Tag Archive

Tag Archives for " stokis gambir emas "

Agen atau Stokis Gambir Emas Diperlukan

Agen atau Stokis Gambir Emas diperlukan di bawah team gambiremas.net:  Berita baik untuk anda!!! Bagi yang mencari peluang perniagaan untuk menambah pendapatan sampingan dengan berniaga gambir emas jom sertai team kami. Untuk menjadi agen atau stokis gambir emas adalah sangat mudah. Nak tahu apa syarat-syaratnya?

  1. Syarat yang utama adalah tidak membuang harga
  2. Menandatangani agreement @ perjanjian agen. Isi utama perjanjian ini adalah, agen dan stokis gambir emas berjanji untuk tidak membuang harga sesuka hati. Jika itu berlaku, pihak HQ berhak untuk mengambil tindakan yang sewajarnya.
  3. Minimum untuk ambil 10 botol sebagai permulaan agen gambir emas.
  4. Minimum restock sebanyak 10 botol sebulan.

Haa anda setuju dengan syarat-syarat di atas? Jom baca apa yang anda bakal dapat dengan menyertai team kami sebagai agen atau stokis gambir emas

  1. Dimasukkan ke dalam Group support.
  2. Bimbingan untuk membina marketing plan
  3. Jika anda perlukan website, saya akan mengajar anda cara untuk setup blog atau website secara percuma. Bagi yang boleh datang area kL lagi bagus , saya boleh ajar face to face
  4.  Yang ni paling best : Saya akan promote anda di dalam website saya.

Saya mencari orang yang betul-betul serius dan komited untuk menyertai team saya. Oleh itu, tempat adalah terhad. Saya perlukan wakil agen atau stokis gambir emas bagi setiap kawasan di bawah untuk saya letakkan dan promote di website saya.

Ini adalah contoh agen-agen saya yang saya telah promote dan secara tidak langsung membantu mendapatkan sales dari website saya. Ini adalah ‘support’ kecil daripada saya.

Gambir Emas Shah Alam

Gambir Emas Puncak Alam

Gambir Emas Johor Bahru

serta beberapa yang lain.

Adakah anda seorang yang kental dan mampu berdikari? Jika ya, kami mencari wakil agen atau stokis gambir emas untuk setiap lokasi dibawah :

  1. Gambir Emas Melaka
  2. Gambir Emas Seremban
  3. Gambir P.Pinang
  4. Gambir Emas Perlis
  5. Gambir Emas Kedah
  6. Gambir Emas Kota Bahru
  7. Gambir Emas Terengganu
  8. Gambir Emas Kuantan

Anda telah bersedia? Apa lagi jom daftar agen atau stokis gambir emas dengan kami. Hubungi Wan, 011-5504 5653 untuk pendaftaran. Jom rebut peluang ini. Hanya seorang wakil sahaja di perlukan bagi setiap lokasi di atas untuk saya letakkan di website saya. Jadi peluang untuk anda memulakan bisnes ini amat cerah. Namun kami betul mahukan agent atau stokis yang mampu berdikari dan tidak cepat putus asa.

Untuk pengetahuan anda, gambir emas ini produk laku keras dan boleh dikatakan produk keperluan ayah-ayah di luar sana. HQ juga telah memasang lebih kurang 53 billboard di sepanjang Highway Utara-Selatan dan juga Highway Pantai Timur. Saranan saya, sebelum anda menjadi agen atau stokis gambir emas, lebih elok anda guna terlebih dahulu gambir emas ni.  Supaya anda lebih yakin dan mudah untuk menjawab soalan2 pelanggan.

Oklah, kalau ada yang berminat dengan tawaran saya, hubungi saya Wan, 011-5504 5653 . Semoga anda kaya dan berjaya dunia akhirat. InshaAllah. Wassalam

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Gambir Emas Gombak Untuk Anda / Call : 011-5504 5653

Gambir Emas Gombak

 

Gambir Emas Gombak merupakan stokis sah Gambir Emas di kawasan Gombak dan sekitarnya. Bagi anda yang berada di kawasan Kuala Lumpur, Batu Caves dan Selayang kami menyediakan perkhidmatan cash on delivery (COD) manakala yang berada di luar KL (Sem Malaysia& Sabah Sarawak), pos percuma diberikan untuk anda. Hubungi 011 5504 5653 (Wan)

OK, disebabkan sekarang banyak produk tiruan yang berlambak di pasaran, pastikan anda membeli produk yang original untuk mendapatkan kesan yang maksimum dan mengelakkan kemudaratan di kemudian hari. Untuk maklumat lanjut, anda boleh dapatkan gambir emas original di sini http://gambiremas.net.

 

Gambir emas ni apa sebenarnya?
GAMBIR EMAS adalah produk ubat kuat lelaki dalam bentuk gel dan sedia untuk di gunakan. Produk ini tidak perlu di campur air atau minyak kerana gambir emas gel ini telah di adun dengan ramuannya yang tersendiri untuk mendapatkan kesan yang terbaik.

Kami di Gambir Emas Gombak InshaAllah, berharap agar produk ini dapat membantu abang-abang untuk tahan lama serta melambatkan pancutan dan mengeraskan zakar. Jika anda mengamalkan Gambir Emas setiap hari, kesannya dapat memanjangkan dan membesarkan zakar anda.Itu adalah bonus buat anda.

Apa kandungan Gambir Emas ni?
Gambir emas ini telah diproses melalui resepi tradisonal yang dapat membantu anda mencapai kenikmatan maksimum. Antara bahan yang digunakan adalah Lintah. ‘Enzim Hirudin’ yang terdapat daripada lintah ini dapat mengubati darah beku dan tersumbat.Ia juga mampu memanjangkan dan membesarkan zakar anda jika diamalkan secara konsisten. Seterusnya, tongkat ali dan gamat yang terdapat dalam ramuan gambir emas ini dapat membantu lelaki yang mengalami masalah nafsu syahwat dan merawat luka supaya cepat sembuh.

Gambir Emas juga mengandungi ramuan utama iaitu gambir sarawak yang berfungsi untuk tahan lebih lama. Anda jangan risau gambir emas ini tidak panas dan pasangan anda tidak akan merasakan kebas jika anda gunakan untuk bersama. Malah anda akan merasa hangat dan gel ini membantu melancarkan perjalanan darah anda. Makanan sunnah seperti habbatus sauda dan minyak zaitun juga terdapat dalam resepi rahsia Gambir Emas ini. Ia dapat merawat urat saraf dan baik untuk yang menghidapi kencing manis.

Gambir emas ini sesuai dipakai untuk abang2 dan ayah2 yang sudah berkahwin. Bagi mereka yang mempunyai masalah kencing manis dan darah tinggi, anda digalakkan untuk mendapat nasihat doktor terlebih dahulu, kerana produk ini tidak sesuai utk anda.

Kepada anda diluar sana khusunsya kawasan Gombak dan sekitarnya yang masih tercari-cari produk ubat lelaki saya sarankan anda untuk menggunakan Gambir Emas dan dapatkannya di Gambir Emas Gombak . InshaAllah bagi yang menggunakan gambir emas banyak manfaat dan kelebihannya yang akan diperolehi serta ia dapat menyihatkan zakar anda. Gambir emas ini 100% organik, halal, bersih, dan selamat.

 

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Cara Marketing Gambir Emas Cara Pakar

Cara marketing gambir emas mungkin mudah bagi mereka yang sudah lama berkecimpung dalam bidang perniagaan online. Cuma bagi produk gambir emas, tahap kesukarannya agak tinggi kerana ia merupakan produk yang tidak “dibenarkan” di media sosial utama iaitu facebook.

 

Ramai daripada peniaga online sekarang yang memilih untuk memasarkan produk mereka di facebook kerana cost nya yang murah serta kadar engagement yang tinggi. Akan tetapi perlu diingat yang produk ubat kuat seperti gambir emas ini, memerlukan beberapa trick untuk mendapatkan engagement di facebook.

 

Cuba anda bayangkan, ada ke orang nak mengaku dia tak tahan lama, barang dia saiz kecil? Oleh sebab itu lah, cara marketing gambir emas begitu berbeza dengan cara kita mempromosikan produk-produk lain di internet

Inshaa Allah saya akan bongkarkan satu persatu cara yang digunakan oleh otai-otai untuk mendapatkan sales dengan menjual produk gambir emas.

Cara yang paling utama sebelum seseorang itu mampu menjual gambir emas ialah dengan menjualnya terlebih dahulu kepada rakan-rakan terdekat. Haa ini mesti ramai yang tak berani kan? Kenapa cara ini berkesan? Cara ini sebenarnya dapat membantu anda untuk membina keyakinan dan buang perasaan malu. Korang mesti kene gelak dulu lah dengan kawan-kawan sebab jual ubat kuat.

Tapi buat tak kisah ja sebab lepas tu mesti ada seorang dua kawan korang yang berminat nak beli. Cara marketing gambir emas ni memang perlu buang rasa malu. Perasaan malu itu memang semua akan ada. Cuma kita kene control lah. Malu sangat dengan orang, macam lah orang tu nak bagi duit dekat kita ye dak?

Ok dah buang perasaan malu. Takpe slow-slow, inshaa Allah boleh. Cara yang seterusnya ialah dengan mempromosikan di facebook profile. Untuk promosi di facebook nie, anda tak perlu pun terlalu ingin menjual. Cukup sekadar anda meng-update kerja buat anda dalam bisnes gambir emas ini.

Cara marketing gambir emas seperti ini memang amat-amat berkesan. Saya terlibat dalam gambir emas ini disebabkan ada orang update status mereka berkenaan gambir emas. Jadi saya rasa berminat untuk mencubanya dan terus menjadi agent. Anda perlu ingat, mereka yang nampak iklan anda di facebook itu merupakan kawan-kawan anda. Anda kalau nampak status kawan-kawan anda yang asyik menjual tu..mesti rasa menyampahkan?

Jadi untuk kita nak bagi orang lain rasa tak menyampah, perlu lah lebih kreatif. Macam mana ? Ok saya akan ajarkan beberapa teknik. Ingat objektif teknik ini ialah kita nak bagitahu rakan-rakan facebook kita yang kita menjual gambir emas. Itu sahaja. Bukan lah objektif utama kita untuk jual kepada mereka. jadi bila anda ada mindset seperti ini cara marketing gambir emas anda akan jadi lebih menarik dan anda tak stress.

1) Buat story telling tentang pengalaman bermanfaat anda sewaktu anda berniaga gambir emas. Contohnya, hari nie belajar sesuatu sewaktu COD dengan customer……. sampai habis. Hah anda tak menjual pun dekat rakan-rakan facebook anda kan? Tapi orang tahu yang anda menjual gambir emas. Boleh belajar story telling disini

2) Share tips-tips bisnes dan kata-kata motivasi di status facebook anda consistence setiap hari. Selitkan juga aktiviti anda berkaitan gambir emas pada hari tersebut supaya orang nampak yang anda seorang yang sentiasa proaktif.

3) Share berita gembira tentang pelanggan anda yang telah berjaya dengan menggunakan produk anda. Beritahu yang anda gembira dengan hasil yang mereka perolehi hasil menggunakan produk yang anda promosikan dengan izin- Allah.

Lihat cara marketing gambir emas seperti diatas, kita tidak menjual secara terus kepada pelanggan. Tapi kita just nak mereka aware dengan produk yang kita jual.

Inshaa Allah saya akan update post ini dari semasa ke semasa untuk saya share dengan anda semua cara marketing gambir emas.

Kalau ada yang berminat nak jadi agent atau dropship team gambiremas.net, roger je saya Wan, 011-5504 5657 atau layari website https://istanakhalifah.com  untuk maklumat lanjut.

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

Stokis Gambir Emas Yang Sah Seluruh Malaysia

Stokis Gambir Emas

stokis gambir emas dan agent gambir emas

 

Stokis Gambir Emas : Assalammualaikum w.b.t kepada semua pengguna gambir emas. Harap anda semua berada dalam keadaan sihat walafiat. Macam mana gambir emas? Power kan. Alhamdulillah, itu semua atas keizinan Allah S.w.T. Gambir Emas hanyalah perantara kepada hajat-hajat tuan. Yang menentukan ialah Allah Maha Kuasa.

gambir emas

Hari ini saya ke utara, ke negeri perak. Saya pergi kesana untuk COD sendiri  gambir emas kepada stokis saya. Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Saya lebih suka untuk berjumpa sendiri dengan stokis gambir emas dibawah saya supaya senang saya cerita dan berkongsi pengalaman menjual gambir emas kepada mereka.

Kepada anda yang ingin menjadi stokis gambir emas atau agent gambir emas, bolehlah menghubungi sy di no 011-55045653. Inshaa Allah kalau dekat kita boleh jumpa2 dan sembang-sembang dahulu berkenaan gambir emas. Apa-apa pun saya ucapkan terima kasih kepada semua atas sokongan anda kepada produk gambir emas. Inshaa Allah kita tak perlu bergantung kepada produk-produk luar negara. Dalam negara sendiri boleh hasilkan kualiti setanding malah lebih baik daripada produk luar negara. Inshaa Allah.

Sebelum itu diingatkan bahawa, kami memerlukan mereka yang benar-benar serius jika ingin berniaga bersama kami. Mereka perlu menandatangani perjanjian supaya mematuhi syarat-syarat yang telah ditetapkan oleh syarikat. Antaranya ialah tidak membuang harga sesuka hati.

Stokis gambir emas perlu sentiasa berdikari dan berusaha sehabis baik untuk meningkatkan jualan gambir emas. Sokongan akan diberikan oleh HQ untuk membantu stokis dan agent membuat jualan.

Antara kelebihan utama ialah produk gambir emas itu sendiri yang sudah mempunyai banyak testimoni yang berkualiti dan inshaa Allah berkesan kepada mereka yang menggunakanya. Anda boleh layari website saya, http://gambiremas.net untuk mengetahui lebih detail tentang Gambir Emas ini.

Gambir emas ini dirumus daripada bahan-bahan berkualiti seperti gambir sarawak, ekstrak lintah, tongkat ali dan habbatus sauda berupaya menjadikan anda tahan lama di atas katil dengan Izin-Nya. Bagi anda yang ingin mendaftar sebagai agent atau stokis gambir emas boleh baca di SINI.  Bagi yang pertama kali ingin membuat bisnes, anda boleh baca cara-cara marketing gambir emas untuk permulaan dan hingga anda boleh menjadi PRO di SINI.

Produk ini telah membantu ramai di luar sana untuk menyelesaikan masalah dalam kelambu yang dihadapi oleh mereka. Jika anda ingin mendapatkan gambir emas boleh dapati dengan stokis gambir emas dan agent gambir emas yang berdekatan dengan anda atau boleh hubungi saya 011-5504 5653 jika anda berada di sekitar KL dan Selangor.

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00