Tag Archive

Tag Archives for " kelebihan gambir emas "

Kelebihan Gambir Emas Plus Gel

Kelebihan gambir emas plus gel yang mungkin anda tertanya-tanya. Baik Inshaa Allah hari ini saya akan kongsikan kelebihan-kelebihan yang anda bakal dapat dengan menggunakan gambir emas ini dengan izin Allah. GE ini merupakan satu suppliment alternatif untuk kita capai hajat kita dalam mencapai kepuasan apabila bersama dengan pasangan. Ada 2 kelebihan utama yang anda bakal dapat iaitu

1) Mengekang Ejakulasi Pra-matang

2) Melancarkan Peredaran Darah Di Kawasan Zakar

Ini merupakan sebab-sebab utama pengguna gambir emas menggunakan produk ini. Gambir sarawak yang terdapat dalam ramuan gambir emas plus gel ini memang diketahui dan sudah lama digunakan sebagai alat bantu yang dapat memberikan kesan tahan lama kepada penggunanya. Kelebihan gambir emas plus gel dapat memberikan sensasi dingin yang mana mengurangkan rasa ngilu sekaligus mengekang ejakulasi pra-matang.

Detail isi kandungan gambir emas anda boleh dapati melalui link ini : isi kandungan gambir emas. Ekstrak lintah yang terdapat dalam produk gambir emas ini pula membantu untuk melancarkan peredaran darah di kawasan zakar. Apa manfaatnya apabila darah di kawasan zakar lancar? Manfaat nya ialah:

1) Zakar akan lebih keras.

2) Zakar akan lebih kembang.

3) Mudah untuk keras dalam tempoh yang lebih lama.

Maka inilah pentingnya faham bagaimana produk ini boleh membantu anda. Pernah ada seorang pelanggan yang bertanya kepada saya. Beliau baru berkahwin, namun beliau masih belum ‘berjaya’ memasukkan zakar ke dalam faraj atas sebab-sebab tertentu.

Adakah kelebihan gambir emas plus gel ini mampu untuk membantu beliau? Saya cuba selidik dengan lebih mendalam masalah beliau. Mukanya memang rungsing, ye la, kalau tak masuk macam mana nak dapat zuriat. Melainkan dia buat IVF. Namun itu panjang lagi pulak ceritanya. Memang stress dan sedih saya lihat riak wajah mukanya.

Saya tepuk bahu dia, inshaa Allah bro, ramai juga yang ada pengalaman macam bro. Bukan bro seorang sahaja. Cuma mereka senyap-senyap sahaja sampai jadi stress. Last-last baru jumpa jawapan. Bro ambil langkah proaktif untuk menyelesaikan masalah, ini dah cukup bagus.

Begini bro, saya rasa bro tak perlukan gambir emas ini. Saya tanya dia, bro pagi-pagi waktu bangun tido, kalau time sejuk-sejuk, adakah zakar bro mengeras? Dia cakap zakar dia mengeras, stim. Saya lega, maknanya dia takdelah ada masalah erectile dysfunction. Dia bagitahu, sebelum nak masuk tu, zakar dia boleh keras, tapi bila nk masuk dah, dekat bibir faraj tu, bila nak tusuk tak dapat. Last-last zakar jadi lembik kembali.

Saya beritahu dia, ada 2 kemungkinan yang boleh menyebabkan ini terjadi.

  1. Isteri dia tak cukup panas lagi.
  2. Dia sendiri gabra dan tak tenang.

Yang pertama, bila isteri tak panas lagi, apa-apa kelebihan gambir emas plus gel nie pun tak dapat nak bantu. Pasal apa, pasal ini ialah perkara yang berkait pada si isteri. Bila si isteri tak panas, faraj pun jadi susah untuk ‘buka pintu’ dan memang susah zakar nak masuk sebab takde pelincir. Bila tiada pelincir memang sukar dan perit untuk zakar masuk. Bro dan isteri bro akan rasa sakit dan tak best.

Solution yang pertama ialah bro perlu lah panaskan isteri secukupnya. Bro boleh cari banyak buku berkaitan dan antara buku yang glamour ialah buku permata yang hilang dan cinta istana khalifah. Dan jika memang dah panas cuma cecair pelincir pula yang kurang. Bro boleh try pakai lubricant. Antara lubricant yang bagus ialah Conceive Plus gel . Saya tak galakkan bro beli jenama yang murah kerana kita nak gel yang kita gunakan itu selamat dan tidak membunuh air mani supaya boleh ikhtiar untuk mendapatkan zuriat.

Yang kedua ialah bro dan isteri perlu cari tempat yang selesa jauh dari rumah untuk dapatkan feel. Try la cari hotel mana-mana tepi pantai ke, atau tempat-tempat lain yang boleh menaikkan feeling. Inshaa Allah rasa gabra dan tak tenang tu dapat dikurangkan. Saling bagi motivasi kepada pasangan supaya pasangan lebih bersemangat!

Jadi dipendekkan cerita, saya tak jadi lah nak jual kelebihan gambir emas plus gel ini kepada bro nie tadi. Sebab dia tak perlukan pun lagi. Tapi saya tak pasti kenapa dia still berkeras juga nk beli gambir emas, mungkin rasa serba salah kot sebab dah jumpa saya. Saya cakap ok je, saya memang suka share info-info saya bagi tahu dia.

Alhamdulillah saya rasa dia bahagian dengan rumah tangga dia sekarang. Mungkin bagi kita, masalah tak dapat masukkan zakar dalam faraj ini satu perkara yang remeh, akan tetapi bagi mereka yang sedang mengalaminya termasuk yang baru berkahwin, perkara ini amat merungsingkan.

Akhir kata, sebagai pembeli, anda perlu lah tahu dulu apa kelebihan gambir emas plus gel ini sebelum membeli kerana kalau anda beli, tapi tak tahu apa yang produk ini dapat bantu anda, anda akan rasa menyesal nanti. Jika anda sudah faham dan ingin membeli gambir emas, jangan segan-segan pm saya ya. Klik saja di link wasap saya DI SINI

Sekian
Admin
https://istanakhalifah.com

011 5504 5653 (wan)

Testimoni Gambir Emas : Kisah Jamal

Testimoni Gambir Emas : Kisah Jamal

Aku Jamal (bukan nama sebenar) seorang arkitek di sebuah syarikat di KL. Wife aku pulak seorang cikgu sekolah di utara tanah air. Kami berdua PJJ (perkahwinan jarak jauh) sejak 1 tahun yang lalu dan hanya berjumpa pada hujung minggu.Alhamdulillah dah ada seorang anak. Haa, bayangkanlah macam mana perasaan kan jumpa semingggu sekali?

Haha, malu nak cerita sebenarnya, tapi dah pesan supaya dirahsiakan.Sebab agen tu tanya testimoni gambir emas. Ceritanya macam ni, aku masalahnya cepat je terkeluar. Sebelum ni x pernah pun cuba apa2 produk, sebab rasa ego dan kata kat diri sendiri x pe ni biasa je..Lama-kelamaan, rasa lain macam je. Kalau jumpa hujung minggu tu wife x berapa ceria. Haa sudah, aku pun pening. Stress pun ada. Harapkan hujung minggu je jumpa dan harap dapat luang masa yang berkualiti..Dipendekkan cerita, aku ternampak iklan gambir emas kt group FB. Mula2, rasa x kisah dan buat x tahu. Rasa ramai je yang post testimoni gambir emas ini. Tapi aku x kisah pun. Scroll je. Lama2, terasa nak beli juga memandangkan rasa masalah aku ni dah serius. Risau pulak kalau berlarutan. Aku pun redha je beli, walaupun takut dan was-was juga sebenarnya kan.

Yelah risau juga, x kan nak main sapu je produk sembarangan kt “benda” tu. Yang aku paling pentingkan asal gambir emas ada KKM ok kot. (waktu artikel ini ditulis gambir emas masih ada KKM, tapi sekarang tidak lagi, anda boleh rujuk di SINI untuk mengetahui lebih lanjut).. Sebab terdesak kan. Minggu ni nak jumpa wife. Aku pun beli lah melalui COD. Pergh, bila fikir balik, berani juga aku. Sebab aku x da lah search atau baca testimoni gambir emas ni sama ada menjadi ke x.Sebab x sempat. Malam ni dah bertolak ke Perak. Kata agen tu, gambir emas ni bagus sebab selain boleh keras dan tahan lama, boleh juga buat besar dan panjang. Bau dia pun wangi je macam bau ala2 vanilla. Cara pakai pun dia ajar semua. Aku layankan jela agen tu membebel , mesti ayat manis je kan sebab menjual.

Ok, malam yang ditunggu-tunggu, menjadi ke x gambir emas ni. Was-was sangat. Lepas sapu x da rasa apa pun. Kebas pun x. Haish, biar betik gambir emas ni. Beli dah la mahal. Botol kecik je pulak tu. Tawakal je lah, agen tu pun kata kena tunggu sejam ke 2 jam sampai rasa dingin2.  Aku pun tunggu la kan. Sapu lepas isyak. Sambil2 tunggu gel gambir emas ni meresap, aku terdetik nak google testimoni gambir emas ni. So far nampak positif je. Ye lah siapa nak bagi testimoni negatif kan. Bijak penjual ni. Haha. Aku kata dalam hati, kalau aku pakai x menjadi, hasih membazir lah duit.

Masa yang di tunggu2. Ko rasa jadi ke x??? Ni yang aku nak marah ni. Menjadi ko tahu, punyalah penat malam tu sampai berpeluh-peluh. Sebelum ni 5-10 minit je, x pernah aku sampai 30-45 minit kot. Ntah aku pun x ingat. Tu pun wife aku minta berhenti sebab x larat dah. Alhamdulillah, bangun pagi wife senyum lebar je. Aku pun rasa senang hati. Bahagia je aku rasa nak balik KL nanti dan hilanglah 1 masalah. Rasa nak ambil cuti pun ada. Memang puas hati weyh. Haha.

Oklah, aku rasa nak cadangkan kt korang kalau rasa-rasa ada masalah macam aku ni, apa kata try gambir emas. Ikhtiar atau usaha x salah kan. Yang penting kena yakin dan berani. Harap2, korang pun dapat result yang sama macam aku. Ini testimoni gambir emas dari aku, pakai memang x rasa apa, bau pun wangi je, gel tu x melekit dan yang paling penting kesan dia. Perghhh, memang x terfikir pun.

Nak try gambir emas, boleh order dekat Wan 011-5504 5653. Kalau rajin nak baca lebih detail gambir emas ni, boleh baca di sini>>> https://istanakhalifah.com

Jom lihat juga, testimoni gambir emas dari pengguna lain yang telah berjaya

Ada banyak lagi testimoni sebenarnya.  Kalau nak tahu, boleh PM Wan, 011-5504 5653. Moga ayah2 juga berjaya mendapat manfaat gambir emas seperti pengguna-pengguna lain yang telah berpuashati. inshaAllah. Apa2pun saya tidak menjanjikan bulan dan bintang. Kesan gambir emas ini adalah subjektif berbeza setiap orang. Apapun, kita kena ikhtiar untuk mengharmonikan rumah tangga. Kalau x cuba, kita x tahu. Ye dak?

Tq

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂
Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00