Tag Archive

Tag Archives for " stokis kama-max "

Agen atau Stokis Kama-Max Diperlukan

Agen atau stokis Kama-Max diperlukan di seluruh Malaysia bagi mengisi beberapa kekosongan. Assalamualaikum/hi abam2, bro2, bapak2 di luar sana yang ingin mencari duit poket tepi, kami ada berita baik untuk anda. Kini kami mencari agen atau stokis Kama-max yang komited untuk menjual produk yang semakin viral dan meningkat naik.InshaAllah, produk Kama-max ini mudah di jual kerana ia bakal menjadi fenomena di Malaysia. Sebanyak 58 buah billboard akan terpampang di sepanjang lebuhraya utara selatan Malaysia.

Jadi bakal agen atau stokis Kama-max tidak perlu risau, boleh jalan ke Kama-max ni? Boleh jual x? Orang beli ke?  Sebab HQ sekarang dalam proses untuk membuat marketing besar-besaran. Dan kami semua dalam fasa mood standby je. Follow rapat tau. InshaAllah boleh buat duit berkepuk2 ni. InshaAllah HQ juga akan sehabis baik untuk buat marketing bagi memudahkan semua peniaga2 kami berniaga. Beruntung sangat bagi mereka yang join awal ni. Fast Action, Fast Result ya.

 

Berapa modal yang diperlukan? Haa, modal hanya serendah RM 200 sahaja dan anda akan mendapat sebanyak 5 kotak stok di tangan. Channel support Telegram juga akan di berikan. Di situ segala bahan poster marketing Kama-Max akan di kongsikan. Mudah sangat menjual ni. Ada agen yang santai2 menjual menggunakan Wechat boleh dapat RM 1,000-2000 mcm tu. Produk Kama-Max ni bukan produk sebarangan pun. Ada lulusan Kementerian Kesihatan Malaysia, KKM.  Dan paling penting Kama-Max terbukti membantu menyelesaikan masalah ejakulasi pramatang ayah2 di luar sana. Macam mana? dengan testimoni yang pelanggan2 share. Cara guna ada di sediakan di sini. Alhamdulillah, ramai pelanggan yang telah berpuas hati menggunakan Kama-Max ini dan ia menjadikan kami yakin produk ini akan pergi jauh dan bakal meletup.

Orait bos, saya berminat untuk menjadi agent Kama-Max ini. Apa syarat-syaratnya? Syarat utama adalah, tidak boleh membuang harga. Harga pasaran Kama-Max adalah RM 100 sekotak. Tidak boleh jual lagi murah.. Haa kalau nak jual mahal xpe.. ada masalah. Dan syarat yang seterusnya adalah minimum pembelian agent adalah 5 kotak. Dengan ini, saya ingin mencari agen yang betul-betul serius dan komited untuk menyertai saya. Dan saya akan letakkan nombor anda di website saya. Saya mencari agen atau stokis Kama-max bagi kawasan-kawasan berikut :-

Agent Kama-Max Johor Bahru

Agent Kama-Max Melaka

Agent Kama-Max Shah Alam

Agent Kama-Max Ipoh

Lain2 tempat boleh dibicangkan mengikut permintaan agen.

Adakah anda seorang yang kental dan mampu berdikari? Jika YA, anda lah orang yang kami cari. Jom sertai kami dengan hubungi Wan 011-5504 5653 untuk maklumat lanjut.

Admin

Klik Sini Untuk Wasap Terus 🙂

 

Bro perlukan apa-apa bantuan?

Bro boleh wasap saya dengan klik link ini. Saya tak boleh pickup call sebab tengah kerja.

Manager

Wan

Online

Wan

Salam Bro Ada Apa Saya Boleh Bantu? 00.00