Tag Archive

Tag Archives for " manfaat gambir emas "

Fungsi Gambir Emas Produk Viral 2017

Fungsi gambir emas apa dia?

Ramai yang tertanya-tanya apa kah fungsi gambir emas ini?

Ok hari ini saya akan share kepada pembaca sekalian fungsi-fungsi ataupun manfaat yang terdapat dalam sebotol gambir emas.

Fungsi Gambir Emas

Gambir emas ini ialah sejenis produk untuk laki-laki yang sudah berkahwin untuk sentiasa perform sewaktu bersama pasangan ketika melakukan hubungan kelamin.

Jadi kepada yang belum berkahwin tu harap bersabar ya. Pergilah dulu enjoy kehidupan bujang. Daki gunung ke apa ka. Main go kart ka. Haha.

Ok kita sambung semula untuk gambir emas ini, kebanyakkan orang malaysia kita nie mempunyai masalah yang sama. Mungkin sebab makanan kot. Kita jadi tak tahan lama ketika bersama.

Fungsi gambir emas terbahagi kepada 4. Ya 4 in 1. Apa dia itu?

Fungsi yang pertama ialah untuk tahan lama. Seperti yang saya beritahu sebelum ini, ini lah masalah kebanyakkan lelaki di malaysia. Tak tahan lama. Tapi ini bukanlah masalah yang kritikal pun.

Tapi kita jadi tak seronok lah bila melakukan hubungan seks, kita tak dapat nak tahan lama. Orang rumah pun tarik muka ja. Ye lah sebab tak sempat nak enjoy, kita dah enjoy kita sorang-sorang dulu.

Jadi kami di gambir emas hadir untuk membantu mereka menyelsaikan kerungsingan yang melanda diri mereka. Inshaa Allah ini semua ikhtiar untuk kebahagiaan rumah tangga.

Fungsi gambir emas yang seterusnya ialah untuk mendapatkan barang yang keras dan umphh.

Ops mungkin terlalu hype. Tapi jika anda dah cuba nanti baru tahu haa. Takde la barang korang jadi macam besi kerasnya. Tapi better lah dari sebelum nya. Bila zakar keras, nak mendayung pun sedap.

Ekstrak lintah yang ada dalam gambir emas ini membantu untuk melancarkan peredaran darah di kawasan zakar menyebabkan zakar menjadi lebih keras.

Bagi mereka yang ada masalah zakar yang tidak berapa keras, tapi bukanlah pengidap erectile dysfunction boleh lah berikhtiar dengan gambir emas.

Jika anda mempunyai masalah erectile dysfunction, saya sarankan anda berjumpa dengan doktor terlebiih dahulu.

Fungsi gambir emas yang seterusnya ialah untuk menambahkan saiz dan panjang zakar.

Biasanya orang malaysia nie sudah cukup dah saiz yang mereka ada. Tapi ada juga yang nak menambahkan saiz. Sudah semestinya, apabila saiz meningkat, kenikmatan sewaktu mendayung juga bertambah.

Sekali lagi ekstrak lintah yang terdapat dalam gambir emas ini mampu untuk membantu anda untuk menambahkan saiz zakar anda.

Sebenarnya ada 2 cara untuk menambahkan saiz dan panjang. Yang pertama ialah dengan teknik urutan, iaitu dengan cara urutan. Sapukan gambir emas dan lakukan urutan untuk menambahkan saiz dan panjang zakar anda.

Cara yang kedua ialah dengan exercise. Iaitu menggunakan penis pump. Secara jujurnya, menggunakan penis pump lebih cepat untuk mendapatkan result bagi mereka yang ingin menambah saiz.

Inshaa Allah, ini semua merupakan ikhtiar kita. Segalanya ditentukan oleh Allah S.W.T

Orait sekarang anda sudah faham apa itu manfaat atau fungsi gambir emas.

Jika anda rasa anda perlu dapatkan gambir emas, boleh hubungi saya 011 5504 5653 (wan) untuk maklumat lanjut ataupun layari laman web kami https://istanakhalifah.com.

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂
Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00