emas dan Ge Performance Oil ini merupakan alat, segalanya atas izin Allah juga. Saya berdoa agar anda semua mendapat manfaat daripada perkongsian ini inshaa Allah. Alhamdulillah, setakat ini ramai customer saya sudah berjaya, boleh baca testimoni mereka di SINI. Bagi anda yang belum mendapatkan gambir emas, anda boleh dapatkan gambir emas yang original daripada saya. InshaAllah saya boleh COD sekitar kL dan Batu Caves. Bagi anda yang berada di luar Selangor dan kL jangan risau, saya boleh poskan untuk anda dan tiada caj dikenakan. Ada hadiah menanti ada semua. Berminat nak cuba gambir emas? SMS/Whatapps saya Wan, 011-5504 5653 atau layari website kami https://istanakhalifah.com untuk maklumat lanjut.

Sebelum saya terlupa kebelakangan ini ramai yang menghubungi saya, akan tetapi saya tidak dapat menjawab panggilan tersebut kerana saya sedikit sibuk menguruskan syarikat dan juga mesyuarat. Jadi jika anda ingin bercakap terus dengan saya harap anda boleh whatapps dahulu pada no yang tertera dan kemudian inform yang anda ingin bercakap secara terus dengan saya supaya saya boleh jadualkan perbualan saya bersama anda nanti. Antara soalan yang di tanya ialah cara guna gambir emas ini. Jadi sebenarnya artikel ini telah menjelaskan secara details tentang persoalan tersebut, namun saya faham anda mungkin lebih selesa bercakap secara terus inshaa Allah tiada masalah, anda just perlu whatapps dahulu saya untuk kita deal waktu yang sesuai supaya saya boleh menghubungi anda. 🙂

Terima Kasih

Admin

https://istanakhalifah.com

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂
Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00