Tag Archive

Tag Archives for " ge performance oil "

Gambir Emas Pasir Gudang : Call Hanif, 011- 2332 2917

Gambir Emas Pasir Gudang. Kini berita baik untuk warga Pasir Gudang, Johor. Ayah2 boleh dapatkan gambir emas yang original dari agen sah kami, Hanif di talian 011-2332 2917. InshaAllah En Hanif boleh COD gambir emas terus kepada anda terutamanya yang duduk di sekitar Bandar Seri Alam, Kota Masai, Taman Scientex dan Permas Jaya. Harga gambir emas adalah RM 90. Dapatkan 10% diskaun tawaran istemewa khas apabila membeli dengan agen2 sah kami.

Kami juga ada menjual GE Performance Oil. Bagi ayah2 yang mementingkan penjagaan dan kesihatan zakar, ayah2 boleh mendapatkan Ge performance oil ini dengan kami. Apa beza Gambir Emas dan GE Performance Oil ni?Fokus utama gambir emas adalah untuk tahan lama atau orang kita biasa panggil pancut awal. GE Performance oil pula diformulasi khas untuk menambahkan saiz zakar. Haa, mana2 ayah2 yang nak tambah saiz tu, boleh guna GE Performance Oil. Memang padu bro. Gabungan gambir emas + GE Performance Oil = Terbaik !!! Untuk maklumat lanjut berkaitan GE Performance Oil boleh baca DISINI.

Jadi apa lagi ayah2, dapatkan segera. Boleh PM harga bisik2. Bagi warga sekitar Pasir Gudang, boleh dapatkan 2 barang baik ni dengan agen Gambir Emas Pasir Gudang, Hanif 011- 2332 2917.

Oklah, ni abam nak share informasi untuk kesejahteraan rumah tangga iaitu 5 Sebab Kenapa Anda Perlu Lakukan Seks di Pagi Hari.
Ramai berpendapat ‘bersama’ di pagi hari adalah pengalaman yang menyeronokkan. Namun benarkah anggapan tersebut?

  1. Membuat ayah2 rasa bersemangat di pagi hari

Kepuasan yang ayah rasai ketika ‘bersama’ akan menjadikan ayah2 merasa bahagia dan bersemangat meneruskan aktiviti seharian.

2. Lebih Romantik & Mesra

‘Bersama’ pada waktu pagi akan menjadikan kita lebih mesra dengan pasangan dan seterusnya menjadikan hubungan lebih intim. lLagipun ia lebih bagus daripada kita tidur selepas subuh bukan?

3. ‘Balas Dendam’

Jika ayah2 pernah menolak ajakan pasangan untuk ‘bersama’ pada waktu malam disebabkan oleh keletihan Jadi di sarankan untuk..Ayah2 melakukan aksi ‘balas dendam’ di pagi hari.

4. Menjadikan Ayah2 Lebih Bertenaga dan Sihat

Ada kajian menunjukkan bahawa ‘bersama’ di pada waktu pagi dapat meningkatkan kesihatan jantung, dan secara tidak langsung menjadikan ayah2 semakin rasa bertenaga.

5. Lebih Lama

Kalau anda nak tahu, kadar testosteron seorang lelaki adalah paling tinggi pada waktu pagi Secara tidak langsung, ia menjadikan badan anda dalam keadaan yang bertenaga. Jadi, kemungkinan anda kan merasai ‘pelayaran’ yang lama dan dasyat.

TAPI.. yang ni paling best. Tips tahsia. Kalau ayah2 malas nak tunggu esok pagi, Malam tu sapu jer gambir emas, tunggu dalam sejam ke sejam setengah, x perlu tunggu waktu pagi , dengan 3 picit ‘pelayaran’ anda dengan isteri boleh sampai ke subuh tahu..herherr
Menarik x ???

Jadi berminat nak order Gambir Emas? Call je agen Gambir Emas Pasir Gudang, Hanif  011- 2332 2917.  Nanti beliau akan hantar terus kepada anda.

Jika anda ada sebarang pertanyaan berkaitan gambir emas , nak jadi agen atau ingin tahu produk yang berkaitan untuk menambahkan saiz dan sebagainya, anda boleh PM/Whatsapp abam, admin gambiremas.net 011-5504 5653(Wan). InshaAllah abam akan cuba beri consultation yang terbaik.

” Gambir Emas Mengharmonikan Rumah Tangga”.

Admin gambiremas.net,

Gambir Emas

Wan (011-5504 5653)

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

GE Performance Oil Rahsia Ayah-Ayah

Ge Performance Oil merupakan salah satu lagi keluaran syarikat OAR Teguh yang dapat membantu ayah-ayah di luar sana untuk sentiasa bersemangat dan bertenaga dengan senjata yang “Power” untuk menceriakan isteri / isteri-isteri mereka. Minyak yang pertama kalinya menggabungkan khasiat daripada 3 haiwan yang secara tradisional memang sudah terkenal untuk menyihatkan dan menguatkan zakar ketika bersama pasangan. Kalau biasa kita jumpa minyak lintah je kan? Haa, ni kami gabungkan kan sekali 3 ramuan ni. Memang padu.

Hah tak payah dah susah-susah lepas nie korang nak pergi cari sendiri lintah, pergi gurun timur tengah nak tangkap dhab (biawak padang pasir) untuk pergi buat minyak urut. Kami di Oar Teguh dah sediakan untuk anda. Jangan risau ye. Sebelum saya cerita lebih lanjut tentang khasiat Ge Performance Oil nie. Saya nak anda semua faham yang apa jua ubat-ubatan ataupun produk di luar sana tidak mampu untuk memberikan kesan untuk jangka masa panjang atau bahasa mudahnya kekal.

Secara ringkasnya fungsi utama GE Performance Oil ini adalah untuk  menambahkan saiz zakar seperti yang anda impikan. Haa, pasti anda nak tahu macam mana GE Oil ni boleh buat ‘senjata’ anda besar? Magik kan? GE Oil ni dapat membantu menambah saiz ‘batang’ anda melalui urutan. Haa, cepat2 pm Wan, 011-5504 5653 untuk tahu secara ekslusif cara urutan untuk besarkan ‘barang’ anda. Ekslusif untuk pelanggan Wan sahaja ya.

Ok, kita sambung. Ramuan GE Oil, dah padu dan superb. Ekstrak lintah dan ikan belacak bhaii. Jadi cara urutan pun kena betul supaya impian anda tercapai. InshaAllah, dengan cara urutan yang betul, ia dapat melancarkan peredaran darah sekitar zakar anda. Haa, bila darah lancar, urat dan pembuluh darah sekitar zakar pun sihat. Kalau anda nak tahu, zakar kita ni terbina daripada tisu-tisu dan salur-salur darah kecil. Jadi, untuk besarkan zakar, kita perlu konsisten urut zakar kita dan ia sekaligus membesarkan tisu dan melancarkan pembuluh darah di sekitar zakar.

Bahasa mudahnya umpama kita pergi gym. Kalau nak bina otot badan kita perlu konsisten buat workout kan supaya muscle cepat membesar. Sama juga macam zakar, HaHa tapi x kan la kena pergi gym workout zakar kan. Jadi, kita workout dengan cara mengurut zakar. InshaAllah, jika anda konsisten anda sendiri boleh lihat perbezaannya sendiri.

Persoalan biasa yang ditanya, kekal ke saiz tu? Ayah2 dan abam2, jujur saya katakan saiz tu tidak kekal. Bila anda dapat saiz yang anda nak, dan anda berhenti urut, saiz tersebut akan perlahan-lahan kembali bentuk asal. Ingat x, tadi saya kata umpama pergi gym. Kalau dah lama tinggal gym, jangan harap la muscle nak besar je kan. Kata pun cara tradisional memang x kekal.. Kalau anda nak kekal boleh la buat pembedahan.. Opps, ada ke? Hee

GE Performance Oil ni juga telah mendapat lulusan KKM dengan no pendaftaran NOT170301565K. Jadi, selamat digunakan tanpa was-was dan ragu-ragu. GE Oil ini juga boleh digunakan sebagai ‘maintenance’ untuk zakar anda supaya sentiasa sihat. Apa maksud ‘maintenace’ di sini? Boleh kata servis la. Sekali sekala zakar anda perlukan penjagaan. atau anda x pernah ambil kisah tentang kesihatan dan performance zakar? Sekali sekala kita perlu urut zakar kita supaya dapat menguatkan otot zakar dan secara tak langsung anda akan rasa lebih sedap bila digunakan.

Saya cadangkan sebaiknya untuk setiap ayah2 atau abam2 mempunyai 1 botol GE Performance Oil ni di rumah. Kalau bukan untuk tambah saiz, boleh digunakan sebagai penjagaan dan kesihatan zakar. Mudah sahaja cara pakai. Cuma pakai 2-3 kali seminggu dan urut sikit paling cepat 2 minit. InshaAllah dengan khasiat yang ada pada GE Performance Oil dapat menambah ketegangan dan kekerasan pada zakar anda.

Orait kepada ayah-ayah diluar sana, jom dapatkan Ge performance oil sekarang!. Hubungi saya wan 011 5504 5653 untuk mendapatkannya. Inshaa Allah cara urutan juga akan disediakan bersama produk. Inshaa Allah semoga bermanfaat untuk anda semua. Kalau bukan kita yang berusaha untuk mengharmonikan rumah tangga, siapa lagi?

Admin
gambiremas.net
0
11 5504 5653 (Wan)

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂
Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00